darefail Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Στις 3/5/2019 στις 9:29 ΜΜ, christosg είπε Ενημέρωση μέχρι στιγμές έχουμε: 1. Μητρική Gigabite GA-6VTXE (socket 370) με άγνωστο επεξεργαστή. - f2bnp 3. Sound Blaster LIVE! (CT4830) PCI - rafa1919 5. Κάρτα δικτύου 100 PCI - Alxnks 6. RAM διάφορες - Crybal 7. Τρία Headset gaming με διάφορα προβλήματα (δεν ξέρω ακριβώς τα χρησιμοποιούσε ο γιος μου) - eysyneidhtos 8. Δυο ζευγάρια ηχεία. - Masamune 9. CD-RW Plextor PX-W482TA - Kostas.karras 11. Mouse Genius Serial port. - Masamune 14. Microphone Creative (3.5 jack) - rafa1919 15. Φορτιστής επαναφορτιζόμενων μπαταριών - Masamune 19. Δυο φορτιστές για παλιά HP laptops - Crybal και *Kopanos* 21. Διάφορα καλώδια (audio, video, ρεύματος, σειριακά, παράλληλα, LAN, τηλεφωνικά, οθόνης, κτλ.) - Crybal και Kostas.karras 22. Keyboard microsoft PS2 - rafa1919 23. Mini TV με DVD United DVT8111 - *Kopanos* Τα υπόλοιπα είναι διαθέσιμα Στέλνω pm
Doubt Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Χαρίζεται μεταχειρισμένο καπάκι δοχείου υγρού υαλοκαθαριστήρων γκρουπ VW Audi Κωδικός 8D0955455 Παραλαβή από Αιγάλεω ή καθήμερινές πρωί από κέντρο.
Kostas.karras Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Δημοσ. 11 Μαΐου 2019 Να ευχαριστησω Crybal(για τα πραγματα απο λαπτοπ και την εξυπηρετηση) christosg (για τα καλωδια και το dvd) tigergreg (για την gpu) Eπισης να ενημερωσω, εχουν μεινει τα εξης, τα αλλα τα εδωσα και αλλα κρατημενα. Mητρικη λειτουργικη απο λαπτοπ packard bell gn45 για ide δισκους https://ibb.co/JRXFrcM Ενας μετασχηματιστης απο 4-pin τροφοδοτικου για λαμπες τυπου black light (αγνωστη λειτουργικη κατασταση) https://ibb.co/Wss66zZ 2 Καρτες δικτυου και μια agp γραφικων (αγνωστη λειτουργικη κατασταση) https://ibb.co/TPSBv6x Χαριζεται ενα σετ ποντικι πληκτρολογιο, αγνωστη λειτουργικη κατασταση. Καλωδια που πηρα απο christosg και δεν τα θελω. 1 1
roybatty Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Χαρίζεται adsl router της Wind,ZTE ZHXN H108L Annex A με το τροφοδοτικό του.Λειτουργεί κανονικά. Παραλαβή Θεσσαλονίκη κέντρο. 2
paylidis Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται για iPhone 5/5s/SE 2 θήκες πλαστικές και 2 bumper. Κατά προτίμηση τα παίρνει ένας και έπειτα εάν είναι τα μοιράζει. Μονο σε χρήστες με ενεργητική συμμετοχή στο παρον νήμα. Παραλαβη από Μαρουσι αττικης απογευματινεσ ώρες σε σημείο πολύ κοντά στον ησαπ και την λ. Κηφισιας, που θα υποδείξω στον τελικό ενδιαφερόμενο. Εκδηκωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ κ έπειτα ΠΜ Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από paylidis 4
Tigio13 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Να κάνω μια ερώτηση. Γιατί όποιος ενδιαφέρεται για κάτι πρέπει να γράψει πρώτα εδώ και μετά σε πμ? Έχω κι άλλα πράγματα να δώσω όταν αδειάσω με το καλό την αποθήκη μου και θέλω να ξέρω αν αυτό είναι μέρος κάποιας διαδικασίας.
*Kopanos* Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Να κάνω μια ερώτηση. Γιατί όποιος ενδιαφέρεται για κάτι πρέπει να γράψει πρώτα εδώ και μετά σε πμ? Έχω κι άλλα πράγματα να δώσω όταν αδειάσω με το καλό την αποθήκη μου και θέλω να ξέρω αν αυτό είναι μέρος κάποιας διαδικασίας. Για να φαίνεται η σειρά προτεραιότητας και να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ποιος έστειλε πρώτος, βεβαία ο καθένας χαρίζει οπού θέλει και όχι στον πρώτο που έστειλε.
Crybal Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θεωρητικά κραταμε καποια ιεραρχία/ προτεραιότητα.Σιγουρα μπορεις να χαρίσεις σε οποιον θελεις εσυ,αλλα για να υπάρχει διαφάνεια και να μην δημιουργηθούν πιθανές παρεξηγήσεις πρωτα βλέπουν όλοι ότι έχεις "πιασει" σειρα και ύστερα με πμ επικοινωνείς τις λεπτομέρειες με αυτον που χαριζει Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από Crybal 1
teledomenet Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Στις 10/5/2019 στις 11:43 ΜΜ, Fir3fly είπε Μιλησα τον teledomenet , αν αλλαξει κατι θα παει στον επομενο , στον Crybal Ευχαριστω πολυ και καλο βραδυ Ακυρο απο εμενα, να παει στον επομενο. Ευχαριστω.
lazkalai Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 χαρίζονται διάφορα dvd, παραλαβή από σταθμό Ταύρου. 4
Crybal Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/4/2019 στις 12:40 ΜΜ, Crybal είπε Οθονη λαπτοπ και μισό πάνω σώμα απο dell n5010 εφυγαν Μνημη εφυγε Φορτιστής λαπτοπ...εφυγε Thermal Paste...εφυγαν Παραμένουν διαθεσιμα 2 dvd laptop μια μητρική λαπτοπ (θα δω το απογευμα ποια είναι) ψυκτρα λαπτοπ παλια cpu laptop (θα δω το απογευμα ποια είναι) 1-2 ethernet κοντα (καμια 30ρια ποντους) 1-2 sata data διαφορα μπλιμπλικια λαπτοπ Ποστ εδω και υστερα μνμ.Αποστολές (ΕΛΤΑ) δεν κάνω.Παράδοση απογευμα Ν.Σμύρνη, αργά απογευμα Κυψέλη. Όλα τα παραπάνω εφυγαν. Συμπληρωματικά...υπάρχουν κάποιες μνημες...edo..καποιες sdram παλιές με τις 2 εγκοπες,και κάποιες ddr2 512/1gb οι οποίες μάλλον δεν ειναι λειτουργικές καθώς 2 pcπου δοκίμασα δεν τις αναγνώρισαν. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από Crybal 1
ziaba Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) χαρίζω μαύρο pc case εποχής socket 775 με dvd-r μέσα, πάνω έχει κολλημένο γνήσιο αυτοκόλλητο των windows το οποίο συνοδεύεται με το γνήσιο cd των windows vista της info quest όλα... περιοχή μυτιληνη αποστολές κατόπιν συννενόησης με δική σας χρέωση ΠΡΟΣΟΧΗ!: Είναι σκέτο κουτί χωρίς μητρική, τροφοδοτικά κλπ όσο το είχα λειτουργούσαν όλα κανονικά δηλ κουμπάκια, λεντάκια το dvd ... .................θα δοθεί στον @staman007 τέλος Επεξ/σία 12 Μαΐου 2019 από ziaba 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις