maxdore217 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Jimis12 είπε Φίλε μου η μητρική δεν είναι δική μου, Απλά είδα την αγγελία και το ποσταρα Έγινε θα στείλω τότε στο μέλος. thanks
rayven18 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 3 hours ago, drkar said: Καλησπερα στην ομαδα Δινονται οι παρακατω μητρικες για ανταλλακτικα - επισκευη https://imgur.com/YyR453d https://imgur.com/TjMxpJK https://imgur.com/tYSaFvf Θεσσαλονικη Προτεραιοτητα σε φιλους και γνωστους που εχουμε παρει κι εχουμε δωσει πραγματα Δηλώνω ενδιαφέρον για την 1η, στέλνω pm
drkar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, rayven18 είπε Δηλώνω ενδιαφέρον για την 1η, στέλνω pm δικια σου, θα τα πουμε με πμ 1
agrio.imeros Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Για Θεσσαλονίκη... Χαρίζεται ένα scanner hp scanjet 2300c. Δυστυχώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το καλώδιο ρεύματος. Στο μέρος του καλωδίου που έχω κυκλώσει, ακούγεται κάτι να έχει φύγει από τη θέση του και σε δοκιμαστική σύνδεση με το scanner -το οποίο λειτουργεί κανονικά- από το ίδιο μέρος του καλωδίου ακούγεται ήχος σπινθηρίσματος, ένα ζζζζζ. Τέσπα, αν ενδιαφέρεται κάποιος... 2
rayven18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 53 minutes ago, agrio.imeros said: Για Θεσσαλονίκη... Χαρίζεται ένα scanner hp scanjet 2300c. Δυστυχώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το καλώδιο ρεύματος. Στο μέρος του καλωδίου που έχω κυκλώσει, ακούγεται κάτι να έχει φύγει από τη θέση του και σε δοκιμαστική σύνδεση με το scanner -το οποίο λειτουργεί κανονικά- από το ίδιο μέρος του καλωδίου ακούγεται ήχος σπινθηρίσματος, ένα ζζζζζ. Τέσπα, αν ενδιαφέρεται κάποιος... Στέλνω pm
sintalkas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) χαρίζεται nikon coolpix L25 ,βγαινει ο φακος δεν κεντραρει και μπαινει ξανα μεσα,ειναι με λιγα λογια ελαττωματικη.Γινονται και αποστολες ,ο πρωτος που θα γράψει εδώ την παιρνει Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από sintalkas 1
rayven18 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 @agrio.imeros Ευχαριστώ πάρα πολύ για το scanner. Θα μπεί σε χρήση απο σήμερα κιόλας! 1
Fanistop Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, sintalkas είπε χαρίζεται nikon coolpix L25 ,βγαινει ο φακος δεν κεντραρει και μπαινει ξανα μεσα,ειναι με λιγα λογια ελαττωματικη.Γινονται και αποστολες ,ο πρωτος που θα γράψει εδώ την παιρνει Θα με ενδιέφερε στέλνω ΠΜ
LabrakisG1992 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα. Χαρίζεται βάση για λάπτοπ. Τίποτα ιδιαίτερο σκέτο βάση με βόλευε κυρίως όταν ξαπλωνα και ήθελα να ακουμπάω πάνω μου το λάπτοπ για να δω καμία ταινία. Για κάποιο λόγο έχει και μια τρύπα που την έχω κάνει εγώ αλλά δεν θυμάμαι γιατί 😂 παραλαβή από μένα μεταμόρφωση απογευματινές ώρες. 2
Locke_John Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε Καλησπέρα. Χαρίζεται βάση για λάπτοπ. Τίποτα ιδιαίτερο σκέτο βάση με βόλευε κυρίως όταν ξαπλωνα και ήθελα να ακουμπάω πάνω μου το λάπτοπ για να δω καμία ταινία. Για κάποιο λόγο έχει και μια τρύπα που την έχω κάνει εγώ αλλά δεν θυμάμαι γιατί 😂 παραλαβή από μένα μεταμόρφωση απογευματινές ώρες. Καλησπέρα, Λόγω πλειθωρας λάπτοπ στην οικογένειά μου, θα μ'ενδιεφερε. Ευχαριστώ προκαταβολικά. 1
mourgolukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Μετά από τυχαία ανασκαφή, βρέθηκαν και χαρίζονται τα εξής: 1) nVidia 9600gt 512 ή οποία είχε βγει από υπολογιστή για αναβάθμιση, μπήκε σε σακούλα και ξεχάστηκε. Όταν βγήκε δούλευε, πλέον δεν γνωρίζω. 2) πληκτρολόγιο ποντίκι ασύρματα logitech μαζί με το usb τους, σταμάτησαν να συνδέονται, λογικά με άλλο αντάπτορα η με επισκευή αυτού, θα δουλέψουν 3) μόντεμ ρούτερ φτηνιατικο από ote η φορθνετ και κάποια περιφερειακά δίχως τροφοδοτικό Ισχύουν τα γνωστά, η κάρτα αν έχει ζήτηση θα πάει κλήρωση. Παραλαβή από Αθήνα από σημείο που με βολεύει Μόνο σε άτομα ενεργά 3
serdakis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, mourgolukos είπε Μετά από τυχαία ανασκαφή, βρέθηκαν και χαρίζονται τα εξής: 1) nVidia 9600gt 512 ή οποία είχε βγει από υπολογιστή για αναβάθμιση, μπήκε σε σακούλα και ξεχάστηκε. Όταν βγήκε δούλευε, πλέον δεν γνωρίζω. 2) πληκτρολόγιο ποντίκι ασύρματα logitech μαζί με το usb τους, σταμάτησαν να συνδέονται, λογικά με άλλο αντάπτορα η με επισκευή αυτού, θα δουλέψουν 3) μόντεμ ρούτερ φτηνιατικο από ote η φορθνετ και κάποια περιφερειακά δίχως τροφοδοτικό Ισχύουν τα γνωστά, η κάρτα αν έχει ζήτηση θα πάει κλήρωση. Παραλαβή από Αθήνα από σημείο που με βολεύει Μόνο σε άτομα ενεργά Στελνω για το 1 + 3
LabrakisG1992 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, Locke_John είπε Καλησπέρα, Λόγω πλειθωρας λάπτοπ στην οικογένειά μου, θα μ'ενδιεφερε. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Στείλε πμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις