st3vakoz Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Στις 6/3/2019 στις 12:12 ΜΜ, LPFATHER είπε Την ξαναβάζω. Χαρίζεται η εικονιζόμενη web camera. Είναι λειτουργική. Τα χαρακτηριστικά της δεν τα θυμάμαι. Θα είναι διαθέσιμη μέχρι και τις 15 του μηνός Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό Επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω ΠΜ υπαρχει η καμερα? @LPFATHER
lock Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) On 07/03/2019 at 20:08, lock said: Ξαναβαζω τα παραπανω μελανια + 1 epson black T0891. Επιπλεον, χαριζω: -3 καρτες γραφικων που δεν νομιζω να λειτουργουν αλλα δεν εμπορω να τις δοκιμασω. Ειναι 8600Gt 512MB, 7200GS 256MB και μια Χ1150 μαλλον. -2 θηκες για κινητο huawei p8 lite -Μια καμερα οπισθοποριας αυτοκινητου Παραλαβη απο Αιγάλεω Εχουν μεινει τα μελανια και οι θηκες Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από lock
Crybal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Υπάρχει ενα ποντικι απλο trust (16607) ,ασυρματο,χωρις τον δεκτη του pc και λειπει το καπακι της μπαταριας.Αν κάποιος το θελει θα είναι διαθεσιμο 2-3 μερες.
Thulogur Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζετε αυτο το φοβερό και τρομερο "Π".... Χρησιμοποιηθηκε συνολικά 4-5 μηνες πέρυσι, δεν θα το χρειαστούμε προσωρινά (και ελπιζω ποτέ ξανα) και ειναι κριμα να μεινει στο παταρι και να χαλασει. Ειναι ελαφρυ, σπαστο και πτυσσομενο, το παίρνετε και με ποδηλατο που λεει ο λογος. Αθηνα Καισαριανη-Παγκρατι Στείλτε προσωπικό μήνυμα ! Δόθηκε στο μέλος tasosv1 Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από Thulogur 3
tigergreg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Αν δεν βρεθει κανεις αστο σε καποια κλινικη η νοσοκομειο καθοτι υπαρχει μεγαλο ελλειμμα εξοπλισμου. Στην ορθοπεδικη του ευαγγελισμου θυμαμαι οτι υπηρχαν κατι διαλυμενα.... 5
tasosv1 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Thulogur είπε Χαρίζετε αυτο το φοβερό και τρομερο "Π".... Χρησιμοποιηθηκε συνολικά 4-5 μηνες πέρυσι, δεν θα το χρειαστούμε προσωρινά (και ελπιζω ποτέ ξανα) και ειναι κριμα να μεινει στο παταρι και να χαλασει. Ειναι ελαφρυ, σπαστο και πτυσσομενο, το παίρνετε και με ποδηλατο που λεει ο λογος. Αθηνα Καισαριανη-Παγκρατι Στείλτε προσωπικό μήνυμα ! Να ευχαριστήσω δημόσια το χρήστη thulogur για την καλοσύνη που είχε να δωρίσει το παραπάνω... 1
Phoenix7 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Χαρίζεται κωδικός απο Cosmote deals 4 you. Χρησιμοποιήθηκε μόνο σε πρατήριο Shell 1
Silenzio Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/3/2019 στις 6:34 ΜΜ, Phoenix7 είπε Χαρίζεται κωδικός απο Cosmote deals 4 you. Χρησιμοποιήθηκε μόνο σε πρατήριο Shell καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για τον κωδικό. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από Silenzio ευχαριστώ παρέλαβα!
tigergreg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Χαριζεται τo πληκτρολογιο του τιτλου και ενα επισης συλλεκτικο ποντικι με μπιλια SAFEWAY. Κιτρινισμενα απο την πολυκαιρια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου. Ποσταρετε εδω και ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΩ. 1
mourgolukos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, tigergreg είπε Χαριζεται τo πληκτρολογιο του τιτλου και ενα επισης συλλεκτικο ποντικι με μπιλια SAFEWAY. Κιτρινισμενα απο την πολυκαιρια. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου. Ποσταρετε εδω και ΣΤΕΙΛΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΜ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΩ. retrobright k sto ebay
tigergreg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Επισης το μοντεμ/ρουτερ της προηγουμενης αναρτησης μου και ενας δισκος 2,5 IDE/ATA HITACHI 40GB 4200RPM που ειχα 10 χρονια να ασχοληθω και τωρα που τον χρειαστηκα δειχνει να αναγνωριζεται αλλα να μην δουλευει αγνωστο γιατι. 4 λεπτά πριν, mourgolukos είπε retrobright k sto ebay Ειδες τι συμβαινει οταν με βαζεις να ψαχνω δισκους? Βρισκω της παναγιας τα ματια.... 1
mourgolukos Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 βρηκες μνημη ομως εκει που δεν το περιμενες και αδειαζεις κ χωρο. Τι αλλο θες να σου κανω, πες μου!!! 1
tigergreg Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 10/03/2019 στις 11:59 ΠΜ, mourgolukos είπε βρηκες μνημη ομως εκει που δεν το περιμενες και αδειαζεις κ χωρο. Τι αλλο θες να σου κανω, πες μου!!! Το προβλημα ειναι οτι βρισκω ενα σωρο αλλα πραγματα.... Για νεκροφιλους, νεκρομαντες και νεκροβατες... Βρηκα αυτοματη ταιστρα ενυδρειου χαμενη πριν 10 χρονια και την χαρισα στο aquazone. Eπισης 6 τραπουλες πλαστικες σφραγισμενες επαγγελματικες οπου τις χαρισα σε γνωστη κυρια για μπιριμπα.... Επισης.... 2 μπαταριες VARTA DEEP CYCLE (βαθεως κυκλου εκφορτισης) 12V 105AH για σκαφος, τροχοσπιτο η φορτηγο η επαγγελματικο UPS με πολους στην μεση οπως στην φωτο. Εχουν χρησιμοποιηθει σε σκαφος και αλλαζονται προληπτικα. Εχουν ακομα ζωη και γι αυτο δεν θελω να τις στειλω ανακυκλωση. Ειναι πολυ βαριες γιατι εχουν πλακες διπλασιου+ παχους οποτε χρειαζεστε οχημα και να εχεται φαει μακαρονια με κρεας πριν. Τις παιρνετε πακετο και τις δυο. ΥΓ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ! ΔΟΘΗΚΑΝ! Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από tigergreg 2
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ενδιαφερεται κάποιος για ξύλινο σκελετο κρεβατιου?Μηκος 2 μ. πλατος 1 μ. με μπολικα σημαδια,κυριως στην κατω του πλευρα.Για την ωρα δεν εχω βρει τις σανιδες.Για τα καθεκαστα με πμ. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
dimitris_st13 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Το προβλημα ειναι οτι βρισκω ενα σωρο αλλα πραγματα.... Για νεκροφιλους, νεκρομαντες και νεκροβατες... Βρηκα αυτοματη ταιστρα ενυδρειου χαμενη πριν 10 χρονια και την χαρισα στο aquazone. Eπισης 6 τραπουλες πλαστικες σφραγισμενες επαγγελματικες οπου τις χαρισα σε γνωστη κυρια για μπιριμπα.... Επισης.... 2 μπαταριες VARTA DEEP CYCLE (βαθεως κυκλου εκφορτισης) 12V 105AH για σκαφος, τροχοσπιτο η φορτηγο η επαγγελματικο UPS με πολους στην μεση οπως στην φωτο. Εχουν χρησιμοποιηθει σε σκαφος και αλλαζονται προληπτικα. Εχουν ακομα ζωη και γι αυτο δεν θελω να τις στειλω ανακυκλωση. Ειναι πολυ βαριες γιατι εχουν πλακες διπλασιου+ παχους οποτε χρειαζεστε οχημα και να εχεται φαει μακαρονια με κρεας πριν. Τις παιρνετε πακετο και τις δυο. ΥΓ. ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΟΓΩ ΥΨΟΥΣ! ΚΡΑΤΗΜΕΝΕΣ...... Ενδιαφέρομαι και εγώ για τις μπαταρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις