mpitzi91 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 26 λεπτά πριν, 360city είπε Καλημερα σε όλους/ όλες να ευχαριστήσω τον @teledomenet πρώτα απο όλα για την καλή του διάθεση και την θετική του ενέργεια και μετά για τα πραγματάκια ! γιατί πάνω απο όλα μετράει ο άνθρωπος! θα ναι χαρά μου να κανονισουμε μια μέρα καμία ομαδική συνάντηση όλοι κάπου για ένα καφέ!!! Καλημέρα, αυτό δεν θα είναι συνάντηση, θα είναι παζάρι!!!! 1
LPFATHER Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Χαρίζεται το παρακάτω driver. Το πρόβλημά του είναι ότι για να ανοίξει το πορτάκι θέλει πολλές φορές να πατήσεις το κουμπί. Δίνεται για όποιον θέλει να ασχοληθεί να το φτιάξει μιας και εγώ πήρα άλλο και δεν θα ασχοληθώ. Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό Συνεννόηση μέσω ΠΜ 2
omegals Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 11 minutes ago, LPFATHER said: Χαρίζεται το παρακάτω driver. Το πρόβλημά του είναι ότι για να ανοίξει το πορτάκι θέλει πολλές φορές να πατήσεις το κουμπί. Δίνεται για όποιον θέλει να ασχοληθεί να το φτιάξει μιας και εγώ πήρα άλλο και δεν θα ασχοληθώ. Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό Συνεννόηση μέσω ΠΜ Pm
tadegr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 18 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Καλησπερα φιλε μου, ενεργο μελος εδω αλλα δεν εχω χαρισει στο συγκεκριμενο φορουμ, πρωτο ποστ σε αυτο το topic. Εχω χαρισει 2 πραγματακια σε αλλο γνωστο φορουμ που ειναι καθαρα για να χαριζεις εαν εχει να κανει 😛 Θα ενδιαφερομουν για τον τροχο, μπορω να περασω να παραλαβω, αλλα αν τυχον δεν θες διοτι δεν εχω χαρισει εδω κανενα προβλημα. (θα το κανω και αυτο καποια στιγμη οταν βρω χρονο και δω τι εχω για πεταμα χαχα) καλη συνεχεια. EDIT: Βρηκα και κατι να χαρισω. Λοιπον, χαριζω 3 invites για το private beta του Tom Clancy's The Division 2 PC game. Δε γνωριζω για ποσο καιρο θα ειναι το beta κτλ. Αλλα κατι λεει οτι αν παιξεις και κανεις ενα quest που λεγετε invaded mission περνεις ενα skin! Θα πρεπει να γινουμε φιλοι στο Uplay για να στειλω το invite! καλησπέρα ενδιαφέρομαι για 1 η και 2 αν γίνετε
ExTaCy1337 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, tadegr είπε καλησπέρα ενδιαφέρομαι για 1 η και 2 αν γίνετε Καλησπερα, εμεινε 1 σε προλαβαν με Pm πριν 4 ωρες τα δυο φυγανε στο μελος @Sugarpuffiepixie οποτε δινω και ενα σε σενα @tadegr στελνω πμ.
serdakis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Καλησπερα, εμεινε 1 σε προλαβαν με Pm πριν 4 ωρες τα δυο φυγανε στο μελος @Sugarpuffiepixie οποτε δινω και ενα σε σενα @tadegr στελνω πμ. Προλαβα ενα, για ενα φιλο??
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 20 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Καλησπερα φιλε μου, ενεργο μελος εδω αλλα δεν εχω χαρισει στο συγκεκριμενο φορουμ, πρωτο ποστ σε αυτο το topic. Εχω χαρισει 2 πραγματακια σε αλλο γνωστο φορουμ που ειναι καθαρα για να χαριζεις εαν εχει να κανει 😛 Θα ενδιαφερομουν για τον τροχο, μπορω να περασω να παραλαβω, αλλα αν τυχον δεν θες διοτι δεν εχω χαρισει εδω κανενα προβλημα. (θα το κανω και αυτο καποια στιγμη οταν βρω χρονο και δω τι εχω για πεταμα χαχα) καλη συνεχεια. EDIT: Βρηκα και κατι να χαρισω. Λοιπον, χαριζω 3 invites για το private beta του Tom Clancy's The Division 2 PC game. Δε γνωριζω για ποσο καιρο θα ειναι το beta κτλ. Αλλα κατι λεει οτι αν παιξεις και κανεις ενα quest που λεγετε invaded mission περνεις ενα skin! Θα πρεπει να γινουμε φιλοι στο Uplay για να στειλω το invite! Ευχαριστώ πολύ για τα beta invites!!
tadegr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, ExTaCy1337 είπε Καλησπερα, εμεινε 1 σε προλαβαν με Pm πριν 4 ωρες τα δυο φυγανε στο μελος @Sugarpuffiepixie οποτε δινω και ενα σε σενα @tadegr στελνω πμ. Ευχαριστώ πολύ serdakis σωστά ο ExTaCy1337 ευχαριστώ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από tadegr
serdakis Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, tadegr είπε Ευχαριστώ πολύ serdakis Λαθος, δεν στο εδωσα εγω.
mourgolukos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 27 λεπτά πριν, serdakis είπε Λαθος, δεν στο εδωσα εγω. Πες παρακαλώ και παίχτο άνετος και ας μην είσαι εσύ 🤣 1
ExTaCy1337 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, serdakis είπε Προλαβα ενα, για ενα φιλο?? Δυστυχως οχι, δωθηκαν 2+1 στα παραπανω μελη εντωμεταξυ μου χαρισε @AccountSaver εναν τροχο σημερα (Ευχαριστω φιλε!) και δεν εμεινε κλειδι να του δωσω που τελικα ηθελε Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2019 από ExTaCy1337
barcoder Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 7 ώρες πριν, LPFATHER είπε Χαρίζεται το παρακάτω driver. Το πρόβλημά του είναι ότι για να ανοίξει το πορτάκι θέλει πολλές φορές να πατήσεις το κουμπί. Δίνεται για όποιον θέλει να ασχοληθεί να το φτιάξει μιας και εγώ πήρα άλλο και δεν θα ασχοληθώ. Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό Συνεννόηση μέσω ΠΜ Ενδιαφέρομαι κι εγώ για το BR. Αν δεν το χρειαστεί ο έτερος "συνάδελφος", τότε let me know...
Πανος999 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Χαριζεται το ρολοι.. Παραλαβη απο Πετρουπολη-Περιστερι.. 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Χαριζεται το ρολοι.. Παραλαβη απο Πετρουπολη-Περιστερι.. Το θελω για το δωματιο του γιου μου μενω Χρυσουπολη
sintalkas Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, LPFATHER είπε Χαρίζεται το παρακάτω driver. Το πρόβλημά του είναι ότι για να ανοίξει το πορτάκι θέλει πολλές φορές να πατήσεις το κουμπί. Δίνεται για όποιον θέλει να ασχοληθεί να το φτιάξει μιας και εγώ πήρα άλλο και δεν θα ασχοληθώ. Παραλαβή από τον χώρο μου Αθήνα - Καματερό Συνεννόηση μέσω ΠΜ μεσα και εγω στελνω πμ ,να αναφερω πως η μητρική asus p5rd2 δοθήκε στον φίλο teledomenet Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2019 από sintalkas
Προτεινόμενες αναρτήσεις