Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! [part 3]

billdanos
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συζήτηση συνεχίζεται στο παρακάτω θέμα

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Snip είπε

Δίνονται τα 2 χερούλια της φωτογραφίας. Είναι από καρέκλα γραφείου και συγκεκριμένα αγορασμενη από τα ΙΚΕΑ, μοντέλο verner. Μαζί και οι βίδες τους. Η καρέκλα δεν υπάρχει (ήταν σε άθλια κατάσταση) τα χερούλια όμως είναι σχεδόν άψογα. Επείδη ξέρω ότι είναι ένα κομμάτι που μπορεί να σπάσει σε μια καρέκλα, μπορεί κάποιου να του φανούν χρήσιμες.

received_2455048587900584.jpeg

received_281145605896825.jpeg

Παρόλο που η καρέκλα μου είναι από πλαίσιο μοιάζουν ίδια. Θα μπορούσες μήπως να βάλεις διαστάσεις από τρύπα σε τρύπα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή πολλοί χρησιμοποιούμε κωδικό cu/cosmote για συγκεκριμένη και ίσως μοναδική χρήση, μήπως να ανοίγαμε συγκεκριμένο thread για ανταλλαγή του "περισσεύματος"? Μιας και είναι κάτι που μπορεί να χαρίζεται πολύ συχνά. Αλήθεια μήπως υπάρχει ήδη κάτι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dimitris_st13 είπε

Επειδή πολλοί χρησιμοποιούμε κωδικό cu/cosmote για συγκεκριμένη και ίσως μοναδική χρήση, μήπως να ανοίγαμε συγκεκριμένο thread για ανταλλαγή του "περισσεύματος"? Μιας και είναι κάτι που μπορεί να χαρίζεται πολύ συχνά. Αλήθεια μήπως υπάρχει ήδη κάτι?

Θρεντ δικό του δεν υπάρχει, μπορεί αυτος που παίρνει τον κωδικό να τον ξανά χαρίζει εδώ με μια αναφορά που έχει χρησιμοποιηθεί.

Επεξ/σία από *Kopanos*

1 λεπτό πριν, *Kopanos* είπε

Μπορεί αυτος που παίρνει τον κωδικό να τον ξανά χαρίζει με μια αναφορά που έχει χρησιμοποιηθεί.

Επειδή βλέπω συχνά πάρε δώσε στο παρόν νήμα, για αυτό το πρότεινα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mourgolukos είπε

Παρόλο που η καρέκλα μου είναι από πλαίσιο μοιάζουν ίδια. Θα μπορούσες μήπως να βάλεις διαστάσεις από τρύπα σε τρύπα;

οπτικά μοιάζουν ίδια με μιας renberget που εχω από ikea, αν είναι έτσι, οι αποστάσεις είναι 8cm η κάθετη και 14cm η οριζόντια

---edit---

αποστάσεις από κέντρο σε κέντρο

Επεξ/σία από Oscar_Mike

Στις 6/1/2019 στις 9:40 ΠΜ, Doubt είπε

Huawei 520c ADSL for PSTN με λογότυπο Connex με το τροφοδοτικό του κι ένα καλώδιο ethernet.

Ακόμα διαθέσιμο.

Και BULGIN PXD701/061/10/1 IEC POWER DISTRIBUTION, 6, 10A, 250VAC

Με το καλώδιο τροφοδοσίας του και 4 τριπολικά καλώδια 13Α. Δεν το έχω δοκιμάσει αν λειτουργεί 100% αλλά θα προσπαθήσω.

Παραλαβή από Αιγάλεω.

IMG_20190119_172230.jpg

• Like 1

2 λεπτά πριν, Doubt είπε

Ακόμα διαθέσιμο.

Και BULGIN PXD701/061/10/1 IEC POWER DISTRIBUTION, 6, 10A, 250VAC

Με το καλώδιο τροφοδοσίας του και 4 τριπολικά καλώδια 13Α. Δεν το έχω δοκιμάσει αν λειτουργεί 100% αλλά θα προσπαθήσω.

Παραλαβή από Αιγάλεω.

IMG_20190119_172230.jpg

θα με ενδιεφερε

3 ώρες πριν, Oscar_Mike είπε

οπτικά μοιάζουν ίδια με μιας renberget που εχω από ikea, αν είναι έτσι, οι αποστάσεις είναι 8cm η κάθετη και 14cm η οριζόντια

---edit---

αποστάσεις από κέντρο σε κέντρο

εμένα είναι 8 η κάθετη και 15,5 η οριζόντια

χαρίζεται cooling pad για laptop κανει και σε νετμπουκ και ως 14 ιντσες ultrabooks μαρκας με εκαψες λειτουργικο αλλα χωρις κανενα καλωδιο ,κανει οποιοδηποτε καλωδιο mini usb ,να αναφερω πως μπορει να λειτουργησει και ως usb hub και επισης διαθέτει 3 ανεμιστηρακιά πάνω.

Παραλαβη οποτε και οπου με βολευει ,κεντρο αθηνα και νοτια προαστια,δεν στελνω.

2 ώρες πριν, sintalkas είπε

χαρίζεται cooling pad για laptop κανει και σε νετμπουκ και ως 14 ιντσες ultrabooks μαρκας με εκαψες λειτουργικο αλλα χωρις κανενα καλωδιο ,κανει οποιοδηποτε καλωδιο mini usb ,να αναφερω πως μπορει να λειτουργησει και ως usb hub και επισης διαθέτει 3 ανεμιστηρακιά πάνω.

Παραλαβη οποτε και οπου με βολευει ,κεντρο αθηνα και νοτια προαστια,δεν στελνω.

Ενδιαφέρομαι
Στέλνω πμ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...