sp3cial Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, 360city είπε καλημερα , εχω την Bosch και παιρνει αυτες τις καψουλες αρα με ενδιαφέρει. Επίσης όταν λες οτι ηταν απο λαθος αγορα τι μηχανη εχεις γιατι και εμενα μου ειχαν παρει καποιες αλλες (δεν θυμαμαι για ποια μηχανη ειναι γιατι απλα δεν μου κανανε) οι οποιες δεν ειναι σαν τις τασιμο ή της αλλες που μοιαζουν σαν κουτακι μικρο απο γαλα , αλλα ειναι σαν φουσκωμενο σακουλακι . Αν σου λεει κατι να στις δωσω αφου πρωτα σιγουρευτω οτι δεν εχουν ληξει. μου τις ειχαν φερει για την μηχανη και τελικα ηταν λαθος. και αυτες τελος καλοκαιριου τις πηρανε και ειναι σε κουτακι μεσα στο ψυγείο (λεκανη φρουτων). Αν θες το ψαχνω παραπανω αν θες... Σου στέλνω μήνυμα να συνεννοηθούμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Dimi99 είπε Με ενδιαφέρει το τηλεκοντρόλ ευχαριστώ Αμα εισαι Λαρισα στειλε μου πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Ntouris3 είπε Ενδιαφέρομαι αν υπάρχει περίπτωση να το στείλεις (δικά μου έξοδα) Όχι,δεν στέλνω.Το γράφω μόνο παραλαβή από τον χώρο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntouris3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, AccountSaver είπε Όχι,δεν στέλνω.Το γράφω μόνο παραλαβή από τον χώρο μου. Οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pantelikas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 11 ώρες πριν, AccountSaver είπε Χαρίζω 2 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ο ένας είναι IDEQ λειτουργικό μηχάνημα, απλά ταλαιπωρημένο case και αρχαιοκαπηλία το σύστημα ολόκληρο, Pentium 4 κάτι τέτοιο. MINI CASE είναι σαν μέγεθος Ο 2ος είναι ,κανονικός πύργος midi-tower ,1.5GB RAM ,80GB HDD . Όροι: ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ .Να έχει ξανά χαρίσει στο παρελθόν Όχι, grinding λογαριασμοί με μηδαμινή δραστηριότητα Παραλαβή μόνο από το χώρο μου , Θεσσαλονίκη - Τριανδρία. ΠΡΩΤΑ Εδώ , και μετά ΡΜ.ΡΜ.ΡΜ.ΘΡΜ.ΘαΘ Θέλω έναν για το δημοτικό σχολείο της γειτονιάς μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας. Θά ἤθελα, νά εὐχαριστήσω τό μέλος Redfield γιά τό Scanner καί τό Deskpro. Θά δωθοῦν μαζί μέ τήν ὀθόνη, πού μοῦ ἔδωσε τό μέλος Steggianas καί μέ πληκτρολόγιο, ποντίκι καί τά παρελκόμενα τροφοδοτικά καλώδια, πού θά προσφέρω ἐγώ, σέ τελειόφοιτο μαθητή τοῦ δημοτικοῦ, πού ἡ οἰκογένειά του ἔχει οἰκονομικά προβλήματα. Εὐχαριστῶ καί πάλι καί τούς δύο γιά τήν εὐγενική τους χειρονομία. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από georgios65 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Στις 15/01/2019 στις 1:46 ΜΜ, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης.... 1.Ποντικι ασυρματο bluetoοth ACER FERRARI με επαναφορτιζομενες ΑΑ μπαταριες που φορτιζουν με καλωδιο USB που δυστυχως εχω χασει. Δινω και εναν φορτιστη μαζι. Λειτουργει και με αλκαλικες αν θυμαμαι καλα. Το ποντικι ειναι μεν λειτουργικο αλλα απο τα χρονια που καθεται τα κλικ πρεπει πολλες φορες να τα διπλοπατας. Επισης το μαυρο λαστιχοειδες εξωτερικο "κολλαει" και θελει καθαρισμα. Το ποντικι δεν παρεληφθη τελικα οποτε ειναι παλι διαθεσιμο...... Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου κατοπιν συνεννοησης. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Ευχαριστώ τον Ε-tic k Tigergreg για τα πράγματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Χαριζεται monopoly shell.. Ειναι η κλασικη, απλα ειναι της shell.. Παραλαβη απο Ιλιον.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Χαρίζεται Dot Matrix εκτυπωτής Compuprint 3031N , δεν γνωρίζω εαν λειτουργεί (αλλά λογικά είναι λειτουργικός). Παραλαβή από Αγία Παρασκεύη λόγω βάρους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται το τρίμερ της philips από την προσφορά της shell. Μια φορά το δοκίμασα, κόπηκα κι από τότε κάθεται στο κουτί του. Δόθηκε Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από Doubt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maxdore217 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 51 λεπτά πριν, Doubt είπε Χαρίζεται το τρίμερ της philips από την προσφορά της shell. Μια φορά το δοκίμασα, κόπηκα κι από τότε κάθεται στο κουτί του. Παραλαβή από Αιγάλεω. με ενδιαφέρει και εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 18 ώρες πριν, Πανος999 είπε Χαριζεται monopoly shell.. Ειναι η κλασικη, απλα ειναι της shell.. Παραλαβη απο Ιλιον.. Καλημέρα... ενδιαφέρομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Στις 24/1/2019 στις 10:16 ΜΜ, pantelikas είπε Δώθηκαν στον @pantelikas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 19/1/2019 στις 6:14 ΜΜ, Doubt είπε Και BULGIN PXD701/061/10/1 IEC POWER DISTRIBUTION, 6, 10A, 250VAC Με το καλώδιο τροφοδοσίας του και 4 τριπολικά καλώδια 13Α. Δεν το έχω δοκιμάσει αν λειτουργεί 100% αλλά θα προσπαθήσω. Παραλαβή από Αιγάλεω. Παρελαβα!Ευχαριστω τον Κωστα! Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2019 από Kostas.karras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις