Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, alexcrx είπε

ειναι το παλιο nova που δειχνει μεχρι 1080i??????????????

Πρέπει να είναι το παλιό μοντέλο αφού γράφει ως έτος κατασκευής το 2013.

• Like 1
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jeiko_22 είπε

Πρέπει να είναι το παλιό μοντέλο αφού γράφει ως έτος κατασκευής το 2013.

Σε ευχαριστω για την απαντηση , να'σαι καλα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Jeiko_22 είπε

Χαρίζεται NovaBox HD, χωρίς το τηλεκοντρόλ του, μαζί με SCART και καλώδιο τροφοδοσίας. Λειτουργικό

Χαρίζονται παιχνίδια για PS2, αμφιβάλλω αν είναι λειτουργικά.

Μόνο για παραλαβή απο Αθήνα,Σταθμός μετρό Χαλανδρίου.

Screenshot_20190324-200918.jpg

Screenshot_20190324-200925.jpg

Screenshot_20190324-200932.jpg

Σου στέλνω για τα παιχνιδια

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Jeiko_22 είπε

Χαρίζεται NovaBox HD, χωρίς το τηλεκοντρόλ του, μαζί με SCART και καλώδιο τροφοδοσίας. Λειτουργικό

Χαρίζονται παιχνίδια για PS2, αμφιβάλλω αν είναι λειτουργικά.

Μόνο για παραλαβή απο Αθήνα,Σταθμός μετρό Χαλανδρίου.

Screenshot_20190324-200918.jpg

Screenshot_20190324-200925.jpg

Screenshot_20190324-200932.jpg

Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για τα παιχνίδια

Δημοσ.
Μόλις τώρα, polog40 είπε

Δηλώνω και εγώ ενδιαφέρον για τα παιχνίδια

Επειδή έχει δηλώσει κι άλλος ένας,

Αν δεν είσαι μακρυά μου και σκοπέυεις να κάνεις μια προσπάθεια, στείλε ένα μήνυμα να σε έχω ως δευτερη επιλογή.

Ευχαριστώ

*Το Scarface εχει ενα σπασιμο, δε λειτουργει*

Αν επίσης έχεις ενδιαφέρον για κάποιο συγκεκρημένο παιχνίδι στειλε και το ονομα.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, YPhot είπε

Οκ 1 δικός σου

Και 1 σε σένα

Παρελαβα κι ευχαριστώ πολύ.Εαν βρω κάτι θα ενημερωσω!!!

Δημοσ.
Στις 23/3/2019 στις 4:50 ΜΜ, gian είπε

1. Τηλεόραση Sony HD Ready 32'' με πρόβλημα στο panel της. Όποιος την θέλει για ανταλλακτικά ή επισκευή. Κατά τ' άλλα όλα λειτουργούν άψογα.

Την τηλεόραση την ζήτηση το μέλος @coolerman από την Πάτρα όπου θα του την στείλω αύριο.

IMG_20190323_113559.jpg

Παρελαβα ταχύτατα (με κτέλ η αποστολή)!!

ευχαριστώ πολύ και απο εδώ 😉

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Ευχαριστώ τον fuel 7 για το bt

Ευχαριστώ πολυ  και  εγω τον Στέλιο aka mourgolukos, για  το logitech  combo!

Δημοσ.

Χαρίζεται το ποδήλατο γυμναστικής των παρακάτω φωτογραφιών. Είναι μαγνητικό κι έχει το σχετικό "κομπιουτεράκι" για έλεγχο των επιδόσεων.

Είναι σε γενικά καλή κατάσταση με τα εξής "θέματα":

1) Τα straps που είχε στα πετάλια έχουν κοπεί από καιρό.

2) Το ένα αφρώδες που έχει στο αριστερό μέρος του τιμονιού είναι κομμάτια.

3) Ώρες-ώρες, ενώ κάνεις πετάλι, ξαφνικά για μία περιστροφή είναι σα να χάνεις την αντίσταση και το πόδι "φεύγει"γρήγορα. Σα να κάνεις κανονικό ποδήλατο και ξαφνικά να σου έσπασε η αλυσίδα.

Τα δύο πρώτα "προβλήματα" προσωπικά τα θεωρώ επουσιώδη. Το τελευταίο όμως σίγουρα είναι πιο σημαντικό. Δεν ασχολήθηκα για το αν φτιάχνεται ή όχι αφού το έχω ρίξει στο κανονικό ποδήλατο, έξω στην (αστική) "φύση".

Αυτός που θα θέλει να το πάρει θα ξέρει ότι θα πρέπει να περάσει από Νέα Σμύρνη και ότι είναι αρκετά βαρύ. Σίγουρα χρειάζεται δύο άτομα. Μπορώ να τον βοηθήσω να το κατεβάσουμε στο δρόμο και ίσως να μπει σε κάποιο αυτοκίνητο αλλά, λόγω θέματος με τον ώμο, δεν θα μπορέσω να βοηθήσω αν χρειαστεί σήκωμα (πχ αν θέλει να το βάλει σε κάποια σχάρα αυτοκινήτου).

Το ποδήλατο θα πρέπει να φύγει μέχρι το Σάββατο (ξέρετε πως τρελαίνονται οι αγάπες μας όταν τους έχεις μια γκουμούτσας μέσα στο σπίτι :)). Αν δεν, τότε ή θα καταλήξει στον "καθαρίζω αυλές, υπόγεια, πατάρια) ή θα το διαλύσω εις τα εξ ων συνετέθη μήπως καταλήξει πχ η βάση του να γίνει τραπέζι ή πάγκος εργασίας για το γκαράζ μου.

Όποιος ενδιαφέρεται πρώτα εκδήλωση με post στο νήμα και μετά pm για τα περαιτέρω.

Αν και συνήθως προτιμώ να τα δίνω με σειρά προτεριαότητας θα διατηρήσω το δικαίωμα να το δώσω και σε κάποιον άλλο αν μου κάτσει κάτι στραβά (πχ νέος λογαριασμός, κάποιος που έχει την τάση να μαζεύει τα πάντα ή να προβαίνει σε μεταπωλήσεις, κλπ).

ποδήλατο 1.jpg

ποδήλατο 2.jpg

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Χαρίζεται το ποδήλατο γυμναστικής των παρακάτω φωτογραφιών. Είναι μαγνητικό κι έχει το σχετικό "κομπιουτεράκι" για έλεγχο των επιδόσεων.

Είναι σε γενικά καλή κατάσταση με τα εξής "θέματα":

1) Τα straps που είχε στα πετάλια έχουν κοπεί από καιρό.

2) Το ένα αφρώδες που έχει στο αριστερό μέρος του τιμονιού είναι κομμάτια.

3) Ώρες-ώρες, ενώ κάνεις πετάλι, ξαφνικά για μία περιστροφή είναι σα να χάνεις την αντίσταση και το πόδι "φεύγει"γρήγορα. Σα να κάνεις κανονικό ποδήλατο και ξαφνικά να σου έσπασε η αλυσίδα.

Τα δύο πρώτα "προβλήματα" προσωπικά τα θεωρώ επουσιώδη. Το τελευταίο όμως σίγουρα είναι πιο σημαντικό. Δεν ασχολήθηκα για το αν φτιάχνεται ή όχι αφού το έχω ρίξει στο κανονικό ποδήλατο, έξω στην (αστική) "φύση".

Αυτός που θα θέλει να το πάρει θα ξέρει ότι θα πρέπει να περάσει από Νέα Σμύρνη και ότι είναι αρκετά βαρύ. Σίγουρα χρειάζεται δύο άτομα. Μπορώ να τον βοηθήσω να το κατεβάσουμε στο δρόμο και ίσως να μπει σε κάποιο αυτοκίνητο αλλά, λόγω θέματος με τον ώμο, δεν θα μπορέσω να βοηθήσω αν χρειαστεί σήκωμα (πχ αν θέλει να το βάλει σε κάποια σχάρα αυτοκινήτου).

Το ποδήλατο θα πρέπει να φύγει μέχρι το Σάββατο (ξέρετε πως τρελαίνονται οι αγάπες μας όταν τους έχεις μια γκουμούτσας μέσα στο σπίτι :)). Αν δεν, τότε ή θα καταλήξει στον "καθαρίζω αυλές, υπόγεια, πατάρια) ή θα το διαλύσω εις τα εξ ων συνετέθη μήπως καταλήξει πχ η βάση του να γίνει τραπέζι ή πάγκος εργασίας για το γκαράζ μου.

Όποιος ενδιαφέρεται πρώτα εκδήλωση με post στο νήμα και μετά pm για τα περαιτέρω.

Αν και συνήθως προτιμώ να τα δίνω με σειρά προτεριαότητας θα διατηρήσω το δικαίωμα να το δώσω και σε κάποιον άλλο αν μου κάτσει κάτι στραβά (πχ νέος λογαριασμός, κάποιος που έχει την τάση να μαζεύει τα πάντα ή να προβαίνει σε μεταπωλήσεις, κλπ).

ποδήλατο 1.jpg

ποδήλατο 2.jpg

Πάντως αν δε σου κάτσει να το δώσεις έρχομαι ένα απογευματάκι να σε βοηθήσω να το πετάξεις (μιας και έχει πρόβλημα στον ώμο) γιατί σε καταλαβαίνω απόλυτα... "ξέρετε πως τρελαίνονται οι αγάπες μας όταν τους έχεις μια γκουμούτσα μέσα στο σπίτι "

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, apanos είπε

Πάντως αν δε σου κάτσει να το δώσεις έρχομαι ένα απογευματάκι να σε βοηθήσω να το πετάξεις (μιας και έχει πρόβλημα στον ώμο) γιατί σε καταλαβαίνω απόλυτα... "ξέρετε πως τρελαίνονται οι αγάπες μας όταν τους έχεις μια γκουμούτσα μέσα στο σπίτι "

Δε νομίζω να χρειαστεί αφού ακόμα και να μην φύγει δεν θα χρειαστεί να το σηκώσω ψηλά (εκεί έχω θέμα).

Αν θα καταλήξει σε παλιατζή μια χαρά μπορώ να τον φωνάξω πάνω να το πάρει και αν πάω για ιδιοκατασκευή τότε άνετα το διαλύω στο δωμάτιο και κρατάω τα κομμάτια που πιθανόν να χρειαστώ και πετάω τα υπόλοιπα.

Πάντω σ' ευχαριστώ πολύ για τη σκέψη και την προθυμία σου.

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 23/3/2019 στις 4:50 ΜΜ, gian είπε

Χαρίζονται τα παρακάτω:

1. Τηλεόραση Sony HD Ready 32'' με πρόβλημα στο panel της. Όποιος την θέλει για ανταλλακτικά ή επισκευή. Κατά τ' άλλα όλα λειτουργούν άψογα.
  2. Εγκυκλοπαίδειες και διάφορα βιβλία.
  3. Οθόνη Η/Υ EiZO T351 15''. Έχει πρόβλημα με τον διακόπτη on/off. 
  4. Πολυμηχάνημα EPSON WF-3530 DTWF. Θέλει μελάνια για να λειτουργήσει.

Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Μαρούσι

Επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω προσωπικού μηνύματος.

Τον εκτυπωτή τον ζήτησε το μέλος @Crybal όπου και τον πήρε.

Την τηλεόραση την ζήτηση το μέλος @coolerman από την Πάτρα όπου θα του την στείλω αύριο.

IMG_20190323_111609.jpg

IMG_20190323_111632.jpg

IMG_20190323_113524.jpg

IMG_20190323_113535.jpg

IMG_20190323_113559.jpg

Παρέλαβα την Δομή κ μερικά ακόμα βιβλία και σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

• Like 1
Δημοσ.

Χαρίζονται
ενα ρουτερ Technicolor tg788vn v2 (forthnet)
ένα Thompson 585
ενα us robotics 9105
Δεν εχουν τροφοδοτικά.
Λαπτοπ ΙΒΜ R50e Δεν αναβει...αγνωστο γιατι.Δεν εχει φορτιστη ούτε σκληρό .Μνημη μαλλον 256mb.
Χειριστηριο Zykon.Μοιαζει με αυτο https://i.warosu.org/data/vr/img/0021/11/1418016787835.jpg .Αριστερα εχει το σταυρο και δεξια μονο τα 4 πληκτρα.Η θυρα του ειναι...game port?!?!?
Επίσης υπάρχουν κάποιες παλιες καρτες AGP (απλα πραγματα,οχι τιποτα καλές)
Καπου εχω και επεξεργαστες Ρ4 478 @2,4-2,8.Αν ενδιαφερθει καποιος να τους ψαξω.
Παραλαβη συνηθως απογευματα απο κεντρο Αθηνα/Πατησια/Κυψελη/Γαλάτσι.Οχι νεα μελη.Αποστολες δεν κάνω.

• Like 3
Δημοσ.
2 minutes ago, Crybal said:

Χαρίζονται
ενα ρουτερ Technicolor tg788vn v2 (forthnet)
ένα Thompson 585
ενα us robotics 9105
Δεν εχουν τροφοδοτικά.
Λαπτοπ ΙΒΜ R50e Δεν αναβει...αγνωστο γιατι.Δεν εχει φορτιστη ούτε σκληρό .Μνημη μαλλον 256mb.
Χειριστηριο Zykon.Μοιαζει με αυτο https://i.warosu.org/data/vr/img/0021/11/1418016787835.jpg .Αριστερα εχει το σταυρο και δεξια μονο τα 4 πληκτρα.Η θυρα του ειναι...game port?!?!?
Επίσης υπάρχουν κάποιες παλιες καρτες AGP (απλα πραγματα,οχι τιποτα καλές)
Καπου εχω και επεξεργαστες Ρ4 478 @2,4-2,8.Αν ενδιαφερθει καποιος να τους ψαξω.
Παραλαβη συνηθως απογευματα απο κεντρο Αθηνα/Πατησια/Κυψελη/Γαλάτσι.Οχι νεα μελη.Αποστολες δεν κάνω.

Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για το χειριστήριο. Στέλνω πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...