Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 8 λεπτά πριν, Crybal είπε Στις 25/3/2019 στις 9:32 ΜΜ, Crybal είπε Χαρίζονται ενα ρουτερ Technicolor tg788vn v2 (forthnet) ΕΦΥΓΕ ένα Thompson 585 ενα us robotics 9105 Δεν εχουν τροφοδοτικά. Λαπτοπ ΙΒΜ R50e Δεν αναβει...αγνωστο γιατι.Δεν εχει φορτιστη ούτε σκληρό .Μνημη μαλλον 256mb. Χειριστηριο Zykon.Μοιαζει με αυτο https://i.warosu.org/data/vr/img/0021/11/1418016787835.jpg .Αριστερα εχει το σταυρο και δεξια μονο τα 4 πληκτρα.Η θυρα του ειναι...game port?!?!? Επίσης υπάρχουν κάποιες παλιες καρτες AGP (απλα πραγματα,οχι τιποτα καλές) Καπου εχω και επεξεργαστες Ρ4 478 @2,4-2,8.Αν ενδιαφερθει καποιος να τους ψαξω. Παραλαβη συνηθως απογευματα απο κεντρο Αθηνα/Πατησια/Κυψελη/Γαλάτσι.Οχι νεα μελη.Αποστολες δεν κάνω. καλημερα με ενδιαφερει το λαπτοπ
Crybal Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 1 λεπτό πριν, Maricute είπε καλημερα με ενδιαφερει το λαπτοπ Δικό σου.
mouxaxa Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 16 ώρες πριν, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ https://imgur.com/a/x1t31C6 hp πολυμηχανημα, (μαλλον λειτουργικο, δεν υπαρχει τροφοδοτικο) https://imgur.com/a/Xv8EViP lexmark πολυμηχανημα, (μαλλον λειτουργικο, δεν υπαρχει τροφοδοτικο) https://imgur.com/a/vtJvuev zte vodafone router (χαρισμενο απο tigergreg) https://imgur.com/a/Y5jH6i6 μετρητης αποστασεων (δεν μετραει σωστα τις περισσοτερες φορες, χαρισμενο απο etic) https://imgur.com/a/jX21VBo mini tv ( μή χρησιμοποιημενη, στο κουτι της, καθεται παρα πολυ καιρο, αρα δεν ξερω σε τι κατασταση βρισκεται) Θα μπει και σε διπλανο φορουμ επομενως παει στον πρωτο που θα στειλει, σε ατομα που εχουν ξαναχαρισει,προτεραιοτητα σε ατομα εντος αθηνων. Πρωτα ποστ εδω και μετα πμ. Καλημέρα, αν και έχει γράψει και άλλος για το lexmark θα το ήθελα κι εγω αν αλλάξει κάτι. Έχω ένα prevail705 με πρόβλημα στην κεφαλή και είναι ασύμφορο να το φτιάξω οπότε μπορώ να πάρω από το δικό σου. Όπως και να έχει με ενημερώνεις
Locke_John Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Στις 30/3/2019 στις 5:38 ΜΜ, Locke_John είπε Χαρίζεται μηχανή κουρέματος/τριμαρίσματος όπου όμως με το βασικό της εξάρτημα, δυσλειτουργεί. Δλδ ενώ το μοτέρ δουλεύει δυνατά αφού φορτισει, κουμπωνοντας το εξάρτημα κουρέματος κάπως μπλοκάρει. Με τα εξαρτήματα που έχει για τριμ άλλων σημείων, δουλεύει οκ. Επικοινωνία με pm. Είναι το αντικείμενο 1 που μου χάρισε πρόσφατα άλλο μέλος από εδώ: Δωθηκε.
sixfeetunder Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Στις 31/3/2019 στις 12:41 ΜΜ, sixfeetunder είπε Η Tv παει στον πρωτο χρονικα ενδιαφεροντα azografos.PM να συννενοηθουμε κανενα PM απο τον κυριο azografos οποτε λογικα ΡΜ εις το δευτερο την ταξη roybatty
azografos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Έστειλα χτες ... και μου απάντησες με τηλέφωνο ! Ξέχασες;;;;;; Θα τα πουμε σήμερα ή αύριο για να περάσω !
