qwertyuiop2 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Χαρίζεται βιβλιοθήκη μαύρη 4 ραφιών, με μικρά φουσκωματάκια (φωτό) αισθητικής φύσης στις αιχμές των ραφιών. Άψογα στατική, χωρίς άλλες φθορές. Ιδανική για αποθήκες - υπόγεια - εξοχικά. Τη δίνω γιατί θα χρησιμοποιήσω το χώρο ως 2ο γραφείο και μου είναι τελείως άχρηστη πλέον. Θα μπορούσα να την πουλήσω κάνα ψιλό, αλλά τη χαρίζω για να με απαλλάξετε από τον κόπο να την κουβαλήσω. 😛 Ύψος: 180 εκ Βάθος: 26εκ Πλάτος: 90εκ. Βρίσκομαι πολύ κοντά στο γηροκομείο αθηνών. Πμ για λεπτομέρειες.
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Θα ήθελα να ευχαριστήσω και εδώ τους @Doubt και @tigergreg για την ψηφιακή φωτογραφική, μόλις παρέλαβα! 2
serdakis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Χαρίζεται βιβλιοθήκη μαύρη 4 ραφιών, με μικρά φουσκωματάκια (φωτό) αισθητικής φύσης στις αιχμές των ραφιών. Άψογα στατική, χωρίς άλλες φθορές. Ιδανική για αποθήκες - υπόγεια - εξοχικά. Τη δίνω γιατί θα χρησιμοποιήσω το χώρο ως 2ο γραφείο και μου είναι τελείως άχρηστη πλέον. Θα μπορούσα να την πουλήσω κάνα ψιλό, αλλά τη χαρίζω για να με απαλλάξετε από τον κόπο να την κουβαλήσω. 😛 Ύψος: 180 εκ Βάθος: 26εκ Πλάτος: 90εκ. Βρίσκομαι πολύ κοντά στο γηροκομείο αθηνών. Πμ για λεπτομέρειες. Στελνω ΠΜ
Locke_John Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Χαρίζεται βιβλιοθήκη μαύρη 4 ραφιών, με μικρά φουσκωματάκια (φωτό) αισθητικής φύσης στις αιχμές των ραφιών. Άψογα στατική, χωρίς άλλες φθορές. Ιδανική για αποθήκες - υπόγεια - εξοχικά. Τη δίνω γιατί θα χρησιμοποιήσω το χώρο ως 2ο γραφείο και μου είναι τελείως άχρηστη πλέον. Θα μπορούσα να την πουλήσω κάνα ψιλό, αλλά τη χαρίζω για να με απαλλάξετε από τον κόπο να την κουβαλήσω. 😛 Ύψος: 180 εκ Βάθος: 26εκ Πλάτος: 90εκ. Βρίσκομαι πολύ κοντά στο γηροκομείο αθηνών. Πμ για λεπτομέρειες. Έχω στείλει pm , Χαρίζω με την σειρά μου, ένα ρολόι Casio 590-W-59, (το κλασσικό λεπτό τετράγωνο μοντελο) με πρόβλημα στην "μηχανή" του (το πήγα για αλλαγή μπαταρίας αλλά μου είπαν ότι έχει θέμα με τον μηχανισμό του). (Αν κάποιος ενδιαφερθεί, επικοινωνία με pm και παραλαβή απ' τον χώρο μου).
georgios65 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα καί δημοσίως νά εὐχαριστήσω τό μέλος gian, γιά τήν ῾Ιστορία τῆς ῾Ελληνικῆς ᾿Επαναστάσεως τοῦ Τρικούπη, πού μοῦ δώρισε. Εὐχαριστῶ καί πάλι. 1
sintalkas Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 να αναφερω πως η οθονη samsung 710n δόθηκε στον φιλο crybal.Εχουν μεινει κατι πληκτρολογια της microsoft και 1 router adsl philips wifi (ote) και κατι διαφανειες για iphone4/4s και nexus 7
Locke_John Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Χαρίζεται βιβλιοθήκη μαύρη 4 ραφιών, με μικρά φουσκωματάκια (φωτό) αισθητικής φύσης στις αιχμές των ραφιών. Άψογα στατική, χωρίς άλλες φθορές. Ιδανική για αποθήκες - υπόγεια - εξοχικά. Τη δίνω γιατί θα χρησιμοποιήσω το χώρο ως 2ο γραφείο και μου είναι τελείως άχρηστη πλέον. Θα μπορούσα να την πουλήσω κάνα ψιλό, αλλά τη χαρίζω για να με απαλλάξετε από τον κόπο να την κουβαλήσω. 😛 Ύψος: 180 εκ Βάθος: 26εκ Πλάτος: 90εκ. Βρίσκομαι πολύ κοντά στο γηροκομείο αθηνών. Πμ για λεπτομέρειες. Παρέλαβα και σ ευχαριστώ πολύ.
Crybal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, sintalkas είπε να αναφερω πως η οθονη samsung 710n δόθηκε στον φιλο crybal.Εχουν μεινει κατι πληκτρολογια της microsoft και 1 router adsl philips wifi (ote) και κατι διαφανειες για iphone4/4s και nexus 7 Σ'ευχαριστώ πολύ για την οθόνη! Ελπίζω να την καταφέρω.
greekbusters Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Κέρδισα από ραδιοφωνικό σταθμό ένα διπλό εισητηριο για τις 8 το απόγευμα σήμερα 28/3 στο θέατρο Κάτια Δανδουλακη για την παράσταση οριαν εξπρές. Επειδή δεν θα τα καταφέρω να πάω λόγω δουλειάς αν κάποιος θέλει να πάει να του στείλω σε σμσ το μνμ, που απ ότι μ είπε φίλος μ που κερδίζει συχνά γίνεται, να πάει. Πρέπει να είναι ωραίο. Edit δωθηκε Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από greekbusters 2
Vagosman Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, greekbusters είπε Καλησπέρα παιδιά. Κέρδισα από ραδιοφωνικό σταθμό ένα διπλό εισητηριο για τις 8 το απόγευμα σήμερα 28/3 στο θέατρο Κάτια Δανδουλακη για την παράσταση οριαν εξπρές. Επειδή δεν θα τα καταφέρω να πάω λόγω δουλειάς αν κάποιος θέλει να πάει να του στείλω σε σμσ το μνμ, που απ ότι μ είπε φίλος μ που κερδίζει συχνά γίνεται, να πάει. Πρέπει να είναι ωραίο. Ευχαριστώ τον GreekBusters για την άμεση προσφορά του. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από Vagosman
Crybal Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Στις 25/3/2019 στις 9:32 ΜΜ, Crybal είπε Χαρίζονται ενα ρουτερ Technicolor tg788vn v2 (forthnet) ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ένα Thompson 585 ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ ενα us robotics 9105 Δεν εχουν τροφοδοτικά. Λαπτοπ ΙΒΜ R50e Δεν αναβει...αγνωστο γιατι.Δεν εχει φορτιστη ούτε σκληρό .Μνημη μαλλον 256mb. Χειριστηριο Zykon.Μοιαζει με αυτο https://i.warosu.org/data/vr/img/0021/11/1418016787835.jpg .Αριστερα εχει το σταυρο και δεξια μονο τα 4 πληκτρα.Η θυρα του ειναι...game port?!?!? Επίσης υπάρχουν κάποιες παλιες καρτες AGP (απλα πραγματα,οχι τιποτα καλές) Καπου εχω και επεξεργαστες Ρ4 478 @2,4-2,8.Αν ενδιαφερθει καποιος να τους ψαξω. Παραλαβη συνηθως απογευματα απο κεντρο Αθηνα/Πατησια/Κυψελη/Γαλάτσι.Οχι νεα μελη.Αποστολες δεν κάνω. Ανανέωση....
splanis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 @Sugarpuffiepixie ευχαριστώ πολύ τον φίλο για το λαπτοπ, μόλις παρέλαβα
aoc4000 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Στις 26/3/2019 στις 11:27 ΠΜ, Sugarpuffiepixie είπε Χαρίζονται τα εξής: https://imgur.com/a/snEgE99 Ελπίζω να χρησιμοποιούνται πια σε κάτι άλλο πέρα από διαφάνειες για το σχολείο και "ξεπατικούρα". Επίσης, υπάρχουν ακόμα 2 καρότσια super market με ντοσιέ για Πάτρα μόνο. Παρέλαβα τις διαφάνειες. Σ' ευχαριστώ πολύ!!! 1
georgios65 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, sintalkas είπε να αναφερω πως η οθονη samsung 710n δόθηκε στον φιλο crybal.Εχουν μεινει κατι πληκτρολογια της microsoft και 1 router adsl philips wifi (ote) και κατι διαφανειες για iphone4/4s και nexus 7 Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τά πληκτρολόγια, ἐφόσον εἶναι λειτουργικά. Εῦχαριστῶ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις