ritualistic Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Στις 11/4/2019 στις 7:50 ΠΜ, spyros_vas είπε Καλημέρα σε ολους. Χαριζεται συνθετο σαλονιου απο μασιφ ξυλο σε αριστη κατασταση. Ακομα διαθέσιμο!
RedGL Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Spoiler Χαρίζεται η οθόνη NEC https://imgur.com/a/PCU6GEW 15'' 1024χ768 LCD με vga dvi εισόδους ΠΕΡΙΟΧΉ Θεσσαλονίκη πλήρως λειτουργική! Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα αν ενδιαφέρεστε! Επεξεργασία: Χαρίστηκε! Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από RedGL 2 1
georgios65 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 36 λεπτά πριν, RedGL είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Χαρίζεται η οθόνη NEC https://imgur.com/a/PCU6GEW 15'' 1024χ768 LCD με vga dvi εισόδους ΠΕΡΙΟΧΉ Θεσσαλονίκη πλήρως λειτουργική! Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα αν ενδιαφέρεστε! Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν ὀθόνη, ἐφόσον μπορεῖ νά ἀποσταλεῖ, μέ δικά μου ἔξοδα φυσικά. Εὐχαριστῶ.
Crybal Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται ενα ρουτερ Technicolor tg788vn v2 (forthnet) ΕΦΥΓΕ ένα Thompson 585 ΕΦΥΓΕ ενα us robotics 9105 Δεν εχουν τροφοδοτικά. Λαπτοπ ΙΒΜ R50e Δεν αναβει...αγνωστο γιατι.Δεν εχει φορτιστη ούτε σκληρό .Μνημη μαλλον 256mb. Χειριστηριο Zykon. https://drive.google.com/open?id=1NUN-lBbq3-U9WfVcWiIoGX_KLXFWVSKg .Η θυρα του ειναι...game port?!?!? Επίσης υπάρχουν κάποιες παλιες καρτες AGP (απλα πραγματα,οχι τιποτα καλές) Καπου εχω και επεξεργαστες Ρ4 478 @2,4-2,8.Αν ενδιαφερθει καποιος να τους ψαξω. Παραλαβη συνηθως απογευματα απο κεντρο Αθηνα/Πατησια/Κυψελη/Γαλάτσι.Οχι νεα μελη.Αποστολες δεν κάνω. Προστίθεται και ενα ζευγάρι ηχειακια pc - noname (μιλάμε για φτηνά!) τα οποία έχουν πρόβλημα (μάλλον) με την εσωτερική τροφοδοσία (9v AC) Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από Crybal 1
Arwindan Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Χαρίζεται παλιά CRT τηλερόαση Telefunken 20 ή 21 ιντσών. Η τηλεόραση έχει να μπει σε λειτουργία πολλά χρόνια αλλά τότε δούλευε κανονικά. Δεν υπάρχει τηλεκοντρόλ. Λόγω όγκου και βάρους μόνο για παραλαβή από τον χώρο μου στους Αγίους Αναργύρους. 3
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 6 λεπτά πριν, Arwindan είπε Χαρίζεται παλιά CRT τηλερόαση Telefunken 20 ή 21 ιντσών. Η τηλεόραση έχει να μπει σε λειτουργία πολλά χρόνια αλλά τότε δούλευε κανονικά. Δεν υπάρχει τηλεκοντρόλ. Λόγω όγκου και βάρους μόνο για παραλαβή από τον χώρο μου στους Αγίους Αναργύρους. Ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση
iPnos Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Χαρίζονται: - Screen Protector για Sony PSP Go (σφραγισμένο) - PCI Modem Creative DS1932 - Urban Revolt Powerbank 2200mAh (παρέλαβε ο φίλος Crybal)
rayven18 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Να ευχαριστήσω τον φίλο @RedGL για την οθόνη! 1
Aurumnus Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται η παρακάτω CRT Thompson τηλεόραση, μαζί με τον αποκωδικοποιητή. Παραλαβή από Κουκάκι, Αθήνα. EDIT: Ο αποκωδικοποιητής δεν είναι διαθέσιμος για χάρισμα τελικά. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2019 από Aurumnus 1
athanasios.ap Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Χαρίζεται σχάρα (βάση) 2 ποδηλάτων. Δένει στο πορτ μπαγκάζ. Παραλαβή από Ν.Σμύρνη Μοιάζει με αυτή στη φωτογραφία (αλλά ειναι για 2 ποδήλατα). Θα δοθεί προτεραιότητα σε γονείς διδύμων.
LLLEFTERIS Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 2 λεπτά πριν, athanasios.ap είπε Χαρίζεται σχάρα (βάση) 2 ποδηλάτων. Δένει στο πορτ μπαγκάζ. Παραλαβή από Ν.Σμύρνη Μοιάζει με αυτή στη φωτογραφία (αλλά ειναι για 2 ποδήλατα). Θα δοθεί προτεραιότητα σε γονείς διδύμων. Με ενδιαφερει υπαρχει δυνατοτητα για συναντηση σε Μετρο εκει κοντα σου; Οι ιμαντες που δενει ειναι σε καλη κατασταση; Δεν εχω διδυμα εχουν 13 μηνες διαφορα.
f2bnp Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, Aurumnus είπε Χαρίζεται η παρακάτω CRT Thompson τηλεόραση, μαζί με τον αποκωδικοποιητή. Παραλαβή από Κουκάκι, Αθήνα. Ενδιαφέρομαι, στέλνω PM.
apanos Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, athanasios.ap είπε Χαρίζεται σχάρα (βάση) 2 ποδηλάτων. Δένει στο πορτ μπαγκάζ. Παραλαβή από Ν.Σμύρνη Μοιάζει με αυτή στη φωτογραφία (αλλά ειναι για 2 ποδήλατα). Θα δοθεί προτεραιότητα σε γονείς διδύμων. Καλησπέρα, με ενδιαφέρει και εμένα η σχάρα για 2 ποδήλατα. Έρχομαι από εκεί (δίπλα είμαι) Ευχαριστώ
jimmysss! Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, athanasios.ap είπε Χαρίζεται σχάρα (βάση) 2 ποδηλάτων. Δένει στο πορτ μπαγκάζ. Παραλαβή από Ν.Σμύρνη Μοιάζει με αυτή στη φωτογραφία (αλλά ειναι για 2 ποδήλατα). Θα δοθεί προτεραιότητα σε γονείς διδύμων. Καλημερα, Με ενδιαφερει και εμενα πολυ (μιασ και ποδηλατικη μερα σημερα) ευχαριστουμε
panostom Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λειτουργικά τα πληκτρολόγια. Ακουστικά Samsung με το παλιό το βύσμα Μπιχλιμπιδια από καλώδια, κανένα ledακι με υποδοχή μπαταρίας κλπ Το microsoft με σπασμένη οθόνη αλλά λειτουργικό το μέσα του + μπαταρία Κάρτα τηλεόρασης για motherboard, δε θυμάμαι αν είναι για mpeg4 Χειριστήριο για αεροπλάνακι που δεν υπάρχει. Μήπως είναι χρήσιμο πριν το ανακυκλωσω Επεξ/σία 15 Απριλίου 2019 από panostom 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις