korakios Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ΒΟΛΟ μόνο ,παραλαβή απο το πατρικό μου (κέντρο). Στείλτε pm! Σύγχρονος (!) Εγκυκλοπαίδεια Ελευθερουδάκη (24 12 Τόμοι) Στην καθαρεύουσα EDIT: Χαρίστηκε σε βιβλιοθήκη τελικά Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2019 από korakios εφυγε 2
rayven18 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, pantelikas said: Χαρίζονται χωρίς καμία εγγύηση λειτουργίας: Αποσύρθηκαν εν λειτουργία αλλά όταν δοκιμάστηκαν χθες δεν μπούταρε Geforce 8800 GTS 512mb Asus P5N-T Deluxe Intel® Core™2 Duo Processor E8500 (6M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB) 2*1GB Kingston HyperX ram Intel stock cooler Μόνο Θεσσαλονίκη απόγευμα συνάντηση στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ισχύουν οι γνωστοί άτυποι κανόνες, ενεργός χρήστης, να έχει χαρίσει. Λόγω εργασίας θα απαντήσω το βράδυ Καλησπέρα! Θα με ενδιέφερε η Asus P5N-T Deluxe με την cpu εαν δεν την πάρει τελικά ο φίλος απο επάνω Επεξ/σία 31 Μαΐου 2019 από rayven18
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Στις 22/5/2019 στις 7:09 ΜΜ, angmar είπε Τσάντα πλάτης Belkin για laptop μέχρι 16" - Φώτο @KaRLoSSaLoNiKa Bluetooth ακουστικά QCY-QY19 - Φώτο - Διαθέσιμο Bluetooth ακουστικά Awei A920BL (μάλλον) - Φώτο @pantelikas Bluetooth ακουστικά Eson S2 - Φώτο @esem dbrand skin για iPhone 7 - Φώτο Ό,τι βλέπετε στις φώτο, κάποια δεν έχουν συσκευασία, κάποια έχουν, αλλά μπορεί να λείπουν πράγματα από μέσα, κλπ. Περιορισμός, 1 αντικείμενο ανά χρήστη. Παραλαβή με συνάντηση κάπου στην άνω πόλη Θεσσαλονίκης. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ, συννενόηση με pm. ευχαριστω τον @angmar για την τσαντα πλατης. καλη συνεχεια φιλε! 1
pantelikas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Στις 31/5/2019 στις 4:24 ΜΜ, pantelikas είπε Χαρίζονται χωρίς καμία εγγύηση λειτουργίας: Αποσύρθηκαν εν λειτουργία αλλά όταν δοκιμάστηκαν χθες δεν μπούταρε Geforce 8800 GTS 512mb Asus P5N-T Deluxe Intel® Core™2 Duo Processor E8500 (6M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB) 2*1GB Kingston HyperX ram Intel stock cooler Μόνο Θεσσαλονίκη απόγευμα συνάντηση στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ισχύουν οι γνωστοί άτυποι κανόνες, ενεργός χρήστης, να έχει χαρίσει. Λόγω εργασίας θα απαντήσω το βράδυ Mobo + cpu στον kstgr ram στον roybatty Διαθέσιμη η κάρτα γραφικών
rayven18 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2019 5 hours ago, pantelikas said: Mobo + cpu στον kstgr ram στον roybatty Διαθέσιμη η κάρτα γραφικών Θα ήθελα την κάρτα εφόσον υπάρχει, ευχαριστώ!
parlapipas25 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω: 3 πληκτρολόγια λειτουργικά με το παλιό βύσμα οχι το usb. Ενα ποντίκι λειτουργικό με το παλιό βύσμα. Μια βάση με ανεμιστηρακι για λάπτοπ Αντιγραμμενα παιχνίδια xbox 360 Παλιά modem-router οte και forthnet. Φορητό mp3 player samsung. Παραλαβή απο τον χώρο μου Αττική νότια προάστια. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από parlapipas25 1
pantelikas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 15 ώρες πριν, rayven18 είπε Θα ήθελα την κάρτα εφόσον υπάρχει, ευχαριστώ! Οκ. Θα σου στείλω μήνυμα 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 3 πληκτρολόγια λειτουργικά με το παλιό βύσμα οχι το usb. Ενα ποντίκι λειτουργικό με το παλιό βύσμα. Μια βάση με ανεμιστηρακι για λάπτοπ Αντιγραμμενα παιχνίδια xbox 360 Παλιά modem-router οte και forthnet. Φορητό mp3 player samsung. Παραλαβή απο τον χώρο μου Αττική νότια προάστια. Το φορητο ποιο ειναι και εχεις δυνατοτητα για συναντηση σε σταθμο Μετρο-Ηλεκτρικο
georgios65 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 3 πληκτρολόγια λειτουργικά με το παλιό βύσμα οχι το usb. Ενα ποντίκι λειτουργικό με το παλιό βύσμα. Μια βάση με ανεμιστηρακι για λάπτοπ Αντιγραμμενα παιχνίδια xbox 360 Παλιά modem-router οte και forthnet. Φορητό mp3 player samsung. Παραλαβή απο τον χώρο μου Αττική νότια προάστια. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά πληκτρολόγια, τό ποντίκι καί τή βάση. Εὐχαριστῶ. Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2019 από georgios65
Comic maniak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Καλησπερα, μολις πηρα ενα καινουργιο deck για Pokemon TCG και μου δωθηκε ενας κωδικος ο οποιος σου δινει το deck και στο online game. Το εχω ηδη στο online αρα το δινω. Το deck ειναι το Leaf Charge.
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, parlapipas25 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 3 πληκτρολόγια λειτουργικά με το παλιό βύσμα οχι το usb. Ενα ποντίκι λειτουργικό με το παλιό βύσμα. Μια βάση με ανεμιστηρακι για λάπτοπ Αντιγραμμενα παιχνίδια xbox 360 Παλιά modem-router οte και forthnet. Φορητό mp3 player samsung. Παραλαβή απο τον χώρο μου Αττική νότια προάστια. Γειά σας δηλώνω ενδιαφέρον για τα αντιγραμμένα παιχνίδια
Grim Ripper Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 19 λεπτά πριν, Comic maniak είπε Καλησπερα, μολις πηρα ενα καινουργιο deck για Pokemon TCG και μου δωθηκε ενας κωδικος ο οποιος σου δινει το deck και στο online game. Το εχω ηδη στο online αρα το δινω. Το deck ειναι το Leaf Charge. Καλησπέρα, με ενδιαφέρει.
Comic maniak Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 40 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Καλησπέρα, με ενδιαφέρει. Δώθηκε . 1
Masamune Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2019 Δόθηκαν και τα 5 και 6 στο μέλος 1nsom-n1k . Μένουν κι αυτά τα λίγα, πάρτε τα να ξεμπερδεύουμε: 1. παλιά ηχεία για Η/Υ 2. ενσύρματο USB ποντίκι 3. ενσύρματο ποντίκι με σύνδεση serial port 4. χειριστήριο gamepad τύπου dualshock με σύνδεση USB για Η/Υ και βύσμα για PS2, λειτουργικό αλλά βρώμικο. 5. περιφερειακά για παλιά κινητά Sony Ericsson (φορτιστές, USB καλώδιο σύνδεσης με Η/Υ, ακουστικά) 6. ακουστικά headset με κομμένο βύσμα και ταλαιπωρημένα μαξιλαράκια 7. καλώδια IDE 8.θήκη για iphone6 Στείλτε πμ για παραλαβή από σταθμό μετρού, Αθήνα κέντρο. 1
parlapipas25 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2019 9 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Το φορητο ποιο ειναι και εχεις δυνατοτητα για συναντηση σε σταθμο Μετρο-Ηλεκτρικο Το mp3 δωθηκε. 5 ώρες πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά πληκτρολόγια, τό ποντίκι καί τή βάση. Εὐχαριστῶ. Ωραία οπότε αν ενδιαφέρεστε τα κρατάω για εσάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις