hp8 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, mpitzi91 είπε Υπάρχει κάποιο από τα παραπάνω κουτια να χωράει μια ΑΤΧ MOTHERBOARD 30.5 x 24.4cm διοτι δεν βρίσκω κάποιο κουτι? 1
Crybal Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Στις 15/5/2019 στις 1:13 ΜΜ, markoliaz είπε χαριζονται 2 χειριστηρια για pc σε αριστη κατασταση trust & thrustmaster οπως και η digital camera olympus. περιοχη Αγια Παρασκευη, inbox me. Ευχαριστώ πολύ τον markoliaz για την κάμερα,σήμερα την παρέλαβα !
Locke_John Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παρέλαβα και ευχαριστώ @iPnos Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από Locke_John
rafa1919 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Παρέλαβα επιτέλους τα πράγματα από τον φίλο @christosg Σε ευχαριστώ για την αναμονή και υπομονή τόσων ημερών! 1
iPnos Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 - Screen Protector για Sony PSP Go (σφραγισμένο) - PCI Modem Creative DS1932 - Οδοντόβουρτσα Braun Oral-B Vitality Precision D12.513 χρώματος μοβ μαζί με τη βάση φόρτησης της (λειτουργικότατη απλά η μπαταρία έχει χάσει σε διάρκεια) (παρέλαβε ο φίλος Locke_John)
Masamune Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται: 1. παλιά ηχεία για Η/Υ 2. ενσύρματο USB ποντίκι 3. ενσύρματο ποντίκι με σύνδεση serial port 4. χειριστήριο gamepad τύπου dualshock με σύνδεση USB για Η/Υ και βύσμα για PS2, λειτουργικό αλλά βρώμικο. 5. περιφερειακά για παλιά κινητά Sony Ericsson (φορτιστές, USB καλώδιο σύνδεσης με Η/Υ, ακουστικά) 6. ακουστικά headset με κομμένο βύσμα και ταλαιπωρημένα μαξιλαράκια 7. καλώδια IDE 8.θήκη για iphone6 Στείλτε πμ για παραλαβή από σταθμό μετρού, Αθήνα κέντρο. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από Masamune 1
thodoris1985 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Χαρίζεται η κούνια/κρεβάτι και συρταριέρα μωρού. Φωτογραφίες εδώ Να αναφέρω ότι έχει χαθεί η κεφαλή από τον έναν πίρο (ο οποίος έχει και ελατήριο) όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία. Υπάρχουν 2 σε κάθε πλευρά (κεφάλι/πόδια), και λείπει ο ένας από τη μια πλευρά. Χρησιμεύουν για να ανεβοκατεβαίνει το κάγκελο. Γνωρίζω ότι μπορούν να βρεθούν σε σιδηροπωλείο, αλλά σε δυο που έχω πάει, δεν είχαν. Δουλεύει και έτσι όπως είναι βέβαια, αλλά δεν προτείνεται μιας και προορίζεται για μωρό. Παραλαβή από το χώρο μου (Χαλάνδρι) Στείλτε πρώτα εδώ και μετά PM 3
J@st Me Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω πολυ τον @orfibous Επεξ/σία 17 Μαΐου 2019 από J@st Me
mpitzi91 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Στις 13/5/2019 στις 8:10 ΜΜ, 1boom1 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω μιας και κάνω μια μικρή εκκαθάριση σε ηλεκτρονικά που είχα μπας και τα αξιοποιούσα κάπως αλλά από ότι φαίνεται ο χρόνος δεν με αφήνει... 1) Asus gpu μοντέλο eah4850 2) Τροφοδοτικό thermaltake toughpower qfan 850w 3)2 μνήμες corsair xms2 ddr2 800mhz 2048mb 5-5-5-18 1.8v Όλα πλήρως λειτουργικά τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησα. Παραλαβή από τον χώρο μου κοντά στο πλαίσιο αλίμου. Παρελαβα την gpu ευχαριστω 1
tsiv Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 50 λεπτά πριν, J@st Me είπε Ευχαριστω πολυ τον @tsiv ???
LLLEFTERIS Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, thodoris1985 είπε Χαρίζεται η κούνια/κρεβάτι και συρταριέρα μωρού. Φωτογραφίες εδώ Να αναφέρω ότι έχει χαθεί η κεφαλή από τον έναν πίρο (ο οποίος έχει και ελατήριο) όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία. Υπάρχουν 2 σε κάθε πλευρά (κεφάλι/πόδια), και λείπει ο ένας από τη μια πλευρά. Χρησιμεύουν για να ανεβοκατεβαίνει το κάγκελο. Γνωρίζω ότι μπορούν να βρεθούν σε σιδηροπωλείο, αλλά σε δυο που έχω πάει, δεν είχαν. Δουλεύει και έτσι όπως είναι βέβαια, αλλά δεν προτείνεται μιας και προορίζεται για μωρό. Παραλαβή από το χώρο μου (Χαλάνδρι) Στείλτε πρώτα εδώ και μετά PM Καλησπερα με ενδιαφερουν αν μπορεις στειλε μου το κινητο σου να σε παρω.
lock Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 Δημοσ. 17 Μαΐου 2019 3 hours ago, Masamune said: Χαρίζονται: 1. παλιά ηχεία για Η/Υ 2. ενσύρματο USB ποντίκι 3. ενσύρματο ποντίκι με σύνδεση serial port 4. χειριστήριο gamepad τύπου dualshock με σύνδεση USB για Η/Υ και βύσμα για PS2, λειτουργικό αλλά βρώμικο. 5. περιφερειακά για παλιά κινητά Sony Ericsson (φορτιστές, USB καλώδιο σύνδεσης με Η/Υ, ακουστικά) 6. ακουστικά headset με κομμένο βύσμα και ταλαιπωρημένα μαξιλαράκια 7. καλώδια IDE 8.θήκη για iphone6 Στείλτε πμ για παραλαβή από σταθμό μετρού, Αθήνα κέντρο. Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για το 1 και 2
georgetso Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, thodoris1985 είπε Χαρίζεται η κούνια/κρεβάτι και συρταριέρα μωρού. Φωτογραφίες εδώ Να αναφέρω ότι έχει χαθεί η κεφαλή από τον έναν πίρο (ο οποίος έχει και ελατήριο) όπως φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία. Υπάρχουν 2 σε κάθε πλευρά (κεφάλι/πόδια), και λείπει ο ένας από τη μια πλευρά. Χρησιμεύουν για να ανεβοκατεβαίνει το κάγκελο. Γνωρίζω ότι μπορούν να βρεθούν σε σιδηροπωλείο, αλλά σε δυο που έχω πάει, δεν είχαν. Δουλεύει και έτσι όπως είναι βέβαια, αλλά δεν προτείνεται μιας και προορίζεται για μωρό. Παραλαβή από το χώρο μου (Χαλάνδρι) Στείλτε πρώτα εδώ και μετά PM Καλησπερα. Δηλώνω ενδιαφέρον για τη συρταριερα.
apostolispd Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 Δημοσ. 18 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) ΔΟΘΗΚΑΝ!!! Χαρίζονται 2 μηχανικοί δεξιοί (πλευρά συνοδηγού) καθρέφτες Fiat Panda, μοντέλα 2003-2008. Ο ένας είναι ο γνήσιος μεταχειρισμένος, ο άλλος αχρησιμοποίητος after market στο κουτί του. Μπαίνουν και σε Panda 2008-2012 (facelift) καθώς οι βάσεις είναι ίδιες, αλλά ο καθρέφτης είναι πολύ μικρότερος. Στο καινούριο Panda (2012-...) οι βάσεις είναι διαφορετικές και δεν κάνουν. Ίσως κάνουν και σε άλλα Fiat αντίστοιχης χρονολογίας. Παραλαβή είτε απευθείας στα Γιάννενα (προτιμάται) είτε αποστολή με χρέωσή σας κατόπιν συνεννόησης. Στείλτε PM. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2019 από apostolispd 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις