Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, orfibous είπε

Scanner Trust direct webscan 19200 έχει θέμα κάπου κολλάει η λάμπα και δεν σκανάρει για ανταλλακτικά η επισκευή, αλλιώς θα πάει για πέταμα. Όποιος το πάρει του στέλνω και τους drivers που παίζουν μόνο σε xp.

Είναι ακόμα διαθέσιμο;

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 9/6/2019 στις 6:48 ΜΜ, tasaras123 είπε

Χαριζονται κουρτινες, εινai Vintage, Καμια 10ρια.

Οι φωτο ειναι ενδεικτικες, ειναι περισσοτερες οι κουρτινες.

Φωτος εδω:

https://www.dropbox.com/sh/84dgi0udxj4iy1r/AAAqlVgfL5THN6NGydwrmysja?dl=0spacer.png

(κρατηθηκαν να δωθουν)

Χαριζω αυτα εδω

- zte H108N (κρατηθηκε)

- TOMPSON TG585 V8 (κρατηθηκε @serdakis)

- SAGEM FAST

- THOMSON SPEEDFAST 585 V6 (κρατηθηκε @serdakis)

- FRITZ BOX FON χωρις τροφοδοτικο (κρατηθηκε για μελος @Fuel7)

Παραλαβη απο Μοσχατο, κοντα στο σταθμο.

Προτιμω να τα δωσω ανα ενα η ανα δυο για να τα παρουν περισσοτερα ατομα

Παρέλαβα, ευχαριστώ και πάλι.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, stelakis1914 είπε

Χαρίζεται Nokia 5140i σε μάλλον λειτουργική κατάσταση (αν δεν έχει αλλάξει κάτι από την τελευταία φορά που το άνοιξα). Το εξωτερικό του κέλυφος όμως έχει αρχίσει και πολυμερίζεται δείγμα του ότι χρησιμοποιήθηκαν φθηνά πλαστικά κατά την κατασκευή του. Παραλαβή από Θεσσαλονίκη ανατολικά. Αποστολή δεν κάνω. 

Αν υπάρχουν περισσότεροι του ενός ενδιαφερόμενοι, θα προτιμηθεί αυτός με την μεγαλύτερη συμμετοχή στην κοινότητα. 

spacer.png

Είμαι συλλέκτης και RetroΛάγνος -:)

Έχω ολοκαίνουρια πλαστικά και ΜΗ λειτουργικό 5140i.

Είμαι Θεσσαλονίκη και με ενδιαφέρει. Στέλνω PM !

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, azografos είπε

Είμαι συλλέκτης και RetroΛάγνος -:)

Έχω ολοκαίνουρια πλαστικά και ΜΗ λειτουργικό 5140i.

Είμαι Θεσσαλονίκη και με ενδιαφέρει. Στέλνω PM !

Έγινε δικό σου το τηλέφωνο! 

Δημοσ.
Στις 10/6/2019 στις 6:10 ΜΜ, Mr^Robot είπε

Χαρίζεται εκπτωτικο κουπονι - 30%  απο το ΠΛΑΙΣΙΟ για τα Ηχεία 1.1 Turbo-X M 710, BT (Κωδικός Πλαίσιο: 2916053) Απο 29,90ε πέφτει γύρω στα 20ε , ειτε παραλαβή απο κατάστημα ειτε διαδικτυακή αγορά ( εχει μεταφορικά ) . 

Δεν ξέρω αν ειναι "Καλα" αλλα για το 20αρικο πρέπει να είναι VFM. 

* Ισχύει εως 16/06

Εκδήλωση ενδιαφεροντος εδω και μετα PM .

Υπάρχει ακόμα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, staman007 είπε

Ενδιαφέρομαι, στέλνω pm

Εντελώς φιλικά, σε περίπτωση που κάποιος δε γνωρίζει, λίγη προσοχή θα συνιστούσα στην συγκεκριμένη περίπτωση, το συγκεκριμένο όνομα χρήστη, είναι γνωστή σελίδα πωλήσεων/δημοπρασιών, δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Επίσης το προς χάρισμα αντικείμενο, είναι (απ' ότι ξέρω ισχύει για όλα τα πιάνο) μεγάλης αξίας.

Κανείς, δεν "χαρίζει" έτσι εύκολα κάτι το οποίο επίσης εύκολα θα μπορούσε να πουλήσει.

Υγ.Αναφέρομαι στο όνομα "vendora"

Υγ2. Επίσης το μέλος που έκανε την ανάρτηση έγινε μέλος του forum προχθές, λίγη ώρα πριν ανεβάσει την συγκεκριμένη αγγελια, εχει ως ιστοσελίδα το username_της.gr ,ε, προφανώς κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.

Και   τι  μπορει   να   κανει   δηλαδη?

Να  το   χαριζει   αλλα   να  μην  το  χαριζει?

Το   συγκεκριμενο   πιανο   ειναι   χαμηλης   αξιας   και   τα   μεταφορικα   του   πανακριβα   καθοτι   μεταφερεται   μονο   απο  συγκεκριμενα   γραφεια   μεταφορων.

Οποτε   αυτος   ειναι   ο    μοναδικος   λογος  που  το  χαριζει.

• Like 3
Δημοσ.

Βρηκα και εγω δεν θυμαμαι που να χαριζουν παπακι απο τα παλια τα μπλε τα στρογγυλοφαναρα αλλα μου φανηκε περιεργες οι ωρες που ζητουσε να παιρνουμε τηλεφωνο 12 με 6 το πρωϊ

Επισκέπτης
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Βρηκα και εγω δεν θυμαμαι που να χαριζουν παπακι απο τα παλια τα μπλε τα στρογγυλοφαναρα αλλα μου φανηκε περιεργες οι ωρες που ζητουσε να παιρνουμε τηλεφωνο 12 με 6 το πρωϊ

Θα δούλευε νυχτερινές βάρδιες ίσως.

Τώρα για το πιάνο ... ποιος ξέρει. Μπορεί να θέλει έμμεσα να κάνει διαφήμιση το site.

Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Locke_John είπε

Εντελώς φιλικά, σε περίπτωση που κάποιος δε γνωρίζει, λίγη προσοχή θα συνιστούσα στην συγκεκριμένη περίπτωση, το συγκεκριμένο όνομα χρήστη, είναι γνωστή σελίδα πωλήσεων/δημοπρασιών, δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Επίσης το προς χάρισμα αντικείμενο, είναι (απ' ότι ξέρω ισχύει για όλα τα πιάνο) μεγάλης αξίας.

Κανείς, δεν "χαρίζει" έτσι εύκολα κάτι το οποίο επίσης εύκολα θα μπορούσε να πουλήσει.

Υγ2. Επίσης το μέλος που έκανε την ανάρτηση έγινε μέλος του forum προχθές, λίγη ώρα πριν ανεβάσει την συγκεκριμένη αγγελια, εχει ως ιστοσελίδα το username_της.gr ,ε, προφανώς κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

καλημερα σαςτο ονομα "vendora "δεν ειναι της κοπελας αλλα καποιου σαιτ πωλησεων 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, -^fallen είπε

Θα δούλευε νυχτερινές βάρδιες ίσως.

Τώρα για το πιάνο ... ποιος ξέρει. Μπορεί να θέλει έμμεσα να κάνει διαφήμιση το site.

9 ώρες πριν, tigergreg είπε

Και   τι  μπορει   να   κανει   δηλαδη?

Να  το   χαριζει   αλλα   να  μην  το  χαριζει?

Το   συγκεκριμενο   πιανο   ειναι   χαμηλης   αξιας   και   τα   μεταφορικα   του   πανακριβα   καθοτι   μεταφερεται   μονο   απο  συγκεκριμενα   γραφεια   μεταφορων.

Οποτε   αυτος   ειναι   ο    μοναδικος   λογος  που  το  χαριζει.

9 ώρες πριν, Locke_John είπε

Για την ιστορία χαρίζει αλλά δε χαρίζει από ότι φαίνεται. έστειλα και εγώ μυνημα για να αναλάβω τα έξοδα να το στείλω καπου που θα τους έκανε χαρούμενους αλλά δεν απάντησε καν. Πιθανότατα το έκανε για διαφήμιση. 

8 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Καλά από τέτοια πολλά έχω πετύχει αλλά χρωστάνε καμία 20-30 χρόνια «σήμα» όποτε σου βγαίνει καμία πεντακοσαρά για να μεταβιβαστεί και τους καθαρίζεις κι από χρέη στην τροχαία 🤣

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.

Χαριζω το παρακατω τηλεφωνο. Ειναι πληρως λειτουργικο με περασμενο Lineage OS. Δεν εχει μπαταρια. Eχει μια μικρη ρωγμη , που ειναι απο το προστατευτικο τζαμακι
Doogee x5 Max PRo
Το χαριζω και οποιος το χρειαστει ας με στειλει ΠΜ. Θα χρειαστω  μονο 7 ευρω μεταφορικα καταθεση σε παυπαλ καθως μενω Φινλαδια γιατι θα το στειλω ταχυδρομικος.

11.jpg

• Like 5
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Loinen είπε

Χαριζω το παρακατω τηλεφωνο. Ειναι πληρως λειτουργικο με περασμενο Lineage OS. Δεν εχει μπαταρια. Eχει μια μικρη ρωγμη , που ειναι απο το προστατευτικο τζαμακι
Doogee x5 Max PRo
Το χαριζω και οποιος το χρειαστει ας με στειλει ΠΜ. Θα χρειαστω  μονο 7 ευρω μεταφορικα καταθεση σε παυπαλ καθως μενω Φινλαδια γιατι θα το στειλω ταχυδρομικος.

11.jpg

Γεια σας,

Τί εννοείτε δεν έχει μπαταρία;

Έχει πέσει η απόδοσή της ή την έχετε αφαιρέσει/χάσει;

Μπράβο πάντως.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...