AccountSaver Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα προς όλους. Έχω για χάρισμα μια μητρική s775 , ΜΗ λειτουργική ότι και αν έβαλα πάνω παραμένει νεκρή και postcode ,ότι ναναι ,βαρέθηκα και σταμάτησα να ασχολούμαι. ASUS CM κάτι.... Επίσης δίνεται και ένας τροχός , ηλεκτρικός (εργαλείο) einheil το οποίο θέλει καρβουνάκια;Έτσι μου είπαν .Οπότε χάρισμα και αυτό. Microsoft Wireless Keyboard / Mouse SET 2000 έκδοση , ΧΩΡΊΣ USB Receiver. Μια ψύκτρα που νομίζω είναι για socket 478 ,άγνωστο πραγματικά βρέθηκε στην αποθήκη. Ίδιοι όροι : Να έχει χαρίσει στο παρελθόν Να είναι ενεργό μέλος και όχι grinding λογαριασμός Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου (Κέντρο - Θεσσαλονίκη ) όχι αποστολές κτλ. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από AccountSaver 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosfl22 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ακυρο ειμαστε λιγο ....μακρια!! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από panosfl22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
portman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 καλησπερα σε ολους τους φιλους δεν ηξερα για αυτο το thread και μολισ μου το ειπε ενα αλλο παλικαρι που ειδε την αγγελια μου η οποια ειναι η παρακατω... εχω ενα στρωμα 160x200 για οποιον ενδιαφερεται 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Πολυ καλη φαση,μακαρι να βρεθει κατι,νομιζω εχω το ιδιο και ειναι αρκετα μαλακο και βολικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
portman Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) μολις τωρα ειδα οτι το στρωμα γραφει πανω μοντελο ROYAL με ελατηρια Bonnell, κοκοφοινικα, Λευκη βαμβακερη βατα και φερμουαρ! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από portman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
drkar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, AccountSaver είπε Καλησπέρα προς όλους. Έχω για χάρισμα μια μητρική s775 , ΜΗ λειτουργική ότι και αν έβαλα πάνω παραμένει νεκρή και postcode ,ότι ναναι ,βαρέθηκα και σταμάτησα να ασχολούμαι. ASUS CM κάτι.... Επίσης δίνεται και ένας τροχός , ηλεκτρικός (εργαλείο) einheil το οποίο θέλει καρβουνάκια;Έτσι μου είπαν .Οπότε χάρισμα και αυτό. Microsoft Wireless Keyboard / Mouse SET 2000 έκδοση , ΧΩΡΊΣ USB Receiver. Μια ψύκτρα που νομίζω είναι για socket 478 ,άγνωστο πραγματικά βρέθηκε στην αποθήκη. Ίδιοι όροι : Να έχει χαρίσει στο παρελθόν Να είναι ενεργό μέλος και όχι grinding λογαριασμός Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου (Κέντρο - Θεσσαλονίκη ) όχι αποστολές κτλ. Πέτρο να πάρω την μητρική να της ρίξω μια ματιά καθώς και το σετακι το Microsoft? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, AccountSaver είπε Καλησπέρα προς όλους. Έχω για χάρισμα μια μητρική s775 , ΜΗ λειτουργική ότι και αν έβαλα πάνω παραμένει νεκρή και postcode ,ότι ναναι ,βαρέθηκα και σταμάτησα να ασχολούμαι. ASUS CM κάτι.... Επίσης δίνεται και ένας τροχός , ηλεκτρικός (εργαλείο) einheil το οποίο θέλει καρβουνάκια;Έτσι μου είπαν .Οπότε χάρισμα και αυτό. Microsoft Wireless Keyboard / Mouse SET 2000 έκδοση , ΧΩΡΊΣ USB Receiver. Μια ψύκτρα που νομίζω είναι για socket 478 ,άγνωστο πραγματικά βρέθηκε στην αποθήκη. Ίδιοι όροι : Να έχει χαρίσει στο παρελθόν Να είναι ενεργό μέλος και όχι grinding λογαριασμός Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου (Κέντρο - Θεσσαλονίκη ) όχι αποστολές κτλ. Καλησπερα φιλε μου, ενεργο μελος εδω αλλα δεν εχω χαρισει στο συγκεκριμενο φορουμ, πρωτο ποστ σε αυτο το topic. Εχω χαρισει 2 πραγματακια σε αλλο γνωστο φορουμ που ειναι καθαρα για να χαριζεις εαν εχει να κανει 😛 Θα ενδιαφερομουν για τον τροχο, μπορω να περασω να παραλαβω, αλλα αν τυχον δεν θες διοτι δεν εχω χαρισει εδω κανενα προβλημα. (θα το κανω και αυτο καποια στιγμη οταν βρω χρονο και δω τι εχω για πεταμα χαχα) καλη συνεχεια. EDIT: Βρηκα και κατι να χαρισω. Λοιπον, χαριζω 3 invites για το private beta του Tom Clancy's The Division 2 PC game. Δε γνωριζω για ποσο καιρο θα ειναι το beta κτλ. Αλλα κατι λεει οτι αν παιξεις και κανεις ενα quest που λεγετε invaded mission περνεις ενα skin! Θα πρεπει να γινουμε φιλοι στο Uplay για να στειλω το invite! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από ExTaCy1337 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, AccountSaver είπε Καλησπέρα προς όλους. Έχω για χάρισμα μια μητρική s775 , ΜΗ λειτουργική ότι και αν έβαλα πάνω παραμένει νεκρή και postcode ,ότι ναναι ,βαρέθηκα και σταμάτησα να ασχολούμαι. ASUS CM κάτι.... Επίσης δίνεται και ένας τροχός , ηλεκτρικός (εργαλείο) einheil το οποίο θέλει καρβουνάκια;Έτσι μου είπαν .Οπότε χάρισμα και αυτό. Microsoft Wireless Keyboard / Mouse SET 2000 έκδοση , ΧΩΡΊΣ USB Receiver. Μια ψύκτρα που νομίζω είναι για socket 478 ,άγνωστο πραγματικά βρέθηκε στην αποθήκη. Ίδιοι όροι : Να έχει χαρίσει στο παρελθόν Να είναι ενεργό μέλος και όχι grinding λογαριασμός Παραλαβή μόνο από το σπίτι μου (Κέντρο - Θεσσαλονίκη ) όχι αποστολές κτλ. σΤΕΛΝΩ ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 52 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Γιατί ακριβώς ενδιαφέρεσαι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ExTaCy1337 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Μόλις τώρα, AccountSaver είπε Γιατί ακριβώς ενδιαφέρεσαι ; Εγραψα φιλε μου για τον τροχο Einhell με το προβλημα, μαλλον εγραψα πολλα και δεν το ειδες 😛 😛 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, ExTaCy1337 είπε Εγραψα φιλε μου για τον τροχο Einhell με το προβλημα, μαλλον εγραψα πολλα και δεν το ειδες 😛 😛 Ζαλισμένος γαρ! @drkar έκλεισε η μητρική / και το σετ και @ExTaCy1337 τροχός ! Μένει η ψύκτρα αλλιώς σκουπίδια.... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2019 από AccountSaver 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Sugarpuffiepixie είπε Θα με ενδιέφεραν αν δεν τα πάρει κάποιος άλλος χέρι με χέρι! Εδω το βλεπω λιγο δυσκολο να βρεθει μελος να παρει γυναικια παπουτσια χερι με χερι ετσι λεω να γινει εξαιρεση ετσι ωστε να φυγουν κ αυτα.. Στειλε μου πμ τα στοιχεια σου, να παει η γυναικα μου αυριο να δει ποσο ειναι τα μεταφορικα για να δουμε αν αξιζει να τα στειλω, αν θελεις φυσικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
motomoto Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Στις 28/9/2018 στις 11:18 ΠΜ, WebDevGr είπε Χαρίζεται Beelink MiniMXIII για ανταλακτικά ή για όποιον θέλει να δοκιμάσει να το ξαναζωντανέψει. Μαζί θα δωθεί και το Air Mouse A5 Multi - function το οποίο δουλεύει κανονικά Παραλαβή από το Ηράκλειο Κρήτης Γεια! Αν δεν το έδωσες, ενδιαφέρομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sugarpuffiepixie Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 11 ώρες πριν, teledomenet είπε Εδω το βλεπω λιγο δυσκολο να βρεθει μελος να παρει γυναικια παπουτσια χερι με χερι ετσι λεω να γινει εξαιρεση ετσι ωστε να φυγουν κ αυτα.. Στειλε μου πμ τα στοιχεια σου, να παει η γυναικα μου αυριο να δει ποσο ειναι τα μεταφορικα για να δουμε αν αξιζει να τα στειλω, αν θελεις φυσικα. Καλημέρα, σας στέλνω ΠΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2019 Καλημερα σε όλους/ όλες να ευχαριστήσω τον @teledomenet πρώτα απο όλα για την καλή του διάθεση και την θετική του ενέργεια και μετά για τα πραγματάκια ! γιατί πάνω απο όλα μετράει ο άνθρωπος! θα ναι χαρά μου να κανονισουμε μια μέρα καμία ομαδική συνάντηση όλοι κάπου για ένα καφέ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις