Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαρίζεται φορητή τηλεόραση χωρίς τηλεκοντρόλ και με μικρό πρόβλημα στο power button. (επισκευάζεται εύκολα) Περιοχή Αθήνα.

Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω που θα την χαρίσω.

DSC_0022.JPG

DSC_0023.JPG

• Like 3
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/6440933/Wahl-Home-Pro-100-30264.html

Χαριζεται η παραπανω μηχανη , δυτικα Θεσσαλονικης , εχει χρησιμοποιηθει μια φορα για μουσια και τπτ αλλο , με την εγγυηση της κανονικα απο μαγαζι στην Αθηνα. Δινεται διοτι ειναι πολυ θορυβωδης και δυνατη για τα γουστα μου και δεν κανει για τριμαρισμα. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Mr Chill είπε

Χαριζεται η παραπανω μηχανη , δυτικα Θεσσαλονικης , εχει χρησιμοποιηθει μια φορα για μουσια και τπτ αλλο , με την εγγυηση της κανονικα απο μαγαζι στην Αθηνα. Δινεται διοτι ειναι πολυ θορυβωδης και δυνατη για τα γουστα μου και δεν κανει για τριμαρισμα. 

Μιά ερώτηση. Το μπουκαλάκι με το λάδι που έχει, τι λαδώνεις με αυτό?

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Mr Chill είπε

Με ενδιαφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, polog40 είπε

μικρό πρόβλημα στο power button. (επισκευάζεται εύκολα) Περιοχή Αθήνα.

Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω που θα την χαρίσω

Αποσύρω το ενδιαφέρον μου

Ευχαριστώ 

.

DSC_0022.JPG

DSC_0023.JPG

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Dark_Beast_John_Gr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, polog40 είπε

Χαρίζεται φορητή τηλεόραση χωρίς τηλεκοντρόλ και με μικρό πρόβλημα στο power button. (επισκευάζεται εύκολα) Περιοχή Αθήνα.

Διατηρώ το δικαίωμα να επιλέξω που θα την χαρίσω.

DSC_0022.JPG

DSC_0023.JPG

Κανονισε να σου φυγει απο κατω να του ερθει πανω στο κεφαλι κανενός να τα δει ολα  ενχρομα ...αχαχαχα

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, tsiv είπε

Μιά ερώτηση. Το μπουκαλάκι με το λάδι που έχει, τι λαδώνεις με αυτό?

Καλυτερα   να  μην  μαθεις....:P:mrgreen::lol::D

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα ρε Γρηγόρη... πες μου...

Εγώ πάντως αν και οφτόπικ ειλικρινά ρωτάω διότι έχω μία παρόμοια και δεν έχω δει κάπου να έχει τρυπούλα-βιδούλα για λάδωμα.

Οπότε ή βάζω χύμα στις λεπίδες ή κάτι άλλο που μου διαφεύγει.

Όποιος ξέρει απαντάει, ας μου στείλει και πμ για να μη λερώνουμε το νήμα

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από tsiv
Δημοσ.
Στις 1/4/2019 στις 6:43 ΜΜ, Fuel7 είπε

Λοιπον  εχω τα  εξης.
mpZhe7.jpg

Tα ακουστικα  ειναι τα κοντα  για  ΒΤ headsets.To  μαύρο  ειναι  κρατημένο  για  το  Fmarkos συν το  πληκτρολογιο W800 της  MS

Λοιπον έχουμε  και λέμε
Τηλεκοντρόλ Πάνε στον Alxnks,σε περίπτωση που  δεν  τα παρει  ο  φίλος θα  δοθουν στον doakes
Γυαλια  ηλίου Locke John
Ακουστικά Κοντά μαυρα Fmarkos
Ολα  τα  υπολοιπα  ειναι  προς  διαθεση

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tsiv είπε

Το dvd recorder δόθηκε

Να ευχαριστησω τον @tsiv για την τέλεια επικοινωνία και συνεννόηση. Παρέλαβα το μωρό και πρωί πρωί  έπεσαν δοκιμές . όντος εχει προβλημα ο ήχος αλλα ειναι γνωστο το τσιπακι και ΣΚ θα παει στην "εντατική"   :)

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα! Έχουμε και λέμε.. Εξακολουθεί να υπάρχει η καρτούλα wwan Sierra Wireless MC8755V! 

Και επιπλέον υπάρχει μητρική από thinkpad t410 με whitelisted bios για να παίρνει κάθε wifi κάρτα.. σχετικά με τη μητρική long story short βγήκε λειτουργική από το λαπτοπ, μπήκε στο λάπτοπ άλλη με nvidia οπότε αυτή έμεινε στην άκρη, και πριν από λίγο καιρό της πήρα cpu και ότι άλλο ήθελε για να δουλέψει standalone χωρίς το λάπτοπ! Χτες όμως που έκανα δοκιμή με το που έβαλα ρεύμα κάθε λίγα δευτερόλεπτα άναβαν στιγμιαία τα led στο πληκτρολόγιο κ ξεκινούσε στιγμιαία να γυρίσει το cpu fan.. με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ βρήκα ότι ίσως κάτι είναι καμένο πάνω στη μητρική, ή η cpu έχει πρόβλημα, αλλά δεν σκοπεύω να το ψάξω άλλο.. περισσότερες πληροφορίες σε pm για ενδιαφερόμενους!

Θα πρότεινα αν κάποιος τη θέλει να έχει ένα t410 για να έχει και ένα cpu να δοκιμάσει, και καμιά φορά μήπως "βλέπει" ότι είναι εκτός λαπτοπ και δεν ανάβει..

Επίσης έχει αρκετά κομμάτια πάνω, αν κάποιος χρειάζεται μόνο κάτι από αυτά και υπάρξει σωστή συνεννόηση μπορούν να δοθούν και χωριστά κάποια πράγματα!

Τα στέλνω παντού κατόπιν συνεννόησης!

Επιπλέον υπάρχει κ το βύσμα τροφοδοσίας που δεν φαίνεται στις φωτό!

IMG_20190319_161553.jpg

IMG_20190401_224432.jpg

IMG_20190401_224606.jpg

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chrv80 είπε

Καλημέρα! Έχουμε και λέμε.. Εξακολουθεί να υπάρχει η καρτούλα wwan Sierra Wireless MC8755V! 

Και επιπλέον υπάρχει μητρική από thinkpad t410 με whitelisted bios για να παίρνει κάθε wifi κάρτα.. σχετικά με τη μητρική long story short βγήκε λειτουργική από το λαπτοπ, μπήκε στο λάπτοπ άλλη με nvidia οπότε αυτή έμεινε στην άκρη, και πριν από λίγο καιρό της πήρα cpu και ότι άλλο ήθελε για να δουλέψει standalone χωρίς το λάπτοπ! Χτες όμως που έκανα δοκιμή με το που έβαλα ρεύμα κάθε λίγα δευτερόλεπτα άναβαν στιγμιαία τα led στο πληκτρολόγιο κ ξεκινούσε στιγμιαία να γυρίσει το cpu fan.. με λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ βρήκα ότι ίσως κάτι είναι καμένο πάνω στη μητρική, ή η cpu έχει πρόβλημα, αλλά δεν σκοπεύω να το ψάξω άλλο.. περισσότερες πληροφορίες σε pm για ενδιαφερόμενους!

Θα πρότεινα αν κάποιος τη θέλει να έχει ένα t410 για να έχει και ένα cpu να δοκιμάσει, και καμιά φορά μήπως "βλέπει" ότι είναι εκτός λαπτοπ και δεν ανάβει..

Επίσης έχει αρκετά κομμάτια πάνω, αν κάποιος χρειάζεται μόνο κάτι από αυτά και υπάρξει σωστή συνεννόηση μπορούν να δοθούν και χωριστά κάποια πράγματα!

Τα στέλνω παντού κατόπιν συνεννόησης!

Επιπλέον υπάρχει κ το βύσμα τροφοδοσίας που δεν φαίνεται στις φωτό!

IMG_20190319_161553.jpg

IMG_20190401_224432.jpg

IMG_20190401_224606.jpg

Στελνω πμ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Mr Chill είπε

Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν κουρευτική μηχανή . Εὐχαριστῶ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντάπτορας CF σε IDE 

Υπάρχουν τέσσερα κομμάτια (Updt 18:40 - και τα τέσσερα κομμάτια κρατημένα για μέλη) στις αντιστατικές ζελατίνες τους. Έχουν χρησιμοποιηθεί μόνον για δοκιμή.

adapter.jpg

Επεξ/σία από phocion
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...