KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 ευχαριστω πολυ τον Δημο @rayven18 για το κουτι και για την βοηθεια του να το δεσω στην μηχανη 1
Masamune Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 On 28/05/2019 at 12:40, tsiv said: Χαρίζεται Joystick PC. Το σύνδεσα σε 7άρια και λέει "άγνωστη συσκευή" Πεντακάθαρο και αδούλευτο. Παραλαβή από Νίκαια Παρέλαβα το χειριστήριο κι ευχαριστώ και πάλι 1
alucards74 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χαριζεται turbo x card reader εσωτερικος. Ολες οι υποδοχες λειτουργουνε εκτος απο την micro sd που δουλευει οταν θελει. https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/card-readers-usb-hubs/Turbo-X-Internal-Card-Reader-BIC001.htm Απο θεσσαλονικη χερι με χερι αλλιως παει ανακυκλωση pm οποιος το θελει Επεξ/σία 30 Μαΐου 2019 από alucards74 2
Kostas.karras Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, alucards74 είπε Χαριζεται turbo x card reader εσωτερικος. Ολες οι υποδοχες λειτουργουνε εκτος απο την micro sd που δουλευει οταν θελει. https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/card-readers-usb-hubs/Turbo-X-Internal-Card-Reader-BIC001.htm Απο θεσσαλονικη χερι με χερι αλλιως παει ανακυκλωση pm οποιος το θελει Να σε ρωτησω, απο περιεργεια, τι ταση παιρνει αυτο?? εχω ενα ιδιο που μου δωσαν πριν κατι μερες, ηθελα να δω αν δουλευει του εδωσα 12v και τα κακαρωσε 😀.
Crybal Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 8 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Να σε ρωτησω, απο περιεργεια, τι ταση παιρνει αυτο?? εχω ενα ιδιο που μου δωσαν πριν κατι μερες, ηθελα να δω αν δουλευει του εδωσα 12v και τα κακαρωσε 😀. Λογικά μπαινει σε usb οποτε πρεπει να είναι 5v 2
Kostas.karras Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 Δημοσ. 30 Μαΐου 2019 26 λεπτά πριν, Crybal είπε Λογικά μπαινει σε usb οποτε πρεπει να είναι 5v Exει τροφοδοσια απο μετασχηματιστη και πισω δεν γραφει τιποτα και ετσι την πατησα...
Vassilis_24 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Στις 25/5/2019 στις 8:54 ΜΜ, Pinkakos είπε PM όλοι οι ενδιαφερόμενοι Να ευχαριστήσω κι από εδώ τον Pinkakos. Ήταν εξυπηρετικότατος, ευγενέστατος και υπομονετικός. Να τον προτιμήσετε
Crybal Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 10 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Exει τροφοδοσια απο μετασχηματιστη και πισω δεν γραφει τιποτα και ετσι την πατησα... Αν εχει εξωτερικη τροφοδοσία όντως είναι θεμα τυχης και πειραματισμου (ποιος σκεφτηκε εξωτερικη 5v!!!). Εγω δυο τετοια μαραφετακια που εχω δουλεψει,απλά τα εβαλα σε θυρα USB στην μητρικη και επαιξαν. 1
DrLo Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 4 λεπτά πριν, Crybal είπε Αν εχει εξωτερικη τροφοδοσία όντως είναι θεμα τυχης και πειραματισμου (ποιος σκεφτηκε εξωτερικη 5v!!!). Εγω δυο τετοια μαραφετακια που εχω δουλεψει,απλά τα εβαλα σε θυρα USB στην μητρικη και επαιξαν. To 5v θα ήταν πολύ λογική τιμή να υποθέσει κανείς αφού 5V είναι εγγυημένο ότι θα βρέις σε κάθε ΗΥ από κάποια USB. 1
Crybal Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, DrLo είπε To 5v θα ήταν πολύ λογική τιμή να υποθέσει κανείς αφού 5V είναι εγγυημένο ότι θα βρέις σε κάθε ΗΥ από κάποια USB. Συμφωνω,αλλά λεει εξωτερικη τροφοδοσία από μετασχηματιστη,όποτε ποιος ο λογος? 1
360city Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Crybal είπε Αν εχει εξωτερικη τροφοδοσία όντως είναι θεμα τυχης και πειραματισμου (ποιος σκεφτηκε εξωτερικη 5v!!!). Εγω δυο τετοια μαραφετακια που εχω δουλεψει,απλά τα εβαλα σε θυρα USB στην μητρικη και επαιξαν. καποιος TURBO-X εισαγωγέας!!! Να ήταν κανένα hubακι να πεις οτι εχει λογική για να δώσει περισσότερο ρεύμα για δίσκους κλπ μην σκορσάρει την USB του λαπτοπ κλπ... αλλα η λογική είναι "θα καεί το τροφοδοτικό κάποια στιγμή στα σίγουρα. εχουμε να πουλάμε και αποφεύγουμε το βραχυκύκλωμα σε κάποια motherboard για να μην εχουν παρατράγουδα"
DrLo Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 3 λεπτά πριν, Crybal είπε Συμφωνω,αλλά λεει εξωτερικη τροφοδοσία από μετασχηματιστη,όποτε ποιος ο λογος? για τον ιδιο λόγο που έχουν optional εξωτερική τροφοδοσία αρκετά usb-hubs γιατί στη ουσία εμπεριέχει και ένα μικρό usb hub-ακι όπου πέφτουν πάνω του οι διάφοροι αντάπτορες αφού το option αυτό δεν κοστίζει ουσιαστικά τίποτα και αντίθετα μπορεί να φανεί εχρήσιμο σε ειδικές περιπτώσεις, why not.
pantelikas Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Χαρίζονται χωρίς καμία εγγύηση λειτουργίας: Αποσύρθηκαν εν λειτουργία αλλά όταν δοκιμάστηκαν χθες δεν μπούταρε Geforce 8800 GTS 512mb Asus P5N-T Deluxe Intel® Core™2 Duo Processor E8500 (6M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB) 2*1GB Kingston HyperX ram Intel stock cooler Μόνο Θεσσαλονίκη απόγευμα συνάντηση στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ισχύουν οι γνωστοί άτυποι κανόνες, ενεργός χρήστης, να έχει χαρίσει. Λόγω εργασίας θα απαντήσω το βράδυ 4
kstgr Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Με ενδιαφέρει, καθώς σε desktop έχω μόνο πέντιουμ 4 που πρακτικά είναι άχρηστα. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από σχολεία ή ιδρύματα παραχωρώ την προτεραιότητα μου
roybatty Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 Δημοσ. 31 Μαΐου 2019 9 λεπτά πριν, pantelikas είπε Χαρίζονται χωρίς καμία εγγύηση λειτουργίας: Αποσύρθηκαν εν λειτουργία αλλά όταν δοκιμάστηκαν χθες δεν μπούταρε Geforce 8800 GTS 512mb Asus P5N-T Deluxe Intel® Core™2 Duo Processor E8500 (6M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB) 2*1GB Kingston HyperX ram Intel stock cooler Μόνο Θεσσαλονίκη απόγευμα συνάντηση στην περιοχή της Καλαμαριάς. Ισχύουν οι γνωστοί άτυποι κανόνες, ενεργός χρήστης, να έχει χαρίσει. Λόγω εργασίας θα απαντήσω το βράδυ Με ενδιαφέρει ο E8500 και οι μνήμες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις