tsiv Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται πράγματα για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Διάφορες πάνινες θήκες. Κουτιά μεταφοράς μπαταριών. Σύρματα από 0.13 - 0.20 Σύρματα χωρίς αντίσταση. Φυτίλι silica πολλάαα μέτρα, το περισσότερο είναι 0.3 Ένας driper στο κουτάκι του αχρησιμοποίητος. Δύο εργοστασιακοί τύπου C5. Kanger Aerotank Mini με 2 αντιστάσεις, 2 pyrex ροζουλί και ss tank. Ego One Mega. I-stick 30w φούξια (2 τεμάχια) που θέλουν αλλαγή μπαταρίας. Kayfun Mini (2 τεμάχια) άγνωστης λειτουργικής κατάστασης με ανταλακτικά oring, βιδάκια, pyrex και ss tank. Χαρισμένοι από @teledomenet παλαιότερα. Άδεια μπουκαλάκια με βελόνα διάφορα μεγέθη και 4 20μελα απλά. Τα πράγματα είναι "μιας άλλης εποχής" όπως θα καταλάβουν αυτοί που ασχολούνται καιρό. Θέλω να τα πάρει όλα ένας και να τα κρατήσει, μοιράσει, πετάξει κατά βούληση. Στείλτε πμ με τηλέφωνο για άμεση συννενόηση. Παραλαβή από Νίκαια, δεν στέλνω. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από tsiv 3
mourgolukos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, tsiv είπε Χαρίζονται πράγματα για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Διάφορες πάνινες θήκες. Κουτιά μεταφοράς μπαταριών. Σύρματα από 0.13 - 0.20 Σύρματα χωρίς αντίσταση. Φυτίλι silica πολλάαα μέτρα, το περισσότερο είναι 0.3 Ένας driper στο κουτάκι του αχρησιμοποίητος. Δύο εργοστασιακοί τύπου C5. Kanger Aerotank Mini με 2 αντιστάσεις, 2 pyrex ροζουλί και ss tank. Ego One Mega. I-stick 30w φούξια (2 τεμάχια) που θέλουν αλλαγή μπαταρίας. Kayfun Mini (2 τεμάχια) άγνωστης λειτουργικής κατάστασης με ανταλακτικά oring, βιδάκια, pyrex και ss tank. Χαρισμένοι από @teledomenet παλαιότερα. Άδεια μπουκαλάκια με βελόνα διάφορα μεγέθη και 4 20μελα απλά. Τα πράγματα είναι "μιας άλλης εποχής" όπως θα καταλάβουν αυτοί που ασχολούνται καιρό. Θέλω να τα πάρει όλα ένας και να τα κρατήσει, μοιράσει, πετάξει κατά βούληση. Στείλτε πμ με τηλέφωνο για άμεση συννενόηση. Παραλαβή από Νίκαια, δεν στέλνω. Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ 1
athanasios.ap Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Με ενδιαφερει υπαρχει δυνατοτητα για συναντηση σε Μετρο εκει κοντα σου; Οι ιμαντες που δενει ειναι σε καλη κατασταση; Δεν εχω διδυμα εχουν 13 μηνες διαφορα. Οι ιμάντες είναι σε άριστη κατάσταση. Η σχάρα έχει χρησιμοποιηθεί μόνο 3 ή 4 φορές. Αν θέλεις έλα σήμερα Κυριακή ή αύριο Ν. Σμύρνη να την πάρεις. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από athanasios.ap
sp3cial Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 42 λεπτά πριν, tsiv είπε Χαρίζονται πράγματα για ηλεκτρονικό τσιγάρο. Διάφορες πάνινες θήκες. Κουτιά μεταφοράς μπαταριών. Σύρματα από 0.13 - 0.20 Σύρματα χωρίς αντίσταση. Φυτίλι silica πολλάαα μέτρα, το περισσότερο είναι 0.3 Ένας driper στο κουτάκι του αχρησιμοποίητος. Δύο εργοστασιακοί τύπου C5. Kanger Aerotank Mini με 2 αντιστάσεις, 2 pyrex ροζουλί και ss tank. Ego One Mega. I-stick 30w φούξια (2 τεμάχια) που θέλουν αλλαγή μπαταρίας. Kayfun Mini (2 τεμάχια) άγνωστης λειτουργικής κατάστασης με ανταλακτικά oring, βιδάκια, pyrex και ss tank. Χαρισμένοι από @teledomenet παλαιότερα. Άδεια μπουκαλάκια με βελόνα διάφορα μεγέθη και 4 20μελα απλά. Τα πράγματα είναι "μιας άλλης εποχής" όπως θα καταλάβουν αυτοί που ασχολούνται καιρό. Θέλω να τα πάρει όλα ένας και να τα κρατήσει, μοιράσει, πετάξει κατά βούληση. Στείλτε πμ με τηλέφωνο για άμεση συννενόηση. Παραλαβή από Νίκαια, δεν στέλνω. Καλησπέρα θα ήθελα σύρματα για να τα δοκιμάσω καθώς είναι το χόμπυ μου! Εαν είναι διαθέσιμα και τα μπουκαλάκια θα τα ήθελα. Στέλνω μήνυμα!
papars Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Ένας HP photosmart C4280 χωρίς τροφοδοτικό και ένας HP officejet all-in-one. Και οι δύο άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. Επίσης 2 κάρτες AirStar 2 TV σε ένα κουτί με ένα χειριστήριο και κάποιο σειριακό dongle. Παραλαβή από το χώρο μου (Αγία Παρασκευή). Στείλτε PM. 1
tsiv Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται φορητή τηλεόραση 7" στο κουτί της αχρησιμοποίητη. Το μόνο θέμα που έχει είναι ότι τα πλαστικά της έχουν αυτή την χαζο-επίστρωση που με τον καιρό κολλάνε. Αυτή τη στιγμή κολλάει ολόκληρη εκτός από την οθόνη η οποία παρεμπιπτώντος έχει τη ζελατίνα της ακόμα πάνω. Εννοείται ότι δουλεύει κανονικά (αναλογικά κανάλια μόνο) και έχει τα πάντα μέσα στα σακουλάκια τους. Διατηρώ το δικαίωμα να μην κρατήσω προτεραιότητες. Θα ήθελα γρήγορη παραλαβή από όποιον τη θελήσει... ακόμα και σήμερα αν ειναι δυνατόν. Παραλαβή από Νίκαια, δεν στέλνω. Στείλτε πμ με τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από tsiv 2
serdakis Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, tsiv είπε Χαρίζεται φορητή τηλεόραση 7" στο κουτί της αχρησιμοποίητη. Το μόνο θέμα που έχει είναι ότι τα πλαστικά της έχουν αυτή την χαζο-επίστρωση που με τον καιρό κολλάνε. Αυτή τη στιγμή κολλάει ολόκληρη εκτός από την οθόνη η οποία παρεμπιπτώντος έχει τη ζελατίνα της ακόμα πάνω. Εννοείται ότι δουλεύει κανονικά (αναλογικά κανάλια μόνο) και έχει τα πάντα μέσα στα σακουλάκια τους. Διατηρώ το δικαίωμα να μην κρατήσω προτεραιότητες. Θα ήθελα γρήγορη παραλαβή από όποιον τη θελήσει... ακόμα και σήμερα αν ειναι δυνατόν. Παραλαβή από Νίκαια, δεν στέλνω. Στείλτε πμ με τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία. Εχει video in? αν ναι με ενδιαφερει
tsiv Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, serdakis είπε Εχει video in? αν ναι με ενδιαφερει Έχει καλώδιο μέσα για audio-video, το γράφει κιόλας έξω από το κουτί
serdakis Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, tsiv είπε Έχει καλώδιο μέσα για audio-video, το γράφει κιόλας έξω από το κουτί To διαβασα , αλλα ειπα να σιγουρευτω, μηπως και ειναι αλλο κουτι. Να προσπαθησω να κανονισω να παραλαβει καποιος απο εσενα αμεσα γιατι εγω ειμαι Μαρουσι?
tsiv Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, serdakis είπε To διαβασα , αλλα ειπα να σιγουρευτω, μηπως και ειναι αλλο κουτι. Να προσπαθησω να κανονισω να παραλαβει καποιος απο εσενα αμεσα γιατι εγω ειμαι Μαρουσι? Το κουτί είναι το δικό της. Αυτό θα πάρεις, ότι βλέπεις στη φώτο. Στείλε πμ... 1
kwstas_pap Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, tsiv είπε Το μόνο θέμα που έχει είναι ότι τα πλαστικά της έχουν αυτή την χαζο-επίστρωση που με τον καιρό κολλάνε. Αυτή τη στιγμή κολλάει ολόκληρη εκτός από την οθόνη η οποία παρεμπιπτώντος έχει τη ζελατίνα της ακόμα πάνω. Μου έχει τύχει αυτή η "κολλώδης" αηδία σε άλλα πλαστικά και εμφανίζεται (κάποιες φορές) μετά από καιρό.. Βγαίνει επίμονο τρίψιμο της επιφάνειας με λευκό οινόπνευμα.. Πολύ τρίψιμο όμως! (και πολύ οινόπνευμα γιατί εξατμίζεται σχεδόν αμέσως) 2
tsiv Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, kwstas_pap είπε Μου έχει τύχει αυτή η "κολλώδης" αηδία σε άλλα πλαστικά και εμφανίζεται (κάποιες φορές) μετά από καιρό.. Βγαίνει επίμονο τρίψιμο της επιφάνειας με λευκό οινόπνευμα.. Πολύ τρίψιμο όμως! (και πολύ οινόπνευμα γιατί εξατμίζεται σχεδόν αμέσως) Έτσι όπως τα λες είναι. Μου έχει τύχει σε ένα ποντίκι bluetooth και μάλιστα της Microsoft παρακαλώ! Τα κατάφερα με τη βοήθεια της γυναίκας μετά από πολύυυ τρίψιμο... μα πολύ λέμε!!!
mourgolukos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, tsiv είπε Χαρίζεται φορητή τηλεόραση 7" στο κουτί της αχρησιμοποίητη. Το μόνο θέμα που έχει είναι ότι τα πλαστικά της έχουν αυτή την χαζο-επίστρωση που με τον καιρό κολλάνε. Αυτή τη στιγμή κολλάει ολόκληρη εκτός από την οθόνη η οποία παρεμπιπτώντος έχει τη ζελατίνα της ακόμα πάνω. Εννοείται ότι δουλεύει κανονικά (αναλογικά κανάλια μόνο) και έχει τα πάντα μέσα στα σακουλάκια τους. Διατηρώ το δικαίωμα να μην κρατήσω προτεραιότητες. Θα ήθελα γρήγορη παραλαβή από όποιον τη θελήσει... ακόμα και σήμερα αν ειναι δυνατόν. Παραλαβή από Νίκαια, δεν στέλνω. Στείλτε πμ με τηλέφωνο για άμεση επικοινωνία. Θα με ενδιέφερε και εμένα αν δεν κάτσει με τον συμφορουμητη για να την βάλω στην εξώπορτα για κάμερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις