haris_216 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Στις 3/8/2018 στις 8:04 ΜΜ, haris_216 είπε Πριν κάνα 6μηνο πήρα από τον Γρηγόρη (tigergreg) από αυτό το νήμα την τιμονιέρα/πεταλιέρα για ΡS1/PS2 των φωτογραφιών (οι φωτό είναι του Γρηγόρη). Δυστυχώς εκ των υστέρων ανακάλυψα ότι εκεί που ήθελα να τη δώσω είχαν ήδη δώσει την κονσόλα τους. Στο μεταξύ, θέματα υγείας στο οικογενειακό περιβάλλον, με έκαναν να ξεχάσω το όλο θέμα. Τώρα που τα πράγματα είναι καλύτερα είπα να ασχοληθώ ξανά και να το δώσω σε κάποιον που ενδεχομένως το θέλει. Λοιπόν, είναι σε πολύ καλή αισθητική κατάσταση. Λειτουργικά δεν ξέρω αφού δεν είχα τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω, αλλά ούτε και ο Γρηγόρης ήξερε όταν μου το έδωσα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος πρώτα εδώ και μετά τα ρέστα με pm. Μόνο παραλαβή από Νέα Σμύρνη Έφυγε στον Masamune που εξέφρασε ενδιαφέρον
Masamune Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 2 hours ago, haris_216 said: Έφυγε στον Masamune που εξέφρασε ενδιαφέρον Να ευχαριστήσω τον haris_216 για την τιμονιέρα. Εντός ολίγων ημερών θα την δοκιμάσω στο Playstation 2 και θα γράψω εδώ εντυπώσεις.
georgios65 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 6 ώρες πριν, 111111 είπε Με ενδιαφέρει το Ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι απο lidl, καθώς και η κάρτα gforce. Μπορώ να καταθέσω το ποσό στην Εθνική. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα,νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό ἀσύρματο πληκτρολόγιο καί τό ποντίκι. Εὐχαριστῶ.
grmarine96 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2018 9 ώρες πριν, 111111 είπε Με ενδιαφέρει το Ασύρματο πληκτρολόγιο και ποντίκι απο lidl, καθώς και η κάρτα gforce. Μπορώ να καταθέσω το ποσό στην Εθνική. Εντάξει φίλε μου θα σου στείλω σύντομα p.m 8 ώρες πριν, Doubt είπε Μήπως είναι αυτό; https://www.cnet.com/products/asus-crw-5232as-cd-rw-drive-ide-series/specs/ Σύνδεση IDE? Ναί φίλε μου αυτό είναι 9 ώρες πριν, esem είπε με ενδιαφερουν τα psp accesories και καλωδια Στείλε μου με p.m τα στοιχεία σου και το κινητό σου για να στα στείλω Eυχαριστώ
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) BhΠάμε μια σούμα και μερικές προσθήκες ακόμα για αυτά που χαρίζονται: -Docking station lightning iPhone 5-5s-se, ισως να υπάρχουν και κάποια καλώδια lightning που δε δουλεύουν σε iOS 11 -headset με μικρόφωνο αχρησιμοποίητο, ωστόσο έμεινε 6 χρόνια σε ένα συρτάρι και έχει ξεφτίσει το πλαστικό στα μαξιλαράκια του -ραφιερα μπάνιου μεταλλική 3 ράφια (θέλει λίγο καθάρισμα τρίψιμο καθώς είναι κανένα δίμηνο στο μπαλκόνι) -παπουτσοθηκη πλαστική κρεμαστή ικεα ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ kostas.karras -κάποια καλώδια lightning που δε μου δουλεύουν σε iOS 11 -αισθητήρας πόρτα ασύρματος για συναγερμό (δε ξέρω που ταιριάζει τον πήρα κατά λάθος για homesafe αλλά δε παίζει) -usb hub 1-4 ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ kostas.karras -κάποιος ανταπτορας λάμπας πιθανώς με κίνηση ή ήχο άγνωστο ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ kostas.karras -κολλητηρι για πλαστικές σακούλες και μένουν 2 βινυλια από αυτά που παρέθεσα μερικές σελίδες νωρίτερα (τα 2 μόλις δόθηκαν στον summit_1)... παραλαβη Αττική βόρεια κοντά σε ησαπ - όχι αποστολές παρακαλω μόνο μέλη που έχουν χαρίσει κάτι στο παρελθόν - όχι ελεύθεροι σκοπευτές εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ και έπειτα άμεσα πμ επιθυμω να φεύγουν άμεσα, έως την Παρασκευή εαν θέλει να τα πάρει κάποιος και να τα μοιράσει-στείλει μετέπειτα πολύ ευχαρίστως θα με βοηθούσε Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2018 από paylidis 1
Kostas.karras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, paylidis είπε Πάμε μια σούμα και μερικές προσθήκες ακόμα για αυτά που χαρίζονται: -Docking station lightning iPhone 5-5s-se, ισως να υπάρχουν και κάποια καλώδια lightning που δε δουλεύουν σε iOS 11 -headset με μικρόφωνο αχρησιμοποίητο, ωστόσο έμεινε 6 χρόνια σε ένα συρτάρι και έχει ξεφτίσει το πλαστικό στα μαξιλαράκια του -ραφιερα μπάνιου μεταλλική 3 ράφια (θέλει λίγο καθάρισμα τρίψιμο καθώς είναι κανένα δίμηνο στο μπαλκόνι) -παπουτσοθηκη πλαστική κρεμαστή ικεα -κάποια καλώδια lightning που δε μου δουλεύουν σε iOS 11 -αισθητήρας πόρτα ασύρματος για συναγερμό (δε ξέρω που ταιριάζει τον πήρα κατά λάθος για homesafe αλλά δε παίζει) -usb hub 1-4 -κάποιος ανταπτορας λάμπας πιθανώς με κίνηση ή ήχο άγνωστο -κολλητηρι για πλαστικές σακούλες και μένουν 4 βινυλια από αυτά που παρέθεσα μερικές σελίδες νωρίτερα (τα 2 έχουν ζητηθεί)... παραλαβη Αττική βόρεια κοντά σε ησαπ - όχι αποστολές παρακαλω μόνο μέλη που έχουν χαρίσει κάτι στο παρελθόν - όχι ελεύθεροι σκοπευτές εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ και έπειτα άμεσα πμ επιθυμω να φεύγουν άμεσα, έως την Παρασκευή εαν θέλει να τα πάρει κάποιος και να τα μοιράσει-στείλει μετέπειτα πολύ ευχαρίστως θα με βοηθούσε Στέλνω pm 1
summit1_1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Ευχαριστώ πολύ Γιώργο (paylidhs) για τα 2 βινύλια αργότερα σήμερα θα γίνει ακρόαση!Να είσαι καλά! 1
Kostas.karras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 8 ώρες πριν, paylidis είπε -παπουτσοθηκη πλαστική κρεμαστή ικεα ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ kostas.karras -usb hub 1-4 ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ kostas.karras -κάποιος ανταπτορας λάμπας πιθανώς με κίνηση ή ήχο άγνωστο ΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ kostas.karras Ευχαριστω τον φιλτατο!!Να σαι καλα! 1
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Να είστε καλά παιδιά καλό καλοκαίρι. Πάμε να φεύγουν κ τα υπόλοιπα. 2
THE GG GAMER Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 ευχαριστώ πολύ για τις μητρικές,τέλεια συνεργασία @nikolinoss,
ΛεναΛενα Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Να χαρισω το κατιτις μου και γω...ο εικονιζομενος Maxtor, σε αγνωστη κατασταση και αγνωστο περιεχομενο (😂),μου δοθηκε μαζι με case υπολογιστη.Δεν εχω καλωδιο A TA/IDE να τον δοκιμασω και δεν θα κανω κι ολας και τον κοπο!Επισης ενα τσαντακι για CD/DVD το οποιο χωραει 36 δισκακια.Ειναι σε πολυ καλη κατασταση για τα χρονια του (9+).Θεσσαλονικη κατα προτιμηση! (φυσικα μπορω να στειλω κι ολας) Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2018 από ΛεναΛενα 1
esem Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 2 ώρες πριν, ΛεναΛενα είπε Να χαρισω το κατιτις μου και γω...ο εικονιζομενος Maxtor, σε αγνωστη κατασταση και αγνωστο περιεχομενο (😂),μου δοθηκε μαζι με case υπολογιστη.Δεν εχω καλωδιο A TA/IDE να τον δοκιμασω και δεν θα κανω κι ολας και τον κοπο!Επισης ενα τσαντακι για CD/DVD το οποιο χωραει 36 δισκακια.Ειναι σε πολυ καλη κατασταση για τα χρονια του (9+).Θεσσαλονικη κατα προτιμηση! (φυσικα μπορω να στειλω κι ολας) ενδιαφερομαι για το σκληρο δισκο
ΛεναΛενα Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2018 17 λεπτά πριν, esem είπε ενδιαφερομαι για το σκληρο δισκο PM please!
tigergreg Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης... 1.SMARTPHONE ALCATEL ONE TOUCH λειτουργικο μεν αλλα με σπασμενη οθονη και χωρις φορτιστη. 2.Ηχειακι αδιαβροχο για μπανιο ΟΕΜ με βεντουζα και συνδεση BLUETOOTH χωρις τον φορτιστη του αγνωστης λειτουργικοτητας. 3.MEDIA PLAYER X2 τετραπυρηνο με εξοδο HDMI USB CARDREADER ΚΛΠ με το τροφοδοτικο του και τηλεχειριστηριο. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 Η ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ....... Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! ΝΑ ΠΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΟ MEDIA PLAYER KAI TO AΔΙΑΒΡΟΧΟ ΗΧΕΙΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΑΚΗ ΑΠΟ www.avsite.gr Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από tigergreg 1 1
tsiv Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης... 1.SMARTFONE ALCATEL ONE TOUCH λειτουργικο μεν αλλα με σπασμενη οθονη και χωρις φορτιστη. 2.Ηχειακι αδιαβροχο για μπανιο ΟΕΜ με βεντουζα και συνδεση BLUETOOTH χωρις τον φορτιστη του αγνωστης λειτουργικοτητας. 3.MEDIA PLAYER X2 τετραπυρηνο με εξοδο HDMI USB CARDREADER ΚΛΠ με το τροφοδοτικο του και τηλεχειριστηριο. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 Η ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ....... Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Kαλησπέρα Γρηγόρη. Ενδιαφέρομαι για το MEDIA PLAYER Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2018 από tsiv
Προτεινόμενες αναρτήσεις