mourgolukos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Kostas.karras είπε Θα με ενδιεφερε, Αν θελει και ο panostom δωσε μου και τα δικα του, να ερθει να τα παραλαβει απο εμενα, ανω πατησια. Είναι και ο Φουελ7
Kostas.karras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Είναι και ο Φουελ7 Οκ, κανενα προβλημα, ας μου στειλουν και πμ να το κανονισουμε αν ειναι.
Crybal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, mourgolukos είπε Είναι και ο Φουελ7 Αν τα παρει ο kostas.karras και ειναι ακομα διαθεσιμα,τοτε θα ηθελα το OTG και το WIFI 1
nous13 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Στις 4/1/2019 στις 5:50 ΜΜ, nous13 είπε Ενδιαφέρομαι! Παρέλαβα κι ευχαριστώ τον φίλο @*Kopanos*!
tsiv Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Alegreto είπε Ραδιόφωνο αυτοκινήτου χωρίς δυνατότητα USB Παρακαλώ οι παραλαβές μόνο χέρι-χέρι απο τη περιοχή μου , ή απο κοντινή σε εμένα.. Eνδιαφέρομαι για το ραδιοκασετόφωνο. Στέλνω πμ Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από tsiv 1
papoys1 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, mourgolukos είπε ελπίζω να μην μας πεις να γίνουμε και subscriber 😂 Δεν έχω σκοπό να γίνω Youtuber εξάλλου δεν τόχω γιατί είναι περιορισμένες οι γνώσεις μου.Για πλάκα και δοκιμαστκά αν μπορώ να το κάνω το ανέβασα. Διάβαζα παντού αρνητικά σχόλια και είπα να κάνω μία δοκιμή για λίγη επιλεκτική μουσική επειδή το cd τα είχε παίξει μόνο ράδιο είχα στο αυτοκίνητο και με εξέπληξε ευχάριστα. Τώρα αν θέλετε να κάνετε λάικ ή ντισλάικ που λέει και ο φτωχός δεν μου κάνει ούτε κρύο ούτε ζέστη.☺️
Alegreto Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 53 λεπτά πριν, tsiv είπε Eνδιαφέρομαι για το ραδιοκασετόφωνο. Στέλνω πμ Λυπάμαι , γιατί απο οτι είδα το μέλος Beep ενδιαφέρθηκε να το πάρει πρίν απο τρείς ώρες περίπου.. 3 ώρες πριν, Beep είπε ενδιαφέρομαι. Ωραία...είναι δικό σου...στείλε μου ΠΜ για λεπτομέρειες παράδοσης.... 1
tsiv Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Alegreto είπε Λυπάμαι , γιατί απο οτι είδα το μέλος Beep ενδιαφέρθηκε να το πάρει πρίν απο τρείς ώρες περίπου.. Ok. Aν αλλάξει κάτι ενημέρωσέ με. Σου έχω στείλει και πμ. Ευχαριστώ
Alegreto Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, tsiv είπε Ok. Aν αλλάξει κάτι ενημέρωσέ με. Σου έχω στείλει και πμ. Ευχαριστώ Θα είσαι ο πρώτος εαν κάτι δεν τρέξει καλά.. 1
tsiv Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Alegreto είπε Θα είσαι ο πρώτος εαν κάτι δεν τρέξει καλά.. Να 'σαι καλά!
swanctt Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Χαρίζω router forthnet technicolor.. Εχω χασει το τροφοδοτικο του.. παραλαβη μονο απο καποιο μετρο Περιστερι.. δε στελνω 1
rafa1919 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 18 λεπτά πριν, swanctt είπε Χαρίζω router forthnet technicolor.. Εχω χασει το τροφοδοτικο του.. παραλαβη μονο απο καποιο μετρο Περιστερι.. δε στελνω Ποιο μοντέλο είναι φίλε μου;
ryu_hadouken Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 https://drive.google.com/drive/folders/18roKIAGEd_9EX-5BfMwbQMi6Iw8wnuNJ XΆΡΙΖΟΝΤΑI (περιοχή Πάτρα) : Καδράκι Βέσπα 3D από JUMBO μεγέθους Α3 σαν καινούριο αξίας περίπου 3-4 ευρώ Καδράκι από σκληρό χαρτόνι Budapest Call You μεγέθους Α3 καινούριο αξίας 5-6 ευρώ Καδράκι μεταλλικό Ηαrley Davidson αξίας 8 ευρώ καινούριο με ζελατίνα Καδράκι μεταλλικό Road 66 μεγέθους Α3 καινούριο Μπασκέτα από Jumbo η συγκεκριμένη εντελώς καινούρια αχρησιμοποίητη απλά είναι εκτός συσκευασίας. https://www.e-jumbo.gr/paichnidia/athlitika/basketes/mikres-basketes-domatiou/basketa-domatiou-me-bala_269328 2
rafa1919 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, swanctt είπε Είναι το technicolor TD5130 Με ενδιαφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις