Sugarpuffiepixie Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Χαρίζονται τα εξής: https://imgur.com/a/snEgE99 Ελπίζω να χρησιμοποιούνται πια σε κάτι άλλο πέρα από διαφάνειες για το σχολείο και "ξεπατικούρα". Επίσης, υπάρχουν ακόμα 2 καρότσια super market με ντοσιέ για Πάτρα μόνο. 1
krami Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Ευχαριστω πολυ τον @stathisgtr για το netbook και τον ωραιοτατο καφε!
Crybal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Στις 23/3/2019 στις 4:50 ΜΜ, gian είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Τηλεόραση Sony HD Ready 32'' με πρόβλημα στο panel της. Όποιος την θέλει για ανταλλακτικά ή επισκευή. Κατά τ' άλλα όλα λειτουργούν άψογα. Εγκυκλοπαίδειες και διάφορα βιβλία. Οθόνη Η/Υ EiZO T351 15''. Έχει πρόβλημα με τον διακόπτη on/off. Πολυμηχάνημα EPSON WF-3530 DTWF. Θέλει μελάνια για να λειτουργήσει. Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Μαρούσι Επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω προσωπικού μηνύματος. Τον εκτυπωτή τον ζήτησε το μέλος @Crybal όπου και τον πήρε. Την τηλεόραση την ζήτηση το μέλος @coolerman από την Πάτρα όπου θα του την στείλω αύριο. Την εγκυκλοπαίδεια και τα βιβλία δόθηκαν στο μέλος @Locke_John Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον εκτυπωτή!
dpolal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Sugarpuffiepixie είπε Χαρίζονται τα εξής: https://imgur.com/a/snEgE99 Αυτό που έχει επάνω την τιμή αγοράς (86 δραχμές 😮 ) κράτησε το. Θα πάρει αξία για αυτήν την εττικέτα κάποια στιγμή. 😄
tigergreg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης.... 1.MINI UPS CONCEPTUM TOY COSMOTE με ολα τα καλωδια του για μοντεμ/ρουτερ. 2.ΜΟΝΤΕΜ ΡΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΤΕ πληρες στο κουτι του με τροφοδοτικο και καλωδια ZTE ZXHN H108NS. Τα παιρνει ενας και αν θελει τα μοιραζει η τα κραταει η τα πουλαει. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΠΑΤΟΥΣΑ 2 ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ COPY CLUB εντος 48ωρου. Κον ΖΑΦΕΙΡΑΤΗ 8.00-15.00 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 13.00. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ...... Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από tigergreg 2
serdakis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Γρηγορη, λειτουργικότητα ξερουμε? Ευχαριστω Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από serdakis
tigergreg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, serdakis είπε Γρηγορη λειτουργικότητα ξερουμε? Ευχαριστω Αν θυμαμαι καλα δοκιμαστηκε και μπηκε ξανα στο κουτι του οποτε ειναι σαν καινουργιο. Με επιφυλαξη παντα καθοτι ηταν στο γραφειο παρατημενο. Υπαρχει ηδη ενας ενδιαφερομενος.
DrHannibal13 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Με ενδιαφέρουν σε περίπτωση που δεν τα πάρει κάποιος. 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης.... 1.MINI UPS CONCEPTUM TOY COSMOTE με ολα τα καλωδια του για μοντεμ/ρουτερ. 2.ΜΟΝΤΕΜ ΡΟΥΤΕΡ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΤΕ πληρες στο κουτι του με τροφοδοτικο και καλωδια ZTE ZXHN H108NS. Τα παιρνει ενας και αν θελει τα μοιραζει η τα κραταει η τα πουλαει. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΜΟΝΟΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΝΙΓΓΟΣ ΠΑΤΟΥΣΑ 2 ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ COPY CLUB εντος 48ωρου. Κον ΖΑΦΕΙΡΑΤΗ 8.00-15.00 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΩΣ ΤΙΣ 13.00. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ.
dollyyy19 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Εχω 40 λιτρο η 60λιτρο καζανι θερμοσιφωνα με διαροη.οποιος το θελει για ψησταρια ας ενημερωσει.παραλαβη απο τον χωρο μου,σαλονικα δυτικα..... 2
Kostas.karras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 35 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε Εχω 40 λιτρο η 60λιτρο καζανι θερμοσιφωνα με διαροη.οποιος το θελει για ψησταρια ας ενημερωσει.παραλαβη απο τον χωρο μου,σαλονικα δυτικα..... Με την προϋπόθεση το πρώτο πα'ι'δακι να στο κρατήσουν 😂 (γίνε λίγο διπλαματης) Δυστηχως, κι εγώ, και ο Γρηγόρης είμαστε μακρύα.. 2
polog40 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 24/3/2019 στις 8:15 ΜΜ, Jeiko_22 είπε Χαρίζεται NovaBox HD, χωρίς το τηλεκοντρόλ του, μαζί με SCART και καλώδιο τροφοδοσίας. Λειτουργικό Χαρίζονται παιχνίδια για PS2, αμφιβάλλω αν είναι λειτουργικά. Μόνο για παραλαβή απο Αθήνα,Σταθμός μετρό Χαλανδρίου. Παρέλαβα τα παιχνίδια, ευχαριστώ πάρα πολύ. 1
sintalkas Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δινεται οθονη 17αρα με προβλημα προφανως σε πυκνωτη, samsung 710n με το εξής πρόβλημα παει να ανοιξει ,ανοιγει για 2 δευτερολεπτα και ξανακλείνει και συνεχιζει αυτο το πραγμα ,μετα απο 5 λεπτα κλεινει τελειως και δεν παιρνει ρευμα,αν πιανουν τα χερια σας θα εχετε μια ωραιοτατη οθονη τσαμπα. Οροι και προυποθεσεις παραλαβης:Α)να εχει ξαναχαρισει κατι στο παρελθον,Β)να εχει ενεργη συμμετοχη στο φορουμ,Γ)Να ερθει να την παραλαβει απο δω που ειμαι ,δεν στελνω (νοτια προαστια),ειναι κριμα να καταληξει στα σκουπίδια. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από sintalkas 1
Kostas.karras Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, sintalkas είπε Δινεται οθονη 17αρα με προβλημα προφανως σε πυκνωτη, samsung 710n με το εξής πρόβλημα παει να ανοιξει ,ανοιγει για 2 δευτερολεπτα και ξανακλείνει και συνεχιζει αυτο το πραγμα ,μετα απο 5 λεπτα κλεινει τελειως και δεν παιρνει ρευμα,αν πιανουν τα χερια σας θα εχετε μια ωραιοτατη οθονη τσαμπα. Οροι και προυποθεσεις παραλαβης:Α)να εχει ξαναχαρισει κατι στο παρελθον,Β)να εχει ενεργη συμμετοχη στο φορουμ,Γ)Να ερθει να την παραλαβει απο δω που ειμαι ,δεν στελνω (νοτια προαστια),ειναι κριμα να καταληξει στα σκουπίδια. Με ενδιαφέρει, στέλνω
Crybal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, sintalkas είπε Δινεται οθονη 17αρα με προβλημα προφανως σε πυκνωτη, samsung 710n με το εξής πρόβλημα παει να ανοιξει ,ανοιγει για 2 δευτερολεπτα και ξανακλείνει και συνεχιζει αυτο το πραγμα ,μετα απο 5 λεπτα κλεινει τελειως και δεν παιρνει ρευμα,αν πιανουν τα χερια σας θα εχετε μια ωραιοτατη οθονη τσαμπα. Οροι και προυποθεσεις παραλαβης:Α)να εχει ξαναχαρισει κατι στο παρελθον,Β)να εχει ενεργη συμμετοχη στο φορουμ,Γ)Να ερθει να την παραλαβει απο δω που ειμαι ,δεν στελνω (νοτια προαστια),ειναι κριμα να καταληξει στα σκουπίδια. Να της βάλω χέρι? 😁 1
mourgolukos Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Με την προϋπόθεση το πρώτο πα'ι'δακι να στο κρατήσουν 😂 (γίνε λίγο διπλαματης) Δυστηχως, κι εγώ, και ο Γρηγόρης είμαστε μακρύα.. Ανοξειδωτος κάδος πλυντηρίου για ψησταριά και τα μυαλά στα κάρβουνα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις