360city Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 59 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Αν βάλει ubuntu στον P4, το πιθανότερο είναι να σκάσει 😛 Μάλλον Lubuntu ή Xubuntu εννοείς Ubuntu 12.04.5 lts , 1GB ram 2Ghz CPU σε αυτη την ver ειναι το project του , δεν μπορω να του χαλασω εγω την συνταγη!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Xαριζεται απο φιλο αυτη η μηχανη γεμισματος αδειων τσιγαρων. Ειναι στο κουτι της σχεδον αχρησιμοποιητη. Παραλαβη απο λεωφορο θησεως στην καλλιθεα ωρες καταστηματων η αποστολη με κουριερ και κοστος 10 ευρω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Εχει μπει και σε αλλο φορουμ με οτι συνεπαγεται αυτο. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2019 από tigergreg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntouris3 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, apanos είπε Καλησπέρα σε όλους χαρίζω MELE M3 TV Box Android, με το τηλεχειριστήριο και το τροφοδοτικό του είναι αυτό εδώ https://www.tinydeal.com/mele-m3-android-42-tv-box-with-wifihdmirj45ram-1gb4gb-hd-p-95850.html Το πρόβλημα είναι ότι ενώ παίρνει ρεύμα (ανάβουν τα λαμπάκια) δεν δίνει σήμα στην τηλεόραση. Δοκιμασμένο μόνο με HDMI. Αν κάποιος θέλει να το αναστήσει... δικό του. Λόγω περιορισμένου (πολύ περιορισμένου, όμως χρόνου) θα έρθει να το πάρει κάποιος ή Σαββατοκύριακο από Αθήνα Καλλιθέα ή καθημερινές από Θεσσαλονίκη Καλαμαριά. Λυπάμαι αλλά μου είναι αδύνατο να στείλω Ευχαριστώ πολύ Ενδιαφέρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esem Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 17 ώρες πριν, apanos είπε Καλησπέρα σε όλους χαρίζω MELE M3 TV Box Android, με το τηλεχειριστήριο και το τροφοδοτικό του είναι αυτό εδώ https://www.tinydeal.com/mele-m3-android-42-tv-box-with-wifihdmirj45ram-1gb4gb-hd-p-95850.html Το πρόβλημα είναι ότι ενώ παίρνει ρεύμα (ανάβουν τα λαμπάκια) δεν δίνει σήμα στην τηλεόραση. Δοκιμασμένο μόνο με HDMI. Αν κάποιος θέλει να το αναστήσει... δικό του. Λόγω περιορισμένου (πολύ περιορισμένου, όμως χρόνου) θα έρθει να το πάρει κάποιος ή Σαββατοκύριακο από Αθήνα Καλλιθέα ή καθημερινές από Θεσσαλονίκη Καλαμαριά. Λυπάμαι αλλά μου είναι αδύνατο να στείλω Ευχαριστώ πολύ Ευχαριστω πολυ τον @apanos για το tv box και την αριστη συνεννοηση! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sargio01 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, tigergreg είπε Xαριζεται απο φιλο αυτη η μηχανη γεμισματος αδειων τσιγαρων. Ειναι στο κουτι της σχεδον αχρησιμοποιητη. Παραλαβη απο λεωφορο θησεως στην καλλιθεα ωρες καταστηματων η αποστολη με κουριερ και κοστος 10 ευρω. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ. Εχει μπει και σε αλλο φορουμ με οτι συνεπαγεται αυτο. Ω ρε φίλε! Ενδιαφέρομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apanos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Παιδιά το TV Box δόθηκε στον πρώτο που απάντησε. Παρακαλώ μην στέλνεται άλλα μηνύματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) χαριζεται nikon coolpix l25 χαλασμένη (φωτογραφικη καμερα) Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από sintalkas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, sintalkas είπε χαριζεται nikon lx25 χαλασμένη (φωτογραφικη καμερα) Νομίζω με ενδιαφέρει, αλλά κάτι δεν πάει καλά με το μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasaras123 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Στις 21/1/2019 στις 7:57 ΜΜ, hp8 είπε δίνεται 1 ζευγάρι ηχεία μπαταρίας και dc τροφοδοσίας 6 volt (μέσω τροφοδοτικού Δεν παρέχεται ) υπαρχουν ακομη ? περιοχη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AccountSaver Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Χαρίζω 2 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ο ένας είναι IDEQ λειτουργικό μηχάνημα, απλά ταλαιπωρημένο case και αρχαιοκαπηλία το σύστημα ολόκληρο, Pentium 4 κάτι τέτοιο. MINI CASE είναι σαν μέγεθος Ο 2ος είναι ,κανονικός πύργος midi-tower ,1.5GB RAM ,80GB HDD . Όροι: ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ .Να έχει ξανά χαρίσει στο παρελθόν Όχι, grinding λογαριασμοί με μηδαμινή δραστηριότητα Παραλαβή μόνο από το χώρο μου , Θεσσαλονίκη - Τριανδρία. ΠΡΩΤΑ Εδώ , και μετά ΡΜ. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntouris3 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, AccountSaver είπε Χαρίζω 2 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ο ένας είναι IDEQ λειτουργικό μηχάνημα, απλά ταλαιπωρημένο case και αρχαιοκαπηλία το σύστημα ολόκληρο, Pentium 4 κάτι τέτοιο. MINI CASE είναι σαν μέγεθος Ο 2ος είναι ,κανονικός πύργος midi-tower ,1.5GB RAM ,80GB HDD . Όροι: ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ .Να έχει ξανά χαρίσει στο παρελθόν Όχι, grinding λογαριασμοί με μηδαμινή δραστηριότητα Παραλαβή μόνο από το χώρο μου , Θεσσαλονίκη - Τριανδρία. ΠΡΩΤΑ Εδώ , και μετά ΡΜ. Ενδιαφέρομαι αν υπάρχει περίπτωση να το στείλεις (δικά μου έξοδα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, tasaras123 είπε υπαρχουν ακομη ? περιοχη ? εχετε πμ για να παραλαβετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Καλησπέρα χαρίζονται κάψουλες μηχανής taisimo από λάθος αγορά. Είναι κρίμα να τις πετάξω. Αθήνα μένω. Θα τις κρατήσω 3-4 μέρες. Αγορασμένες το καλοκαίρι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
360city Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, sp3cial είπε Καλησπέρα χαρίζονται κάψουλες μηχανής taisimo από λάθος αγορά. Είναι κρίμα να τις πετάξω. Αθήνα μένω. Θα τις κρατήσω 3-4 μέρες. Αγορασμένες το καλοκαίρι. καλημερα , εχω την Bosch και παιρνει αυτες τις καψουλες αρα με ενδιαφέρει. Επίσης όταν λες οτι ηταν απο λαθος αγορα τι μηχανη εχεις γιατι και εμενα μου ειχαν παρει καποιες αλλες (δεν θυμαμαι για ποια μηχανη ειναι γιατι απλα δεν μου κανανε) οι οποιες δεν ειναι σαν τις τασιμο ή της αλλες που μοιαζουν σαν κουτακι μικρο απο γαλα , αλλα ειναι σαν φουσκωμενο σακουλακι . Αν σου λεει κατι να στις δωσω αφου πρωτα σιγουρευτω οτι δεν εχουν ληξει. μου τις ειχαν φερει για την μηχανη και τελικα ηταν λαθος. και αυτες τελος καλοκαιριου τις πηρανε και ειναι σε κουτακι μεσα στο ψυγείο (λεκανη φρουτων). Αν θες το ψαχνω παραπανω αν θες... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi99 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Στις 22/1/2019 στις 9:02 ΜΜ, Darkito είπε χαρίζονται ειμαι Λαρισα. Με ενδιαφέρει το τηλεκοντρόλ ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις