Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαρίζονται τα εξής: https://imgur.com/a/snEgE99
Ελπίζω να χρησιμοποιούνται πια σε κάτι άλλο πέρα από διαφάνειες για το σχολείο και "ξεπατικούρα".

Επίσης, υπάρχουν ακόμα 2 καρότσια super market με ντοσιέ για Πάτρα μόνο.

• Like 1
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 23/3/2019 στις 4:50 ΜΜ, gian είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω:

1. Τηλεόραση Sony HD Ready 32'' με πρόβλημα στο panel της. Όποιος την θέλει για ανταλλακτικά ή επισκευή. Κατά τ' άλλα όλα λειτουργούν άψογα.
  2. Εγκυκλοπαίδειες και διάφορα βιβλία.
  3. Οθόνη Η/Υ EiZO T351 15''. Έχει πρόβλημα με τον διακόπτη on/off. 
  4. Πολυμηχάνημα EPSON WF-3530 DTWF. Θέλει μελάνια για να λειτουργήσει.

Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Μαρούσι

Επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω προσωπικού μηνύματος.

Τον εκτυπωτή τον ζήτησε το μέλος @Crybal όπου και τον πήρε.

Την τηλεόραση την ζήτηση το μέλος @coolerman από την Πάτρα όπου θα του την στείλω αύριο.

Την εγκυκλοπαίδεια και τα βιβλία δόθηκαν στο μέλος @Locke_John 

IMG_20190323_111609.jpg

IMG_20190323_111632.jpg

IMG_20190323_113524.jpg

IMG_20190323_113535.jpg

IMG_20190323_113559.jpg

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον εκτυπωτή!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Sugarpuffiepixie είπε

Χαρίζονται τα εξής: https://imgur.com/a/snEgE99

Αυτό που έχει επάνω την τιμή αγοράς (86 δραχμές 😮 ) κράτησε το.
Θα πάρει αξία για αυτήν την εττικέτα κάποια στιγμή. 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαριζονται   τα   εξης....

1.MINI  UPS  CONCEPTUM  TOY   COSMOTE   με  ολα  τα  καλωδια   του  για   μοντεμ/ρουτερ.

spacer.png

2.ΜΟΝΤΕΜ  ΡΟΥΤΕΡ   ΤΟΥ   ΚΟΣΜΟΤΕ    πληρες   στο   κουτι  του  με   τροφοδοτικο   και   καλωδια  ZTE  ZXHN  H108NS.

spacer.png

Τα   παιρνει   ενας  και  αν  θελει   τα   μοιραζει   η  τα   κραταει   η  τα   πουλαει.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ   ΜΟΝΟΝ   ΠΛΑΤΕΙΑ   ΚΑΝΙΓΓΟΣ   ΠΑΤΟΥΣΑ  2  ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ   COPY  CLUB   εντος   48ωρου.

Κον   ΖΑΦΕΙΡΑΤΗ     8.00-15.00  ΚΑΙ  ΣΑΒΒΑΤΟ   ΕΩΣ  ΤΙΣ   13.00.

Ποσταρετε   πρωτα  εδω   και  στειλτε   αμεσα   πμ.

ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ......

Επεξ/σία από tigergreg
  • Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, serdakis είπε

Γρηγορη λειτουργικότητα ξερουμε? Ευχαριστω

Αν   θυμαμαι   καλα   δοκιμαστηκε   και  μπηκε   ξανα   στο   κουτι  του   οποτε   ειναι  σαν   καινουργιο.

Με   επιφυλαξη   παντα   καθοτι  ηταν   στο   γραφειο   παρατημενο.

Υπαρχει   ηδη   ενας   ενδιαφερομενος.

Δημοσ.

Με ενδιαφέρουν σε περίπτωση που δεν τα πάρει κάποιος.

2 ώρες πριν, tigergreg είπε

Χαριζονται   τα   εξης....

1.MINI  UPS  CONCEPTUM  TOY   COSMOTE   με  ολα  τα  καλωδια   του  για   μοντεμ/ρουτερ.

spacer.png

2.ΜΟΝΤΕΜ  ΡΟΥΤΕΡ   ΤΟΥ   ΚΟΣΜΟΤΕ    πληρες   στο   κουτι  του  με   τροφοδοτικο   και   καλωδια  ZTE  ZXHN  H108NS.

spacer.png

Τα   παιρνει   ενας  και  αν  θελει   τα   μοιραζει   η  τα   κραταει   η  τα   πουλαει.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ   ΜΟΝΟΝ   ΠΛΑΤΕΙΑ   ΚΑΝΙΓΓΟΣ   ΠΑΤΟΥΣΑ  2  ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ   COPY  CLUB   εντος   48ωρου.

Κον   ΖΑΦΕΙΡΑΤΗ     8.00-15.00  ΚΑΙ  ΣΑΒΒΑΤΟ   ΕΩΣ  ΤΙΣ   13.00.

Ποσταρετε   πρωτα  εδω   και  στειλτε   αμεσα   πμ.

Δημοσ.

Εχω 40 λιτρο η 60λιτρο καζανι θερμοσιφωνα με διαροη.οποιος το θελει για ψησταρια ας ενημερωσει.παραλαβη απο τον χωρο μου,σαλονικα δυτικα.....

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dollyyy19 είπε

Εχω 40 λιτρο η 60λιτρο καζανι θερμοσιφωνα με διαροη.οποιος το θελει για ψησταρια ας ενημερωσει.παραλαβη απο τον χωρο μου,σαλονικα δυτικα.....

Με την προϋπόθεση το πρώτο πα'ι'δακι να στο κρατήσουν 😂 (γίνε λίγο διπλαματης) 

Δυστηχως, κι εγώ, και ο Γρηγόρης είμαστε μακρύα.. 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 24/3/2019 στις 8:15 ΜΜ, Jeiko_22 είπε

Χαρίζεται NovaBox HD, χωρίς το τηλεκοντρόλ του, μαζί με SCART και καλώδιο τροφοδοσίας. Λειτουργικό

Χαρίζονται παιχνίδια για PS2, αμφιβάλλω αν είναι λειτουργικά.

Μόνο για παραλαβή απο Αθήνα,Σταθμός μετρό Χαλανδρίου.

Screenshot_20190324-200918.jpg

Screenshot_20190324-200925.jpg

Screenshot_20190324-200932.jpg

Παρέλαβα τα παιχνίδια, ευχαριστώ πάρα πολύ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δινεται οθονη 17αρα με προβλημα προφανως σε πυκνωτη, samsung 710n με το εξής πρόβλημα παει να ανοιξει ,ανοιγει για 2 δευτερολεπτα και ξανακλείνει και συνεχιζει αυτο το πραγμα ,μετα απο 5 λεπτα κλεινει τελειως και δεν παιρνει ρευμα,αν πιανουν τα χερια σας θα εχετε μια ωραιοτατη οθονη τσαμπα.

Οροι και προυποθεσεις παραλαβης:Α)να εχει ξαναχαρισει κατι στο παρελθον,Β)να εχει ενεργη συμμετοχη στο φορουμ,Γ)Να ερθει να την παραλαβει απο δω που ειμαι ,δεν στελνω (νοτια προαστια),ειναι κριμα να καταληξει στα σκουπίδια.

Επεξ/σία από sintalkas
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, sintalkas είπε

Δινεται οθονη 17αρα με προβλημα προφανως σε πυκνωτη, samsung 710n με το εξής πρόβλημα παει να ανοιξει ,ανοιγει για 2 δευτερολεπτα και ξανακλείνει και συνεχιζει αυτο το πραγμα ,μετα απο 5 λεπτα κλεινει τελειως και δεν παιρνει ρευμα,αν πιανουν τα χερια σας θα εχετε μια ωραιοτατη οθονη τσαμπα.

Οροι και προυποθεσεις παραλαβης:Α)να εχει ξαναχαρισει κατι στο παρελθον,Β)να εχει ενεργη συμμετοχη στο φορουμ,Γ)Να ερθει να την παραλαβει απο δω που ειμαι ,δεν στελνω (νοτια προαστια),ειναι κριμα να καταληξει στα σκουπίδια.

Με ενδιαφέρει, στέλνω 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, sintalkas είπε

Να της βάλω χέρι? 😁

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Kostas.karras είπε

Με την προϋπόθεση το πρώτο πα'ι'δακι να στο κρατήσουν 😂 (γίνε λίγο διπλαματης) 

Δυστηχως, κι εγώ, και ο Γρηγόρης είμαστε μακρύα.. 

Ανοξειδωτος κάδος πλυντηρίου για ψησταριά και τα μυαλά στα κάρβουνα!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...