tsiv Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα εξής. 1. Θήκη για tablet ή netbook 10 ίντσες κόκκινη 2. Άδειες θήκες για cd-dvd και κουτί αποθήκευσης cd-dvd με κλειδί ->Δόθηκε 3. Κουρευτική μηχανή επαναφορτιζόμενη AEG στο κουτί της, δουλεύει κανονικά, σε άριστη κατάσταση πλυμένη και αποστειρωμένη.->Δόθηκε 4. Ταινίες DVD 4 τεμάχια γνήσια (όχι αντιγραφές)->Δόθηκε 5. Λάμπες Spot Philips 5 τεμάχια 40w Made in Holland 6. Κεντρικό ηχείο Sony 15W 8Ω 7. Για X-BOX-1, χειριστήριο, remote control μαζί με το δέκτη και καλώδιο σύνδεσης->Δόθηκε Παραλαβή ΜΟΝΟ από Νίκαια, διατηρώ το δικαίωμα να μην κρατήσω προτεραιότητες. Στείλτε πμ με τηλέφωνο διότι δεν έχω όλες τις ώρες ίντερνετ. Επεξ/σία 2 Απριλίου 2019 από tsiv 4
Crybal Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, tsiv είπε Χαρίζονται τα εξής. 1. Θήκη για tablet ή netbook 10 ίντσες κόκκινη 2. Άδειες θήκες για cd-dvd και κουτί αποθήκευσης cd-dvd με κλειδί 3. Κουρευτική μηχανή επαναφορτιζόμενη AEG στο κουτί της, δουλεύει κανονικά, σε άριστη κατάσταση πλυμένη και αποστειρωμένη. 4. Ταινίες DVD 4 τεμάχια γνήσια (όχι αντιγραφές) 5. Λάμπες Spot Philips 5 τεμάχια 40w Made in Holland 6. Κεντρικό ηχείο Sony 15W 8Ω 7. Για X-BOX-1, χειριστήριο, remote control μαζί με το δέκτη και καλώδιο σύνδεσης Παραλαβή ΜΟΝΟ από Νίκαια, διατηρώ το δικαίωμα να μην κρατήσω προτεραιότητες. Στείλτε πμ με τηλέφωνο διότι δεν έχω όλες τις ώρες ίντερνετ. Καλησπέρα.Ενδιαφερομαι για την κουρευτική και την θηκη ταμπλετ Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από Crybal
iPnos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 40 λεπτά πριν, tsiv είπε Χαρίζονται τα εξής. 1. Θήκη για tablet ή netbook 10 ίντσες κόκκινη 2. Άδειες θήκες για cd-dvd και κουτί αποθήκευσης cd-dvd με κλειδί 3. Κουρευτική μηχανή επαναφορτιζόμενη AEG στο κουτί της, δουλεύει κανονικά, σε άριστη κατάσταση πλυμένη και αποστειρωμένη. 4. Ταινίες DVD 4 τεμάχια γνήσια (όχι αντιγραφές) 5. Λάμπες Spot Philips 5 τεμάχια 40w Made in Holland 6. Κεντρικό ηχείο Sony 15W 8Ω 7. Για X-BOX-1, χειριστήριο, remote control μαζί με το δέκτη και καλώδιο σύνδεσης Παραλαβή ΜΟΝΟ από Νίκαια, διατηρώ το δικαίωμα να μην κρατήσω προτεραιότητες. Στείλτε πμ με τηλέφωνο διότι δεν έχω όλες τις ώρες ίντερνετ. Δηλώνω ενδιαφέρον για το 7!
tsiv Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 4 λεπτά πριν, Crybal είπε Καλησπέρα.Ενδιαφερομαι για την κουρευτική και την θηκη ταμπλετ Η κουρευτική έχει κλείσει για τον @Locke_John H θήκη δικιά σου Μόλις τώρα, iPnos είπε Δηλώνω ενδιαφέρον για το 7! Δικά σου. στείλε πμ με τηλέφωνο
mourgolukos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζονται τα εξής. 1. Θήκη για tablet ή netbook 10 ίντσες κόκκινη 2. Άδειες θήκες για cd-dvd και κουτί αποθήκευσης cd-dvd με κλειδί 3. Κουρευτική μηχανή επαναφορτιζόμενη AEG στο κουτί της, δουλεύει κανονικά, σε άριστη κατάσταση πλυμένη και αποστειρωμένη. 4. Ταινίες DVD 4 τεμάχια γνήσια (όχι αντιγραφές) 5. Λάμπες Spot Philips 5 τεμάχια 40w Made in Holland 6. Κεντρικό ηχείο Sony 15W 8Ω 7. Για X-BOX-1, χειριστήριο, remote control μαζί με το δέκτη και καλώδιο σύνδεσης Παραλαβή ΜΟΝΟ από Νίκαια, διατηρώ το δικαίωμα να μην κρατήσω προτεραιότητες. Στείλτε πμ με τηλέφωνο διότι δεν έχω όλες τις ώρες ίντερνετ. Δεν ενδιαφέρομαι για κάτι αλλά μπράβο για τα πράγματα που δίνεις 2
Fuel7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Λοιπον εχω τα εξης. Tα ακουστικα ειναι τα κοντα για ΒΤ headsets.To μαύρο ειναι κρατημένο για το Fmarkos συν το πληκτρολογιο W800 της MS Επεξ/σία 1 Απριλίου 2019 από Fuel7 1
roybatty Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 5 λεπτά πριν, sixfeetunder είπε Η ΤV παραδωθηκε στον φιλο roybatty Ευχαριστώ πολύ για την τηλεόραση.Με την πρώτη ευκαιρία θα την ελέγξω και θα σου πω τι έφταιγε. Να χαρίσω με τη σειρά μου έναν σκληρό δίσκο Seagate 80GB SATA2.Έχει 100% health αλλά έχει δουλέψει αρκετές μέρες. Παράλαβή από κέντρο Θεσσαλονίκης.
dangar Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 4 ώρες πριν, tsiv είπε Χαρίζονται τα εξής. 1. Θήκη για tablet ή netbook 10 ίντσες κόκκινη 2. Άδειες θήκες για cd-dvd και κουτί αποθήκευσης cd-dvd με κλειδί 3. Κουρευτική μηχανή επαναφορτιζόμενη AEG στο κουτί της, δουλεύει κανονικά, σε άριστη κατάσταση πλυμένη και αποστειρωμένη. 4. Ταινίες DVD 4 τεμάχια γνήσια (όχι αντιγραφές) 5. Λάμπες Spot Philips 5 τεμάχια 40w Made in Holland 6. Κεντρικό ηχείο Sony 15W 8Ω 7. Για X-BOX-1, χειριστήριο, remote control μαζί με το δέκτη και καλώδιο σύνδεσης Παραλαβή ΜΟΝΟ από Νίκαια, διατηρώ το δικαίωμα να μην κρατήσω προτεραιότητες. Στείλτε πμ με τηλέφωνο διότι δεν έχω όλες τις ώρες ίντερνετ. Καλησπέρα , με ενδιαφέρει το 7 αλλά είμαι Θεσσαλονίκη. Αν σου μείνει και μπορέσεις να το στείλεις με δικά μου έξοδα φυσικά , θα τα ήθελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις