Doubt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 13 λεπτά πριν, sintalkas είπε δεν ξερω μου την εδωσε ενας φιλος μου λογικα ειναι σοκετ 478 Δε γράφει πάνω στο board μάρκα και μοντέλο;
teledomenet Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, sintalkas είπε ASUS P5RD2 λεει πανω αν δεν τι θελει ο φιλος με ενδιαφερει
sintalkas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) οποιος στείλει πρωτα πμ την παιρνει ,δεν στελνω κρατημένη για τον teledomenet h motherboard Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από sintalkas
Geo78 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Καλημέρα υπάρχει ακόμα??? Στις 2/1/2019 στις 9:12 ΜΜ, Doubt είπε Το είχα πάρει από @fmarkos αλλά μετά τη μετάβαση σε VDSL δε μου χρειάζεται πλέον. Huawei 520c ADSL for PSTN με λογότυπο Connex με το τροφοδοτικό του κι ένα καλώδιο ethernet. Παραλαβή από Αιγάλεω, στο μετρό είναι μια χαρά. Υ.Γ. Καλημέρα με ενδιαφέρει αν υπάρχει ακόμα...
teledomenet Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Geo78 είπε Καλημέρα υπάρχει ακόμα??? Καλημέρα με ενδιαφέρει αν υπάρχει ακόμα... εχω εγω ενα αλλα δεν βλεπω το τροφοδοτικο του. αν δεν το εχει πμ να στο δωσω. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2019 από teledomenet
ktlk21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 22 ώρες πριν, paylidis είπε Καλησπερες σε ολους 1) προ μηνών ειχα πάρει ένα Nokia Ν97 από το φίλο tigergreg ωστόσο δυστυχώς ενώ το τηλέφωνο φαίνεται να δουλεύει (χτυπάει μάλιστα κάθε μεσημέρι κατά τις 4 ξυπνητήρι!!!) δε δείχνει η οθονη τίποτα, χωρις να είναι σπασμένη κλπ. Πιθανότατα έχει ξεκουμπωσει κάποια καλωδιοταινια αλλά μου φαίνεται πολύ περίπλοκο για να το ανοίξω χωρίς να το σπάσω όποτε το ξαναχαριζω σε κάποιον γνωστη 2) τηλεχειριζομενο led dimmer αγνώστου καταστάσεως 3) Ασύρματο μοντεμ ρουτερ dsl για isdn OTE άνευ περαιτέρω προίκας 4) μικτης στερεοφωνικός που μου χάρισε κάποιος φιλος απο εδώ και αντικαταστάθηκε από έναν που μου έδωσε ο Στέλιος. Είναι λειτουργικός απλως λείπουν κάποια level switches 5) Μολυβοθήκη πλαστική 6) κασετινα πλαστική και άλλη μια ξύλινη (γκλαμουράτη) 7) Κανα δυο τρία διαφημιστικά παζλ 8 ) Υπέρτατου shell αγωνιστικά αυτοκίνητα 9) Καπέλο Aegean από τον κλασικό μαραθώνιο Διαδικασια : 1) Εκδηλωση ενδιαφέροντος εδώ 2) ΠΜ 3) Παραλαβη μεσημέροαπογευματινές ώρες απο Μαρουσι απαραίτητα παρουσία στο νήμα (aka χαρίσματα) ενδιαφέρομαι για το ΝΟΚΙΑ
Geo78 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 42 λεπτά πριν, teledomenet είπε εχω εγω ενα αλλα δεν βλεπω το τροφοδοτικο του. αν δεν το εχει πμ να στο δωσω. Οκ κανένα πρόβλημα! Ευχαριστώ!
Doubt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Geo78 είπε Καλημέρα υπάρχει ακόμα??? Καλημέρα με ενδιαφέρει αν υπάρχει ακόμα... Ναι Υπάρχει ακόμα. Στείλε π.μ.
*Kopanos* Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Χαρίζεται λαπτοπ HP, ανοίγει και δεν δείχνει τίποτα η οθόνη. ΧΩΡΙΣ φορτιστή, μπαταρία, σκληρό και λείπουν τρία πλήκτρα. Όχι αποστολές παραλαβή μονο απο Κορυδαλλό. 3
krami Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται λαπτοπ HP, ανοίγει και δεν δείχνει τίποτα η οθόνη. ΧΩΡΙΣ φορτιστή, μπαταρία, σκληρό και λείπουν τρία πλήκτρα. Όχι αποστολές παραλαβή μονο απο Κορυδαλλό. Ενδιαφερομαι
Kostas.karras Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 25 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζεται λαπτοπ HP, ανοίγει και δεν δείχνει τίποτα η οθόνη. ΧΩΡΙΣ φορτιστή, μπαταρία, σκληρό και λείπουν τρία πλήκτρα. Όχι αποστολές παραλαβή μονο απο Κορυδαλλό. Με ενδιαφέρει και εμενα.
nvnight Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Χαρίζεται η παρακάτω SD card 2gb Παραλαβή από Πατήσια μόνο, παρακαλώ μόνο άτομα που έχουν ενεργή συμμετοχή στο νήμα. 2
teledomenet Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, nvnight είπε Χαρίζεται η παρακάτω SD card 2gb Παραλαβή από Πατήσια μόνο, παρακαλώ μόνο άτομα που έχουν ενεργή συμμετοχή στο νήμα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου εχεις πμ
MSC3169 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Χαρίζεται επεξεργαστής Intel Core Duo T2300. Προτιμώ παράδοση Μοσχάτο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις