polog40 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Χαρίζεται φορητή τηλεόραση χωρίς τηλεκοντρόλ και με μικρό πρόβλημα στο power button. (επισκευάζεται εύκολα) Περιοχή Αθήνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω που θα την χαρίσω. 3
Mr Chill Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/6440933/Wahl-Home-Pro-100-30264.html Χαριζεται η παραπανω μηχανη , δυτικα Θεσσαλονικης , εχει χρησιμοποιηθει μια φορα για μουσια και τπτ αλλο , με την εγγυηση της κανονικα απο μαγαζι στην Αθηνα. Δινεται διοτι ειναι πολυ θορυβωδης και δυνατη για τα γουστα μου και δεν κανει για τριμαρισμα.
tsiv Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 7 λεπτά πριν, Mr Chill είπε https://www.skroutz.gr/s/6440933/Wahl-Home-Pro-100-30264.html Χαριζεται η παραπανω μηχανη , δυτικα Θεσσαλονικης , εχει χρησιμοποιηθει μια φορα για μουσια και τπτ αλλο , με την εγγυηση της κανονικα απο μαγαζι στην Αθηνα. Δινεται διοτι ειναι πολυ θορυβωδης και δυνατη για τα γουστα μου και δεν κανει για τριμαρισμα. Μιά ερώτηση. Το μπουκαλάκι με το λάδι που έχει, τι λαδώνεις με αυτό?
roybatty Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 17 λεπτά πριν, Mr Chill είπε https://www.skroutz.gr/s/6440933/Wahl-Home-Pro-100-30264.html Χαριζεται η παραπανω μηχανη , δυτικα Θεσσαλονικης , εχει χρησιμοποιηθει μια φορα για μουσια και τπτ αλλο , με την εγγυηση της κανονικα απο μαγαζι στην Αθηνα. Δινεται διοτι ειναι πολυ θορυβωδης και δυνατη για τα γουστα μου και δεν κανει για τριμαρισμα. Με ενδιαφέρει.
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, polog40 είπε μικρό πρόβλημα στο power button. (επισκευάζεται εύκολα) Περιοχή Αθήνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω που θα την χαρίσω Αποσύρω το ενδιαφέρον μου Ευχαριστώ . Αποσύρω το ενδιαφέρον μου Ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από Dark_Beast_John_Gr Αποσύρω το ενδιαφέρον μου
dukepapass Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, polog40 είπε Χαρίζεται φορητή τηλεόραση χωρίς τηλεκοντρόλ και με μικρό πρόβλημα στο power button. (επισκευάζεται εύκολα) Περιοχή Αθήνα. Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω που θα την χαρίσω. Κανονισε να σου φυγει απο κατω να του ερθει πανω στο κεφαλι κανενός να τα δει ολα ενχρομα ...αχαχαχα
tigergreg Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 27 λεπτά πριν, tsiv είπε Μιά ερώτηση. Το μπουκαλάκι με το λάδι που έχει, τι λαδώνεις με αυτό? Καλυτερα να μην μαθεις.... 1
tsiv Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Έλα ρε Γρηγόρη... πες μου... Εγώ πάντως αν και οφτόπικ ειλικρινά ρωτάω διότι έχω μία παρόμοια και δεν έχω δει κάπου να έχει τρυπούλα-βιδούλα για λάδωμα. Οπότε ή βάζω χύμα στις λεπίδες ή κάτι άλλο που μου διαφεύγει. Όποιος ξέρει απαντάει, ας μου στείλει και πμ για να μη λερώνουμε το νήμα Ευχαριστώ Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από tsiv
Fuel7 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Στις 1/4/2019 στις 6:43 ΜΜ, Fuel7 είπε Λοιπον εχω τα εξης. Tα ακουστικα ειναι τα κοντα για ΒΤ headsets.To μαύρο ειναι κρατημένο για το Fmarkos συν το πληκτρολογιο W800 της MS Λοιπον έχουμε και λέμε Τηλεκοντρόλ Πάνε στον Alxnks,σε περίπτωση που δεν τα παρει ο φίλος θα δοθουν στον doakes Γυαλια ηλίου Locke John Ακουστικά Κοντά μαυρα Fmarkos Ολα τα υπολοιπα ειναι προς διαθεση
360city Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, tsiv είπε Το dvd recorder δόθηκε Να ευχαριστησω τον @tsiv για την τέλεια επικοινωνία και συνεννόηση. Παρέλαβα το μωρό και πρωί πρωί έπεσαν δοκιμές . όντος εχει προβλημα ο ήχος αλλα ειναι γνωστο το τσιπακι και ΣΚ θα παει στην "εντατική" 2
chrv80 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Καλημέρα! Έχουμε και λέμε.. Εξακολουθεί να υπάρχει η καρτούλα wwan Sierra Wireless MC8755V! Και επιπλέον υπάρχει μητρική από thinkpad t410 με whitelisted bios για να παίρνει κάθε wifi κάρτα.. σχετικά με τη μητρική long story short βγήκε λειτουργική από το λαπτοπ, μπήκε στο λάπτοπ άλλη με nvidia οπότε αυτή έμεινε στην άκρη, και πριν από λίγο καιρό της πήρα cpu και ότι άλλο ήθελε για να δουλέψει standalone χωρίς το λάπτοπ! Χτες όμως που έκανα δοκιμή με το που έβαλα ρεύμα κάθε λίγα δευτερόλεπτα άναβαν στιγμιαία τα led στο πληκτρολόγιο κ ξεκινούσε στιγμιαία να γυρίσει το cpu fan.. με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ βρήκα ότι ίσως κάτι είναι καμένο πάνω στη μητρική, ή η cpu έχει πρόβλημα, αλλά δεν σκοπεύω να το ψάξω άλλο.. περισσότερες πληροφορίες σε pm για ενδιαφερόμενους! Θα πρότεινα αν κάποιος τη θέλει να έχει ένα t410 για να έχει και ένα cpu να δοκιμάσει, και καμιά φορά μήπως "βλέπει" ότι είναι εκτός λαπτοπ και δεν ανάβει.. Επίσης έχει αρκετά κομμάτια πάνω, αν κάποιος χρειάζεται μόνο κάτι από αυτά και υπάρξει σωστή συνεννόηση μπορούν να δοθούν και χωριστά κάποια πράγματα! Τα στέλνω παντού κατόπιν συνεννόησης! Επιπλέον υπάρχει κ το βύσμα τροφοδοσίας που δεν φαίνεται στις φωτό! 2
Kostas.karras Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, chrv80 είπε Καλημέρα! Έχουμε και λέμε.. Εξακολουθεί να υπάρχει η καρτούλα wwan Sierra Wireless MC8755V! Και επιπλέον υπάρχει μητρική από thinkpad t410 με whitelisted bios για να παίρνει κάθε wifi κάρτα.. σχετικά με τη μητρική long story short βγήκε λειτουργική από το λαπτοπ, μπήκε στο λάπτοπ άλλη με nvidia οπότε αυτή έμεινε στην άκρη, και πριν από λίγο καιρό της πήρα cpu και ότι άλλο ήθελε για να δουλέψει standalone χωρίς το λάπτοπ! Χτες όμως που έκανα δοκιμή με το που έβαλα ρεύμα κάθε λίγα δευτερόλεπτα άναβαν στιγμιαία τα led στο πληκτρολόγιο κ ξεκινούσε στιγμιαία να γυρίσει το cpu fan.. με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ βρήκα ότι ίσως κάτι είναι καμένο πάνω στη μητρική, ή η cpu έχει πρόβλημα, αλλά δεν σκοπεύω να το ψάξω άλλο.. περισσότερες πληροφορίες σε pm για ενδιαφερόμενους! Θα πρότεινα αν κάποιος τη θέλει να έχει ένα t410 για να έχει και ένα cpu να δοκιμάσει, και καμιά φορά μήπως "βλέπει" ότι είναι εκτός λαπτοπ και δεν ανάβει.. Επίσης έχει αρκετά κομμάτια πάνω, αν κάποιος χρειάζεται μόνο κάτι από αυτά και υπάρξει σωστή συνεννόηση μπορούν να δοθούν και χωριστά κάποια πράγματα! Τα στέλνω παντού κατόπιν συνεννόησης! Επιπλέον υπάρχει κ το βύσμα τροφοδοσίας που δεν φαίνεται στις φωτό! Στελνω πμ
georgios65 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 5 ώρες πριν, Mr Chill είπε https://www.skroutz.gr/s/6440933/Wahl-Home-Pro-100-30264.html Χαριζεται η παραπανω μηχανη , δυτικα Θεσσαλονικης , εχει χρησιμοποιηθει μια φορα για μουσια και τπτ αλλο , με την εγγυηση της κανονικα απο μαγαζι στην Αθηνα. Δινεται διοτι ειναι πολυ θορυβωδης και δυνατη για τα γουστα μου και δεν κανει για τριμαρισμα. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν κουρευτική μηχανή . Εὐχαριστῶ.
phocion Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 Δημοσ. 4 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αντάπτορας CF σε IDE Υπάρχουν τέσσερα κομμάτια (Updt 18:40 - και τα τέσσερα κομμάτια κρατημένα για μέλη) στις αντιστατικές ζελατίνες τους. Έχουν χρησιμοποιηθεί μόνον για δοκιμή. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2019 από phocion 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις