stathisgtr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Χαρίζετε ένα acer aspire one d250.Χωρις δισκο και με 2gb ddr2 μνημη.Θα ηθελα να το παρει ενα μελος που το εχει πραγματικα ανάγκη καθώς με μια προσθηκη δισκου και μιας 4αρας μνημης εχετε ενα λειτουργικο λαπτοπακι. Χαριζονται τα ρουτερ της φωτο λειτουργικα χωρις χωρις καλωδια και κουτια. θελω να γινει παραλαβη απο το χωρο μου μιας και η αποστολη ειναι αδύνατη. 7 1
mourgolukos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, stathisgtr είπε Χαρίζετε ένα acer aspire one d250.Χωρις δισκο και με 2gb ddr2 μνημη.Θα ηθελα να το παρει ενα μελος που το εχει πραγματικα ανάγκη καθώς με μια προσθηκη δισκου και μιας 4αρας μνημης εχετε ενα λειτουργικο λαπτοπακι. Χαριζονται τα ρουτερ της φωτο λειτουργικα χωρις χωρις καλωδια και κουτια. θελω να γινει παραλαβη απο το χωρο μου μιας και η αποστολη ειναι αδύνατη. Θα με ενδιέφερε το νετμπουκ για μια γνωστή που έχει μείνει χωρίς υπολογιστη
stathisgtr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, mourgolukos είπε Θα με ενδιέφερε το νετμπουκ για μια γνωστή που έχει μείνει χωρίς υπολογιστη Καλησπερα φιλε μου.Αν είσαι θεσσαλονικη έρχεσαι και στο δίνω.
mpitzi91 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, stathisgtr είπε Χαρίζετε ένα acer aspire one d250.Χωρις δισκο και με 2gb ddr2 μνημη.Θα ηθελα να το παρει ενα μελος που το εχει πραγματικα ανάγκη καθώς με μια προσθηκη δισκου και μιας 4αρας μνημης εχετε ενα λειτουργικο λαπτοπακι. Χαριζονται τα ρουτερ της φωτο λειτουργικα χωρις χωρις καλωδια και κουτια. θελω να γινει παραλαβη απο το χωρο μου μιας και η αποστολη ειναι αδύνατη. Θα με ενδιεφερε πάρα πολυ για την κοπέλα μου καθως εχει σταθερο και αυτο θα την βολευεί στη σχολή της καθως είναι και μικρό! Ευχαριστω πολυ. Είμαι αθήνα αλλά με ενδιαφέρει πάρα πολυ! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από mpitzi91
krami Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, stathisgtr είπε Χαρίζετε ένα acer aspire one d250.Χωρις δισκο και με 2gb ddr2 μνημη.Θα ηθελα να το παρει ενα μελος που το εχει πραγματικα ανάγκη καθώς με μια προσθηκη δισκου και μιας 4αρας μνημης εχετε ενα λειτουργικο λαπτοπακι. Χαριζονται τα ρουτερ της φωτο λειτουργικα χωρις χωρις καλωδια και κουτια. θελω να γινει παραλαβη απο το χωρο μου μιας και η αποστολη ειναι αδύνατη. Ενδιαφερομαι , ειμαι θεσσαλονικη
stathisgtr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, krami είπε Ενδιαφερομαι , ειμαι θεσσαλονικη Καλησπερα φιλε μου. Οποτε θες κανονιζουμε ερχεσαι να το πάρεις 7 λεπτά πριν, mpitzi91 είπε Θα με ενδιεφερε πάρα πολυ για την κοπέλα μου καθως εχει σταθερο και αυτο θα την βολευεί στη σχολή της καθως είναι και μικρό! Ευχαριστω πολυ. Είμαι αθήνα αλλά με ενδιαφέρει πάρα πολυ! Καλησπερα φιλε μου δυστυχώς αποστολή ειναι αδύνατη 1
tigergreg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 33 λεπτά πριν, stathisgtr είπε και μιας 4αρας μνημης εχετε ενα λειτουργικο λαπτοπακι. Αν θυμαμαι καλα αναγνωριζει εως 2 γιγα. Απλα βαζεις εναν SSD δισκο και γινεται ανθρωπινο. 1
stathisgtr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, tigergreg είπε Αν θυμαμαι καλα αναγνωριζει εως 2 γιγα. Μπορει ναι ,ειναι 32bit
tigergreg Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Πρωτ απ ολα βαζεις BIOS 1.28 H 1.29.... 1 λεπτό πριν, stathisgtr είπε Μπορει ναι ,ειναι 32bit Ναι! μονο 32αρια. Εχω αναβαθμισει 2-3 τετοια βαζοντας 7-32 παλιοτερα. Σκυλια λεμε.... 2
