Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, sakura22 said:

Χαρίζονται τα ακόλουθα:

1. ένα χειριστήριο saitek p990 (από ότι θυμάμαι δουλεύει αλλά όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο ένας μοχλός έχει ξεφτίσει).

2. πάστα arctic mx2 8gr (χρησιμοποιημένη 1-2 φορές, ανοιγμένη -προφανώς με το καπάκι- εδώ και 3-4 χρόνια; (το αναφέρω γιατί δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο στην ποιότητά της))

3. μια ram 1gb από asus netbook (θεωρητικά δουλεύει, αντικατασταθήκε αμέσως μετά την αγορά του netbook για να μπούν 2gb)

Συνάντηση: μετρό Πανεπιστήμιο, ιδανικά αν υπάρχουν άτομα που θέλουν διαφορετικά πράγματα θα ήθελα να τα δώσω σε έναν και μετά να τα μοιράσει αυτός.

insomniac.jpg

Καλησπέρα στέλνω πμ για το χειριστήριο.

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 10/5/2019 στις 11:13 ΜΜ, Fir3fly είπε

Χαριζεται ενα media player Western Digital, με το τηλεχειριστηριο του (μετασχηματιστη δεν εχω) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, αναβει μονο το φωτακι μπροστα της ethernet και αυτο μονο, οποτε ας το παρει καποιος να το φτιαξει.

Παραλαβη απο Αγιο Δημητριο

wdtv_player-remote-only_400x400.jpg

Ευχαριστώ πάρα πολύ και για τα δύο.Το Σ/Κ μπαίνουν χειρουργείο!

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/5/2019 στις 7:14 ΜΜ, haris_216 είπε

Είμαι σε συνεννόηση με τον e-tic για την παραλαβή και άρα θεωρώ ότι είναι ήδη δοσμένο

Αν τελικά δεν φύγει θα ενημερώσω εδώ.

Καλησπέρα. Παίρνοντας το μήνυμά σου σαν αφετηρία και χωρίς (ειλικρινά) να θέλω να σε προσβάλω αφού για την ακρίβεια δεν απευθύνομαι σε σένα μόνο, θα ήθελα να θίξω ένα θέμα.

Όταν ένα post είναι τόσο συγκεκριμένο σαν το δικό μου όπου αφενός αναφέρω σε ποιούς απευθύνεται και αφετέρου ξεκαθαρίζω τα θέματα αποστολής γράφοντας "μόνο παραλαβή από Χ περιοχή" γιατί βάζετε τον άλλο (εμένα ή τον όποιο άλλο) στην δύσκολη θέση να σας αρνηθεί ή να φανεί κακός; Για να έχει αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα είτε δεν υπάρχει ευχέρεια για κάτι διαφορετικό (θέμα χρόνου ή ότι άλλο) είτε απλά δεν γουστάρει. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι απολύτως ξεκάθαροι οι όροι με τους οποίους δίνεται (ή όχι) το όποιο αντικείμενο

No offence taken αδερφε, αν δεν ρισκαρεις σε αυτην την ζωη δεν κερδιζεις :P ειπα να πεταξω το κερμα και οτι κατσει μιας και ητανε απο τις λιγες φορες που πετυχα τετοιο ποστ σαν πρωτο reply, γι'αυτο δεν εστειλα καν pm λογω αυτων που γραφεις στο ποστ δεν μπηκα στον κοπο να ενοχλησω περαιτέρω . Συγγνωμη 😊

Δημοσ.

Χαρίζεται κάρτα γραφικών σε άγνωστη λειτουργική κατάσταση. ATI με 512mb ram, HDMI - DVI - VGA. Χρειάζεται ανεμιστηράκι.

Και ένα case fun.

Ένας θα τα πάρει όλα.

Δικαίωμα επιλογής.

Παραλαβή από Νίκαια

ATI-HD4350-FANAKI.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαρίζονται

οι δορυφόροι από το παρακάτω σύστημα 8Ωm 6watt (τμχ  2  δοκιμασμένα)  https://www.google.com/search?q=121i&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir%20=MnJ65up73HV_mM%253A%252CYDO_nFN-CqiHeM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kTmGcJJ%20-_IeFsSXCw2rak93SrsKkg&sa=X&ved=2ahUKEwivu-HUnJviAhXSxMQBHb7-%20B08Q9QEwAnoECAkQBA#imgdii=eukpCML0BpiWjM:&imgrc=1aHvv4xrAwK0dM:&vet=1

2x512 sdram pc133 168 pin (δεν μπορώ να τις δοκιμάσω)

1  μαύρο ide dvd rom διαβάζει μονο cd
4  pci μόντεμ (δεν μπορω να τα δοκιμάσω)

Επεξ/σία από hp8
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαριζονται 2 χειριστηρια για pc σε αριστη κατασταση trust & thrustmaster οπως και η digital camera olympus. περιοχη Αγια Παρασκευη, inbox me.

t05cep.jpg

Επεξ/σία από markoliaz
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, markoliaz είπε

χαριζονται 2 χειριστηρια για pc σε αριστη κατασταση trust & thrustmaster οπως και η digital camera olympus. περιοχη Αγια Παρασκευη, inbox me.

t05cep.jpg

Εχεις πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχουν κάποιες μνημες...edo..καποιες sdram παλιές με τις 2 εγκοπες,και κάποιες ddr2 512/1gb οι οποίες μάλλον δεν ειναι λειτουργικές καθώς 2 pc που δοκίμασα δεν τις αναγνώρισαν.

Επίσης από παλαιότερο ποστ υπάρχουν και κάποιες καρτες γραφικών agp (μικρές και κάποιες εχουν θέμα με τον ανεμιστήρα).

Ακομα,κάποιοι δισκοι pata, ~10-15gb,που θυμαμαι ότι υπάρχουν ,με χαμηλη υγεια.Αν θελει κανενας για πειραματισμους η απλά χαρχαλεμα,να τους ψαξω.

Επεξ/σία από Crybal
Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, markoliaz είπε

t05cep.jpg

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑ PM

Δημοσ.

Χαρίζονται:

- Οδοντόβουρτσα Braun Oral-B Vitality Precision D12.513 χρώματος μοβ μαζί με τη βάση φόρτησης της (λειτουργικότατη απλά η μπαταρία έχει χάσει σε διάρκεια)

- Screen Protector για Sony PSP Go (σφραγισμένο)

- PCI Modem Creative DS1932

• Like 5
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...