Locke_John Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Εχω κερδίσει διπλή πρόσκληση για αύριο στο Μέγαρο Μουσικής στο εξής: http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=4260 (Έχω αρχίσει και καλώ γνωστούς και φίλους μου αλλά ακόμα δεν έχω οριστικοποιήσει την μια θέση που μου περισσεύει, εάν δε δεχτεί κάποιος τους, ευχαρίστως την χαρίζω σε τυχόν ενδιαφερόμενο από εδώ) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Locke_John είπε Εχω κερδίσει διπλή πρόσκληση για αύριο στο Μέγαρο Μουσικής στο εξής: http://www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=4260 (Έχω αρχίσει και καλώ γνωστούς και φίλους μου αλλά ακόμα δεν έχω οριστικοποιήσει την μια θέση που μου περισσεύει, εάν δε δεχτεί κάποιος τους, ευχαρίστως την χαρίζω σε τυχόν ενδιαφερόμενο από εδώ) καλημερα θα την ηθελα ευχαριστω Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από Maricute
Locke_John Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, Maricute είπε καλημερα θα την ηθελα ευχαριστω Μου απάντησε μια γνωστή μου, (μάλλον θετικά),αλλιώς, δική σας η θέση.
drkar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δινεται μια Minolta DiMAGE Z1 μαζι με ενα καλωδιο της usb και το λουρακι της - κατασταση 9/10 αγνωστη λειτουργικη κατασταση (τελευταια φορα νομιζω δουλευε ) θεσσαλονικη μονο διατηρω το δικαιωμα να μην τηρησω σειρα προτεραιοτητας 3
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 27/3/2019 στις 10:34 ΠΜ, tsiv είπε Χαρίζεται βίντεο VHS Panasonic STEREO 6κέφαλο με το τηλεκοντρόλ του. Ανάβει κανονικά και βγάζει εικόνα (με ένα κουμπί test που έχει) αλλά δεν έχω κασσέτα να το δοκιμάσω. Στείλτε πμ με τηλέφωνο και θα επικοινωνήσω εγώ. Παραλαβή ΜΟΝΟ από Νίκαια 1 λεπτό πριν, drkar είπε Δινεται μια Minolta DiMAGE Z1 μαζι με ενα καλωδιο της usb και το λουρακι της - κατασταση 9/10 αγνωστη λειτουργικη κατασταση (τελευταια φορα νομιζω δουλευε ) θεσσαλονικη μονο διατηρω το δικαιωμα να μην τηρησω σειρα προτεραιοτητας 1 λεπτό πριν, drkar είπε Δινεται μια Minolta DiMAGE Z1 μαζι με ενα καλωδιο της usb και το λουρακι της - κατασταση 9/10 αγνωστη λειτουργικη κατασταση (τελευταια φορα νομιζω δουλευε ) θεσσαλονικη μονο διατηρω το δικαιωμα να μην τηρησω σειρα προτεραιοτητας ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από Maricute
drkar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Maricute είπε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ εισαι θεσσαλονικη?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, drkar είπε εισαι θεσσαλονικη? sas esteila pm
drkar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 θα περιμενω να βρεθει καποιος απο θεσσαλονικη και αν δεν ..... μιλαμε ξανα
mpitzi91 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, drkar είπε Δινεται μια Minolta DiMAGE Z1 μαζι με ενα καλωδιο της usb και το λουρακι της - κατασταση 9/10 αγνωστη λειτουργικη κατασταση (τελευταια φορα νομιζω δουλευε ) θεσσαλονικη μονο διατηρω το δικαιωμα να μην τηρησω σειρα προτεραιοτητας Μπράβο για την κίνηση! 1
kstgr Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, drkar είπε θα περιμενω να βρεθει καποιος απο θεσσαλονικη και αν δεν ..... μιλαμε ξανα Με ενδιαφέρει . Στέλνω πμ
drkar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, kstgr είπε Με ενδιαφέρει . Στέλνω πμ η minolta εκλεισε για τον Κωστα , μενει μονο η συναντηση!
Phoenix7 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 56 λεπτά πριν, drkar είπε Δινεται μια Minolta DiMAGE Z1 μαζι με ενα καλωδιο της usb και το λουρακι της - κατασταση 9/10 αγνωστη λειτουργικη κατασταση (τελευταια φορα νομιζω δουλευε ) θεσσαλονικη μονο διατηρω το δικαιωμα να μην τηρησω σειρα προτεραιοτητας Θα με ενδιέφερε για δώρο εφόσον δεν την πάρει ο φίλος παραπάνω
Doubt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 19 ώρες πριν, sintalkas είπε να αναφερω πως η οθονη samsung 710n δόθηκε στον φιλο crybal.Εχουν μεινει κατι πληκτρολογια της microsoft και 1 router adsl philips wifi (ote) και κατι διαφανειες για iphone4/4s και nexus 7 Αν υπάρχει πληκτρολόγιο usb σε μαύρο, με ενδιαφέρει. Αθήνα είμαι.
drkar Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε Θα με ενδιέφερε για δώρο εφόσον δεν την πάρει ο φίλος παραπάνω αν αλλαξει κατι θα σε ειδοποιησω! 1
sintalkas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 40 λεπτά πριν, Doubt είπε Αν υπάρχει πληκτρολόγιο usb σε μαύρο, με ενδιαφέρει. Αθήνα είμαι. Δυστυχώς αυτό με το usb το δωσα πιο πριν σε άλλο παιδί μου έχει μείνει ένα Microsoft με ps2 θύρα , με ένα ανταπτορακι κάνεις όμως την δουλειά σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις