Doubt Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ PRIMO ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ 2 χρονων 3 ταχυτητων μαυρος με πολλη μπιχλα ο οποιος μπλοκαρισε μαλλον λογω της σκονης που μπηκε μεσα. Θελει καθαρισμα μεσα-εξω απο ανθρωπο που θελει να ασχοληθει διαφορετικα παει στον καδο. Παραλαβη στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Ενδιαφέρομαι
tigergreg Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από tigergreg
Kostas.karras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, geostratis είπε Θα ήθελα την μητρική του Vaio, αν μπορώ να την παραλάβω κάπου κέντρο ή μετρό. Ευχαριστώ Και επειδη είναι η πρώτη μου φορά που ζητάω κάτι από εδώ μέσα, ελπίζω να απανταω με τον σωστό τρόπο (με "παράθεση"). Αν κάνω λάθος, ας με καθοδηγήσει κάποιος φίλος, να φτασουν τα αιτήματα εκεί που πρέπει! Αγιο ελευθεριο στο σταθμο μπορω. Στειλε πμ
SilverMachine Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Χαριζονται 2 φιλμακια κασσετες FUJICOLOR SuperG 110/24 για αναλογικη φωτογραφικη. http://www.japanexposures.com/shop/film-analog/super-g-110-24-exp.-5-pack.html Τα ειχα ξεχασμενα σε μια γωνια κ ουτε που γνωριζω πως κ γιατι τα εχω μια κ δεν εχω χρησιμοποιησει κασσετα φιλμ... για καμια 35αρια χρονια !!! Λογικα εχουν ληξει αλλα αν καποιος εχει κολλημα κ θελει να τα χρησιμοποιησει just in case, μπορει να τα παρει. Eπισης χαριζεται μια μικρη ραφιερα RUCO V144 https://www.amazon.es/dp/B000I46CE6/ref=asc_df_B000I46CE658428457/?tag=idex05-21&creative=24646&creativeASIN=B000I46CE6&linkCode=df0 Ειναι κυριως για κουζινα αλλα μπορει να μπει οπουδηποτε. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. Την εβγαλα, την εστησα, ειδα οτι δεν ταιριαζε με την κουζινα μου κ την ξαναβαλα στο κουτι της. Δεν την χρησιμοποιησα ποτε. Τελος χαριζεται κ η "συλλογη" απο ρουτερακια- ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ- για οποιον θελει ενα, δυο, η ολα. Δεν εχουν κουτια, περιφερειακα, κ τα τροφοδοτικα τους ειναι παιγμενα/πεταμενα εδω κ χρονια. Καποια απο αυτα ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι λειτουργικα, τα θυμαμαι που τα ειχα ο ιδιος. Καποια αλλα οχι, μετα απο τοσον καιρο στην αχρηστια. Για οποιον χρειαζεται ρουτερ κ θελει να δοκιμασει κανα παλιο-καλο 100αρι. ZTE ZXHN H108NS annex A Thompson TG585 v7 Thompson TG585 v8 PSTN Thompson TG585 v8 PSTN Thompson TG585 v8 Thompson ST536 v6 Philips CGA5720N/TE annex A BaudTec OTE PSTN Comtrend CT-5611T PSTN Thompson ST 536i v6 ISDN NetFaster IAD2 PSTN Λογικα τα περισσοτερα ακομα δουλευουν μια χαρα αν τους δωσετε τροφοδοσια. Παραλαβη απο Χολαργο κοντα σε εμενα λογω υποχρεωσεων. 2
omegals Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 3 minutes ago, SilverMachine said: Χαριζονται 2 φιλμακια κασσετες FUJICOLOR SuperG 110/24 για αναλογικη φωτογραφικη. http://www.japanexposures.com/shop/film-analog/super-g-110-24-exp.-5-pack.html Τα ειχα ξεχασμενα σε μια γωνια κ ουτε που γνωριζω πως κ γιατι τα εχω μια κ δεν εχω χρησιμοποιησει κασσετα φιλμ... για καμια 35αρια χρονια !!! Λογικα εχουν ληξει αλλα αν καποιος εχει κολλημα κ θελει να τα χρησιμοποιησει just in case, μπορει να τα παρει. Eπισης χαριζεται μια μικρη ραφιερα RUCO V144 https://www.amazon.es/dp/B000I46CE6/ref=asc_df_B000I46CE658428457/?tag=idex05-21&creative=24646&creativeASIN=B000I46CE6&linkCode=df0 Ειναι κυριως για κουζινα αλλα μπορει να μπει οπουδηποτε. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. Την εβγαλα, την εστησα, ειδα οτι δεν ταιριαζε με την κουζινα μου κ την ξαναβαλα στο κουτι της. Δεν την χρησιμοποιησα ποτε. Τελος χαριζεται κ η "συλλογη" απο ρουτερακια- ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ- για οποιον θελει ενα, δυο, η ολα. Δεν εχουν κουτια, περιφερειακα, κ τα τροφοδοτικα τους ειναι παιγμενα/πεταμενα εδω κ χρονια. Καποια απο αυτα ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι λειτουργικα, τα θυμαμαι που τα ειχα ο ιδιος. Καποια αλλα οχι, μετα απο τοσον καιρο στην αχρηστια. Για οποιον χρειαζεται ρουτερ κ θελει να δοκιμασει κανα παλιο-καλο 100αρι. ZTE ZXHN H108NS annex A Thompson TG585 v7 Thompson TG585 v8 PSTN Thompson TG585 v8 PSTN Thompson TG585 v8 Thompson ST536 v6 Philips CGA5720N/TE annex A BaudTec OTE PSTN Comtrend CT-5611T PSTN Thompson ST 536i v6 ISDN NetFaster IAD2 PSTN Λογικα τα περισσοτερα ακομα δουλευουν μια χαρα αν τους δωσετε τροφοδοσια. Παραλαβη απο Χολαργο κοντα σε εμενα λογω υποχρεωσεων. Έχεις p.m.
SilverMachine Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, omegals είπε Έχεις p.m. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ φιλμακια κ ραφιερα.
serdakis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, SilverMachine είπε Χαριζονται 2 φιλμακια κασσετες FUJICOLOR SuperG 110/24 για αναλογικη φωτογραφικη. http://www.japanexposures.com/shop/film-analog/super-g-110-24-exp.-5-pack.html Τα ειχα ξεχασμενα σε μια γωνια κ ουτε που γνωριζω πως κ γιατι τα εχω μια κ δεν εχω χρησιμοποιησει κασσετα φιλμ... για καμια 35αρια χρονια !!! Λογικα εχουν ληξει αλλα αν καποιος εχει κολλημα κ θελει να τα χρησιμοποιησει just in case, μπορει να τα παρει. Eπισης χαριζεται μια μικρη ραφιερα RUCO V144 https://www.amazon.es/dp/B000I46CE6/ref=asc_df_B000I46CE658428457/?tag=idex05-21&creative=24646&creativeASIN=B000I46CE6&linkCode=df0 Ειναι κυριως για κουζινα αλλα μπορει να μπει οπουδηποτε. ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ. Την εβγαλα, την εστησα, ειδα οτι δεν ταιριαζε με την κουζινα μου κ την ξαναβαλα στο κουτι της. Δεν την χρησιμοποιησα ποτε. Τελος χαριζεται κ η "συλλογη" απο ρουτερακια- ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ- για οποιον θελει ενα, δυο, η ολα. Δεν εχουν κουτια, περιφερειακα, κ τα τροφοδοτικα τους ειναι παιγμενα/πεταμενα εδω κ χρονια. Καποια απο αυτα ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι λειτουργικα, τα θυμαμαι που τα ειχα ο ιδιος. Καποια αλλα οχι, μετα απο τοσον καιρο στην αχρηστια. Για οποιον χρειαζεται ρουτερ κ θελει να δοκιμασει κανα παλιο-καλο 100αρι. ZTE ZXHN H108NS annex A Thompson TG585 v7 Thompson TG585 v8 PSTN Thompson TG585 v8 PSTN Thompson TG585 v8 Thompson ST536 v6 Philips CGA5720N/TE annex A BaudTec OTE PSTN Comtrend CT-5611T PSTN Thompson ST 536i v6 ISDN NetFaster IAD2 PSTN Λογικα τα περισσοτερα ακομα δουλευουν μια χαρα αν τους δωσετε τροφοδοσια. Παραλαβη απο Χολαργο κοντα σε εμενα λογω υποχρεωσεων. στελνω για τα thomson. Θα στειλω ενα φιλο να παραλαβει γιατι ειμαι εκτος
SilverMachine Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, serdakis είπε στελνω για τα thomson. Θα στειλω ενα φιλο να παραλαβει γιατι ειμαι εκτος Tα Thompson κρατημενα.
tsiv Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Στις 9/6/2019 στις 8:10 ΜΜ, tasaras123 είπε Οθονη καποιου Iphone για επισκευη.... στο κουτι της, δεν ανοιχτηκε ποτε.... Καποιος μου το εδωσε... δεν ασχοληθηκα ποτε Φωτος https://www.dropbox.com/sh/9wwq756ugq64vj5/AAB4F0ZHQHE8_IB9gHQWcvDva?dl=0 ΚΡΑΤΗΘΗΚΕ για @tsiv Παρέλαβα από @tasaras123και ευχαριστώ. Άψογη συνεννόηση
pj2501 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Χαρίζονται 2 μνήμες Kingston DDR2 1G έκαστος, παραλλαβη από το χώρο μου Θεσσαλονίκη 1
krami Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, pj2501 είπε Χαρίζονται 2 μνήμες Kingston DDR2 1G έκαστος, παραλλαβη από το χώρο μου Θεσσαλονίκη Ενδιαφέρομαι, είμαι Θεσσαλονικη Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2019 από krami
Doubt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2019 Στις 15/6/2019 στις 9:04 ΜΜ, tigergreg είπε ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ PRIMO ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ 2 χρονων 3 ταχυτητων μαυρος με πολλη μπιχλα ο οποιος μπλοκαρισε μαλλον λογω της σκονης που μπηκε μεσα. Θελει καθαρισμα μεσα-εξω απο ανθρωπο που θελει να ασχοληθει διαφορετικα παει στον καδο. Παραλαβη στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Ευχαριστώ πολύ, αύριο θα αρχίσει η απορρύπανση. 1
e-tic Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται μια γιγαντοσακούλα με 1002 καλούδια μέσα, απο καλώδια και ανταλλακτικά Η/Υ μέχρι βιβλία. Ξεχωρίζουν μια μητρική απο HP server (δεν θυμάμαι μοντέλο), μια υδρόψυξη corsair H110 που είχα πάρει παλαιότερα απο συμφορουμίτη, κάποια riser boards για servers και ένα case απο παλαιότερο μοντέλο dell. Δεν μπορώ να μπώ στη διαδικασία να τα βάλω εδώ αναλυτικά και να τα μοιράσω σε πολλούς, για αυτό θα τα πάρει όποιος έρθει με αυτοκίνητο κάτω απο το σπίτι μου να τα φορτώσει όλα. Μετά ας ξεδιαλέξει ποιά θέλει και τα υπόλοιπα ας τα ξαναβγάλει για χάρισμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιόν θα τα δώσω, ανεξαρτήτως σειράς εκδήλωσης ενδιαφέροντος. ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από e-tic 4
Crybal Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, e-tic είπε Χαρίζεται μια γιγαντοσακούλα με 1002 καλούδια μέσα, απο καλώδια και ανταλλακτικά Η/Υ μέχρι βιβλία. Ξεχωρίζουν μια μητρική απο HP server (δεν θυμάμαι μοντέλο), μια υδρόψυξη corsair H110 που είχα πάρει παλαιότερα απο συμφορουμίτη, κάποια riser boards για servers και ένα case απο παλαιότερο μοντέλο dell. Δεν μπορώ να μπώ στη διαδικασία να τα βάλω εδώ αναλυτικά και να τα μοιράσω σε πολλούς, για αυτό θα τα πάρει όποιος έρθει με αυτοκίνητο κάτω απο το σπίτι μου να τα φορτώσει όλα. Μετά ας ξεδιαλέξει ποιά θέλει και τα υπόλοιπα ας τα ξαναβγάλει για χάρισμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιόν θα τα δώσω, ανεξαρτήτως σειράς εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Στελνω pm
Kostas.karras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 16 λεπτά πριν, e-tic είπε Χαρίζεται μια γιγαντοσακούλα με 1002 καλούδια μέσα, απο καλώδια και ανταλλακτικά Η/Υ μέχρι βιβλία. Ξεχωρίζουν μια μητρική απο HP server (δεν θυμάμαι μοντέλο), μια υδρόψυξη corsair H110 που είχα πάρει παλαιότερα απο συμφορουμίτη, κάποια riser boards για servers και ένα case απο παλαιότερο μοντέλο dell. Δεν μπορώ να μπώ στη διαδικασία να τα βάλω εδώ αναλυτικά και να τα μοιράσω σε πολλούς, για αυτό θα τα πάρει όποιος έρθει με αυτοκίνητο κάτω απο το σπίτι μου να τα φορτώσει όλα. Μετά ας ξεδιαλέξει ποιά θέλει και τα υπόλοιπα ας τα ξαναβγάλει για χάρισμα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος μέσω πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω σε ποιόν θα τα δώσω, ανεξαρτήτως σειράς εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Mε ενδιαφερει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις