Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, sintalkas είπε

Δυστυχώς αυτό με το usb το δωσα πιο πριν σε άλλο παιδί μου έχει μείνει ένα Microsoft με ps2 θύρα , με ένα ανταπτορακι κάνεις όμως την δουλειά σου. 

Αποσύρω το ενδιαφέρον, ας το πάρει ο άλλος χρήστης που το ζήτησε.

Ευχαριστώ

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια την @Sugarpuffiepixie για τα πολλά και υπέροχα πράγματα που παρέλαβα σήμερα και που έστειλε με δική της πρωτοβουλία. 🙂

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Τσαντάκι-νεσεσέρ με καθρέπτη εσωτερικά κρατημένο
  • Παλιό android tv box BBA22 με διπήρυνο επεξεργαστή και 512ΜΒ ram/ 4GB rom. Αναπαράγει μέχρι 572p video (SD), για 720/1080 (HD/FHD) ούτε λόγος. Έχει τηλεχειριστήριο αλλά δεν έχει τροφοδοτικό το οποίο πρέπει να είναι 5V/2A. κρατημένο
  • Κινέζικο smartwatch το οποίο ανάβει με το που συνδεθεί στον φορτιστή και σβήνει άμεσα. Μάλλον ελλατωματική μπαταρία. Σε συσκευασία δώρου! κρατημένο
  • Linksys Wireless-G internet video camera WVC54GC. Έχω να την χρησιμοποιήσω πολλά χρόνια αλλά θυμάμαι οτι συνεργαζόταν μόνο με internet explorer και όχι με firefox/chrome. Χωρίς τροφοδοτικό, χρειάζεται 5V/2A. κρατημένο
  • Θήκη κινητού 5,5". Δεν ξέρω για ποιό καθώς βρέθηκε στα χέρια μου απο λάθος αποστολή. Χρώμα χρυσαφί. κρατημένο
  • Giga ethernet NAS dongle με δύο θύρες USB. Θυμάμαι οτι δεν επέτρεπε να συνδεθούν 2 ή παραπάνω χρήστες ταυτόχρονα. Το τροφοδοτικό είναι αμερικάνικο και χρειάζεται αντάπτορα.
  • Αριστερός καθρέπτης για μηχανές/παπάκια κρατημένο

spacer.png

Εκδήλωση ενδιαφέροντος με πμ και παραλαβή απο τον χώρο μου στην Καλλιθέα.
Προτεραιότητα θα δωθεί σε ενεργά μέλη του παρόντος νήματος.

Επεξ/σία από e-tic
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Χαρίζονται:

- Screen Protector για Sony PSP Go σφραγισμένο

- PCI Modem Creative DS1932

- Λάμπες Lexman CFL Ε14 5W 2700K (2 τεμάχια)

- Θήκη για HDD 3.5" IDE Akasa integral fusion AK-ENFUS 01 (πληροφορίες εδώ) - Δίνεται χωρίς καλώδια, τελευταία φορά που είχε δοκιμαστεί λειτουργούσε μια χαρά (παρέλαβε ο φίλος Crybal)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, e-tic είπε
  • Κινέζικο smartwatch το οποίο ανάβει με το που συνδεθεί στον φορτιστή και σβήνει άμεσα. Μάλλον ελλατωματική μπαταρία. Σε συσκευασία δώρου!
  •  Linksys Wireless-G internet video camera WVC54GC. Έχω να την χρησιμοποιήσω πολλά χρόνια αλλά θυμάμαι οτι συνεργαζόταν μόνο με internet explorer και όχι με firefox/chrome. Χωρίς τροφοδοτικό, χρειάζεται 5V/2A.

Ενδιαφέρομαι, στέλνω πμ :) 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, iPnos είπε

Χαρίζονται:

- Screen Protector για Sony PSP Go σφραγισμένο

- PCI Modem Creative DS1932

- Λάμπες Lexman CFL Ε14 5W 2700K (2 τεμάχια)

- Θήκη για HDD 3.5" IDE Akasa integral fusion AK-ENFUS 01 (πληροφορίες εδώ) - Δίνεται χωρίς καλώδια, τελευταία φορά που είχε δοκιμαστεί λειτουργούσε μια χαρά (παρέλαβε ο φίλος Crybal)

Ευχαριστώ πολύ για την θηκη.Ηδη εβαλα ενα σκληρό και προσπαθω να τον κάνω να παίξει!

Δημοσ.
19 ώρες πριν, e-tic είπε
  • Παλιό android tv box BBA22 με διπήρυνο επεξεργαστή και 512ΜΒ ram/ 4GB rom. Αναπαράγει μέχρι 572p video (SD), για 720/1080 (HD/FHD) ούτε λόγος. Έχει τηλεχειριστήριο αλλά δεν έχει τροφοδοτικό το οποίο πρέπει να είναι 5V/2A. κρατημένο
  • Κινέζικο smartwatch το οποίο ανάβει με το που συνδεθεί στον φορτιστή και σβήνει άμεσα. Μάλλον ελλατωματική μπαταρία. Σε συσκευασία δώρου! κρατημένο
  • Linksys Wireless-G internet video camera WVC54GC. Έχω να την χρησιμοποιήσω πολλά χρόνια αλλά θυμάμαι οτι συνεργαζόταν μόνο με internet explorer και όχι με firefox/chrome. Χωρίς τροφοδοτικό, χρειάζεται 5V/2A. κρατημένο
  • Θήκη κινητού 5,5". Δεν ξέρω για ποιό καθώς βρέθηκε στα χέρια μου απο λάθος αποστολή. Χρώμα χρυσαφί. κρατημένο
  • Giga ethernet NAS dongle με δύο θύρες USB. Θυμάμαι οτι δεν επέτρεπε να συνδεθούν 2 ή παραπάνω χρήστες ταυτόχρονα. Το τροφοδοτικό είναι αμερικάνικο και χρειάζεται αντάπτορα.

spacer.png

Να ευχαριστησω το μελος e-tic για το tv box, το παρελαβα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαρίζεται μηχανή κουρέματος/τριμαρίσματος όπου όμως με το βασικό της εξάρτημα, δυσλειτουργεί.

Δλδ ενώ το μοτέρ δουλεύει δυνατά αφού φορτισει, κουμπωνοντας το εξάρτημα κουρέματος κάπως μπλοκάρει.

Με τα εξαρτήματα που έχει για τριμ άλλων σημείων, δουλεύει οκ.

Επικοινωνία με pm.

Είναι το αντικείμενο 1 που μου χάρισε πρόσφατα άλλο μέλος από εδώ:

Επεξ/σία από Locke_John
Δημοσ.
22 ώρες πριν, e-tic είπε

spacer.png

Καλησπέρα, αν δεν υπάρχει κάποιος που να προηγείται θα με ενδιέφερε το Giga ethernet NAS dongle

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζεται η εν λογο Tv-DvD Grand prix lt 200 DVD η οποια δεν αναβει,αλλαξα εσωτερικη πλακετα οπου φαινοταν καμμενη αλλα τζιφος  αλλα και παλι το ιδιο προβλημα,Οποτε χαριζετε με το τηελκοντρολ της επισης σε καποιον ο οποιος μπορει να την επιδιωρθωσει αν τα καταφερει.Χωρις ομως τροφοδοτικο .Χαριζετε και ενας HP 1315 αν θυμαμαι καλα με προβλημα στην  τροφοδοσια-μασουσε το χαρτι ανευ τροφοφοτικου επισης και καλωδιο USB οπου το δουλευω σε αλλον εκτυπωτη .Σαν Scanner ειναι οκ και απο drivers.Οι φωτο της Tv απο το web αλλα ειναι σε αριστη εξωτερικη κατασταση.Παραλαβη Δυτικη Θεσσαλονικη η με συννενοηση καποια στιγμη κεντρο.ειδικα την Tv ειναι κριμα να παει ανακυκλωση.Ευχαριστω

Δεν ξερω γιατι δεν ανεβαινουν οι φωτο ομως,τεσπα

59eb40061ab19b1a7418c1dd.jfif

59eb40061ab19b1a7470a0d8.jfif 59eb3825c0f6475671878247.jfif 59eb3825c0f6475671b860da.jfif

Επεξ/σία από sixfeetunder
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, sixfeetunder said:

Χαριζεται η εν λογο Tv-DvD Grand prix lt 200 DVD η οποια δεν αναβει,αλλαξα εσωτερικη πλακετα οπου φαινοταν καμμενη αλλα τζιφος  αλλα και παλι το ιδιο προβλημα,Οποτε χαριζετε με το τηελκοντρολ της επισης σε καποιον ο οποιος μπορει να την επιδιωρθωσει αν τα καταφερει.Χωρις ομως τροφοδοτικο .Χαριζετε και ενας HP 1315 αν θυμαμαι καλα με προβλημα στην  τροφοδοσια-μασουσε το χαρτι ανευ τροφοφοτικου επισης και καλωδιο USB οπου το δουλευω σε αλλον εκτυπωτη .Σαν Scanner ειναι οκ και απο drivers.Οι φωτο της Tv απο το web αλλα ειναι σε αριστη εξωτερικη κατασταση.Παραλαβη Δυτικη Θεσσαλονικη η με συννενοηση καποια στιγμη κεντρο.ειδικα την Tv ειναι κριμα να παει ανακυκλωση.Ευχαριστω

59eb40061ab19b1a7418c1dd.jfif 257.76 kB · 7 downloads

59eb40061ab19b1a7470a0d8.jfif 169.42 kB · 3 downloads 59eb3825c0f6475671878247.jfif 85.68 kB · 1 download 59eb3825c0f6475671b860da.jfif 37.49 kB · 2 downloads

Είσαι Θεσσαλονίκη. Ακυρώνω. Ευχαριστώ

Επεξ/σία από thodoris1985
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sixfeetunder είπε

59eb40061ab19b1a7418c1dd.jfif 257 kB · 16 downloads

59eb40061ab19b1a7470a0d8.jfif 169 kB · 6 downloads 59eb3825c0f6475671878247.jfif 85 kB · 3 downloads 59eb3825c0f6475671b860da.jfif 37 kB · 4 downloads

Καλημέρα από Θεσσαλονίκη. Σου στέλνω PM για την TV !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, sixfeetunder είπε

Χαριζεται η εν λογο Tv-DvD Grand prix lt 200 DVD

Με ενδιαφέρει κι εμένα.

Επεξ/σία από roybatty
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...