kstgr Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Έχω δωροεπιταγη 10€/πλαίσιο λόγω ονομαστικής εορτής χθες μέχρι σήμερα βράδυ. Ισχύει για αγορές άνω των 100€ . Δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλο λογαριασμό. Φυσικά με τις τιμές που έχει το πλαίσιο δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει μήνυμα εδώ και πριβέ. 3
censOred Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, kstgr είπε Έχω δωροεπιταγη 10€/πλαίσιο λόγω ονομαστικής εορτής χθες μέχρι σήμερα βράδυ. Ισχύει για αγορές άνω των 100€ . Δεν ξέρω αν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άλλο λογαριασμό. Φυσικά με τις τιμές που έχει το πλαίσιο δεν ξέρω κατά πόσο συμφέρει. Αν κάποιος ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει μήνυμα εδώ και πριβέ. Να χαιρεσαι το ονομα σου! 1
georgios65 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, tsiv είπε Χαρίζονται... 1. Κάρτα TV+FM Asus 7135 άγνωστη λειτουργική κατάσταση. https://www.asus.com/me-en/Home-Entertainment/TV_FM_Card7135/ 2. RAM DDR2 1gb στα 1066Mhz, δεν μου δούλεψε σε 3 μηχανήματα που την δοκίμασα. δόθηκε @Crybal 3. Κάρτα γραφικών S3 Trio3D/2X 8MB AGP 4. Σκληρός δίσκος IDE WD Caviar 20GB - 100% health 5. Σκληρός δίσκος IDE Seagate Barracuda 80GB 7200rpm - 100% health Θέλω να τα πάρει ένας όλα και να τα κρατήσει - μοιράσει - πετάξει κατά βούληση. Παραλαβή από Νίκαια. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τούς σκληρούς δίσκους 5 καί 4. Εὐχαριστῶ.
georgios65 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Στις 6/5/2019 στις 8:04 ΠΜ, lysopaine είπε κλείστηκε στον @georgios65 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα καί δημοσίως νά εὐχαριστήσω τό μέλος lysopaine, γιά τήν κεντρική μονάδα. Εὐχαριστῶ καί πάλι. 1
angmar Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τσάντα πλάτης Belkin για laptop μέχρι 16" - Φώτο @KaRLoSSaLoNiKa Bluetooth ακουστικά QCY-QY19 - Φώτο - Διαθέσιμο Bluetooth ακουστικά Awei A920BL (μάλλον) - Φώτο @pantelikas Bluetooth ακουστικά Eson S2 - Φώτο @esem dbrand skin για iPhone 7 - Φώτο Ό,τι βλέπετε στις φώτο, κάποια δεν έχουν συσκευασία, κάποια έχουν, αλλά μπορεί να λείπουν πράγματα από μέσα, κλπ. Περιορισμός, 1 αντικείμενο ανά χρήστη. Παραλαβή με συνάντηση κάπου στην άνω πόλη Θεσσαλονίκης. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ, συννενόηση με pm. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2019 από angmar 2
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, angmar είπε Τσάντα πλάτης Belkin για laptop μέχρι 16" - Φώτο Bluetooth ακουστικά QCY-QY19 - Φώτο Bluetooth ακουστικά Awei A920BL (μάλλον) - Φώτο Bluetooth ακουστικά Eson S2 - Φώτο dbrand skin για iPhone 7 - Φώτο Περιορισμός, 1 αντικείμενο ανά χρήστη. Παραλαβή με συνάντηση κάπου στην άνω πόλη Θεσσαλονίκης. Περισσότερα με πμ. καλησπερα με ενδιαφερει η τσαντα πλατης για το λαπτοπ 1
tommybertsen Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Θα με ενδιέφερε το 3, αλλά Θεσσαλονίκη θα είμαι 29 και 30 Ιουνίου 😛 Οπότε παραχωρώ την θέση μου σε κάποιον
azografos Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, angmar είπε Τσάντα πλάτης Belkin για laptop μέχρι 16" - Φώτο @KaRLoSSaLoNiKa Bluetooth ακουστικά QCY-QY19 - Φώτο Bluetooth ακουστικά Awei A920BL (μάλλον) - Φώτο @pantelikas Bluetooth ακουστικά Eson S2 - Φώτο dbrand skin για iPhone 7 - Φώτο Ό,τι βλέπετε στις φώτο, κάποια δεν έχουν συσκευασία, κάποια έχουν, αλλά μπορεί να λείπουν πράγματα από μέσα, κλπ. Περιορισμός, 1 αντικείμενο ανά χρήστη. Παραλαβή με συνάντηση κάπου στην άνω πόλη Θεσσαλονίκης. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ, συννενόηση με pm. Καλησπέρα. Θα μ΄ενδιέφεραν τα κόκκινα bluetooth ακουστικά, μιας και ο @pantelikas ζήτησε ένα οποιοδήποτε set. Γιατί έχω τα ίδια προς επισκευή ... Στέλνω PM. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από azografos
angmar Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, azografos είπε Καλησπέρα. Θα μ΄ενδιέφεραν τα κόκκινα bluetooth ακουστικά, μιας και ο @pantelikas ζήτησε ένα οποιοδήποτε set. Γιατί έχω τα ίδια προς επισκευή ... Στέλνω PM. Δυστυχώς τα πρόλαβε ο @pantelikas, σημείωσα το όνομά του στο post, γιατί μου ζήτησε τα συγκεκριμένα μέσω pm.
azografos Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, angmar είπε Δυστυχώς τα πρόλαβε ο @pantelikas, σημείωσα το όνομά του στο post, γιατί μου ζήτησε τα συγκεκριμένα μέσω pm. ΟΚ ... κανένα πρόβλημα ! Σ' ευχαριστώ πάντως ! Αν αλλάξει κάτι, ξαναμιλάμε. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2019 από azografos 1
krami Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, angmar είπε Τσάντα πλάτης Belkin για laptop μέχρι 16" - Φώτο @KaRLoSSaLoNiKa Bluetooth ακουστικά QCY-QY19 - Φώτο Bluetooth ακουστικά Awei A920BL (μάλλον) - Φώτο @pantelikas Bluetooth ακουστικά Eson S2 - Φώτο dbrand skin για iPhone 7 - Φώτο Ό,τι βλέπετε στις φώτο, κάποια δεν έχουν συσκευασία, κάποια έχουν, αλλά μπορεί να λείπουν πράγματα από μέσα, κλπ. Περιορισμός, 1 αντικείμενο ανά χρήστη. Παραλαβή με συνάντηση κάπου στην άνω πόλη Θεσσαλονίκης. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ, συννενόηση με pm. Ενδιαφερομαι για την τσαντα πλατης
barman_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τα qcy Bluetooth ακουστικά αν είναι λειτουργικά 1
esem Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, angmar είπε Τσάντα πλάτης Belkin για laptop μέχρι 16" - Φώτο @KaRLoSSaLoNiKa Bluetooth ακουστικά QCY-QY19 - Φώτο Bluetooth ακουστικά Awei A920BL (μάλλον) - Φώτο @pantelikas Bluetooth ακουστικά Eson S2 - Φώτο dbrand skin για iPhone 7 - Φώτο Ό,τι βλέπετε στις φώτο, κάποια δεν έχουν συσκευασία, κάποια έχουν, αλλά μπορεί να λείπουν πράγματα από μέσα, κλπ. Περιορισμός, 1 αντικείμενο ανά χρήστη. Παραλαβή με συνάντηση κάπου στην άνω πόλη Θεσσαλονίκης. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ, συννενόηση με pm. Καλησπέρα, θα ήθελα το 4 1
Crybal Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Στις 20/5/2019 στις 7:20 ΜΜ, Doubt είπε Διαθέσιμο Προσθέτω το σετάκι card reader με SD card, στην έκδοση 2 GB συν ένας αντάπτορας micro SD σε SD. Δόθηκε Σήμερα το παρέλαβα!.Ευχαριστώ πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις