Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 28/05/2019 at 12:40, tsiv said:

Χαρίζεται Joystick PC.

Το σύνδεσα σε 7άρια και λέει "άγνωστη συσκευή"

Πεντακάθαρο και αδούλευτο.

Παραλαβή από Νίκαια

Joystick-PC.jpg

Παρέλαβα το χειριστήριο κι ευχαριστώ και πάλι

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται turbo x card reader εσωτερικος. Ολες οι υποδοχες λειτουργουνε εκτος απο την micro sd που δουλευει οταν θελει.

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/card-readers-usb-hubs/Turbo-X-Internal-Card-Reader-BIC001.htm

Απο θεσσαλονικη χερι με χερι αλλιως παει ανακυκλωση

pm οποιος το θελει

Επεξ/σία από alucards74
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alucards74 είπε

Χαριζεται turbo x card reader εσωτερικος. Ολες οι υποδοχες λειτουργουνε εκτος απο την micro sd που δουλευει οταν θελει.

https://www.plaisio.gr/desktop-laptop/periferiaka/card-readers-usb-hubs/Turbo-X-Internal-Card-Reader-BIC001.htm

Απο θεσσαλονικη χερι με χερι αλλιως παει ανακυκλωση

pm οποιος το θελει

Να σε ρωτησω, απο περιεργεια, τι ταση παιρνει αυτο?? εχω ενα ιδιο που μου δωσαν πριν κατι μερες, ηθελα να δω αν δουλευει του εδωσα 12v και τα κακαρωσε 😀.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε

Να σε ρωτησω, απο περιεργεια, τι ταση παιρνει αυτο?? εχω ενα ιδιο που μου δωσαν πριν κατι μερες, ηθελα να δω αν δουλευει του εδωσα 12v και τα κακαρωσε 😀.

Λογικά μπαινει σε usb οποτε πρεπει να είναι 5v

• Like 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Crybal είπε

Λογικά μπαινει σε usb οποτε πρεπει να είναι 5v

Exει τροφοδοσια απο μετασχηματιστη και πισω δεν γραφει τιποτα και ετσι την πατησα...

Δημοσ.
Στις 25/5/2019 στις 8:54 ΜΜ, Pinkakos είπε

PM όλοι οι ενδιαφερόμενοι :P

Να ευχαριστήσω κι από εδώ τον Pinkakos.
Ήταν εξυπηρετικότατος, ευγενέστατος και υπομονετικός.
Να τον προτιμήσετε :)

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Exει τροφοδοσια απο μετασχηματιστη και πισω δεν γραφει τιποτα και ετσι την πατησα...

Αν εχει εξωτερικη τροφοδοσία όντως είναι θεμα τυχης και πειραματισμου (ποιος σκεφτηκε εξωτερικη 5v!!!). Εγω δυο τετοια μαραφετακια που εχω δουλεψει,απλά τα εβαλα σε θυρα USB στην μητρικη και επαιξαν.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Crybal είπε

Αν εχει εξωτερικη τροφοδοσία όντως είναι θεμα τυχης και πειραματισμου (ποιος σκεφτηκε εξωτερικη 5v!!!). Εγω δυο τετοια μαραφετακια που εχω δουλεψει,απλά τα εβαλα σε θυρα USB στην μητρικη και επαιξαν.

To 5v θα ήταν πολύ λογική τιμή να υποθέσει κανείς αφού 5V είναι εγγυημένο ότι θα βρέις σε κάθε ΗΥ από κάποια USB. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

To 5v θα ήταν πολύ λογική τιμή να υποθέσει κανείς αφού 5V είναι εγγυημένο ότι θα βρέις σε κάθε ΗΥ από κάποια USB. 

Συμφωνω,αλλά λεει εξωτερικη τροφοδοσία από μετασχηματιστη,όποτε ποιος ο λογος?

• Confused 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Crybal είπε

καποιος TURBO-X εισαγωγέας!!!

Να ήταν κανένα hubακι να πεις οτι εχει λογική για να δώσει περισσότερο ρεύμα για δίσκους κλπ μην σκορσάρει την USB του λαπτοπ κλπ... αλλα η λογική είναι "θα καεί το τροφοδοτικό κάποια στιγμή στα σίγουρα. εχουμε να πουλάμε και αποφεύγουμε το βραχυκύκλωμα σε κάποια motherboard για να μην εχουν παρατράγουδα" 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Crybal είπε

Συμφωνω,αλλά λεει εξωτερικη τροφοδοσία από μετασχηματιστη,όποτε ποιος ο λογος?

για τον ιδιο λόγο που έχουν optional εξωτερική τροφοδοσία αρκετά usb-hubs

γιατί στη ουσία εμπεριέχει και ένα μικρό usb hub-ακι όπου πέφτουν πάνω του οι διάφοροι αντάπτορες

αφού το option αυτό δεν κοστίζει ουσιαστικά τίποτα και αντίθετα μπορεί να φανεί εχρήσιμο σε ειδικές περιπτώσεις, why not.

Δημοσ.

Χαρίζονται χωρίς καμία εγγύηση λειτουργίας:

Αποσύρθηκαν εν λειτουργία αλλά όταν δοκιμάστηκαν χθες δεν μπούταρε

Geforce 8800 GTS 512mb

Asus P5N-T Deluxe

Intel® Core™2 Duo Processor E8500 (6M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB)

2*1GB Kingston HyperX ram

Intel stock cooler

Μόνο Θεσσαλονίκη απόγευμα συνάντηση στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ισχύουν οι γνωστοί άτυποι κανόνες, ενεργός χρήστης, να έχει χαρίσει. Λόγω εργασίας θα απαντήσω το βράδυ

• Like 4
Δημοσ.

Με ενδιαφέρει, καθώς σε desktop έχω μόνο πέντιουμ 4 που πρακτικά είναι άχρηστα. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από σχολεία ή ιδρύματα παραχωρώ την προτεραιότητα μου

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, pantelikas είπε

Χαρίζονται χωρίς καμία εγγύηση λειτουργίας:

Αποσύρθηκαν εν λειτουργία αλλά όταν δοκιμάστηκαν χθες δεν μπούταρε

Geforce 8800 GTS 512mb

Asus P5N-T Deluxe

Intel® Core™2 Duo Processor E8500 (6M Cache, 3.16 GHz, 1333 MHz FSB)

2*1GB Kingston HyperX ram

Intel stock cooler

Μόνο Θεσσαλονίκη απόγευμα συνάντηση στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Ισχύουν οι γνωστοί άτυποι κανόνες, ενεργός χρήστης, να έχει χαρίσει. Λόγω εργασίας θα απαντήσω το βράδυ

Με ενδιαφέρει ο E8500 και οι μνήμες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...