Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mpitzi91 είπε

Υπάρχει κάποιο από τα παραπάνω κουτια να χωράει μια  ΑΤΧ MOTHERBOARD 30.5 x 24.4cm διοτι δεν βρίσκω κάποιο κουτι?

• Like 1
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 15/5/2019 στις 1:13 ΜΜ, markoliaz είπε

χαριζονται 2 χειριστηρια για pc σε αριστη κατασταση trust & thrustmaster οπως και η digital camera olympus. περιοχη Αγια Παρασκευη, inbox me.

t05cep.jpg

Ευχαριστώ πολύ τον markoliaz για την κάμερα,σήμερα την παρέλαβα !

Δημοσ.

- Screen Protector για Sony PSP Go (σφραγισμένο)

- PCI Modem Creative DS1932

- Οδοντόβουρτσα Braun Oral-B Vitality Precision D12.513 χρώματος μοβ μαζί με τη βάση φόρτησης της (λειτουργικότατη απλά η μπαταρία έχει χάσει σε διάρκεια) (παρέλαβε ο φίλος Locke_John)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζονται:

1. παλιά ηχεία για Η/Υ

2. ενσύρματο USB ποντίκι

3. ενσύρματο ποντίκι με σύνδεση serial port

4. χειριστήριο gamepad τύπου dualshock με σύνδεση USB για Η/Υ και βύσμα για PS2, λειτουργικό αλλά βρώμικο.

5. περιφερειακά για παλιά κινητά Sony Ericsson (φορτιστές, USB καλώδιο σύνδεσης με Η/Υ, ακουστικά)

6. ακουστικά headset με κομμένο βύσμα και ταλαιπωρημένα μαξιλαράκια

7. καλώδια IDE

8.θήκη για iphone6

Στείλτε πμ για παραλαβή από σταθμό μετρού, Αθήνα κέντρο. 

Επεξ/σία από Masamune
  • Like 1
Δημοσ.

Χαρίζεται η κούνια/κρεβάτι και συρταριέρα μωρού.

Φωτογραφίες εδώ

Να αναφέρω ότι έχει χαθεί η κεφαλή από τον έναν πίρο (ο οποίος έχει και ελατήριο) όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία. Υπάρχουν 2 σε κάθε πλευρά (κεφάλι/πόδια), και λείπει ο ένας από τη μια πλευρά.
Χρησιμεύουν για να ανεβοκατεβαίνει το κάγκελο. Γνωρίζω ότι μπορούν να βρεθούν σε σιδηροπωλείο, αλλά σε δυο που έχω πάει, δεν είχαν.
Δουλεύει και έτσι όπως είναι βέβαια, αλλά δεν προτείνεται μιας και προορίζεται για μωρό.

Παραλαβή από το χώρο μου (Χαλάνδρι)

Στείλτε πρώτα εδώ και μετά PM

• Like 3
Δημοσ.
Στις 13/5/2019 στις 8:10 ΜΜ, 1boom1 είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω μιας και κάνω μια μικρή εκκαθάριση σε ηλεκτρονικά που είχα μπας και τα αξιοποιούσα κάπως αλλά από ότι φαίνεται ο χρόνος δεν με αφήνει...

1) Asus gpu μοντέλο eah4850
2) Τροφοδοτικό thermaltake toughpower qfan 850w
3)2 μνήμες  corsair xms2 ddr2 800mhz 2048mb 5-5-5-18 1.8v

Όλα πλήρως λειτουργικά τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησα.
Παραλαβή από τον χώρο μου κοντά στο πλαίσιο αλίμου.

Παρελαβα την gpu ευχαριστω

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

Φωτογραφίες εδώ

Να αναφέρω ότι έχει χαθεί η κεφαλή από τον έναν πίρο (ο οποίος έχει και ελατήριο) όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία. Υπάρχουν 2 σε κάθε πλευρά (κεφάλι/πόδια), και λείπει ο ένας από τη μια πλευρά.
Χρησιμεύουν για να ανεβοκατεβαίνει το κάγκελο. Γνωρίζω ότι μπορούν να βρεθούν σε σιδηροπωλείο, αλλά σε δυο που έχω πάει, δεν είχαν.
Δουλεύει και έτσι όπως είναι βέβαια, αλλά δεν προτείνεται μιας και προορίζεται για μωρό.

Καλησπερα με ενδιαφερουν αν μπορεις στειλε μου το κινητο σου να σε παρω.

Δημοσ.
3 hours ago, Masamune said:

Χαρίζονται:

1. παλιά ηχεία για Η/Υ

2. ενσύρματο USB ποντίκι

3. ενσύρματο ποντίκι με σύνδεση serial port

4. χειριστήριο gamepad τύπου dualshock με σύνδεση USB για Η/Υ και βύσμα για PS2, λειτουργικό αλλά βρώμικο.

5. περιφερειακά για παλιά κινητά Sony Ericsson (φορτιστές, USB καλώδιο σύνδεσης με Η/Υ, ακουστικά)

6. ακουστικά headset με κομμένο βύσμα και ταλαιπωρημένα μαξιλαράκια

7. καλώδια IDE

8.θήκη για iphone6

Στείλτε πμ για παραλαβή από σταθμό μετρού, Αθήνα κέντρο. 

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το 1 και 2

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thodoris1985 είπε

Φωτογραφίες εδώ

Καλησπερα. Δηλώνω ενδιαφέρον για τη συρταριερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΔΟΘΗΚΑΝ!!!

Χαρίζονται 2 μηχανικοί δεξιοί (πλευρά συνοδηγού) καθρέφτες Fiat Panda, μοντέλα 2003-2008. Ο ένας είναι ο γνήσιος μεταχειρισμένος, ο άλλος αχρησιμοποίητος after market στο κουτί του. Μπαίνουν και σε Panda 2008-2012 (facelift) καθώς οι βάσεις είναι ίδιες, αλλά ο καθρέφτης είναι πολύ μικρότερος. Στο καινούριο Panda (2012-...) οι βάσεις είναι διαφορετικές και δεν κάνουν. Ίσως κάνουν και σε άλλα Fiat αντίστοιχης χρονολογίας.
Παραλαβή είτε απευθείας στα Γιάννενα (προτιμάται) είτε αποστολή με χρέωσή σας κατόπιν συνεννόησης.

Στείλτε PM.

IMG_20190331_142026.jpg

IMG_20190331_142141.jpg

Επεξ/σία από apostolispd
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...