ExTaCy1337 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, stathisgtr είπε Χαρίζετε ένα acer aspire one d250.Χωρις δισκο και με 2gb ddr2 μνημη.Θα ηθελα να το παρει ενα μελος που το εχει πραγματικα ανάγκη καθώς με μια προσθηκη δισκου και μιας 4αρας μνημης εχετε ενα λειτουργικο λαπτοπακι. Χαριζονται τα ρουτερ της φωτο λειτουργικα χωρις χωρις καλωδια και κουτια. θελω να γινει παραλαβη απο το χωρο μου μιας και η αποστολη ειναι αδύνατη. Καλησπερα φιλε μου, ενδιαφερομαι για το λαπτοπ, στελνω pm καλυτερα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από ExTaCy1337
stathisgtr Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα,υπηρξε ενδιαφερον απο ενα παιδι για αυριο.Αν αλλαξει κατι θα ενημερώσω. 1 ώρα πριν, stathisgtr είπε Χαρίζετε ένα acer aspire one d250.Χωρις δισκο και με 2gb ddr2 μνημη.Θα ηθελα να το παρει ενα μελος που το εχει πραγματικα ανάγκη καθώς με μια προσθηκη δισκου και μιας 4αρας μνημης εχετε ενα λειτουργικο λαπτοπακι. Χαριζονται τα ρουτερ της φωτο λειτουργικα χωρις χωρις καλωδια και κουτια. θελω να γινει παραλαβη απο το χωρο μου μιας και η αποστολη ειναι αδύνατη. το λαπτοπακι κρατείτε για το μελος @krami Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από stathisgtr
omegals Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 2 hours ago, Crybal said: Χαρίζονται ενα ρουτερ Technicolor tg788vn v2 (forthnet) ένα Thompson 585 ενα us robotics 9105 Δεν εχουν τροφοδοτικά. Λαπτοπ ΙΒΜ R50e Δεν αναβει...αγνωστο γιατι.Δεν εχει φορτιστη ούτε σκληρό .Μνημη μαλλον 256mb. Χειριστηριο Zykon.Μοιαζει με αυτο https://i.warosu.org/data/vr/img/0021/11/1418016787835.jpg .Αριστερα εχει το σταυρο και δεξια μονο τα 4 πληκτρα.Η θυρα του ειναι...game port?!?!? Επίσης υπάρχουν κάποιες παλιες καρτες AGP (απλα πραγματα,οχι τιποτα καλές) Καπου εχω και επεξεργαστες Ρ4 478 @2,4-2,8.Αν ενδιαφερθει καποιος να τους ψαξω. Παραλαβη συνηθως απογευματα απο κεντρο Αθηνα/Πατησια/Κυψελη/Γαλάτσι.Οχι νεα μελη.Αποστολες δεν κάνω. Ενδιαφέρομαι για το χειριστήριο, στέλνω pm
Dmastakouris93 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Αν θυμαμαι καλα αναγνωριζει εως 2 γιγα. Απλα βαζεις εναν SSD δισκο και γινεται ανθρωπινο. Μέχρι 3,5 στα 32άρια, επίσης SSD να πάρει κάνα φθηνό μιας και θα capάρει στα 250-300 με sata 2. Στις 24/3/2019 στις 1:43 ΜΜ, YPhot είπε Χαρίζονται 3 δίσκοι toshiba mk2060gsc 200GB, είναι από σύστημα navigation BMW και είναι κλειδωμένοι με password που είναι δύσκολο να ανακτηθεί, παραλαβή μόνο από Γαλάτσι. Προτεραιότητα σε παλαιά μέλη και σίγουρα όχι σε αυτούς που όλη η δραστηριότητα περιορίζεται στην ζήτηση )) Ενας έφυγε στον dukepapass, 2 κρατημένοι **Είναι κλειδωμένοι σε επίπεδο firmware δίσκου και όπως έιπα είναι από σύστημα navigation BMW, χρειάζονται γνώσεις για να ξεκλειδώσουν, αν δεν ξεκλειδώσουν δεν τους βλέπουν τα windows μόνο στο bios Αν υπάρχει κάποιος απ τους δίσκους με ενδιαφέρει, δεν θέλω να τον κρατήσω απλά το bypass θέλω να κάνω.
tigergreg Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 46 λεπτά πριν, Dmastakouris93 είπε Μέχρι 3,5 στα 32άρια, επίσης SSD να πάρει κάνα φθηνό μιας και θα capάρει στα 250-300 με sata 2. Oχι δεν ειναι θεμα 32 η 64.. Ειναι θεμα INTEL ATOM επρξεργαστων που αναγνωριζουν εως 2 γιγα. 1
Dmastakouris93 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, tigergreg είπε Oχι δεν ειναι θεμα 32 η 64.. Ειναι θεμα INTEL ATOM επρξεργαστων που αναγνωριζουν εως 2 γιγα. didn't know about that, ευχαριστώ για την πληροφορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις