orfibous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Δίνεται κλειδάκι Steam για Crusader Kings 2 https://store.steampowered.com/app/203770/Crusader_Kings_II/ Όποιος ενδιαφέρεται Πρώτα εδώ και μετά pm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα φίλε! Ενδιαφέρομαι για το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, NickStavr είπε Χαρίζεται ξανά η τηλεόραση που πήρα πριν από δύο μήνες από το μέλος @Kostas.karras, διότι τελικά δεν μου χρειάστηκε για αυτό που την ήθελα. Παραλαβή από Κηφισιά. Εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Eυχαριστω τον φιλο Crybal για το κινητο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 3 hours ago, teledomenet said: Χαριζονται τα παρακατω 1.IPhone 4s Σε κατασταση καινουριου, αρκετα χρησιμοποιημενη μπαταρια. με θηκη χωρις φορτιστη. 2.3 motherboards & καρτα γραφικων Asus P5WD2 λειτουργικη απο οσο θυμαμαι με θεμα στον ηχο και την παραλληλη. ASRock 775VM800 για ανταλλακτικα P3 λειτουργικη απο οσο θυμαμαι με το κουτι της. Καρτα γραφικων μη λειτουργικη. 3.Keyboard για ανταλλακτικα. Πρωτα post εδω και μετα πμ. Τα πραγματα θα δοθουν ανα νουμερο σε 3 διαφορετικα μελοι. ΠΑΡΑΛΑΒΗ απο Αθηνα-Πετρουπολη. πολυ καλη η προσφορα σου Ενδιαφερομαι και γω για το κινητο για τη φουκαριαρα τη μανα μου Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steliosdim Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Στις 30/1/2019 στις 8:48 ΠΜ, e-tic είπε Ο συμφορουμίτης που εξέφρασε ενδιαφέρον δεν επικοινώνησε για να έρθει να την πάρει, οπότε είναι διαθέσιμη για όποιον άλλον ενδιαφέρεται. Παρελαβα την σκουπα απο @e-tic ευχαριστω πολυ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 40 λεπτά πριν, barman_ είπε πολυ καλη η προσφορα σου Ενδιαφερομαι και γω για το κινητο για τη φουκαριαρα τη μανα μου Ευχαριστω Εχω ενα απλο για την μανα σου που ηταν της μανας μου αλλα πρεπει να δω για την μπαταρια και τον φορτιστη γιατι δεν ξερω που ειναι. Αν σε ενδιαφερει θα ψαξω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Just now, teledomenet said: Εχω ενα απλο για την μανα σου που ηταν της μανας μου αλλα πρεπει να δω για την μπαταρια και τον φορτιστη γιατι δεν ξερω που ειναι. Αν σε ενδιαφερει θα ψαξω. Ευχαριστω πολυ για την προσφορα,αλλα δε θα μου χρειαστει..την εχουν φορτωσει φιλοι και γνωστοι με παλια τηλεφωνα και εχει πεισμωσει και θελει smartphone 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 2 minutes ago, teledomenet said: οκ οποτε εαν αλλαξει κατι θα περιμενω Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, barman_ είπε οποτε εαν αλλαξει κατι θα περιμενω Ευχαριστω πολυ Το IPhone ειναι κρατημενο και εισαι τεταρτος στην σειρα. Αν δεν με τα αλλα μελοι θα εχεις πμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, teledomenet είπε Χαριζονται τα παρακατω 1.IPhone 4s Σε κατασταση καινουριου, αρκετα χρησιμοποιημενη μπαταρια. με θηκη χωρις φορτιστη. 2.3 motherboards & καρτα γραφικων Asus P5WD2 λειτουργικη απο οσο θυμαμαι με θεμα στον ηχο και την παραλληλη. ASRock 775VM800 για ανταλλακτικα P3 λειτουργικη απο οσο θυμαμαι με το κουτι της. Καρτα γραφικων μη λειτουργικη. 3.Keyboard για ανταλλακτικα. Πρωτα post εδω και μετα πμ. Τα πραγματα θα δοθουν ανα νουμερο σε 3 διαφορετικα μελοι. ΠΑΡΑΛΑΒΗ απο Αθηνα-Πετρουπολη. αν τυχόν στραβώσει κάτι με τους άνωθεν θα με ενδιέφερε και εμένα το 4S καθότι συλλέκτης iPhone και μου λείπει το 4s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALMPANIS Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, barman_ είπε πολυ καλη η προσφορα σου Ενδιαφερομαι και γω για το κινητο για τη φουκαριαρα τη μανα μου Ευχαριστω Με ενδιαφέρει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teledomenet Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, ALMPANIS είπε Με ενδιαφέρει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι Δικο σου. Ειναι για ανταλλακτικα, δεν δουλευει το stick. Στειλε πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2019 4 ώρες πριν, teledomenet είπε Χαριζονται τα παρακατω 1.IPhone 4s Σε κατασταση καινουριου, αρκετα χρησιμοποιημενη μπαταρια. με θηκη χωρις φορτιστη. 2.3 motherboards & καρτα γραφικων Asus P5WD2 λειτουργικη απο οσο θυμαμαι με θεμα στον ηχο και την παραλληλη. ASRock 775VM800 για ανταλλακτικα P3 λειτουργικη απο οσο θυμαμαι με το κουτι της. Καρτα γραφικων μη λειτουργικη. 3.Keyboard για ανταλλακτικα. Πρωτα post εδω και μετα πμ. Τα πραγματα θα δοθουν ανα νουμερο σε 3 διαφορετικα μελοι. ΠΑΡΑΛΑΒΗ απο Αθηνα-Πετρουπολη. Αν αποφασίσεις να το πας σε κλήρωση το iPhone θα με ενδιέφερε και μένα, ευχαριστώ 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις