pantelikas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, AccountSaver είπε Δώθηκαν στον @pantelikas Ευχαριστώ, θα στείλω μια φωτό οταν μπούνε στο σχολείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoDRiC- Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Χαρίζεται ένα gaming mousepad μεσαίου μεγέθους κλειστό στο κουτί του απο την εταιρία sound blaster, είναι χρήσιμο για gaming απλώς το είχα κερδίσει σε τουρνουά και δεν το χρειάζομαι γιατί έχω ήδη 2 μεγάλα. Παραλαβή από τον χώρο μου δίπλα στο σταθμό Χολαργός μετρό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostom Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, GoDRiC- είπε Χαρίζεται ένα gaming mousepad μεσαίου μεγέθους κλειστό στο κουτί του απο την εταιρία sound blaster, είναι χρήσιμο για gaming απλώς το είχα κερδίσει σε τουρνουά και δεν το χρειάζομαι γιατί έχω ήδη 2 μεγάλα. Παραλαβή από τον χώρο μου δίπλα στο σταθμό Χολαργός μετρό. Ενδιαφερομαι για το Mousepad Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Στις 23/1/2019 στις 1:58 ΜΜ, tigergreg είπε Xαριζεται απο φιλο αυτη η μηχανη γεμισματος αδειων τσιγαρων. Ειναι στο κουτι της σχεδον αχρησιμοποιητη. Παραλαβη απο λεωφορο θησεως στην καλλιθεα ωρες καταστηματων η αποστολη με κουριερ και κοστος 10 ευρω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Εχει μπει και σε αλλο φορουμ με οτι συνεπαγεται αυτο. ΚΡΑΤΗΜΕΝΟ..... Λόγω χρονικής δυσκολίας απο μέρους μου, αποσύρομαι... Είναι ελεύθερη η σειρά για τον επόμενο ενδιαφερόμενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasaras123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Στις 21/1/2019 στις 7:57 ΜΜ, hp8 είπε δίνεται 1 ζευγάρι ηχεία μπαταρίας και dc τροφοδοσίας 6 volt (μέσω τροφοδοτικού Δεν παρέχεται ) Ευχαριστω πολυ τον χρηστη hp8, παραληφθηκαν, απο αυριο θα μπουν σε λειτουργια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grmarine96 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω: 1) τροφοδοτικά και usb ακουστικά για παλιά κινητά 2) ΤHOMSON μόντεμ του ΟΤΕ TG585. Το μόντεμ λειτουργεί κανονικά ΑΛΛΑ δεν δίνει internet και δεν μπόρεσα να μπω στο web interface του, αν και του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 3) Μια ψύκτρα,ήταν για επεξεργαστή AMD H αποστολή θα γίνει με δέμα ΕΛΤΑ και τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο. Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει σε λογαριασμό μου στην ΕΘΝΙΚΗ μόλις σας ταχυδρομήσω τα δέματα. Παρακαλώ ακολουθήστε την διαδικασία που προβλέπεται και να μην γίνουμε ΄φαντομάδες ' στις συναλλαγές μας με ότι αυτό συνεπάγεται. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2019 από grmarine96 ΑΝΑΝΕΩΣΗ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 παιδια θα ήθελα να χαρισω παλιούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές ,καποιοι με μικροβλαβες σε κοινωφελη ιδρύματα ,θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος που να απευθύνθω? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Στις 23/01/2019 στις 1:58 ΜΜ, tigergreg είπε Xαριζεται απο φιλο αυτη η μηχανη γεμισματος αδειων τσιγαρων. Ειναι στο κουτι της σχεδον αχρησιμοποιητη. Παραλαβη απο λεωφορο θησεως στην καλλιθεα ωρες καταστηματων η αποστολη με κουριερ και κοστος 10 ευρω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Εχει μπει και σε αλλο φορουμ με οτι συνεπαγεται αυτο. Διαθεσιμο παλι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
azografos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 6 ώρες πριν, grmarine96 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 1) ΝOKIA N70 'κλειδωμένο' σε UK VODAFONE. Χωρίς φορτιστή,αλλά με μπαταρία LG KU990 μαζί με την μπαταρία και τον φορτιστή του. Το κινητό 'κολλάει' στο ξεκίνημά του και δεν μπορεί να προχωρήσει στο κεντρικό μενού. Nokia 1622-2 με σπασμένη οθόνη, ίσως χρήσιμο για ανταλλακτικά 2) Usb καλώδια,τροφοδοτικά και usb ακουστικά για παλιά κινητά 3) ΤHOMSON μόντεμ του ΟΤΕ TG585. Το μόντεμ λειτουργεί κανονικά ΑΛΛΑ δεν δίνει internet και δεν μπόρεσα να μπω στο web interface του, αν και του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 4) Μια ψύκτρα,ήταν για επεξεργαστή AMD H αποστολή θα γίνει με δέμα ΕΛΤΑ και τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο. Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει σε λογαριασμό μου στην ΕΘΝΙΚΗ μόλις σας ταχυδρομήσω τα δέματα. Παρακαλώ ακολουθήστε την διαδικασία που προβλέπεται και να μην γίνουμε ΄φαντομάδες ' στις συναλλαγές μας με ότι αυτό συνεπάγεται. Καλημερα. Με ενδιαφέρουν τα κινητά και τα USB για τη συλλογή μου. Στέλνω PM. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grandebill Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, grmarine96 είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 1) ΝOKIA N70 'κλειδωμένο' σε UK VODAFONE. Χωρίς φορτιστή,αλλά με μπαταρία LG KU990 μαζί με την μπαταρία και τον φορτιστή του. Το κινητό 'κολλάει' στο ξεκίνημά του και δεν μπορεί να προχωρήσει στο κεντρικό μενού. Nokia 1622-2 με σπασμένη οθόνη, ίσως χρήσιμο για ανταλλακτικά 2) Usb καλώδια,τροφοδοτικά και usb ακουστικά για παλιά κινητά 3) ΤHOMSON μόντεμ του ΟΤΕ TG585. Το μόντεμ λειτουργεί κανονικά ΑΛΛΑ δεν δίνει internet και δεν μπόρεσα να μπω στο web interface του, αν και του έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων 4) Μια ψύκτρα,ήταν για επεξεργαστή AMD H αποστολή θα γίνει με δέμα ΕΛΤΑ και τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο. Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνει σε λογαριασμό μου στην ΕΘΝΙΚΗ μόλις σας ταχυδρομήσω τα δέματα. Παρακαλώ ακολουθήστε την διαδικασία που προβλέπεται και να μην γίνουμε ΄φαντομάδες ' στις συναλλαγές μας με ότι αυτό συνεπάγεται. Ενδιαφέρομαι για το Ν70 . Σας εχω στειλει μηνυμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galans Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Στις 5/12/2018 στις 9:58 ΜΜ, Galans είπε Καλησπέρα χαρίζονται 2 ΑΤΧ cases Άσπρα με dvdrw, fdd, M/B, CPU (παλία κομμάτια και άγνωστης λειτουργικότητας). Περιοχή Μαρούσι Επίσης αυτές οι μνήμες σε όποιν μπορεί να είναι χρήσιμες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 εαν θελει καποιος εξαρτηματα απο παλια λαπτοπ μου λέει αν εχετε κανενα παλαιολιθικο λαπτοπ και θελετε να το ζωντανεψετε υπαρχουν διαφορα που μπορω να δωσω η και ολοκληρα τα λαπτοπ,πχ μνημη ραμ ,σκληρος ide ,οθονη κτλ απαραιτητη προυποθεση να τα παρετε ολοκληρα και να μην καταληξουν για τα υλικα τους σε λιωσιμο,για αυτο σοβαρες μονο προτασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, sintalkas είπε εαν θελει καποιος εξαρτηματα απο παλια λαπτοπ μου λέει αν εχετε κανενα παλαιολιθικο λαπτοπ και θελετε να το ζωντανεψετε υπαρχουν διαφορα που μπορω να δωσω η και ολοκληρα τα λαπτοπ,πχ μνημη ραμ ,σκληρος ide ,οθονη κτλ απαραιτητη προυποθεση να τα παρετε ολοκληρα και να μην καταληξουν για τα υλικα τους σε λιωσιμο,για αυτο σοβαρες μονο προτασεις. Πες μου τι εχεις απο ide μπας και εχεις κανεναν καλυτερο απο τον 30αρη που εχω σε εναν παππου. Ψαχνω και αυτο το πληκτρολογιο μπας και κατα τυχη το εχεις MP-03756XX-839 MP-03756GR-1211L Εκει που γραφει XX δεν με ενδιαφερει τι θα γραφει. Και πληκτρα να λειπουν δεν με πειραζει αρκει να δουλευει εχω πληκτρα να βαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, sintalkas είπε εαν θελει καποιος εξαρτηματα απο παλια λαπτοπ μου λέει αν εχετε κανενα παλαιολιθικο λαπτοπ και θελετε να το ζωντανεψετε υπαρχουν διαφορα που μπορω να δωσω η και ολοκληρα τα λαπτοπ,πχ μνημη ραμ ,σκληρος ide ,οθονη κτλ απαραιτητη προυποθεση να τα παρετε ολοκληρα και να μην καταληξουν για τα υλικα τους σε λιωσιμο,για αυτο σοβαρες μονο προτασεις. Εχεις πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 είναι ενα ibm r50e me pentium m 1,75 me ide hdd 40gb,1,25γιγα ραμ και χαλασμενο τροφοδοτικο μαλλον ,ο υπολογιστης δεν ανοίγει. ενα μιτακ pentium 4 ,30 gb ιδε (χαλασμενος),χωρις dvd και με ενα καμμενο πιξελ 14 ιντσος. 6 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Πες μου τι εχεις απο ide μπας και εχεις κανεναν καλυτερο απο τον 30αρη που εχω σε εναν παππου. Ψαχνω και αυτο το πληκτρολογιο μπας και κατα τυχη το εχεις MP-03756XX-839 MP-03756GR-1211L Εκει που γραφει XX δεν με ενδιαφερει τι θα γραφει. Και πληκτρα να λειπουν δεν με πειραζει αρκει να δουλευει εχω πληκτρα να βαλω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις