360city Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 9 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης..... 1.Μοντεμ CISCO LINKSYS WAG54G2 με τροφοδοτικο και καλωδια σε αριστη κατασταση. 2.ΜΡ3 πολυ μικρο PHILIPS GO GEAR 2GB σαν καινουργιο χωρις παρελκομενα. 3.Χειριστηριο για ασυρματο αυτοκινητο παιχνιδι RADIOSHACK AGGRESOR ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ! 4.ΤECHNOSTAR ALL IN 1 MINI CARD READER λειτουργικο χωρις καλωδιο usb με πλαστικα που "κολλανε" απο την πολυκαιρια. 5.Ασυρματο τηλεφωνο MOTOROLA C1001LBI λειτουργικο με τροφοδοτικο και καλωδια αλλα θελει καθαρισμα επαφων και εξωτερικο και πιθανον επαναφορτιζομενες μπαταριες. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο εφετειο αθηνας. Μην καπαρωνετε κατι και μετα κανετε πισω γιατι εκτος απο ενοχληση διωχνετε αλλους πιθανους ενδιαφερομενους. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ ωστε να παιρνω ειδοποιηση και να κραταω τις προτεραιοτητες. καλημερα και καλη χρονια, με ενδιαφερει το μοντεμ ευχαριστω πολυ παραλαβη επιτοπου κατόπιν συνεννόησης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Γρηγορη με ενδιαφερει το Philips για τον γιο μου αλλα ειμαι κρυομενος μπορεις μεσα στην βδομαδα; Και το card reader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 31 λεπτά πριν, tigergreg είπε Χαριζονται τα εξης..... 1.Μοντεμ CISCO LINKSYS WAG54G2 με τροφοδοτικο και καλωδια σε αριστη κατασταση. 2.ΜΡ3 πολυ μικρο PHILIPS GO GEAR 2GB σαν καινουργιο χωρις παρελκομενα. 3.Χειριστηριο για ασυρματο αυτοκινητο παιχνιδι RADIOSHACK AGGRESOR ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ! 4.ΤECHNOSTAR ALL IN 1 MINI CARD READER λειτουργικο χωρις καλωδιο usb με πλαστικα που "κολλανε" απο την πολυκαιρια. 5.Ασυρματο τηλεφωνο MOTOROLA C1001LBI λειτουργικο με τροφοδοτικο και καλωδια αλλα θελει καθαρισμα επαφων και εξωτερικο και πιθανον επαναφορτιζομενες μπαταριες. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο εφετειο αθηνας. Μην καπαρωνετε κατι και μετα κανετε πισω γιατι εκτος απο ενοχληση διωχνετε αλλους πιθανους ενδιαφερομενους. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ ωστε να παιρνω ειδοποιηση και να κραταω τις προτεραιοτητες. Γρηγόρη θα με ενδιέφερε και εμένα το Phillips Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikegad Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Στις 6/1/2019 στις 12:04 ΠΜ, giannis234 είπε HP 78 X1τεμ Δοθηκε ( mikegad ) https://store.hp.com/us/en/pdp/hp-78-tri-color-original-ink-cartridge-p-c6578dn-140--1 HP 78XL X1τεμ Δοθηκε ( mikegad ) https://store.hp.com/us/en/pdp/hp-78xl-high-yield-tri-color-original-ink-cartridge-p-c6578an-140--1 HP 45 black X2τεμ Δοθηκε ( mikegad ) https://store.hp.com/us/en/pdp/hp-45-black-original-ink-cartridge-p-51645a-140--1 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον giannis234 για τα και για την προσφορά του και για τον κόπο του να μου τα στείλει. Πραγματικά με έβγαλε από αρκετά έξοδα αφού τα συγκεκριμένα μελάνια είναι πλέον δυσεύρετα. Επίσης στην συσκευασία παρέλαβα και ένα ρουτερ dlink. Σε περίπτωση που δεν μπορέσω τελικά να το σετάρω όπως θέλω ,θα ξαναβρεθεί εδώ. Να σαι καλά Γιάννη!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 32 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Γρηγορη με ενδιαφερει το Philips για τον γιο μου αλλα ειμαι κρυομενος μπορεις μεσα στην βδομαδα; Και το card reader Δυστυχως μπαινω σε προγραμμα υγειας για αμεα δευτερα πρωι και δεν θα ειμαι διαθεσιμος τουλαχιστον για 8 μερες. Γι αυτο εβαλα τον ορο για 48 ωρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Ωραία να το κάνουμε Κυριακή μεσημέρι 3-4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ωραία να το κάνουμε Κυριακή μεσημέρι 3-4 ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΚ. ΣΤΕΙΛΕ ΠΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fir3fly Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Χαρίζω αυτά τα βιβλία, παραλαβή από Άγιο Δημήτριο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, Kostas.karras είπε Αν δεν το έδωσες ενδιαφέρεται ένας φίλος με mi a2. Μου έστειλε ο Phoenix7 αλλά δεν ταιριάζει στο κινητό του. Οπότε δώσε μου μία διεύθυνση να σου το ταχυδρομήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, Fir3fly είπε Χαρίζω αυτά τα βιβλία, παραλαβή από Άγιο Δημήτριο.. φίλε μου θα με ενδιεφέραν σου στελνω πμ χαριζεται scsi σκανερ μαρκας everex ειναι σε αριστα οπτικη κατασταση αλλα σε αγνωστη λειτουργικη κατασταση λογω του οτι το βρηκα τυχαια σε ενα μαγαζι που νοικιαζα ,επισης δεν ξερω αν εχω το τροφοδοτικο του παραλαβη οποτε με βολευει αττικη και περιχωρα ,δεν στελνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Στις 7/1/2019 στις 10:00 ΜΜ, tornado είπε δινονται αλυσιδες χιονιου με τις διαστασεις τις φωτογραφιας. Τις δινω γιατι αλλαξα αμαξι και πλεον μου ειναι αχρηστες, αν και ειναι στο βαλιτσακι τους αχρησιμοποιητες, οποτε προφανως μου ηταν - ειναι αχρηστες. Προυποθεσεις: α. αυτος που θα τις παρει να εχει χαρισει κατι στο παρον θεμα. β. παραλαβη απο κεντρο αθηνας, απο το σπιτι μου, δυστυχως ειναι λιγο βαριες για να τις κουβαλαω σε μετρο. ΥΓ.... δεν καταλαβαινω μερικους που αντι να τις χαρισουν, θα εβαζαν τις αλυσιδες 5-10 ευρω.... κανε το καλο και ριξτο στο γιαλο ρεεεε....αλλα οκ! Να ευχαριστήσω και δημόσια, αν και λίγο καθυστερημένα, τον tornado για τις αλυσίδες. Πραγματικά αχρησιμοποίητες και ακριβώς το νουμεράκι μου Είμαι πλέον έτοιμος για κάθε "Τηλέμαχο", "Σοφία" ή "Μαρικάκι"* αλλά κυρίως για τις καθιερωμένες εξορμήσεις στους χειμερινούς προορισμούς. Για σκι ή για....μάσα (μάλλον πιο πιθανό το δεύτερο ) * Ξέρω ότι είναι καρά-off topic αλλά αυτή η ιστορία με την ονοματοδοσία στα καιρικά φαινόμενα πώς μας προέκυψε τελευταία; Αν και έχω χρόνια στην καμπούρα μου δεν θυμάμαι να μιλούσαμε ποτέ τόσο προσωποποιημένα για κακοκαιρίες. Περιμέναμε την έλευση του χιονιά και όχι του...Επαμεινώνδα. Ξέρει κανείς αν υπήρχε πάντα και απλά δεν αναφερόταν ή είναι άλλο ένα αμερικάνικο συνήθειο που πέρασε και σε μας; (εκεί θυμάμαι ότι είχαν πάντα ονομασίες και μάλιστα είχανε και θέματα...ισότητας του στυλ "γιατί οι τυφώνες να έχουν γυναικεία και όχι αντρικά ονόματα" ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, haris_216 είπε * Ξέρω ότι είναι καρά-off topic αλλά αυτή η ιστορία με την ονοματοδοσία στα καιρικά φαινόμενα πώς μας προέκυψε τελευταία; Αν και έχω χρόνια στην καμπούρα μου δεν θυμάμαι να μιλούσαμε ποτέ τόσο προσωποποιημένα για κακοκαιρίες. Περιμέναμε την έλευση του χιονιά και όχι του...Επαμεινώνδα. Ξέρει κανείς αν υπήρχε πάντα και απλά δεν αναφερόταν ή είναι άλλο ένα αμερικάνικο συνήθειο που πέρασε και σε μας; (εκεί θυμάμαι ότι είχαν πάντα ονομασίες και μάλιστα είχανε και θέματα...ισότητας του στυλ "γιατί οι τυφώνες να έχουν γυναικεία και όχι αντρικά ονόματα" ) Το μόνο που έμαθα (πρόσφατα) είναι πως υπάρχει αλφαβητική σειρά στην ονοματοδοσία π.χ. Σοφία Τηλέμαχος Υπατία Φαιδων κλπ κλπ Προσωπικά το βρίσκω γελοίο και άνευ αξίας σε πρακτικό επίπεδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 8 λεπτά πριν, haris_216 είπε * Ξέρω ότι είναι καρά-off topic αλλά αυτή η ιστορία με την ονοματοδοσία στα καιρικά φαινόμενα πώς μας προέκυψε τελευταία; Αν και έχω χρόνια στην καμπούρα μου δεν θυμάμαι να μιλούσαμε ποτέ τόσο προσωποποιημένα για κακοκαιρίες. Περιμέναμε την έλευση του χιονιά και όχι του...Επαμεινώνδα. Ξέρει κανείς αν υπήρχε πάντα και απλά δεν αναφερόταν ή είναι άλλο ένα αμερικάνικο συνήθειο που πέρασε και σε μας; (εκεί θυμάμαι ότι είχαν πάντα ονομασίες και μάλιστα είχανε και θέματα...ισότητας του στυλ "γιατί οι τυφώνες να έχουν γυναικεία και όχι αντρικά ονόματα" ) Ακολουθεί το αμερικανικό μοντέλο.Αν παρατηρήσεις τα αρχικά γράμματα από τα ονόματα των φαινομένων είναι σε αλφαβητική σειρά. «Ραφαήλ, «Σοφία», «Τηλέμαχος»,«Υπατία». Διάβασε και εδώ: https://www.ethnos.gr/ellada/13470_kairos-poios-kai-giati-dinei-onomata-stis-kakokairies Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Χαρίζω 2 CRT 17": https://www.cnet.com/products/sony-hmd-a220-crt-monitor-17/ https://www.amazon.co.uk/AOC-731-White-CRT-Monitor/dp/B0009PZ9T8 Παράδοση αποκλειστικά κάπου μέσα στο τρίγωνο Παλλήνη - Μαρούσι - Νέο Ψυχικό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sintalkas Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 χαρίζω ΒΟΗΘΗΜΑ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗ Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΤΑΚΗ ,είναι σε αρκετά καλη καταστασή ,αν δεν το παρει κανενας θα καταλήξει στον κάδο ανακύκλωσης. Παραλαβή εντός Αττικης όπου με βολεύει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις