Doubt Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 42 λεπτά πριν, nvnight είπε Επαναχαρίζεται το παρακάτω καθώς το μέλος που είχε δηλώσει ενδιαφέρον, δεν επικοινώνησε για παραλαβή. HUAWEI E169 | 3G / UMTS USB Dongle Στέλνω π.μ.
mynam3 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Χαρίζεται ένας κωδικός cosmote deals for you, χρησιμοποιήθηκε στα Έβερεστ. 1
maxdore217 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, mynam3 είπε Χαρίζεται ένας κωδικός cosmote deals for you, χρησιμοποιήθηκε στα Έβερεστ. Στέλνω
teledomenet Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Για να αλλάξει το κλίμα λίγο... Χαρίζεται HKS Power Micro Air Kompressor.... - έκλεισε για @teledomenet Λειτουργεί κανονικά... είχε καθαριστεί... αλλά καθόταν στην αποθήκη... Όποιος ενδιαφέρεται.... συνάντηση απόγευμα σε σταθμό ηλεκτρικού Α. Πατησίων ή Αγ. Ελευθερίου ... https://www.maxaudio.com.my/ignition-fuel-saver/717-original-hks-power-micro-air-kompressor-compressor-with-meter-made-in-japan-526-.html Ευχαριστω πολυ το μελος IcemanGr71 για τον ρυθμιστη αερος, παρελαβα. Αν καποιος το θελει να το χρησιμοποιηση στο αυτοκινητο του γιατι εγω δεν προκειται, μπορω να του το δωσω. 1
360city Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, mynam3 είπε Χαρίζεται ένας κωδικός cosmote deals for you, χρησιμοποιήθηκε στα Έβερεστ. Καλημέρα , μηπως μπορώ να τον χρησιμοποιήσω και εγώ για εισιτήριο στην AEGEAN ? εκτος αν έκανε τέτοια χρήση και ο φίλος @maxdore217 ευχαριστώ
fmarkos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα δώσω ένα Galaxy Core prime G361F με δύο μπαταρίες και πρόβλημα στο usb (δεν φορτίζει και δεν συνδέεται με υπολογιστή; Αν βρεθούν πάνω από 3 μέλη!!! που να ενδιαφερθούν!!!!!!!!! θα γίνει κλήρωση. ΕΔΙΤ: Και μια δεύτερη μπαταρία μαζί. Κουτιά φορτιστές δεν έχω. Α ναι παραλαβή από Νέα Σμύρνη άμεσα από κέντρο ή αλλού όποτε με βολέψει γιατί είμαι δύσκολος στις μετακινήσεις αυτόν τον καιρό. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2019 από fmarkos 4
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, fmarkos είπε Θα δώσω ένα Galaxy Core prime G361F με δύο μπαταρίες και πρόβλημα στο usb (δεν φορτίζει και δεν συνδέεται με υπολογιστή; Αν ενδιαφερθούν πάνω από 3 μέλη!!! που θα ενδιαφερθούν!!!!!!!!! θα γίνει κλήρωση. Δηλωνω απο τωρα ενδιαφερον.
mourgolukos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 43 λεπτά πριν, fmarkos είπε Θα δώσω ένα Galaxy Core prime G361F με δύο μπαταρίες και πρόβλημα στο usb (δεν φορτίζει και δεν συνδέεται με υπολογιστή; Αν βρεθούν πάνω από 3 μέλη!!! που να ενδιαφερθούν!!!!!!!!! θα γίνει κλήρωση. ΕΔΙΤ: Και μια δεύτερη μπαταρία μαζί. Κουτιά φορτιστές δεν έχω. Α ναι παραλαβή από Νέα Σμύρνη άμεσα από κέντρο ή αλλού όποτε με βολέψει γιατί είμαι δύσκολος στις μετακινήσεις αυτόν τον καιρό. Interested. Count me in
Locke_John Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Στις 2/3/2019 στις 8:11 ΜΜ, LabrakisG1992 είπε Στείλε πμ. Ευχαριστώ πολύ για την βάση, κάνει και για τοποθέτηση βιβλίου και διάβασμα, άρα καμία δικαιολογία 1 ώρα πριν, fmarkos είπε Θα δώσω ένα Galaxy Core prime G361F με δύο μπαταρίες και πρόβλημα στο usb (δεν φορτίζει και δεν συνδέεται με υπολογιστή; Αν βρεθούν πάνω από 3 μέλη!!! που να ενδιαφερθούν!!!!!!!!! θα γίνει κλήρωση. ΕΔΙΤ: Και μια δεύτερη μπαταρία μαζί. Κουτιά φορτιστές δεν έχω. Α ναι παραλαβή από Νέα Σμύρνη άμεσα από κέντρο ή αλλού όποτε με βολέψει γιατί είμαι δύσκολος στις μετακινήσεις αυτόν τον καιρό. Ενδιαφέρομαι, αν και έχω και μια απορία πώς/αν φορτίζει...
tigergreg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικα μ ετρωγε και την ανοιξα την μαμημενη αποθηκη.... Χαριζονται..... 1.MP3 CREATIVE ZEN V σκετο με χαλασμενη οθονη αλλα ανοιγει και μαλλον δουλευει κανονικα γιατι το αναγνωρισε ο υπολογιστης. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ.... 2.MODEM VODAFONE ZTE ZXHN H367N χωρις τροφοδοτικο και βαση αγνωστων λοιπων στοιχειων. 3.ΚΑΜΕΡΑ Η/Υ CRYPTO λειτουργικη αγνωστων λοιπων στοιχειων. ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ.... 4.ΚΑΜΕΡΑ Η/Υ LOGITECH λειτουργικη αγνωστων λοιπων στοιχειων. ΚΡΑΤΗΜΕΝΗ.... 5.ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ MICROSOFT BLUETOOTH πανακριβο αλλα δυστυχως λειπουν 2 πληκτρα (f1+f2) και 1 η 2 δεν δουλευουν. ΠΙΘΑΝΟΝ να χρειαζεται καθαρισμα. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ.... ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. Αν γινεται φυσικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από tigergreg 2
Kostas.karras Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, tigergreg είπε Τελικα μ ετρωγε και την ανοιξα την μαμημενη αποθηκη.... Χαριζονται..... 1.MP3 CREATIVE ZEN V σκετο με χαλασμενη οθονη αλλα ανοιγει και μαλλον δουλευει κανονικα γιατι το αναγνωρισε ο υπολογιστης. 2.MODEM VODAFONE ZTE ZXHN H367N χωρις τροφοδοτικο και βαση αγνωστων λοιπων στοιχειων. 3.ΚΑΜΕΡΑ Η/Υ CRYPTO λειτουργικη αγνωστων λοιπων στοιχειων. 4.ΚΑΜΕΡΑ Η/Υ LOGITECH λειτουργικη αγνωστων λοιπων στοιχειων. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. Αν γινεται φυσικα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας κατοπιν συνεννοησης εντος 48ωρου. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. pm
barman_ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 3 hours ago, fmarkos said: Θα δώσω ένα Galaxy Core prime G361F με δύο μπαταρίες και πρόβλημα στο usb (δεν φορτίζει και δεν συνδέεται με υπολογιστή; Αν βρεθούν πάνω από 3 μέλη!!! που να ενδιαφερθούν!!!!!!!!! θα γίνει κλήρωση. ΕΔΙΤ: Και μια δεύτερη μπαταρία μαζί. Κουτιά φορτιστές δεν έχω. Α ναι παραλαβή από Νέα Σμύρνη άμεσα από κέντρο ή αλλού όποτε με βολέψει γιατί είμαι δύσκολος στις μετακινήσεις αυτόν τον καιρό. ενδιαφερομαι και γω
Προτεινόμενες αναρτήσεις