e-tic Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 2/5/2019 στις 4:18 ΜΜ, e-tic είπε Χαρίζεται η ψησταριά της φωτογραφίας. Ήταν ψησταριά υγραερίου και κάποια στιγμή που χάλασε ο μηχανισμός απλά τον αφαίρεσα, έκλεισα τις τρύπες στον πάτο και την έκανα για κάρβουνο. Είναι στην ταλαιπωρημένη κατάσταση που φαίνεται καθώς βρίσκεται σε εξωτερικό μη σκεπαζόμενο χώρο και έχει να χρησιμοποιηθεί πολύ καιρό. Χρήζει καθαρισμού, αλλά πέρα απο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα για πολλά ψησίματα ακόμα. Οι σχάρες και τα λοιπά αξεσουάρ σταλθήκαν στο χωριό, έχει μείνει μόνο η ψησταριά που βλέπετε. Παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Στις 10/5/2019 στις 7:21 ΜΜ, e-tic είπε Πέσανε στα χέρια μου αρκετά γυαλιά 3D red/blue, καινούρια, χάρτινα, σαν αυτά. Υπάρχουν ακόμα αρκετές ταινίες με αυτό το στυλ 3D, ακόμα και βιντεάκια στο youtube. Σκέφτηκα μήπως τα έδινα σε σχολεία εδώ γύρω αλλά δεν ξέρω αν κάνει να τα χρησιμοποιήσουν μικρά παιδιά. Αν κάποιος τα θέλει, έρχετε και παραλαμβάνει απο το χώρο μου στην Καλλιθέα. Τα παραπάνω είναι ακόμα διαθέσιμα και προσθέτω το ηλεκτρικό πατίνι της φωτογραφίας το οποίο είχα πάρει απο συμφορουμίτη. Του είχα αλλάξει μπαταρίες και λειτουργούσε μια χαρά εως πριν το πάσχα που έσπασε η πίσω ρόδα. Δεν έχω καταφέρει να βρώ ανταλλακτικό ούτε online ούτε μέσω των τοπικών καταστημάτων ποδηλάτων, καθώς πουθενά δεν υπάρχει κάποιο διακριτικό (μάρκα, μοντέλο). Έχουν αφαιρεθεί και οι μπαταρίες, χρειάζεται δύο SPA 12-5 συνδεδεμένες σε σειρά. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από e-tic 4
troi.g Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, e-tic είπε Τα παραπάνω είναι ακόμα διαθέσιμα και προσθέτω το ηλεκτρικό πατίνι της φωτογραφίας το οποίο είχα πάρει απο συμφορουμίτη. Του είχα αλλάξει μπαταρίες και λειτουργούσε μια χαρά εως πριν το πάσχα που έσπασε η πίσω ρόδα. Δεν έχω καταφέρει να βρώ ανταλλακτικό ούτε online ούτε μέσω των τοπικών καταστημάτων ποδηλάτων, καθώς πουθενά δεν υπάρχει κάποιο διακριτικό (μάρκα, μοντέλο). Έχουν αφαιρεθεί και οι μπαταρίες, χρειάζεται δύο SPA 12-5 συνδεδεμένες σε σειρά. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Θα με ενδιέφερε το πατίνι. Στέλνω πμ.
odystam Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Ενδιαφέρομαι και γω για το πατίνι οπότε αν δεν κάτσει με τον προηγούμενο περιμένω μήνυμα απο @e-tic Ευχαριστώ
Mendokusai Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, e-tic είπε Τα παραπάνω είναι ακόμα διαθέσιμα και προσθέτω το ηλεκτρικό πατίνι της φωτογραφίας το οποίο είχα πάρει απο συμφορουμίτη. Του είχα αλλάξει μπαταρίες και λειτουργούσε μια χαρά εως πριν το πάσχα που έσπασε η πίσω ρόδα. Δεν έχω καταφέρει να βρώ ανταλλακτικό ούτε online ούτε μέσω των τοπικών καταστημάτων ποδηλάτων, καθώς πουθενά δεν υπάρχει κάποιο διακριτικό (μάρκα, μοντέλο). Έχουν αφαιρεθεί και οι μπαταρίες, χρειάζεται δύο SPA 12-5 συνδεδεμένες σε σειρά. Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. Ενδιαφερομαι και εγω για το πατινι. Βρισκομαι Καλλιθεα.
billys7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 10/5/2019 στις 3:00 ΜΜ, LLLEFTERIS είπε Χαριζω ενα τροφοδοτικο 400W τουβλοΧ με 12αρι ανεμιστηρα που δεν εχω τροπο να δω αν δουλευει 100% με το γνωστο βραχυκυκλωμα ξεκιναει ο ανεμιστηρας και βγαζει 5 και 12V παραπερα δεν το εψαξα. Απο το σπιτι μου εδω Περιστερι. Αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο θα με ενδιέφερε.
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, billys7 είπε Αν υπάρχει ακόμα διαθέσιμο θα με ενδιέφερε. Δικο σου.
Locke_John Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 @Sugarpuffiepixie παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ και πάλι 1
Fuel7 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 12/5/2019 στις 12:20 ΜΜ, paylidis είπε Χαρίζονται για iPhone 5/5s/SE 2 θήκες πλαστικές και 2 bumper. Κατά προτίμηση τα παίρνει ένας και έπειτα εάν είναι τα μοιράζει. Μονο σε χρήστες με ενεργητική συμμετοχή στο παρον νήμα. Παραλαβη από Μαρουσι αττικης απογευματινεσ ώρες σε σημείο πολύ κοντά στον ησαπ και την λ. Κηφισιας, που θα υποδείξω στον τελικό ενδιαφερόμενο. Εκδηκωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ κ έπειτα ΠΜ Καλησπέρα με ενδιαφερει!
dhmak Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Στις 12/5/2019 στις 3:15 ΜΜ, lazkalai είπε χαρίζονται διάφορα dvd, παραλαβή από σταθμό Ταύρου. Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τα dvd.
haris_216 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Δίνεται το laptop των φωτογραφιών (dell latitude D531). Είναι σε καλή αισθητική κατάσταση χωρίς σπασίματα ή γδαρσίματα. ΔΕΝ είναι λειτουργικό. Αυτοί που το είχαν το έδωσαν για επισκευή αλλά δεν έγινε. Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες (δηλαδή αν απλά δεν επισκευάζεται ή δεν αξίζει τον κόπο ή ποιο ήταν το θέμα). Δίνεται χωρίς σκληρό, μνήμη και τροφοδοτικό. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ (μόνο από ενεργά μέλη στο παρόν νήμα και ειδικότερα μέλη που δίνουν πράγματα. Για το λαβείν πάντα υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι αλλά θα παρακαλέσω να μην μπουν στον κόπο) και μετά pm για τα σχετικά. Αν και συνήθως σε αυτά που δίνω κρατάω τη σειρά προτεραιότητας θα διατηρήσω το δικαίωμα να το δώσω κατά την κρίση μου. Μόνο παραλαβή από Νέα Σμύρνη Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από haris_216 6
ExTaCy1337 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 32 λεπτά πριν, haris_216 είπε Καλησπέρα σε όλους. Δίνεται το laptop των φωτογραφιών (dell latitude D531). Είναι σε καλή αισθητική κατάσταση χωρίς σπασίματα ή γδαρσίματα. ΔΕΝ είναι λειτουργικό. Αυτοί που το είχαν το έδωσαν για επισκευή αλλά δεν έγινε. Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες (δηλαδή αν απλά δεν επισκευάζεται ή δεν αξίζει τον κόπο ή ποιο ήταν το θέμα). Δίνεται χωρίς σκληρό, μνήμη και τροφοδοτικό. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ (μόνο από ενεργά μέλη στο παρόν νήμα και ειδικότερα μέλη που δίνουν πράγματα. Για το λαβείν πάντα υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι αλλά θα παρακαλέσω να μην μπουν στον κόπο) και μετά pm για τα σχετικά. Αν και συνήθως σε αυτά που δίνω κρατάω τη σειρά προτεραιότητας θα διατηρήσω το δικαίωμα να το δώσω κατά την κρίση μου. Μόνο παραλαβή από Νέα Σμύρνη Καλησπέρα, αν τυχών το στέλνεις Θεσσαλονίκη με τα μεταφορικά δικά μου εννοείτε δεν θα έλεγα όχι σε μια πρόκληση επισκευής. Να είσαι καλά 😊
e-tic Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, haris_216 είπε Καλησπέρα σε όλους. Δίνεται το laptop των φωτογραφιών (dell latitude D531). Είναι σε καλή αισθητική κατάσταση χωρίς σπασίματα ή γδαρσίματα. ΔΕΝ είναι λειτουργικό. Αυτοί που το είχαν το έδωσαν για επισκευή αλλά δεν έγινε. Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες (δηλαδή αν απλά δεν επισκευάζεται ή δεν αξίζει τον κόπο ή ποιο ήταν το θέμα). Δίνεται χωρίς σκληρό, μνήμη και τροφοδοτικό. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ (μόνο από ενεργά μέλη στο παρόν νήμα και ειδικότερα μέλη που δίνουν πράγματα. Για το λαβείν πάντα υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι αλλά θα παρακαλέσω να μην μπουν στον κόπο) και μετά pm για τα σχετικά. Αν και συνήθως σε αυτά που δίνω κρατάω τη σειρά προτεραιότητας θα διατηρήσω το δικαίωμα να το δώσω κατά την κρίση μου. Μόνο παραλαβή από Νέα Σμύρνη Θα με ενδιέφερε. Στέλνω πμ.
haris_216 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 2 ώρες πριν, haris_216 είπε Καλησπέρα σε όλους. Δίνεται το laptop των φωτογραφιών (dell latitude D531). Είναι σε καλή αισθητική κατάσταση χωρίς σπασίματα ή γδαρσίματα. ΔΕΝ είναι λειτουργικό. Αυτοί που το είχαν το έδωσαν για επισκευή αλλά δεν έγινε. Δεν ξέρω παραπάνω λεπτομέρειες (δηλαδή αν απλά δεν επισκευάζεται ή δεν αξίζει τον κόπο ή ποιο ήταν το θέμα). Δίνεται χωρίς σκληρό, μνήμη και τροφοδοτικό. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ (μόνο από ενεργά μέλη στο παρόν νήμα και ειδικότερα μέλη που δίνουν πράγματα. Για το λαβείν πάντα υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι αλλά θα παρακαλέσω να μην μπουν στον κόπο) και μετά pm για τα σχετικά. Αν και συνήθως σε αυτά που δίνω κρατάω τη σειρά προτεραιότητας θα διατηρήσω το δικαίωμα να το δώσω κατά την κρίση μου. Μόνο παραλαβή από Νέα Σμύρνη Είμαι σε συνεννόηση με τον e-tic για την παραλαβή και άρα θεωρώ ότι είναι ήδη δοσμένο Αν τελικά δεν φύγει θα ενημερώσω εδώ. 1 ώρα πριν, ExTaCy1337 είπε Καλησπέρα, αν τυχών το στέλνεις Θεσσαλονίκη με τα μεταφορικά δικά μου εννοείτε δεν θα έλεγα όχι σε μια πρόκληση επισκευής. Να είσαι καλά 😊 Καλησπέρα. Παίρνοντας το μήνυμά σου σαν αφετηρία και χωρίς (ειλικρινά) να θέλω να σε προσβάλω αφού για την ακρίβεια δεν απευθύνομαι σε σένα μόνο, θα ήθελα να θίξω ένα θέμα. Όταν ένα post είναι τόσο συγκεκριμένο σαν το δικό μου όπου αφενός αναφέρω σε ποιούς απευθύνεται και αφετέρου ξεκαθαρίζω τα θέματα αποστολής γράφοντας "μόνο παραλαβή από Χ περιοχή" γιατί βάζετε τον άλλο (εμένα ή τον όποιο άλλο) στην δύσκολη θέση να σας αρνηθεί ή να φανεί κακός; Για να έχει αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα είτε δεν υπάρχει ευχέρεια για κάτι διαφορετικό (θέμα χρόνου ή ότι άλλο) είτε απλά δεν γουστάρει. Σε κάθε περίπτωση όμως είναι απολύτως ξεκάθαροι οι όροι με τους οποίους δίνεται (ή όχι) το όποιο αντικείμενο 7
1boom1 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω μιας και κάνω μια μικρή εκκαθάριση σε ηλεκτρονικά που είχα μπας και τα αξιοποιούσα κάπως αλλά από ότι φαίνεται ο χρόνος δεν με αφήνει... 1) Asus gpu μοντέλο eah4850 2) Τροφοδοτικό thermaltake toughpower qfan 850w 3)2 μνήμες corsair xms2 ddr2 800mhz 2048mb 5-5-5-18 1.8v Όλα πλήρως λειτουργικά τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησα. Παραλαβή από τον χώρο μου κοντά στο πλαίσιο αλίμου. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2019 από 1boom1 4
Kostas.karras Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Δημοσ. 13 Μαΐου 2019 Μόλις τώρα, 1boom1 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω μιας και κάνω μια μικρή εκκαθάριση σε ηλεκτρονικά που είχα μπας και τα αξιοποιούσα κάπως αλλά από ότι φαίνεται ο χρόνος δεν με αφήνει... 1) Asus gpu μοντέλο eah4850 2) Τροφοδοτικό thermaltake toughpower qfan 850w 3)2 μνήμες corsair xms2 ddr2 800mhz 2048mb 5-5-5-18 1.8v Όλα πλήρως λειτουργικά τελευταία φορά που τα χρησιμοποίησα. Kαλησπερα, στελνω πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις