tigergreg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαριζεται εντελως καινουργιο μοντεμ Telekom Speedport Entry 2 της cosmote. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε μου αμεσα πμ. ΔΟΘΗΚΕ! Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από tigergreg
Crybal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 23 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζεται εντελως καινουργιο μοντεμ Telekom Speedport Entry 2 της cosmote. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε μου αμεσα πμ. Στελνω πμ
polog40 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 19 ώρες πριν, LPFATHER είπε Χαριζεται το εικονιζομενο παιχνιδι για ps2. Ειναι σε πολυ καλη κατασταση και πληρες. ΠΡΟΣΟΧΗ ομως ειναι ntsc και οχι pal. Παραλαβη απο τον χωρο μου Αθηνα - Καματερο Επικοινωνια ΜΟΝΟ μεσω προσωπικου μηνυματος Παρέλαβα ευχαριστώ πάρα πολύ για το παιχνίδι. Η κόρη μου θα το τιμήσει δεόντως.😊 1
dimitris_st13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Στις 8/3/2019 στις 8:34 ΜΜ, OTTIPE είπε Χαρίζονται μπουφάν και παντελόνι μηχανής DAINESE. Το παντελόνι είναι νο48, με προσθαφαιρούμενη θερμική επένδυση και προστατευτικά στα γόνατα. Εχει μια τρύπα στον καβάλο από τη χρήση αλλά πιθανόν να παίρνει μπάλωμα Το μπουφάν είναι νο50 αλλά νομίζω έχει μπει από το πλύσιμο οπότε ίσως κάνει σε κάποιον μικρόσωμο, ή για κοπέλα. Με προσθαφαιρούμενη θερμική επένδυση και προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους Αρκετά χρησιμοποιημένα και τα δύο, αλλά λυπάμαι να τα πετάξω, αν μου κάνανε θα τα φορούσα ακόμα σε καμιά εκδρομούλα. Αν κάποιος τα θέλει, έρχεται Αγία Παρασκευή και τα παίρνει Παρέλαβα, σε ευχαριστώ πολύ! Τελικά το μπουφάν δε ταίριαξε σε αυτόν που προοριζόταν, οπότε ξανά χαρίζεται από εμένα, περιοχή Κερατσίνι - Πειραιάς.
Jimis12 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Υπάρχει κάποιος ο οποίος ενδιαφέρεται για άδεια Toner εκτυπωτών (Αυθεντικά και συμβατά); Κατά πάσα πιθανότητα θα χρειαστεί να σταλούν μιας και βρίσκονται Καστοριά. Ο αριθμός τον Toner είναι αρκετά μεγάλος 1
nvnight Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω 1x 3x Αχρησιμοποίητοι αντάπτορες USB Micro B Male to A Female ~ 10cm --> 2x κρατημένοι για μέλος @Crybal 1x 2x Αχρησιμοποίητα set ακουστικών Lenovo με μικρόφωνο για κινητά, κλπ --> 1x κρατημένο για μέλος @Crybal 1x Κινητό Nokia Lumia 610, ταλαιπωρημένο, με μια ελαφριά γραμμή στην οθόνη αλλά πλήρως λειτουργικό. Συνοδεύεται μόνο απο τα γνήσια ακουστικά. --> κρατημένο για μέλος @georgetso Παραλαβή αποκλειστικά απο Πατήσια. Διαθέσιμα για σήμερα, διαφορετικά απο Τετάρτη 27/3 και έπειτα Φώτος Spoiler Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από nvnight 4
Crybal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, nvnight είπε Καλησπέρα, χαρίζονται τα παρακάτω 3x Αχρησιμοποίητοι αντάπτορες USB Micro B Male to A Female ~ 10cm 2x Αχρησιμοποίητα set ακουστικών Lenovo με μικρόφωνο για κινητά, κλπ 1x Κινητό Nokia Lumia 610, ταλαιπωρημένο, με μια ελαφριά γραμμή στην οθόνη αλλά πλήρως λειτουργικό. Συνοδεύεται μόνο απο τα γνήσια ακουστικά. Παραλαβή αποκλειστικά απο Πατήσια. Διαθέσιμα για σήμερα, διαφορετικά απο Τετάρτη 27/3 και έπειτα Φώτος Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εχεις πμ Χαρίζεται ρουτερ Technicolor tg788vn v2 (forthnet) και κάπου πρεπει να έχω και ένα Thompson 585 (νομιζω...πρεπει να το ξεθαψω).Δεν εχουν τροφοδοτικά. Επίσης υπάρχουν κάποιες παλιες καρτες AGP (απλα πραγματα,οχι τιποτα καλές)
gian Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω: Τηλεόραση Sony HD Ready 32'' με πρόβλημα στο panel της. Όποιος την θέλει για ανταλλακτικά ή επισκευή. Κατά τ' άλλα όλα λειτουργούν άψογα. Εγκυκλοπαίδειες και διάφορα βιβλία. Οθόνη Η/Υ EiZO T351 15''. Έχει πρόβλημα με τον διακόπτη on/off. Πολυμηχάνημα EPSON WF-3530 DTWF. Θέλει μελάνια για να λειτουργήσει. Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Μαρούσι Επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω προσωπικού μηνύματος. Τον εκτυπωτή τον ζήτησε το μέλος @Crybal όπου και τον πήρε. Την τηλεόραση την ζήτηση το μέλος @coolerman από την Πάτρα όπου θα του την στείλω αύριο. Την εγκυκλοπαίδεια και τα βιβλία δόθηκαν στο μέλος @Locke_John Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από gian 6
Crybal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, gian είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Τηλεόραση Sony HD Ready 32'' με πρόβλημα στο panel της. Όποιος την θέλει για ανταλλακτικά ή επισκευή. Κατά τ' άλλα όλα λειτουργούν άψογα. Εγκυκλοπαίδειες και διάφορα βιβλία. Οθόνη Η/Υ EiZO T351 15''. Έχει πρόβλημα με τον διακόπτη on/off. Πολυμηχάνημα EPSON WF-3530 DTWF. Θέλει μελάνια για να λειτουργήσει. Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Μαρούσι Επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω προσωπικού μηνύματος. Στελνω πμ Χαριζεται λαπτοπ ΙΒΜ R50e.Δεν αναβει...αγνωστο γιατι.Δεν εχει φορτιστη ούτε σκληρό .Μνημη μαλλον 256mb. Θα περιμένω 1 μέρα ακόμα για να απαντήσει ενα μέλος που είχε ενδιαφερθεί,αλλά αν δεν απαντήσει θα δοθεί στον επόμενο.Οι ενδιαφερόμενοι ποστ εδω και πμ.Μέλη με συμμετοχή στο φορουμ,οχι πολύ νέα μέλη και δεν κάνω αποστολές.
kwstas_pap Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Στις 11/3/2019 στις 1:06 ΜΜ, arisg90 είπε Χαριζω τραπεζι κουζινας σπαστο σε πολυ καλη κατασταση χωρις γρατσουνιες κτλ.Παρομοιο με της εικονας Διαστασεις επιφανειας 60χ80εκ και υψος περ 70εκ. Παραλαβη απο Βυρωνα.Ειναι ελαφρυ. Παραλήφθηκε. Ευχαριστώ @Arisg90
serdakis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Crybal είπε Στελνω πμ Χαριζεται λαπτοπ ΙΒΜ R50e.Δεν αναβει...αγνωστο γιατι.Δεν εχει φορτιστη ούτε σκληρό .Μνημη μαλλον 256mb. Θα περιμένω 1 μέρα ακόμα για να απαντήσει ενα μέλος που είχε ενδιαφερθεί,αλλά αν δεν απαντήσει θα δοθεί στον επόμενο.Οι ενδιαφερόμενοι ποστ εδω και πμ.Μέλη με συμμετοχή στο φορουμ,οχι πολύ νέα μέλη και δεν κάνω αποστολές. Με ενδιαφερει. Εχω ενα, με χαλασμενο πληκτρολογιο
thodoris1985 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 4 hours ago, gian said: Χαρίζονται τα παρακάτω: Τηλεόραση Sony HD Ready 32'' με πρόβλημα στο panel της. Όποιος την θέλει για ανταλλακτικά ή επισκευή. Κατά τ' άλλα όλα λειτουργούν άψογα. Εγκυκλοπαίδειες και διάφορα βιβλία. Οθόνη Η/Υ EiZO T351 15''. Έχει πρόβλημα με τον διακόπτη on/off. Πολυμηχάνημα EPSON WF-3530 DTWF. Θέλει μελάνια για να λειτουργήσει. Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Μαρούσι Επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω προσωπικού μηνύματος. Τον εκτυπωτή τον ζήτησε το μέλος @Crybal όπου και τον πήρε. Έστειλα PM για την τηλεόραση. Ευχαριστώ
Fuel7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους εχουν απομεινει τα εξης πράγματα 1. Πληκτρολογιο Microsoft w800 χωρις πομπο και λειτουργικο υποθετω.Με μπαταριες αναβει παντως 2. 1 σετ ακουστικών Sony κοντα, για ΒΤ headset 3. 1 Ακουστικο ΒΤ με τον φορτιστή του 4. 2 τηλεκοντρολ απο τηλεοράσεις Sony αγνωστης καταστασης Παραλαβη απο Πλατεια Σερφιώτου στον Πειραια ή Καθε Τεταρτη στισ 18:50 στον Σταθμο Βικτώρια. Δεν μπορω να εγγυηθω οτι μπορω να στειλω κατι εκτος και εαν υπάρχει τοσο πολυ αναγκη. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από Fuel7 1
georgios65 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, gian είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: Τηλεόραση Sony HD Ready 32'' με πρόβλημα στο panel της. Όποιος την θέλει για ανταλλακτικά ή επισκευή. Κατά τ' άλλα όλα λειτουργούν άψογα. Εγκυκλοπαίδειες και διάφορα βιβλία. Οθόνη Η/Υ EiZO T351 15''. Έχει πρόβλημα με τον διακόπτη on/off. Πολυμηχάνημα EPSON WF-3530 DTWF. Θέλει μελάνια για να λειτουργήσει. Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Μαρούσι Επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω προσωπικού μηνύματος. Τον εκτυπωτή τον ζήτησε το μέλος @Crybal όπου και τον πήρε. Την τηλεόραση την ζήτηση το μέλος @coolerman από την Πάτρα όπου θα του την στείλω αύριο. Καλησπέρα σας. Στέλνω προσωπικό μήνυμα γιά τά βιβλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις