Doubt Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το είχα πάρει από @fmarkos αλλά μετά τη μετάβαση σε VDSL δε μου χρειάζεται πλέον. Huawei 520c ADSL for PSTN με λογότυπο Connex με το τροφοδοτικό του κι ένα καλώδιο ethernet. Παραλαβή από Αιγάλεω, στο μετρό είναι μια χαρά. Υ.Γ. Επεξ/σία 2 Ιανουαρίου 2019 από Doubt 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alegreto Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, dimitris_st13 είπε Ενδιαφέρομαι για την κουρευτική αν υπάρχει ακόμα. Σε 5 λεπτά θα αναρτήσω φωτογραφίες να τις δείτε..κοίτα και μετά πές μου αν ενδιαφέρεσαι.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpitzi91 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, SahiMontana είπε Δικός σου. Στέλνω pm Δικά σου. Στέλνω pm Ευχαριστώ πολυ! Παρέλαβα!! Στις 28/12/2018 στις 12:00 ΜΜ, BrickHouse είπε κρατημένος ο ποδηλατικος εξοπλισμος για το μελος mpitzi91 μεχρι του χρονου. Ευχαριστώ πολυ! Παρέλαβα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρηστος Στ. Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 11 λεπτά πριν, Doubt είπε Το είχα πάρει από @fmarkos αλλά μετά τη μετάβαση σε VDSL δε μου χρειάζεται πλέον. Huawei 520c ADSL for PSTN με λογότυπο Connex με το τροφοδοτικό του κι ένα καλώδιο ethernet. Παραλαβή από Αιγάλεω, στο μετρό είναι μια χαρά. Υ.Γ. καλησπερα φιλε ενδιαφερομαι στελνω pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_st13 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, Alegreto είπε Σε 5 λεπτά θα αναρτήσω φωτογραφίες να τις δείτε..κοίτα και μετά πές μου αν ενδιαφέρεσαι.. Ενδιαφέρομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iPnos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Χαρίζονται: - PCI Modem Creative DS1932 - PCI TV Card Crypto 878TV Rev: D - Καλώδιο VGA (παρέλαβε ο φίλος nvnight) - Καλώδιο DVI-D (Single Link) - DVD-RW LG GSA-4163B λευκό (μη λειτουργικό, αυστηρά για πειραματιμούς) - GamePro τεύχη: #58, #66 - Λάμπα Philips Eco Classic Incandescent E27 70w 1200lm 2800k - Λάμπες Philips Incandescent E27 40w (2 τεμάχια) - Λάμπες Lexman CFL Ε14 5W 2700K (2 τεμάχια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alegreto Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, dimitris_st13 είπε Ενδιαφέρομαι 🎇..Μόλις έγινε δικό σου..στείλε πμ για τις λεπτομέρειες.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 15 ώρες πριν, MSC3169 είπε Χαρίζεται πολυμηχάνημα Canon MX310. Λειτουργεί κανονικά, απλά θέλει μελάνια. Εκτός και αν κάποιος θέλει να το έχει μόνο ως scanner και fax. Καλησπέρα! Ειναι ακόμη διαθέσιμο; Χρειάζομαι ένα σκανερ για να ψηφιοποίησω τις οικογενειακές φωτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
navger Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Έφυγε Καλημέρα, εχω ενα hi fi, sony rx99, μονο τη κυρια μοναδα, χωρις τα μεγάφωνα. Ειχει χαλασει το cd, θυμάμαι το ειχα ανοιξει και.ειχα δει οτι ειχαν κοπει/ξεραθει τα λαστιχακια, αλλα δεν ασχολήθηκα. Κατα τα αλλα πρεπει να ειναι οκ Εαν το θελει καποιος μου λεει. Παραλαβή απο Μαρουσι, Νικος Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2019 από navger Έφυγε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
THE GG GAMER Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, navger είπε Καλημέρα, εχω ενα hi fi, sony rx99, μονο τη κυρια μοναδα, χωρις τα μεγάφωνα. Ειχει χαλασει το cd, θυμάμαι το ειχα ανοιξει και.ειχα δει οτι ειχαν κοπει/ξεραθει τα λαστιχακια, αλλα δεν ασχολήθηκα. Κατα τα αλλα πρεπει να ειναι οκ Εαν το θελει καποιος μου λεει. Παραλαβή απο Μαρουσι, Νικος Δηλώνω ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fuel7 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 17 ώρες πριν, MSC3169 είπε Χαρίζεται πολυμηχάνημα Canon MX310. Λειτουργεί κανονικά, απλά θέλει μελάνια. Εκτός και αν κάποιος θέλει να το έχει μόνο ως scanner και fax. ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos121 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Στις 30/12/2018 στις 9:06 ΠΜ, tigergreg είπε Στην αγγελια υπαρχει καποιος που την "παρακολουθει".... Ειναι αστειο και μου εχει συμβει και μενα.... Τι παρακολουθει αραγε? Να πεσει κι αλλο η τιμη? η μηπως του δωσεις κανα 10ευρω να ερθει να το παρει? προφανως την εχει βαλει στη "λιστα του" με τα υποψιν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*Kopanos* Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 22 ώρες πριν, SahiMontana είπε Καλησπέρα. Δίνονται ένα μπεργκιν 80λιτρο αν θυμάμαι καλά και 2 ψαροντούφεκα μιας και έχω κόψει με το σπορ πλέον. Κάθονται χρόνια. Τα ντουφέκια θέλουν συντήρηση και ο σάκος ένα καλό πλύσιμο. Περιοχή Άγιος Ιωάννης Ρέντης Αττικής. Δυστυχώς δεν βρίσκω τη βελόνα για το ένα ψαροντούφεκο. Παρέλαβα , ευχαριστώ πολύ τον SahiMontana Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 16 λεπτά πριν, nikos121 είπε προφανως την εχει βαλει στη "λιστα του" με τα υποψιν Και ο λογος? Συμφωνα με την λογικη βεβαια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roybatty Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, tigergreg είπε Και ο λογος? Συμφωνα με την λογικη βεβαια.... Σύμφωνα με τη λογική σου λέει "κάτσε να δω αν το χρειάζομαι πρώτα και αν ναι αποθηκεύω την αγγελία για να μην την ψάχνω μετά".Έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον. Είναι προτιμότερο από το να το ζητάει ασχέτως αν το χρειάζεται ή όχι,όπως κάνουν και μερικοί σε αυτό το thread. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις