tommybertsen Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Χαρίζονται τα παρακάτω: 1) D-Link ethernet switch. Ζήτημα να έχει δουλέψει 15-20 ημέρες. Το έχω καμιά 3-4 χρόνια, αλλά απλά, κάθεται. Είναι στο κουτί του με τον μετασχηματιστή του. Παρακαλώ μόνο όποιος το χρειάζεται πραγματικά και όχι για συλλογή, αν ήταν έτσι, το κρατούσα κι εγώ! Αναφορά σε κείμενο 2) MP3 CD-Player μάρκας μ'έκαψ...εεε Bench, το οποίο αν θυμάμαι καλά, είχα πάρει από τα DIA Είχα δοκιμάσει ένα CD original. Μία το έπαιζε, μία όχι, οπότε υποθέτω πως θέλει ένα καθαρισματάκι για να είναι λειτουργικό. Το είχα δοκιμάσει με κάτι "βόμβες" ηχειάκια, ο ήχος έβγαινε κανονικότατα. Πρέπει κάποτε να είχε και κάποιο μετασχηματιστή για ρεύμα, αλλά δεν τον έχω (και λέει DC 4.5v, νομίζω δύσκολο να βρει κάποιος τέτοιον, αλλά you never know). Παίρνει 2Χ ΑΑ μπαταρίες, και αν θυμάμαι καλά, λειτουργούσε και με επαναφορτιζόμενες. Περασμένης εποχής, αλλά waaaaaaaaaay too good για τα χρήματα που είχε κοστίσει! Αναφορά σε κείμενο Έχω και 1 φορτιστή από παλαιό κινητό Samsung (star νομίζω), καθώς και μάλλον τα ακουστικά αυτού. Επίσης το ανεμιστήρι από ένα laptop με τον κωδικό SONY Vaio PCG-81112M. Έχει μία φτερωτή σπασμένη (κάποιος που το καθάρισε, είχε την φαεινή ιδέα να πιέσει τις φτερωτές φαντάζομαι, και έτσι έκανε πατέντα και κόλλησε ένα κομμάτι αντί φτερωτής - ωστόσο δουλεύει το ανεμιστηράκι). Ουσιαστικά είναι αυτό. Παραλαβή από Καλλιθέα, κατόπιν συνεννόησης, απογευματινές ώρες από περίπου 18:00 και μετά (και σήμερα όποιος θέλει μετά τις 16:00) Παραλαβή από κέντρο Αθήνας, από 09:00 - 16:30 περίπου Δευτέρα έως Παρασκευή Ενδιαφέρον ΠΡΩΤΑ εδώ και μετά συνεννόηση με προσωπικό μήνυμα. Παρακαλώ άτομα ενεργά και όχι νίντζα ΥΓ: Διατηρώ δικαίωμα επιλογής για το που θα δοθούν τα πράγματα, εάν υπάρξει ενδιαφέρον. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από tommybertsen 4
kwstas_pap Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 19 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 1) D-Link ethernet switch. Ζήτημα να έχει δουλέψει 15-20 ημέρες. Το έχω καμιά 3-4 χρόνια, αλλά απλά, κάθεται. Είναι στο κουτί του με τον μετασχηματιστή του. Παρακαλώ μόνο όποιος το χρειάζεται πραγματικά και όχι για συλλογή, αν ήταν έτσι, το κρατούσα κι εγώ! Με ενδιαφέρει, στέλνω PM 1
tommybertsen Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 7 λεπτά πριν, kwstas_pap είπε Με ενδιαφέρει, στέλνω PM Έχω απαντήσει. Κάνε ένα τσεκ
tommybertsen Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Το d link δόθηκε στον @kwstas_pap , ευχαριστώ για την άμεση συνάντηση 1
Crybal Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Στις 3/5/2019 στις 9:29 ΜΜ, christosg είπε Ενημέρωση μέχρι στιγμές έχουμε: 1. Μητρική Gigabite GA-6VTXE (socket 370) με άγνωστο επεξεργαστή. - f2bnp 3. Sound Blaster LIVE! (CT4830) PCI - rafa1919 5. Κάρτα δικτύου 100 PCI - Alxnks 6. RAM διάφορες - Crybal 8. Δυο ζευγάρια ηχεία. - Masamune 9. CD-RW Plextor PX-W482TA - Kostas.karras 11. Mouse Genius Serial port. - Masamune 14. Microphone Creative (3.5 jack) - rafa1919 15. Φορτιστής επαναφορτιζόμενων μπαταριών - Masamune 19. Δυο φορτιστές για παλιά HP laptops - Crybal και *Kopanos* 21. Διάφορα καλώδια (audio, video, ρεύματος, σειριακά, παράλληλα, LAN, τηλεφωνικά, οθόνης, κτλ.) - Crybal και Kostas.karras 22. Keyboard microsoft PS2 - rafa1919 23. Mini TV με DVD United DVT8111 - *Kopanos* Τα υπόλοιπα είναι διαθέσιμα Η παραλαβη εγινε! Ευχαριστώ πολύ! 1
f2bnp Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Παρέλαβα την μητρική από τον @christosg, ευχαριστώ πάρα πολύ! 1
Locke_John Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Locke_John είπε Γεια σας, Εάν κάποιος ενδιαφέρεται για ταινία αύριο, στο κέντρο της Αθήνας (κινηματογράφος Ideal) ,ώρα 19:45, έχω μια περισσευούμενη θέση για την εξής ταινία: https://www.athinorama.gr/cinema/movie/tsai_sti_saxara-1004138.html Up, σε δύο ώρες προβολή (ο κινηματογράφος πρέπει να είναι αυτός στην Πανεπιστημίου 46, εγώ τουλάχιστον εκεί θα πάω ) Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από Locke_John 1
Tigio13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω ένα κουτί υπολογιστή που δίνω, πριν το αλλάξω δούλευαν τα καλώδια κανονικά. Επειδή είναι μεγάλες σε μέγεθος οι φωτός που έχω, ένα μέτριο κουτί είναι μαύρου χρώματος απλό. Όποιος το θέλει παραλαβή από π. Φάληρο 09:00-14:00. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από Tigio13 2
daibuc Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Καλησπέρα έχω ένα κουτί υπολογιστή που δίνω, πριν το αλλάξω δούλευαν τα καλώδια κανονικά. Επειδή είναι μεγάλες σε μέγεθος οι φωτός που έχω, ένα μέτριο κουτί είναι μαύρου χρώματος απλό. Όποιος το θέλει παραλαβή από π. Φάληρο 09:00-14:00. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από daibuc
lock Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 hour ago, Tigio13 said: Καλησπέρα έχω ένα κουτί υπολογιστή που δίνω, πριν το αλλάξω δούλευαν τα καλώδια κανονικά. Επειδή είναι μεγάλες σε μέγεθος οι φωτός που έχω, ένα μέτριο κουτί είναι μαύρου χρώματος απλό. Όποιος το θέλει παραλαβή από π. Φάληρο 09:00-14:00. Ενδιαφέρομαι!
kwstas_pap Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 8 ώρες πριν, tommybertsen είπε Το d link δόθηκε στον @kwstas_pap , ευχαριστώ για την άμεση συνάντηση Ευχαριστώ πολύ! 1
ManFromEarth Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Παιδια εχω αυτη: Specs : https://icecat.biz/en/p/aoc/lm928/computer+monitors-lm928-1943853.html 19αρα ειναι, και τελευταια φορα που τη χρησιμοποιησα λειτουργουσε μια χαρα. εχω χασει εδω και καποια χρονια το τροφοδοτικο της οποτε δεν μπορω να τη δοκιμασω. Λογικα δεν θα εχει προβλημα. Δινεται οπως ειναι, χωρις το τροφοδοτικο δλδ, αν θελει καποιος να το αντικαταστησει. Παραλαβη μονο απο Αγ. Παρασκευή (Στα Jumbo / My market, κοντά στην πλατεια) σε εργασιμες μερες και ωρες. Παρακαλω στειλτε πμ, για να τηρηθει σωστα η οποια σειρα προτεραιοτητας. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2019 από ManFromEarth 2
alexcrx Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 1 λεπτό πριν, ManFromEarth είπε Παιδια εχω αυτη: Specs : https://icecat.biz/en/p/aoc/lm928/computer+monitors-lm928-1943853.html 19αρα ειναι, και τελευταια φορα που τη χρησιμοποιησα λειτουργουσε μια χαρα. εχω χασει εδω και καποια χρονια το τροφοδοτικο της οποτε δεν μπορω να τη δοκιμασω. Λογικα δεν θα εχει προβλημα. Δινεται οπως ειναι, χωρις το τροφοδοτικο δλδ, αν θελει καποιος να το αντικαταστησει. Παραλαβη μονο απο Αγ. Παρασκευή (Στα Jumbo / My market, κοντά στην πλατεια) σε εργασιμες μερες και ωρες. Παρακαλω στειλτε πμ, για να τηρηθει σωστα η οποια σειρα προτεραιοτητας. θα την ηθελα παρακαλω
paylidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Αν δε κατσει με τον απο πανω με ενδιαφερει και εμενα. μπορω να παραλάβω αυριο κιολας ευχαριστώ
ManFromEarth Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Δημοσ. 5 Μαΐου 2019 Εχω κλεισει για να την παραλαβει ο alexcrx. Αν αποσυρθει το μελος, θα επικοινωνησω με τους επομενους. Cheers!
Προτεινόμενες αναρτήσεις