geioannou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, Fuel7 είπε Καλησπέρα, Χαριζονται τα εξής 1.Πληκτρολόγιο χωρις δέκτη (δουλευε την τελευταια φορά) Microsoft W800 2.Ζυγαρια σώματος λειτουργικη. 3.Samsung HM1000 bluetooth.Λειτουργικό,απλα λειπει το ear tip, με λιγα cent τα βρίσκεις στο ebay. 4.Itech Bluetooth, με φορτιστη και κοκκαλακι αυτιού δουλεμενο 3-4 φορές 5.2 Set στρεοφωνικών ακουστικών Sony με earbuds για BT headsets me mini jacks. απο τα ακουστικα τι εχει μεινει ??
Jimis12 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, lock είπε Ξαναβαζω τα παραπανω μελανια + 1 epson black T0891. Επιπλεον, χαριζω: -3 καρτες γραφικων που δεν νομιζω να λειτουργουν αλλα δεν εμπορω να τις δοκιμασω. Ειναι 8600Gt 512MB, 7200GS 256MB και μια Χ1150 μαλλον. -2 θηκες για κινητο huawei p8 lite -Μια καμερα οπισθοποριας αυτοκινητου Παραλαβη απο Αιγάλεω Άκυρο Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Jimis12
lock Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 hours ago, lock said: Ξαναβαζω τα παραπανω μελανια + 1 epson black T0891. Επιπλεον, χαριζω: -3 καρτες γραφικων που δεν νομιζω να λειτουργουν αλλα δεν εμπορω να τις δοκιμασω. Ειναι 8600Gt 512MB, 7200GS 256MB και μια Χ1150 μαλλον. -2 θηκες για κινητο huawei p8 lite -Μια καμερα οπισθοποριας αυτοκινητου Παραλαβη απο Αιγάλεω Οι καρτες και η κάμερα ειναι κλεισμενα για τον @teledomenet Για αποστολη απο Τριτη αν δε τα θελει καποιος αλλος χερι χερι τα υπολοιπα
mpitzi91 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, lock είπε Οι καρτες και η κάμερα ειναι κλεισμενα για τον @teledomenet Για αποστολη απο Τριτη αν δε τα θελει καποιος αλλος χερι χερι τα υπολοιπα Ενδιαφέρομαι για την κάμερα οπισθοπορίας καθώς η δική μου δεν δουλευει πλέον. Μπορείς να το δεις έαν έρθω. Και για τα μελάνια επίσης. Βρίσκομαι αιγάλεω.
DrLo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται λίγο πριν πεταχτούν: 1. Βραστήρας νερού (λείπει η βάση πάνω στην οποία μπαίνει) παλιός αλλά αχρησιμοποίητος. Spoiler 2. filofax σαν καινούργιο αλλά με εσωτερικό ημερολόγιο του 2008 !!!! (υποπτέυομαι ότι υπάρχουν ανταλλακτικά) Spoiler Spoiler 3. Μικτρό λαμπάκι/φωτιστικό κομοδίνου 4. παιδικός κουμπαράς (από εποχής δραχμών !!!) Spoiler 5. Αυτά τα παπαράκια που κάποια παλιά κουτιά χρησιμοποιούσαν για να μπαίνουν συρταρωτά τα 5.25'' drives Spoiler - - Παραλαβή από Μαρούσι ωρες γραφείου ή κοντά στα ΤΕΙ Αθηνών αργά το απόγευμα. pm me Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από DrLo
Fuel7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, geioannou είπε απο τα ακουστικα τι εχει μεινει ?? ενα σετ εχει μεινει το θες;εαν ναι στειλε μου μυνημα για ντιτέηλς
sintalkas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 χαριζεται σε μετρια κατασταση dell τσαντα φορητού υπολογιστή κλεινει κανονικα αλλα δεν εχει την ζωνη για τον ωμο και ειναι σε κακη εμφανισιακη κατασταση ,επισης χαριζονται διαφορα ακουστικά για κινητά. 1
Masamune Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Χαρίζεται περισσευούμενος κωδικός steam για το παιχνίδι Deponia: The complete Journey από το dlh.net. Είναι η συλλογή που περιλαμβάνει τα τρία πρώτα παιχνίδια της σειράς. 2
OTTIPE Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται μπουφάν και παντελόνι μηχανής DAINESE. Το παντελόνι είναι νο48, με προσθαφαιρούμενη θερμική επένδυση και προστατευτικά στα γόνατα. Εχει μια τρύπα στον καβάλο από τη χρήση αλλά πιθανόν να παίρνει μπάλωμα Το μπουφάν είναι νο50 αλλά νομίζω έχει μπει από το πλύσιμο οπότε ίσως κάνει σε κάποιον μικρόσωμο, ή για κοπέλα. Με προσθαφαιρούμενη θερμική επένδυση και προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους Αρκετά χρησιμοποιημένα και τα δύο, αλλά λυπάμαι να τα πετάξω, αν μου κάνανε θα τα φορούσα ακόμα σε καμιά εκδρομούλα. Αν κάποιος τα θέλει, έρχεται Αγία Παρασκευή και τα παίρνει Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2019 από OTTIPE 4
teledomenet Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, lock είπε Οι καρτες και η κάμερα ειναι κλεισμενα για τον @teledomenet Για αποστολη απο Τριτη αν δε τα θελει καποιος αλλος χερι χερι τα υπολοιπα Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. 1
dimitris_st13 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, OTTIPE είπε Χαρίζονται μπουφάν και παντελόνι μηχανής DAINESE. Το παντελόνι είναι νο48, με προσθαφαιρούμενη θερμική επένδυση και προστατευτικά στα γόνατα. Εχει μια τρύπα στον καβάλο από τη χρήση αλλά πιθανόν να παίρνει μπάλωμα Το μπουφάν είναι νο50 αλλά νομίζω έχει μπει από το πλύσιμο οπότε ίσως κάνει σε κάποιον μικρόσωμο, ή για κοπέλα. Με προσθαφαιρούμενη θερμική επένδυση και προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους Αρκετά χρησιμοποιημένα και τα δύο, αλλά λυπάμαι να τα πετάξω, αν μου κάνανε θα τα φορούσα ακόμα σε καμιά εκδρομούλα. Αν κάποιος τα θέλει, έρχεται Αγία Παρασκευή και τα παίρνει Ενδιαφέρομαι! Σου στέλνω pm
Fuel7 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2019 Στις 7/3/2019 στις 2:46 ΜΜ, Fuel7 είπε Καλησπέρα, Χαριζονται τα εξής 1.Πληκτρολόγιο χωρις δέκτη (δουλευε την τελευταια φορά) Microsoft W800 2.Ζυγαρια σώματος λειτουργικη. 3.Samsung HM1000 bluetooth.Λειτουργικό,απλα λειπει το ear tip, με λιγα cent τα βρίσκεις στο ebay. 4.Itech Bluetooth, με φορτιστη και κοκκαλακι αυτιού δουλεμενο 3-4 φορές 5.2 Set στρεοφωνικών ακουστικών Sony με earbuds για BT headsets me mini jacks. Παραλαβή απο Πλατεια Σερφιώτου Πειραιά ή Καθε Τετάρτη απόγευμα απο Πλατεία Βικτωρίας. Η Ζυγαρια έφυγε υπενθυμιση τα ακουστικα Sony ειναι τα κοντα και οχι τα μακρυα! Μεχρι στιγμής Samsung HM1000 Mourgolykos Πληκτρολόγιο Microsoft W800 Dellapple Ζυγαρια roympos1994 1 set στρεοφωνικών ακουστικών Sony με earbuds μάυρα Fmarkos Εαν καποιος ενδιαφερεται ζεστα για κατι στελνει και pm. Εχει μεινει ενα σετ ακουστικα λευκά και ενα bluetooth Στις 7/3/2019 στις 9:42 ΜΜ, geioannou είπε απο τα ακουστικα τι εχει μεινει ?? Τα λευκά
d..b Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, OTTIPE είπε Χαρίζονται μπουφάν και παντελόνι μηχανής DAINESE. Το παντελόνι είναι νο48, με προσθαφαιρούμενη θερμική επένδυση και προστατευτικά στα γόνατα. Εχει μια τρύπα στον καβάλο από τη χρήση αλλά πιθανόν να παίρνει μπάλωμα Το μπουφάν είναι νο50 αλλά νομίζω έχει μπει από το πλύσιμο οπότε ίσως κάνει σε κάποιον μικρόσωμο, ή για κοπέλα. Με προσθαφαιρούμενη θερμική επένδυση και προστατευτικά σε αγκώνες και ώμους Αρκετά χρησιμοποιημένα και τα δύο, αλλά λυπάμαι να τα πετάξω, αν μου κάνανε θα τα φορούσα ακόμα σε καμιά εκδρομούλα. Αν κάποιος τα θέλει, έρχεται Αγία Παρασκευή και τα παίρνει εχεις πμ
Προτεινόμενες αναρτήσεις