lysopaine Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 21 ώρες πριν, lysopaine είπε καλημέρα χαρίζεται παλιά κεντρική μονάδα ( 10 χρονών +) χωρίς σκληρό δίσκο μόνο για την περιοχή της Σπάρτης κλείστηκε στον @georgios65
Tigio13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 13 ώρες πριν, lock είπε Ενδιαφέρομαι! Σοθ έχω στείλει pm 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Στις 2/5/2019 στις 4:18 ΜΜ, e-tic είπε Χαρίζεται η ψησταριά της φωτογραφίας. Ήταν ψησταριά υγραερίου και κάποια στιγμή που χάλασε ο μηχανισμός απλά τον αφαίρεσα, έκλεισα τις τρύπες στον πάτο και την έκανα για κάρβουνο. Είναι στην ταλαιπωρημένη κατάσταση που φαίνεται καθώς βρίσκεται σε εξωτερικό μη σκεπαζόμενο χώρο και έχει να χρησιμοποιηθεί πολύ καιρό. Χρήζει καθαρισμού, αλλά πέρα απο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα για πολλά ψησίματα ακόμα. Οι σχάρες και τα λοιπά αξεσουάρ σταλθήκαν στο χωριό, έχει μείνει μόνο η ψησταριά που βλέπετε. Παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα. καλησπερα με ενδιαφερει αν υπαρχει ακομα Στις 3/5/2019 στις 2:55 ΜΜ, christosg είπε Μετά από εκκαθάριση παταριού χαρίζονται τα παρακάτω. Όλα ήταν λειτουργικά πριν χρόνια (εκτός εάν αναφέρω κάτι άλλο) - δεν μπορώ να τα δοκιμάσω. Δεν στέλνω καθώς δεν προλαβαίνω, παραλαβή από Α. Γλυφάδα ή από μετρό Ελληνικό (ίσως και μετρό στο κέντρο) κατόπιν συνεννόησης. Ενδιαφέρον εδώ και PM. Δεν τα βλέπω όλη μέρα όποτε μπορεί να καθυστερήσει η απάντηση. 1. Μητρική Gigabite GA-6VTXE (socket 370) με άγνωστο επεξεργαστή. 2. TV card Lifeview PCI 3. Sound Blaster LIVE! (CT4830) PCI 4. Modem DIAMOND supraexpress 56iPro PCI 5. Κάρτα δικτύου 100 PCI 6. RAM διάφορες 7. Τρία Headset gaming με διάφορα προβλήματα (δεν ξέρω ακριβώς τα χρησιμοποιούσε ο γιος μου) 8. Δυο ζευγάρια ηχεία. 9. CD-RW Plextor PX-W482TA 10. Modem USRobotics 33,6 εξωτερικό 11. Mouse Genius Serial port. 12.Tray 5.25 to 3.5 13. Serial RS232 slot 14. Microphone Creative (3.5 jack) 15. Φορτιστής επαναφορτιζόμενων μπαταριών 16. Κεραία από παλιά τηλεόραση 17. Floppy 3.5 καθαριστικό 18. Διάφοροι αντάπτορες 19. Δυο φορτιστές για παλιά HP laptops 20. Διάφοροι φορτιστές (δεν ξέρω από τι ήταν ούτε εάν δουλεύουν) 21. Διάφορα καλώδια (audio, video, ρεύματος, σειριακά, παράλληλα, LAN, τηλεφωνικά, οθόνης, κτλ.) 22. Keyboard microsoft PS2 23. Mini TV με DVD United DVT8111 Mini TV με DVD United DVT8111 θα με ενδιαφερε αν υπαρχει ακομα
alexcrx Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 19 ώρες πριν, ManFromEarth είπε Παιδια εχω αυτη: Specs : https://icecat.biz/en/p/aoc/lm928/computer+monitors-lm928-1943853.html 19αρα ειναι, και τελευταια φορα που τη χρησιμοποιησα λειτουργουσε μια χαρα. εχω χασει εδω και καποια χρονια το τροφοδοτικο της οποτε δεν μπορω να τη δοκιμασω. Λογικα δεν θα εχει προβλημα. Δινεται οπως ειναι, χωρις το τροφοδοτικο δλδ, αν θελει καποιος να το αντικαταστησει. Παραλαβη μονο απο Αγ. Παρασκευή (Στα Jumbo / My market, κοντά στην πλατεια) σε εργασιμες μερες και ωρες. Παρακαλω στειλτε πμ, για να τηρηθει σωστα η οποια σειρα προτεραιοτητας. ολα καλα με την οθονη ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται, Νο43, με μεταφορικά 1,50 για εκτός Πατρών. Πρώτα εδώ μετά ΠΜ Επεξ/σία 6 Μαΐου 2019 από Sugarpuffiepixie 6 1
*Kopanos* Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται Θήκη για κινητό Α5 2016 Θήκη για κινητό S6 3 usb μη λειτουργικά & USB Stick Vodafone Mobile Broadban Και ποντίκι ασύρματο (το πήρα από ένα παιδί εδώ) αλλα τελικά δεν το χρειάστηκα. Spoiler Παραλαβή ΜΟΝΟ απο Κορυδαλλό ποστ εδω και μετά πμ Επεξ/σία 10 Μαΐου 2019 από *Kopanos* 2
Locke_John Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, Sugarpuffiepixie είπε Χαρίζονται, Νο43, με μεταφορικά 1,50 για εκτός Πατρών. Πρώτα εδώ μετά ΠΜ Ενδιαφέρομαι, στέλνω pm. Μπράβο!
Jimis12 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Δημοσ. 6 Μαΐου 2019 Οι αγγελία είναι από άλλο μέλος του Insomnia. Απλά την είδα και την προώθησα 2
LPFATHER Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Χαριζεται ο εικονιζομενος σκληρος δισκος 2.5" με πολυ χαμηλη υγεια. Μαζι δινεται και θηκη με την οποια γινεται εξωτερικος Παραλαβη ΜΟΝΟ απο τον χωρο μου Αθηνα- Καματερο Επικοινωνια ΜΟΝΟ μεσω Π.Μ. 2
hp8 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 45 λεπτά πριν, LPFATHER είπε Χαριζεται ο εικονιζομενος σκληρος δισκος 2.5" με πολυ χαμηλη υγεια. Μαζι δινεται και θηκη με την οποια γινεται εξωτερικος έχετε pm
Ardov Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Χαρίζονται τα εξής τρία πράγματα: 1) Μαύρο απλό κουτί ATX υπολογιστή Asus Vento νομίζω. Ελεγμένες λειτουργικές USB και switches. Κατάσταση: Λειτουργικό με φθορές στις επιφάνειές του. 2) Arctic Accelero Twin Turbo III Κατάσταση: Στο κουτί της απολύτως λειτουργική, χρησιμοποιημένη, χρήζει καθαρισμού. Παραμόρφωση στα αλουμινένια πτερύγια (fins) λόγω προσπάθειας να ταιριάξει στην GPU. Δεν έχει επίπτωση στην απόδοσή της καμία. 3) Τροφοδοτικό Thermaltake Toughpower 750W νομίζω. Κατάσταση: Λειτουργικό αλλά βγάζει 4.7V στην γραμμή των 5V και γι'αυτό και αλλάχθηκε. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ / ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΩ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Παρακαλώ επικοινωνία μέσω Pm, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 4
Kostas.karras Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, Ardov είπε Χαρίζονται τα εξής τρία πράγματα: 1) Μαύρο απλό κουτί ATX υπολογιστή Asus Vento νομίζω. Ελεγμένες λειτουργικές USB και switches. Κατάσταση: Λειτουργικό με φθορές στις επιφάνειές του. 2) Arctic Accelero Twin Turbo III Κατάσταση: Στο κουτί της απολύτως λειτουργική, χρησιμοποιημένη, χρήζει καθαρισμού. Παραμόρφωση στα αλουμινένια πτερύγια (fins) λόγω προσπάθειας να ταιριάξει στην GPU. Δεν έχει επίπτωση στην απόδοσή της καμία. 3) Τροφοδοτικό Thermaltake Toughpower 750W νομίζω. Κατάσταση: Λειτουργικό αλλά βγάζει 4.7V στην γραμμή των 5V και γι'αυτό και αλλάχθηκε. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ / ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΩ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Παρακαλώ επικοινωνία μέσω Pm, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. στελνω πμ
Aurumnus Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ardov είπε Χαρίζονται τα εξής τρία πράγματα: 1) Μαύρο απλό κουτί ATX υπολογιστή Asus Vento νομίζω. Ελεγμένες λειτουργικές USB και switches. Κατάσταση: Λειτουργικό με φθορές στις επιφάνειές του. 2) Arctic Accelero Twin Turbo III Κατάσταση: Στο κουτί της απολύτως λειτουργική, χρησιμοποιημένη, χρήζει καθαρισμού. Παραμόρφωση στα αλουμινένια πτερύγια (fins) λόγω προσπάθειας να ταιριάξει στην GPU. Δεν έχει επίπτωση στην απόδοσή της καμία. 3) Τροφοδοτικό Thermaltake Toughpower 750W νομίζω. Κατάσταση: Λειτουργικό αλλά βγάζει 4.7V στην γραμμή των 5V και γι'αυτό και αλλάχθηκε. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ / ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΧΡΟΝΟΥ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΩ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ Παρακαλώ επικοινωνία μέσω Pm, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Ενδιαφέρομαι. Στέλνω ΠΜ. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Aurumnus
Ardov Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Ο kostas.karras ενδιαφέρεται και για τα 3 πράγματα και είναι ο πρώτος ενδιαφερόμενος, ταχύτητα φωτός. Ο Aurumnus ενδιαφέρεται για το 2 και το 3. Σκεφτείτε παρακαλώ και οι δύο τι θέλετε περισσότερο, θα προτιμούσα να χαρίσω σε περισσότερους από έναν ανθρώπους. Αλλιώς λόγω προτεραιότητας τα παίρνει όλα ο kostas.karras. 2
Aurumnus Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ το τροφοδοτικό είναι που χρειάζομαι και με "καίει" άμεσα. Αν βέβαια έχει και το άλλο παιδί την ίδια ανάγκη, φυσικά πάω "πάσο". Επεξ/σία 7 Μαΐου 2019 από Aurumnus
Προτεινόμενες αναρτήσεις