esem Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε Χαριζονται τα εξης μικρα πραγματακια: ενα mp3 player της Sony λιγο ταλαιπωρημενο, με τη μπαταρια να μη κραταει οπως στα παλια ενδοξα της (😂) χρονια και εναν φακελο μεσα στο φλας επιμονο που δεν μπορω να σβησω (δεν εχει κατι πονηρο ομως 🤣)..κατα τα αλλα σουπερ ντουπερ! ενα usb hub λειτουργικο που πηρα οταν ειχα το λαπτοπ και ελλειψη θυρων..τωρα που εχω θυρες να φαν και οι κοτες το χαριζω! ενα micro sd to usb ανταπτορα που επισης δεν χρειαζομαι και εναν φορτιστη απο τηλεφωνο Nokia (βλεπετε φωτο) που μου ειναι αχρηστος γιατι δεν εχω..Nokia..πια...😄χαρακτηριστικα του στη φωτο... ενδιαφερομαι για το hub και τον ανταπτορα micro sd to usb
ΛεναΛενα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, esem είπε ενδιαφερομαι για το hub και τον ανταπτορα micro sd to usb Ξερεις τι να κανεις!😉
tigergreg Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 43 λεπτά πριν, ΛεναΛενα είπε Χαριζονται τα εξης μικρα πραγματακια: ενα mp3 player της Sony λιγο ταλαιπωρημενο, με τη μπαταρια να μη κραταει οπως στα παλια ενδοξα της (😂) χρονια και εναν φακελο μεσα στο φλας επιμονο που δεν μπορω να σβησω (δεν εχει κατι πονηρο ομως 🤣)..κατα τα αλλα σουπερ ντουπερ! ενα usb hub λειτουργικο που πηρα οταν ειχα το λαπτοπ και ελλειψη θυρων..τωρα που εχω θυρες να φαν και οι κοτες το χαριζω! ενα micro sd to usb ανταπτορα που επισης δεν χρειαζομαι και εναν φορτιστη απο τηλεφωνο Nokia (βλεπετε φωτο) που μου ειναι αχρηστος γιατι δεν εχω..Nokia..πια...😄χαρακτηριστικα του στη φωτο... Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιος φορτιστης 12 βολτ για νοκια. Μαλλον ειναι απο μοντεμ/ρουτερ. 1
ΛεναΛενα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, tigergreg είπε Δεν νομιζω να υπαρχει τετοιος φορτιστης 12 βολτ για νοκια. Μαλλον ειναι απο μοντεμ/ρουτερ. Δεν ξερω να σου πω..τον ειχα στο συρταρι που κρατουσα παλια κινητα κλπ οποτε υπεθεσα...αλλα ακομη και ετσι, ειναι χρηστικος!😄
THE GG GAMER Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, ΛεναΛενα είπε Χαριζονται τα εξης μικρα πραγματακια: ενα mp3 player της Sony λιγο ταλαιπωρημενο, με τη μπαταρια να μη κραταει οπως στα παλια ενδοξα της (😂) χρονια και εναν φακελο μεσα στο φλας επιμονο που δεν μπορω να σβησω (δεν εχει κατι πονηρο ομως 🤣)..κατα τα αλλα σουπερ ντουπερ! ενα usb hub λειτουργικο που πηρα οταν ειχα το λαπτοπ και ελλειψη θυρων..τωρα που εχω θυρες να φαν και οι κοτες το χαριζω! ενα micro sd to usb ανταπτορα που επισης δεν χρειαζομαι και εναν φορτιστη απο τηλεφωνο Nokia (βλεπετε φωτο) που μου ειναι αχρηστος γιατι δεν εχω..Nokia..πια...😄χαρακτηριστικα του στη φωτο... ενδιφερομαι και εγώ για το mp3
DrLo Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Να ευχαριστήσω και εγώ με τη σειρά μου τον @Kostas.karras για το κουτί του dell. 1
thodoris1985 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, ΛεναΛενα said: Χαριζονται τα εξης μικρα πραγματακια: ενα mp3 player της Sony λιγο ταλαιπωρημενο, με τη μπαταρια να μη κραταει οπως στα παλια ενδοξα της (😂) χρονια και εναν φακελο μεσα στο φλας επιμονο που δεν μπορω να σβησω (δεν εχει κατι πονηρο ομως 🤣)..κατα τα αλλα σουπερ ντουπερ! ενα usb hub λειτουργικο που πηρα οταν ειχα το λαπτοπ και ελλειψη θυρων..τωρα που εχω θυρες να φαν και οι κοτες το χαριζω! ενα micro sd to usb ανταπτορα που επισης δεν χρειαζομαι και εναν φορτιστη απο τηλεφωνο Nokia (βλεπετε φωτο) που μου ειναι αχρηστος γιατι δεν εχω..Nokia..πια...😄χαρακτηριστικα του στη φωτο... @ekap παίζει να σου κάνει αυτός ο φορτιστής; Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2019 από thodoris1985
ekap Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ΛεναΛενα είπε Χαριζονται τα εξης μικρα πραγματακια: ενα mp3 player της Sony λιγο ταλαιπωρημενο, με τη μπαταρια να μη κραταει οπως στα παλια ενδοξα της (😂) χρονια και εναν φακελο μεσα στο φλας επιμονο που δεν μπορω να σβησω (δεν εχει κατι πονηρο ομως 🤣)..κατα τα αλλα σουπερ ντουπερ! ενα usb hub λειτουργικο που πηρα οταν ειχα το λαπτοπ και ελλειψη θυρων..τωρα που εχω θυρες να φαν και οι κοτες το χαριζω! ενα micro sd to usb ανταπτορα που επισης δεν χρειαζομαι και εναν φορτιστη απο τηλεφωνο Nokia (βλεπετε φωτο) που μου ειναι αχρηστος γιατι δεν εχω..Nokia..πια...😄χαρακτηριστικα του στη φωτο... Με ενδιαφέρει ο φορτιστής. Αν δεν είναι κόπος Θα σου στείλω φωτό με PM να δούμε αν είναι ίδιο το βύσμα.
barman_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Alo @ΛεναΛενα αν έχει ραδιόφωνο και δεν έχει κανέναν περίεργο φορτιστή με ενδιαφέρει και μένα το mp3 😁
ΛεναΛενα Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 17 λεπτά πριν, barman_ είπε Alo @ΛεναΛενα αν έχει ραδιόφωνο και δεν έχει κανέναν περίεργο φορτιστή με ενδιαφέρει και μένα το mp3 😁 Τσκ τσκ...δεν προλαβες καλε μου...😏 1
barman_ Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 1 hour ago, ΛεναΛενα said: Τσκ τσκ...δεν προλαβες καλε μου...😏 next time 1
d..b Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστω και εγω τον @Kostas.karras για το tower και τα διαφορα αλλα... 1
serdakis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Ευχαριστω τον @Kostas.karras και εγω για την TV. Θα παει στην γιαγια με την πρωτη ευκαιρια 1
witty Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) UPDATE: Λόγω του ότι δεσμεύτηκαν τα περισσότερα, αύριο που θα επιστρέψω σπίτι από τις συναντήσεις παράδοσης, θα ανανέωσω την λίστα με τα διαθέσιμα πράγματα. Ευχαριστώ - - - - - - - - - - - - Καλημέρα, Λόγω του ότι τα παρακάτω δεν τα χρειάζομαι, σκέφτηκα πριν τα στείλω ανακύκλωση ή σκουπίδια, πρώτα να ρωτήσω εάν είναι χρήσιμα σε άλλους. Όποιος/α ενδιαφέρεται, παραλαβή από Βύρωνα ή στάση μετρό (Ευαγγελισμό ή Σύνταγμα), εκτός εάν επιθυμεί να αναλάβει το κόστος των μεταφορικών. Εάν κάποιος/α επιθυμεί μία πιο άμεση επικοινωνία, εκτός από το pm μπορεί να καλεί και στο κινητό : 6979333002 YΓ. επειδή το μέγιστο συνολικό μέγεθος είναι 2ΜΒ, εάν υπάρχει ενδιαφέρον και για τα άλλα αντικείμενα, παρακαλώ δώστε μου κάποιο e-mail ώστε να λάβετε φωτογραφίες και για τα υπόλοιπα Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2019 από witty
Προτεινόμενες αναρτήσεις