teledomenet Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκυρο από εμένα. Ευχαριστω Επεξ/σία 30 Απριλίου 2019 από teledomenet
mourgolukos Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Χαρίζονται οι 2 κονσόλες στην φωτογραφία, για ανταλλακτικά ή επισκευή. Το PsOne (αριστερά) ανάβει και δείχνει κανονικά αλλά τα cd δεν γυρίζουν. Εκτός από τον μηχανισμό με το laser υπάρχει και πρόβλημα κάπου αλλού (έχω δοκιμάσει άλλο drive και δεν έγινε κάτι). Έχει γίνει αλλαγή σε ένα τσιπάκι υπεύθυνο για ρεύματα στον μηχανισμό, δούλευε στο full (οπότε δεν διάβασε τα παιχνίδια), είτε με ανοικτό είτε με κλειστό το καπάκι, μετά από λίγο σταμάτησε και δεν λειτούργησε ξανά. Το PS (δεξιά) δείχνει να ανάβει αλλά δεν βγάζει εικόνα, ούτε ήχο. Λογικά έχει πρόβλημα και ο μηχανισμός του laser. Δεν κάνω αποστολές, θα δωθουν σε μέρος που θα ορίσω εγώ κοντά στον χώρο μου (Νέα Ιωνία). Ευχαριστώ. Μόνο μέλη που έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Με ενδιαφερουν Στέλνω πμ
teledomenet Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Εχω ενα MAG 250/254 Remote Control απο TV box χωρις το πισω καπακι, δείχνει λειτουργικό https://www.electronix.gr/index.php?route=product/product&product_id=36437 Όποιος ενδιαφέρετε πμ. 2
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ!!! Χαρίζονται οι 2 κονσόλες στην φωτογραφία, για ανταλλακτικά ή επισκευή. Το PsOne (αριστερά) ανάβει και δείχνει κανονικά αλλά τα cd δεν γυρίζουν. Εκτός από τον μηχανισμό με το laser υπάρχει και πρόβλημα κάπου αλλού (έχω δοκιμάσει άλλο drive και δεν έγινε κάτι). Έχει γίνει αλλαγή σε ένα τσιπάκι υπεύθυνο για ρεύματα στον μηχανισμό, δούλευε στο full (οπότε δεν διάβασε τα παιχνίδια), είτε με ανοικτό είτε με κλειστό το καπάκι, μετά από λίγο σταμάτησε και δεν λειτούργησε ξανά. Το PS (δεξιά) δείχνει να ανάβει αλλά δεν βγάζει εικόνα, ούτε ήχο. Λογικά έχει πρόβλημα και ο μηχανισμός του laser. Δεν κάνω αποστολές, θα δωθουν σε μέρος που θα ορίσω εγώ κοντά στον χώρο μου (Νέα Ιωνία). Ευχαριστώ. Μόνο μέλη που έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Ενδιαφέρομαι για τα ps one ευχαριστώ
Crybal Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 7 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται οι εξης μνημες αγνωστης λειτουργικοτητας..... 1.2χ1GB PC2-5300U-555-12 AET760UD00-30DS92Z 2.2X1GB PC2-5300U-555-12 M378T2953EZ3-CE6 Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και κατοπιν στειλτε αμεσα πμ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΤ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΤΟΥ. ΔΟΘΗΚΑΝ! Ευχαριστω πολυ.Πιθανοτατα αυριο θα τις τσεκαρω και θα σου πω. 1
1boom1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Δημοσ. 30 Απριλίου 2019 Έχω έναν εκπτωτικόκωδικο από ανανέωση whatsup για 3 ευρώ για παραγγελίες με κάρτα από το 11888 και ισχύει μέχρι 10/5. Αν το θέλει κανείς ας μου στείλει.
polog40 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 15 ώρες πριν, Grim Ripper είπε ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ!!! Χαρίζονται οι 2 κονσόλες στην φωτογραφία, για ανταλλακτικά ή επισκευή. Το PsOne (αριστερά) ανάβει και δείχνει κανονικά αλλά τα cd δεν γυρίζουν. Εκτός από τον μηχανισμό με το laser υπάρχει και πρόβλημα κάπου αλλού (έχω δοκιμάσει άλλο drive και δεν έγινε κάτι). Έχει γίνει αλλαγή σε ένα τσιπάκι υπεύθυνο για ρεύματα στον μηχανισμό, δούλευε στο full (οπότε δεν διάβασε τα παιχνίδια), είτε με ανοικτό είτε με κλειστό το καπάκι, μετά από λίγο σταμάτησε και δεν λειτούργησε ξανά. Το PS (δεξιά) δείχνει να ανάβει αλλά δεν βγάζει εικόνα, ούτε ήχο. Λογικά έχει πρόβλημα και ο μηχανισμός του laser. Δεν κάνω αποστολές, θα δωθουν σε μέρος που θα ορίσω εγώ κοντά στον χώρο μου (Νέα Ιωνία). Ευχαριστώ. Μόνο μέλη που έχουν χαρίσει στο παρελθόν. Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ
RAK Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Χαρίζεται ενα xiaomi redmi note 3 pro με μονο προβλημα οτι έχει ανοίξει εχει που βρισκονται τα κουμπιά του ήχου. 3
LetMeBe Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, RAK είπε Χαρίζεται ενα xiaomi redmi note 3 pro με μονο προβλημα οτι έχει ανοίξει εχει που βρισκονται τα κουμπιά του ήχου. Ενδιαφέρομαι αν είσαι από Αθήνα φίλε μου.
RAK Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 2 λεπτά πριν, LetMeBe είπε Ενδιαφέρομαι αν είσαι από Αθήνα φίλε μου. Μου εχει στειλει ηδη ενας, αν δεν γινει..θα σου στειλω 1
tsiv Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 5 λεπτά πριν, RAK είπε Χαρίζεται ενα xiaomi redmi note 3 pro με μονο προβλημα οτι έχει ανοίξει εχει που βρισκονται τα κουμπιά του ήχου. Ενδιαφέρομαι και εγώ αν είσαι Αθήνα. Ευχαριστώ
teledomenet Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 22 ώρες πριν, teledomenet είπε Εχω ενα MAG 250/254 Remote Control απο TV box χωρις το πισω καπακι, δείχνει λειτουργικό https://www.electronix.gr/index.php?route=product/product&product_id=36437 Όποιος ενδιαφέρετε πμ. Κρατημενο για το μελος Alxnks.
st3vakoz Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 Δημοσ. 1 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, RAK είπε Χαρίζεται ενα xiaomi redmi note 3 pro με μονο προβλημα οτι έχει ανοίξει εχει που βρισκονται τα κουμπιά του ήχου. ενδιαφερομαι και γω αν εισαι Αθηνα,ευχαριστω πολυ!!
Dellapple Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Χαρίζεται κωδικός για odeon Opera από Vodafone μέχρι της 7 του μήνα ισχύει.
Mendokusai Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Δημοσ. 2 Μαΐου 2019 Καλησπερα, με την σειρα μου και εγω δινω μερικα πραματακια. Δεν ξερω την λειτουργικοτητα τους οποτε... 1: RAM DDR2 Kingston 2GB (https://www.itcreations.com/view_product.asp?product_id=44006) ΔΩΘΗΚΕ στον φιλο Tsiv! 2: RAM DDR2 SODIMM 1GB Transcend 667mhz (https://prnt.sc/nhgqzn) 3: RAM DDR2 1GB Αγνωστα mhz, δεν θυμαμε απο που την βρηκα, ειναι αυτη εδω (https://i.ebayimg.com/images/g/51kAAOSw7t5atDe~/s-l1600.jpg) Θα προσθεσω οτι αλλο βρω και δεν χρειαζομαι. Παραλαβη απο την περιοχη μου λογο χρονου! Ευχαριστω! 12 ώρες πριν, RAK είπε Χαρίζεται ενα xiaomi redmi note 3 pro με μονο προβλημα οτι έχει ανοίξει εχει που βρισκονται τα κουμπιά του ήχου. kalhspera tha mporousa na to exw? den exw kinito kai den eimai se oikonomikh katastash na agorasw.
Προτεινόμενες αναρτήσεις