DrLo Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Αγγλο-Γαλλο-Αγγλικό Λεκιξό "τσέπης" https://www.amazon.com/Midlands-Mathematical-Experiment-Bk-Pt/dp/0245503307 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Yπενθυμίζω: Απαράβατος όρος του νήματος, δεν ζητάμε να μας χαρίσουν. Απαράβατος όρος του νήματος, δεν σχολιάζουμε τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες χαρίζει ένα μέλος κάτι. Δικαίωμά του να θέσει όρους, δικαίωμά του να το προσφέρει ελεύθερα. Τέλος, δεν επιτρέπονται τα greeklish στο insomnia. 7 3
dikasths Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα. Χαριζεται κι από μένα εκτυπωτής ink jet Canon ip1800, ελάχιστα χρησιμοποιημενος. Τον έχω παρατημενο χρόνια οπότε σίγουρα χρειάζεται καθάρισμα η κεφαλή. Αν κάποιος τον χρειάζεται, δικός του. Περιοχή, Αγία Παρασκευή 3
summit1_1 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 9/2/2019 στις 8:56 ΜΜ, stratos_k είπε Χαρίζεται σκούπα Rohnson λειτουργική Είναι το παρακάτω μοντέλο https://www.plus4u.gr/hlektrikh-skoypa-rohnson-r_126/102088412-102088412/p Έχει πάνινη σακούλα (δεν χρειάζεται αναλώσιμα) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑΡΙ. ΜΟΝΟ ΣΩΛΗΝΑ. Θα χρειαστεί ανταλλακτικό κοντάρι ορίτζιναλ ή universal. Παραλαβή από το σπίτι μου, Αγία Παρασκευή πλησίον Μετρό Χαλανδρίου. Η αγγελία θα μπει και σε άλλο site. Ευχαριστώ Ενδιαφέρομαι και εγώ! Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2019 από summit1_1
360city Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 15 ώρες πριν, DrLo είπε Χαρίζονται 100 ντοσιέ, μπλε, με έλασμα του τύπου : Καλημέρα, με ενδιαφέρουν για να βάζω μέσα σχέδια από κυκλώματα (ηλεκτρικά) μπας και μπει μια τάξη στο χάος. Ευχαριστώ
iPnos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, Locke_John είπε Χαρίζεται 2πλη πρόσκληση για απόψε στις 21.00 https://www.viva.gr/tickets/theatre/bios/pws-tha-apofygete-ta-atyximata-ths-kathimerinhs-zwhs/ Αν προλάβει κάποιος ενδιαφερόμενος ας Μ στείλει pm να του στείλω screenshot με το email από το ραδιοφωνικό σταθμό. Έχεις PM
Locke_John Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 17 ώρες πριν, DrLo είπε Αγγλο-Γαλλο-Αγγλικό Λεκιξό "τσέπης" https://www.amazon.com/Midlands-Mathematical-Experiment-Bk-Pt/dp/0245503307 Καλησπέρα σας, Αν βρίσκεστε Αθήνα, θα με ενδιέφερε Ευχαριστώ. 1 ώρα πριν, iPnos είπε Έχεις PM Δυστυχώς λίγο ετεροχρονισμένα, ήταν για χθες βράδυ
DrLo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 41 λεπτά πριν, Locke_John είπε Καλησπέρα σας, Αν βρίσκεστε Αθήνα, θα με ενδιέφερε Ευχαριστώ. Δυστυχώς λίγο ετεροχρονισμένα, ήταν για χθες βράδυ Ναι Αθήνα είμαι. Θύμησες μου περιοχή. Πρέπει να έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν.
Locke_John Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, DrLo είπε Ναι Αθήνα είμαι. Θύμησες μου περιοχή. Πρέπει να έχουμε βρεθεί και στο παρελθόν. Γκύζη μένω (αλλά έχω μείνει και Παγκράτι πέρσυ και Βύρωνα προπερσι )
GaGaS_Thess Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2019 Χαριζω ενα πιατο απο δορυφορικο nova προσοχη μονο το πιατο χωρις αποκοδικοποιητη. Παραλαβη απο τον χωρο μου καθημερινές μετα τις 7 το απογευμα σαββατοκυριακο κατοοιν συνεννόησης λογικα ολη μερα. Σταυρουπολη Θεσσαλονίκη 1
fingolfingr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Ίσως να μην ενδιαφέρει κανενα αλλα.... here we go Χαρίζεται το 1ο μου PC το οποίο είναι ΜΗ λειτουργικό. Κάτι χάλασε πριν από μερικά χρόνια και δεν εχω ασχοληθεί να δώ μιας και δεν αξιζε. Μπορεί να είναι τροφοδορικό, μητρική ή κατι άλλο. Δεν θυμάμαι καν αν postαρει. Ίσως κάποιος θέλει να το φτιάξει ή να βρει κάτι χρήσιμο μέσα. Φοράει μια μητρική Intel D845WN, CPU μια P4 στα 1,5Ghz socket 478, έχει 2x256MB SDRAM στα 133 (όχι DDR), ένα DVD player και ένα DVD-R άσπρα, modem, κάρτα δικτύου (λογικά 100αρα), GPU άγνωστων στοιχείων και μια κάρτα ήχου που αν θυμάμαι καλά είναι Creative soundblaster live 5.1. Δεν θα δοθεί σκληρός μιας και είναι IDE και δεν εχω λειτουργικό PC με IDΕ θυρα για να τον καθαρίσω από τυχόν δικά μου αρχεία. Επίσης υπάρχει μία οθόνη CRT Sony trinitron E230 17" που από όσο γνωρίζω είναι λειτουργική. Παραλαβή από Άγιο Δημήτριο Αττικής. Προτιμώ παραλαβή από το σπίτι μου αλλά αν δεν γίνεται τότε μπορώ να τα πάω κάπου εδώ γύρω (μέσα στον δήμο). Δίνονται μαζί ή και ξεχωριστά. Επικοινωνία με PM. Ευχαριστώ 2
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Ίσως να μην ενδιαφέρει κανενα αλλα.... here we go Χαρίζεται το 1ο μου PC το οποίο είναι ΜΗ λειτουργικό. Κάτι χάλασε πριν από μερικά χρόνια και δεν εχω ασχοληθεί να δώ μιας και δεν αξιζε. Μπορεί να είναι τροφοδορικό, μητρική ή κατι άλλο. Δεν θυμάμαι καν αν postαρει. Ίσως κάποιος θέλει να το φτιάξει ή να βρει κάτι χρήσιμο μέσα. Φοράει μια μητρική Intel D845WN, CPU μια P4 στα 1,5Ghz socket 478, έχει 2x256MB SDRAM στα 133 (όχι DDR), ένα DVD player και ένα DVD-R άσπρα, modem, κάρτα δικτύου (λογικά 100αρα), GPU άγνωστων στοιχείων και μια κάρτα ήχου που αν θυμάμαι καλά είναι Creative soundblaster live 5.1. Δεν θα δοθεί σκληρός μιας και είναι IDE και δεν εχω λειτουργικό PC με IDΕ θυρα για να τον καθαρίσω από τυχόν δικά μου αρχεία. Επίσης υπάρχει μία οθόνη CRT Sony trinitron E230 17" που από όσο γνωρίζω είναι λειτουργική. Παραλαβή από Άγιο Δημήτριο Αττικής. Προτιμώ παραλαβή από το σπίτι μου αλλά αν δεν γίνεται τότε μπορώ να τα πάω κάπου εδώ γύρω (μέσα στον δήμο). Δίνονται μαζί ή και ξεχωριστά. Επικοινωνία με PM. Ευχαριστώ Γειά σας με ενδιαφέρουν μένω και εγώ αγ Δημήτριο
fingolfingr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Dark_Beast_John_Gr είπε Γειά σας με ενδιαφέρουν μένω και εγώ αγ Δημήτριο Δικά σου Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2019 από fingolfingr
georgios65 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, fingolfingr είπε Ίσως να μην ενδιαφέρει κανενα αλλα.... here we go Χαρίζεται το 1ο μου PC το οποίο είναι ΜΗ λειτουργικό. Κάτι χάλασε πριν από μερικά χρόνια και δεν εχω ασχοληθεί να δώ μιας και δεν αξιζε. Μπορεί να είναι τροφοδορικό, μητρική ή κατι άλλο. Δεν θυμάμαι καν αν postαρει. Ίσως κάποιος θέλει να το φτιάξει ή να βρει κάτι χρήσιμο μέσα. Φοράει μια μητρική Intel D845WN, CPU μια P4 στα 1,5Ghz socket 478, έχει 2x256MB SDRAM στα 133 (όχι DDR), ένα DVD player και ένα DVD-R άσπρα, modem, κάρτα δικτύου (λογικά 100αρα), GPU άγνωστων στοιχείων και μια κάρτα ήχου που αν θυμάμαι καλά είναι Creative soundblaster live 5.1. Δεν θα δοθεί σκληρός μιας και είναι IDE και δεν εχω λειτουργικό PC με IDΕ θυρα για να τον καθαρίσω από τυχόν δικά μου αρχεία. Επίσης υπάρχει μία οθόνη CRT Sony trinitron E230 17" που από όσο γνωρίζω είναι λειτουργική. Παραλαβή από Άγιο Δημήτριο Αττικής. Προτιμώ παραλαβή από το σπίτι μου αλλά αν δεν γίνεται τότε μπορώ να τα πάω κάπου εδώ γύρω (μέσα στον δήμο). Δίνονται μαζί ή και ξεχωριστά. Επικοινωνία με PM. Ευχαριστώ Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν ὀθόνη. Εὐχαριστῶ.
fingolfingr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τήν ὀθόνη. Εὐχαριστῶ. Ευχαριστω αλλα εχουν κλεισει για να δοθουν στον Dark_Beast_John_Gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις