dim.k Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 εκδηλώνω το ενδιαφέρον μου για το πιεσόμετρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 https://www.insomnia.gr/gallery/image/23165-img_20181229_131948jpg/ https://www.insomnia.gr/gallery/image/23166-img_20181229_131927jpg/ χαριζεται λαπτοπ Δεν εχει σκληρο, ραμ, καρτα wifi. Εχει σπασμενη οθονη, λειπουν κουμπια και εκαψε μητρικη οταν ο ιδιοκτητης συνδεσε κινεζο vga--> hdmi εχει επεργαστη AMD. Αναρωτιεμαι αν αξιζει για χαρισμα. Θεσσαλονικη. για αποστολη δυσκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krami Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, stefanos_th είπε https://www.insomnia.gr/gallery/image/23165-img_20181229_131948jpg/ https://www.insomnia.gr/gallery/image/23166-img_20181229_131927jpg/ χαριζεται λαπτοπ Δεν εχει σκληρο, ραμ, καρτα wifi. Εχει σπασμενη οθονη, λειπουν κουμπια και εκαψε μητρικη οταν ο ιδιοκτητης συνδεσε κινεζο vga--> hdmi εχει επεργαστη AMD. Αναρωτιεμαι αν αξιζει για χαρισμα. Θεσσαλονικη. για αποστολη δυσκολα. Με ενδιαφερει, ειμαι θεσσαλονικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 16/2/2019 στις 4:19 ΜΜ, paylidis είπε Χαρίζεται δωροεπιταγή 30€ Για αγορές >149€ από τον Κωτσόβολο (φυσικό κατάστημα ή και ηλεκτρονικό). Λήγει 17/2. Πρωτα εδώ ποστ κ μετά ΠΜ μονο σε μέλη που έχουν δραστηριότητα στο θέμα (aka χαρίσματα) κ εφόσον όντως θα τη χρησιμοποιήσουν Έφυγε στον @panostom Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2019 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, DrLo είπε Καλησπέρα. Δυστυχώς αποστολες δε κάνω και ούτε πιστεύω ότι θα άξιζε τον κόπο για εσένα. Κανένα πρόβλημα. Thnx anyway Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, krami είπε Με ενδιαφερει, ειμαι θεσσαλονικη το πηρες . τα υπολοιπα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeps21 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Livagoth είπε Χαρίζονται: 1. FM Modulator αυτοκινήτου, παίζει mp3 στην ραδιοσυχνότητα που επιλέγετε στο ράδιο - κρατημένο για μέλος Alxnks 2. 2 Θήκες για redmi note 3 pro, και μία καινούρια για Xiaomi Mi Note 2 3. Modem Router Zyxel Prestige 600 (κατάλληλο για ISDN γραμμή), χωρίς τροφοδοτικό 4. Modem Router Huawei Echolife 520c με τροφοδοτικό Παραλαβή από τον χώρο μου στη Νέα Σμύρνη, επικοινωνία με PM. στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 ELEMENT HD-1000G-TAKEDA GAMING HEADSET Ελαφρώς χρησιμοποιημένα, καθαρά, στο κουτί τους. Χαρίζονται διότι το μικρόφωνο δεν λειτουργούσε εξ'αρχής. Προτεραιότητα: Άτομα που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν Άτομα από Πάτρα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snip Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2019 από Snip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, Livagoth είπε Χαρίζονται: 1. FM Modulator αυτοκινήτου, παίζει mp3 στην ραδιοσυχνότητα που επιλέγετε στο ράδιο - κρατημένο για μέλος Alxnks 2. 2 Θήκες για redmi note 3 pro, και μία καινούρια για Xiaomi Mi Note 2 3. Modem Router Zyxel Prestige 600 (κατάλληλο για ISDN γραμμή), χωρίς τροφοδοτικό - κρατημένο για μέλος georgeps21 4. Modem Router Huawei Echolife 520c με τροφοδοτικό Παραλαβή από τον χώρο μου στη Νέα Σμύρνη, επικοινωνία με PM. Έχεις PM για τη θήκη για Xiaomi Mi Note 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rose from hell Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, Sugarpuffiepixie είπε ELEMENT HD-1000G-TAKEDA GAMING HEADSET Ελαφρώς χρησιμοποιημένα, καθαρά, στο κουτί τους. Χαρίζονται διότι το μικρόφωνο δεν λειτουργούσε εξ'αρχής. Προτεραιότητα: Άτομα που μου έχουν χαρίσει στο παρελθόν Άτομα από Πάτρα εάν υπάρχει περίπτωση αποστολης ενδιαφερομαι ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Στις 17/2/2019 στις 11:51 ΠΜ, Doubt είπε Χαρίζονται Μόντεμ ΖΤΕ ZXV10 H108L με λογότυπο Wind χωρίς τροφοδοτικό, με καλώδιο τηλεφώνου και δικτύου. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Δεν έχει φύγει ακόμα το Huawei 520c με λογότυπο Connex (μαζί τροφοδοτικό και καλώδια δικτύου και τηλεφώνου). Βολτόμετρο αναπτήρα αυτοκινήτου ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ Όλα δοκιμάστηκαν και λειτουργούν. Παραλαβή από Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) ευχαριστώ για το βολτόμετρο Αψογο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papars Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Υπάρχει ένας αριθμός από βιομηχανικούς διακόπτες / ενδεικτικά / μπουτόν και μερικά ρελέ telemecanique αγνώστου κατάστασης. Παραλαβή από το χώρο μου Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, papars είπε Υπάρχει ένας αριθμός από βιομηχανικούς διακόπτες / ενδεικτικά / μπουτόν και μερικά ρελέ telemecanique αγνώστου κατάστασης. Παραλαβή από το χώρο μου Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Αν θα μπορούσες να στείλεις Θεσσαλονίκη, με ενδιαφέρουν πολύ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, papars είπε Υπάρχει ένας αριθμός από βιομηχανικούς διακόπτες / ενδεικτικά / μπουτόν και μερικά ρελέ telemecanique αγνώστου κατάστασης. Παραλαβή από το χώρο μου Αγία Παρασκευή. Στείλτε PM. Με ενδιαφέρουν πολύ. είμαστε και κοντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις