Jimis12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 59 λεπτά πριν, iceman79 είπε Ευχαριστώ με την σειρά μου τον φιλο Jimis12 για τον εκτυπωτή Samsung ML-2165 που μου έστειλε. Ελπίζω να μπορέσεις να τον επισκευάσεις 1
odystam Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 17 ώρες πριν, odystam είπε χαριζονται τα παρακατω + δυο floppy drives παραλαβη μονο απο Βυρωνα, ας ερθει καποιος να τα παρει ολα... Να προσθέσω και ενα smartwatch, το δεύτερο της sony, το οποίο έχει σπασμένη οθόνη και έχει μπει σε bootloop.
orfibous Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2018 Στις 7/6/2018 στις 10:48 ΜΜ, odystam είπε χαριζονται τα παρακατω + δυο floppy drives παραλαβη μονο απο Βυρωνα, ας ερθει καποιος να τα παρει ολα... Θα με ενδιέφερε μία από τις δύο webcam και το smartwatch για επισκευή.
Snip Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το παρακάτω κατσαβίδι μπαταρίας μαζί με το φορτιστή του, αγορασμένα από ΙΚΕΑ. Είναι 4,2v. Είναι πολύ καιρό σε αχρηστία, δείχνει να φορτίζει και να δουλεύει, αλλά δεν ξέρω σε τί κατάσταση είναι η μπαταρία του και γενικά η απόδοσή του σε δύναμη. Σαν 4,2v έτσι κι αλλιώς δεν είναι και ότι πιο δυνατό εξ'αρχής. Παραλαβή από Χαϊδάρι, στο ύψος του Δημαρχείου. Όπως πάντα, πρώτα εδώ και μετά αμέσως σε pm. Το πήρε ο LLLEFTERIS Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2018 από Snip
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 38 λεπτά πριν, Snip είπε Χαρίζεται το παρακάτω κατσαβίδι μπαταρίας μαζί με το φορτιστή του, αγορασμένα από ΙΚΕΑ. Είναι 4,2v. Είναι πολύ καιρό σε αχρηστία, δείχνει να φορτίζει και να δουλεύει, αλλά δεν ξέρω σε τί κατάσταση είναι η μπαταρία του και γενικά η απόδοσή του σε δύναμη. Σαν 4,2v έτσι κι αλλιώς δεν είναι και ότι πιο δυνατό εξ'αρχής. Παραλαβή από Χαϊδάρι, στο ύψος του Δημαρχείου. Όπως πάντα, πρώτα εδώ και μετά αμέσως σε pm. Καλημερα με ενδιαφερει μενω διπλα Περιστερι.
Pinkakos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 13 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Eυχαριστω πολυ!!Παρελαβα! Να είσαι καλά φίλε μου, καλοδουλευτη (αν πάρει μπροστά)
Kostas.karras Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2018 27 λεπτά πριν, Pinkakos είπε Να είσαι καλά φίλε μου, καλοδουλευτη (αν πάρει μπροστά) Oταν την δοκιμασω θα ενημερωσω.. 😉
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 21 ώρες πριν, Snip είπε Χαρίζεται το παρακάτω κατσαβίδι μπαταρίας μαζί με το φορτιστή του, αγορασμένα από ΙΚΕΑ. Είναι 4,2v. Είναι πολύ καιρό σε αχρηστία, δείχνει να φορτίζει και να δουλεύει, αλλά δεν ξέρω σε τί κατάσταση είναι η μπαταρία του και γενικά η απόδοσή του σε δύναμη. Σαν 4,2v έτσι κι αλλιώς δεν είναι και ότι πιο δυνατό εξ'αρχής. Παραλαβή από Χαϊδάρι, στο ύψος του Δημαρχείου. Όπως πάντα, πρώτα εδώ και μετά αμέσως σε pm. Κρατημένο από τον LLLEFTERIS Παρελαβα ευχαριστω!
Snip Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Παρελαβα ευχαριστω! 😎
Kostas.karras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Στις 5/6/2018 στις 3:31 ΜΜ, tigergreg είπε 3.Ενσυρματο ποντικι μικρο DICOTA CHAMELEON USB που αλλαζει 3-4 χρωματα οσο λειτουργει αλλα το δαγκωσε σκυλος και χρειαζεται λιγο μονωτικο μακαρονι απο καλλιτεχνη. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ! EYXAΡΙΣΤΩ τον Γρηγορη! Παρελαβα. 1
odystam Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Στις 9/6/2018 στις 3:07 ΠΜ, orfibous είπε Θα με ενδιέφερε μία από τις δύο webcam και το smartwatch για επισκευή. Οι κάμερες και το smartwatch πήγαν στον @orfibous Καλοδούλευτα (αν δουλεύουν :P)
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2018 Να ευχαριστήσω τον @nikos903 για το myfi και την άριστη συνεννόηση. Θυμήθηκα και τα νιάτα μου που γυρνούσα εντονως* στην περιοχή του και είχα να κατέβω 8+ χρόνια... *If you know what I mean 😛
jonkyr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Να ευχαριστήσω κι από εδώ τον @e-tic για τα μελάνια. Ευτυχώς δεν κατάλαβε πόσο άργησα να επικοινωνήσω μαζί του Εξαιρετικός άνθρωπος, ευχάριστος, τα είπαμε για λίγη ώρα, να είναι καλά. 1
orfibous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 20 ώρες πριν, odystam είπε Οι κάμερες και το smartwatch πήγαν στον @orfibous Καλοδούλευτα (αν δουλεύουν :P) Σε ευχαριστώ και εγώ για την προσφορά και την άριστη συννενόηση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις