e-tic Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, tigergreg είπε 3.ΚΑΜΕΡΑ Η/Υ CRYPTO λειτουργικη αγνωστων λοιπων στοιχειων. 4.ΚΑΜΕΡΑ Η/Υ LOGITECH λειτουργικη αγνωστων λοιπων στοιχειων. 5.ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ MICROSOFT BLUETOOTH πανακριβο αλλα δυστυχως λειπουν 2 πληκτρα (f1+f2) και 1 η 2 δεν Στέλνω πμ.
georgetso Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Τελικα μ ετρωγε και την ανοιξα την μαμημενη αποθηκη.... Χαριζονται..... 1.MP3 CREATIVE ZEN V σκετο με χαλασμενη οθονη αλλα ανοιγει και μαλλον δουλευει κανονικα γιατι το αναγνωρισε ο υπολογιστης. 2.MODEM VODAFONE ZTE ZXHN H367N χωρις τροφοδοτικο και βαση αγνωστων λοιπων στοιχειων. 3.ΚΑΜΕΡΑ Η/Υ CRYPTO λειτουργικη αγνωστων λοιπων στοιχειων. 4.ΚΑΜΕΡΑ Η/Υ LOGITECH λειτουργικη αγνωστων λοιπων στοιχειων. ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ...... 5.ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ MICROSOFT BLUETOOTH πανακριβο αλλα δυστυχως λειπουν 2 πληκτρα (f1+f2) και 1 η 2 δεν δουλευουν. ΠΙΘΑΝΟΝ να χρειαζεται καθαρισμα. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. Αν γινεται φυσικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Εχεις πμ
Mr Chill Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Χαριζεται σομπα πετρελαιου λειτουργικη μαζι με τα μπουρια της αν τα χρειαστει οποιος την παρει ( για κανα χωριο). Παραλαβη απο τον χωρο μου Ηλιουπολη Θεσσαλονικης 2
mourgolukos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Η κλήρωση για την 9600ΓΤΠ εχει ώς εξής: 1. Serdakis 2. Aurmnus 3. HateMe 4. Darkito Αν ακυρώσει ο πρώτος πάει στον δεύτερο κ.ο.κ. Το πληκτρολόγιο ποντίκι ακόμα διαθέσιμα. 3
Fuel7 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Η κλήρωση για την 9600ΓΤΠ εχει ώς εξής: 1. Serdakis 2. Aurmnus 3. HateMe 4. Darkito Αν ακυρώσει ο πρώτος πάει στον δεύτερο κ.ο.κ. Το πληκτρολόγιο ποντίκι ακόμα διαθέσιμα. Καλησπερα με ενδιαφερει το ποντικι πληκτρολογιο
mourgolukos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, mourgolukos είπε Η κλήρωση για την 9600ΓΤΠ εχει ώς εξής: 1. Serdakis 2. Aurmnus 3. HateMe 4. Darkito Αν ακυρώσει ο πρώτος πάει στον δεύτερο κ.ο.κ. Το πληκτρολόγιο ποντίκι ακόμα διαθέσιμα. Ποντίκι πληκτρολόγιο κρατημενα
sintalkas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 χαρίζονται τα εξής: Microsoft office 2000 μεμβρανη/διαφανεια για google nexus 7 αχρησιμοποίητη και σφραγισμένη μεμβρανη/διαφανεια για iphone 4 αχρησιμοποίητη και σφραγισμένη 1
fmarkos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 19 ώρες πριν, fmarkos είπε Θα δώσω ένα Galaxy Core prime G361F με δύο μπαταρίες και πρόβλημα στο usb (δεν φορτίζει και δεν συνδέεται με υπολογιστή; Αν βρεθούν πάνω από 3 μέλη!!! που να ενδιαφερθούν!!!!!!!!! θα γίνει κλήρωση. ΕΔΙΤ: Και μια δεύτερη μπαταρία μαζί. Κουτιά φορτιστές δεν έχω. Α ναι παραλαβή από Νέα Σμύρνη άμεσα από κέντρο ή αλλού όποτε με βολέψει γιατί είμαι δύσκολος στις μετακινήσεις αυτόν τον καιρό. Παιδάκια θα κάνω κλήρωση προς το μεσημέρι, μόλις ξεμπλέξω με κάτι πράματα που πρέπει να κάνω. 1
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 4/3/2019 στις 1:34 ΜΜ, fingolfingr είπε Καλησπέρα, Μετά από ξεκαθαρισμα στο υπογειο βρέθηκαν και χαρίζονται οι παρακάτω θήκες Cd. 192 μωβ slim 50 μαυρες slim 12 γαλαζιες slim 5 διαφορες slim 19 διπλες θήκες (πάχος μιας απλής cd θήκης) 6 τριπλες θήκες (πάχος 2 απλων θηκων Cd) 1 τετραπλή θήκη (πάχος σαν της 3πλής) Υπάρχουν και μερικά κουτιά που δεν εχω ανοιξει που απ' όσο θυμαμαι εχουν μεσα καποιες λίγες τριπλες και τετραπλές ακομα που θα δωθουν μαζί. Σαν ογκος είναι σαν 1 κουτά γαλατα νουνου και 3 κουτιά από παπουτσια (46 νουμερο :P) Μένω Άγιο Δημήτριο Αττικής. Λόγω ογκου θα πρεπει η παραλλαβή να γίνει από το χώρο μου ή να βρεθουμε καπου κοντά. Για τις ώρες κλπ θα τα βρουμε μεσω pm. Αν ενδιαφέρεται κάποιος τότε πρώτα PM και μετα εδώ Ενδιαφέρομαι εγώ αγ Δημήτριο στέλνω pm Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από Dark_Beast_John_Gr
VonLoutsos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 12 hours ago, mourgolukos said: Η κλήρωση για την 9600ΓΤΠ εχει ώς εξής: 1. Serdakis 2. Aurmnus 3. HateMe 4. Darkito Αν ακυρώσει ο πρώτος πάει στον δεύτερο κ.ο.κ. Το πληκτρολόγιο ποντίκι ακόμα διαθέσιμα. Αν γίνεται αποστολή, θα μπορούσα να μπω και εγώ στην κληρωση
LPFATHER Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Την ξαναβάζω. Χαρίζεται η εικονιζόμενη web camera. Είναι λειτουργική. Τα χαρακτηριστικά της δεν τα θυμάμαι. Θα είναι διαθέσιμη μέχρι και τις 15 του μηνός Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό Επικοινωνία ΜΟΝΟ μέσω ΠΜ 1
HateMe Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, VonLoutsos είπε Αν γίνεται αποστολή, θα μπορούσα να μπω και εγώ στην κληρωση Νομίζω πως τελείωσε η κλήρωση εκτός αν δεν την πάρει κανείς από μας.
fmarkos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, fmarkos είπε Παιδάκια θα κάνω κλήρωση προς το μεσημέρι, μόλις ξεμπλέξω με κάτι πράματα που πρέπει να κάνω. Ο locke_john είναι ο τυχερός. 2
THE GG GAMER Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Ευχαριστώ τον φίλο @drkar,για την μητρική.Θα πάει προς μελέτη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις