Crybal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, georgetso είπε Δικά σου! Ευχαριστώ πολύ.Θα χειρουργηθούν το ΣΚ!
zchrisz Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Στις 13/3/2019 στις 3:41 ΜΜ, zchrisz είπε Καλησπέρα, Χαρίζεται μπαταρία για laptop Fujitsu Siemens ( btp-b4k8 ) , τώρα σε τι κατάσταση βρίσκεται θα σας γελάσω... Μένω επαρχία αλλά αν σας συμφέρει πολύ ευχαρίστως να σας την στείλω. Αν την θέλει κάποιος και γράψει εδώ , ας μου στείλει και ένα PM... Την έχω ακόμα αν κάποιος την θέλει... Επίσης αν κάποιος θέλει κάποια απο τις προσφορές που δίνει το vodafone CU μου λέει...
Camal Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Χαρίζεται ένα παλιό κουτί υπολογιστή. Έχει και δύο optical drives πάνω IDE. Περιοχή Γαλάτσι. ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από Camal 1 1
georgetso Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, georgetso είπε Προστίθεται και ένα ζευγάρι ηχείων 2.1 Teac x-30, λειτουργικο απλά σε μεγάλη ένταση προσθέτει κάτι χρατσ χρουτσ στην έξοδο. Τα ηχεία τα πήρε ο Crybal, ο εκτυπωτης κρατήθηκε για τον GeoA1. Πάμε για αλλα!! 1
Doubt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται Φορτιστής μπαταριών ΑΑ και ΑΑΑ, τεσσάρων θέσεων Orbit Genius, στο κουτί του, με τροφοδοτικό για το σπίτι και το αυτοκίνητο. Ψηφιακή κάμερα Pentax Optio 50L, στο κουτί της, με το καλώδιο σύνδεσης της (USB). Παίρνει 2 ΑΑ μπαταρίες. Λειτουργούν κανονικά από όσο γνωρίζω. Εκφράστε το ενδιαφέρον σας εδώ και μετά π.μ. Παραλαβή από Αιγάλεω. Διατηρώ το δικαίωμα να μην προτιμήσω συστημικούς ενδιαφερόμενους. Παράδειγμα στη διάθεση οποιουδήποτε μέσω π.μ. Υ.Γ. Δόθηκαν Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από Doubt 4
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, Doubt είπε Χαρίζονται Φορτιστής μπαταριών ΑΑ και ΑΑΑ, τεσσάρων θέσεων Orbit Genius, στο κουτί του, με τροφοδοτικό για το σπίτι και το αυτοκίνητο. Ψηφιακή κάμερα Pentax Optio 50L, στο κουτί της, με το καλώδιο σύνδεσης της (USB). Παίρνει 2 ΑΑ μπαταρίες. Λειτουργούν κανονικά από όσο γνωρίζω. Εκφράστε το ενδιαφέρον σας εδώ και μετά π.μ. Παραλαβή από Αιγάλεω. Διατηρώ το δικαίωμα να μην προτιμήσω συστημικούς ενδιαφερόμενους. Παράδειγμα στη διάθεση οποιουδήποτε μέσω π.μ. Δηλώνω ενδιαφέρον για τη φωτογραφική μηχανή, μόνο στην περίπτωση που ξεμείνει και μπορεί να σταλεί Πάτρα. Ξέρω μια κοπέλα που τη χρειάζεται πραγματικά.
tigergreg Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, Doubt είπε Χαρίζονται Φορτιστής μπαταριών ΑΑ και ΑΑΑ, τεσσάρων θέσεων Orbit Genius, στο κουτί του, με τροφοδοτικό για το σπίτι και το αυτοκίνητο. Ψηφιακή κάμερα Pentax Optio 50L, στο κουτί της, με το καλώδιο σύνδεσης της (USB). Παίρνει 2 ΑΑ μπαταρίες. Λειτουργούν κανονικά από όσο γνωρίζω. Εκφράστε το ενδιαφέρον σας εδώ και μετά π.μ. Παραλαβή από Αιγάλεω. Διατηρώ το δικαίωμα να μην προτιμήσω συστημικούς ενδιαφερόμενους. Παράδειγμα στη διάθεση οποιουδήποτε μέσω π.μ. Με ενδιαφερουν και τα δυο. Ο φορτιστης για μενα και η φωτογραφικη για να την στειλω πατρα. Στελνω πμ....
Doubt Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Με ενδιαφερουν και τα δυο. Ο φορτιστης για μενα και η φωτογραφικη για να την στειλω πατρα. Στελνω πμ.... Έχω απαντήσει θετικά. 1 1
arisg90 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Εχω καμια 50αρια διαφημιστικα φυλλαδια (σε στυλ περιοδικου) με κινητα υπολογιστες κτλ απο Πλαισιο,Γερμανο,Multirama,Wind απο το 2010 περιπου και μετα.Διαφορα τευχη απ το καθενα,οχι συνεχομενα. Λιγο πριν πανε για ανακυκλωση,αν ενδιαφερουν κανεναν.Παραλαβη απο Βυρωνα.
360city Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, Camal είπε Καλησπέρα σε όλους! Χαρίζεται ένα παλιό κουτί υπολογιστή. Έχει και δύο optical drives πάνω IDE. Περιοχή Γαλάτσι. καλημέρα, με ενδιαφερει και ειμαι και εγώ Γαλάτσι!!! 1
LPFATHER Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Χαριζεται το εικονιζομενο παιχνιδι για ps2. Ειναι σε πολυ καλη κατασταση και πληρες. ΠΡΟΣΟΧΗ ομως ειναι ntsc και οχι pal. Παραλαβη απο τον χωρο μου Αθηνα - Καματερο Επικοινωνια ΜΟΝΟ μεσω προσωπικου μηνυματος 1
tigergreg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Στις 21/03/2019 στις 2:11 ΜΜ, Doubt είπε Χαρίζονται Φορτιστής μπαταριών ΑΑ και ΑΑΑ, τεσσάρων θέσεων Orbit Genius, στο κουτί του, με τροφοδοτικό για το σπίτι και το αυτοκίνητο. Ψηφιακή κάμερα Pentax Optio 50L, στο κουτί της, με το καλώδιο σύνδεσης της (USB). Παίρνει 2 ΑΑ μπαταρίες. Λειτουργούν κανονικά από όσο γνωρίζω. Εκφράστε το ενδιαφέρον σας εδώ και μετά π.μ. Παραλαβή από Αιγάλεω. Διατηρώ το δικαίωμα να μην προτιμήσω συστημικούς ενδιαφερόμενους. Παράδειγμα στη διάθεση οποιουδήποτε μέσω π.μ. Υ.Γ. Κρατημένα Παρελαβα. Ευχαριστω πολυ. Απο τεταρτη θα δρομολογηθει η αποστολη της φωτογραφικης για πατρα. Καλο τριημερο. 3
polog40 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, LPFATHER είπε Χαριζεται το εικονιζομενο παιχνιδι για ps2. Ειναι σε πολυ καλη κατασταση και πληρες. ΠΡΟΣΟΧΗ ομως ειναι ntsc και οχι pal. Παραλαβη απο τον χωρο μου Αθηνα - Καματερο Επικοινωνια ΜΟΝΟ μεσω προσωπικου μηνυματος Ενδιαφέρομαι στέλνω π.μ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις