tornado Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Στις 7/1/2019 στις 10:43 ΜΜ, haris_216 είπε Καλησπέρα Θα με ενδιέφεραν, αν είναι ακόμα διαθέσιμες. Χαρη καλοφορετες και καλες χιονομπαλες! 2
slr Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, azografos είπε Αν στέλνεις Θεσσαλονίκη, ενδιαφέρομαι. Κάπου κάπου κατεβαίνω Θεσσαλονίκη. Αν δεν ενδιαφερθεί κανένας να τον παραλάβει από Σέρρες μπορώ όταν κατέβω να βρεθούμε να στον δώσω. 1
salmador Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Χαρίζονται τα εξής imitation μελάνια εκτυπωτή (Δεν θυμάμαι από ποιον μου ξεμειναν αλλά σίγουρα είναι της Canon) 1. 3x PG15BK 2. 2x CLI8Y 3. 2x CLI8M 4. 1x CLI8C 5. 2 τεμ. με την ένδειξη "8" Όλα σφραγισμένα και αποθηκευμένα για τουλάχιστον 5 χρόνια, οπότε δεν ξέρω αν έχει κάποια επίπτωση στην ποιότητα τους. Παραλαβή όλα μαζί από Θεσσαλονίκη ανατολικά μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες αλλιώς πάνε κάδο. Ενδιαφέρον πρώτα εδώ και μετά σε pm 1
rayven18 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) άκυρο τελικά Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2019 από rayven18
esem Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, salmador είπε Χαρίζονται τα εξής imitation μελάνια εκτυπωτή (Δεν θυμάμαι από ποιον μου ξεμειναν αλλά σίγουρα είναι της Canon) 1. 3x PG15BK 2. 2x CLI8Y 3. 2x CLI8M 4. 1x CLI8C 5. 2 τεμ. με την ένδειξη "8" Όλα σφραγισμένα και αποθηκευμένα για τουλάχιστον 5 χρόνια, οπότε δεν ξέρω αν έχει κάποια επίπτωση στην ποιότητα τους. Παραλαβή όλα μαζί από Θεσσαλονίκη ανατολικά μέσα στις επόμενες 2-3 μέρες αλλιώς πάνε κάδο. Ενδιαφέρον πρώτα εδώ και μετά σε pm Με ενδιαφερουν, σου στελνω πμ
e-tic Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Τροφοδοτικό lien-chang aip-0165 που βγήκε απο μία οθόνη LG. Κάτι έχει καεί και δεν δίνει ρεύμα, αλλά σε οπτικό έλεγχο δεν εντόπισα κάτι εμφανές, οπότε το αντικατέστησα πάραυτα. Κάποιος με καλύτερες γνώσεις ηλεκτρονικού σίγουρα θα μπορέσει να εντοπισει το πρόβλημα και να το επιδιορθώσει ή έστω να βρεί χρήση στα λοιπά λειτουργικά στοιχεία. πμ και παραλαβή απο Καλλιθέα. 2
azografos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, slr είπε Κάπου κάπου κατεβαίνω Θεσσαλονίκη. Αν δεν ενδιαφερθεί κανένας να τον παραλάβει από Σέρρες μπορώ όταν κατέβω να βρεθούμε να στον δώσω. Σ’ ευχαριστω !
Kostas.karras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, e-tic είπε Τροφοδοτικό lien-chang aip-0165 που βγήκε απο μία οθόνη LG. Κάτι έχει καεί και δεν δίνει ρεύμα, αλλά σε οπτικό έλεγχο δεν εντόπισα κάτι εμφανές, οπότε το αντικατέστησα πάραυτα. Κάποιος με καλύτερες γνώσεις ηλεκτρονικού σίγουρα θα μπορέσει να εντοπισει το πρόβλημα και να το επιδιορθώσει ή έστω να βρεί χρήση στα λοιπά λειτουργικά στοιχεία. πμ και παραλαβή απο Καλλιθέα. Ενδιαφέρομαι!! Στέλνω πμ.
tigergreg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Στις 24/12/2018 στις 1:53 ΜΜ, Kapoios Akuros είπε Γειά χαρά και χρόνια πολλά Δίνονται τα παρακάτω όπως φαίνονται στις φωτογραφιες δύο αποκωδικοποιητες Digital Box και F&U. Άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. Μενίδι και Ζωγράφου Παρελαβα....ευχαριστω πολυ.
tigergreg Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Στις 08/01/2019 στις 9:35 ΠΜ, e-tic είπε Χαρίζεται η βιβλιοθήκη/γραφείο της φωτογραφίας σε μετριοκαλή κατάσταση. Αν δεν κάνω λάθος, σπάει σε 2 (τουλάχιστον) κομμάτια και δεν είναι ιδιαίτερα βαριά. Παραλαβή απο Καλλιθέα. Προτεραιότητα θα δωθεί στα ενεργά μέλη του παρόντος νήματος. Έφυγε Παρεληφθη....ευχαριστω πολυ.
Haldol Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 9:41 ΜΜ, Haldol είπε Καλησπέρα! Πρώτη μου συνεισφορά: Δίνω μαύρη ματ θήκη σιλικόνης της KW mobile και μαύρο tempered glass της mocolo για Xiaomi Mi A2 / 6X. Είναι αχρησιμοποίητα, σκόπευα να πάρω το Mi A2, αλλά εν τέλει θα μείνω πιστός στην Apple, θα πάρω iPhone XR. Συναντιόμαστε Ηράκλειο (Κρήτη) ή το στέλνω ταχυδρομικώς - δικά μου έξοδα - δε θα πεθάνουμε για 2 ευρώ. Εκδήλωση ενδιαφέροντος στο thread και μετά pm. Απόκρυψη περιεχομένων Αγόρια και κορίτσια, κανείς δε τα θέλει αυτά; Να τα πετάξω αν είναι. 😞 Τα κρατάω καμιά 'βδομάδα ακόμα. 1
Snip Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2019 Να ευχαριστήσω πολύ τον mourgolukos για την πλακέτα του s5. Επίσης πολλά ευχαριστώ και στον Kostas.karras για την εξυπηρέτηση που έκανε και την παρέλαβε για χάρη μου. Να είστε καλά, παιδιά. 1
Phoenix7 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Haldol είπε Αγόρια και κορίτσια, κανείς δε τα θέλει αυτά; Να τα πετάξω αν είναι. 😞 Τα κρατάω καμιά 'βδομάδα ακόμα. Εχεις μήνυμα!
Kostas.karras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Haldol είπε Αγόρια και κορίτσια, κανείς δε τα θέλει αυτά; Να τα πετάξω αν είναι. 😞 Τα κρατάω καμιά 'βδομάδα ακόμα. Αν δεν το έδωσες ενδιαφέρεται ένας φίλος με mi a2.
tigergreg Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χαριζονται τα εξης..... 1.Μοντεμ CISCO LINKSYS WAG54G2 με τροφοδοτικο και καλωδια σε αριστη κατασταση. ΔΟΘΗΚΕ! 2.ΜΡ3 πολυ μικρο PHILIPS GO GEAR 2GB σαν καινουργιο χωρις παρελκομενα. ΔΟΘΗΚΕ! 3.Χειριστηριο για ασυρματο αυτοκινητο παιχνιδι RADIOSHACK AGGRESOR ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ! 4.ΤECHNOSTAR ALL IN 1 MINI CARD READER λειτουργικο χωρις καλωδιο usb με πλαστικα που "κολλανε" απο την πολυκαιρια. ΔΟΘΗΚΕ! 5.Ασυρματο τηλεφωνο MOTOROLA C1001LBI λειτουργικο με τροφοδοτικο και καλωδια αλλα θελει καθαρισμα επαφων και εξωτερικο και πιθανον επαναφορτιζομενες μπαταριες. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΕΝΤΟΣ 48ΩΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΟΥ πισω απο εφετειο αθηνας. Μην καπαρωνετε κατι και μετα κανετε πισω γιατι εκτος απο ενοχληση διωχνετε αλλους πιθανους ενδιαφερομενους. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα πμ ωστε να παιρνω ειδοποιηση και να κραταω τις προτεραιοτητες. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από tigergreg 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις