paylidis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 43 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Χρόνια πολλά! Δηλώνω ενδιαφέρον για 7,12,13 κ παραλαβή από το γνωστό μέρος 😊 Το ίδιο γνωστό μέρος πρέπει να έχουμε, Ε; Χρόνια πολλά και καλες γιορτές σε όλους! παμε και από εμένα ένα χάρισμα Ασύρματο μοντεμ ρουτερ dsl isdn OTE άνευ περαιτέρω προίκας μικτης στερεοφωνικός που μου χάρισε κάποιος φιλος και αντικαταστάθηκε από έναν που μου έδωσε ο Στέλιος. Είναι λειτουργικός απλως λείπουν κάποια level switches κα Κάρτα ήχου usb Ένα πακέτο φωτογραφικό χαρτί ΗΡ 10*15cm σφραγισμένο 100 φυλλα Μολυβοθήκη πλαστική κασετινα πλαστική και άλλη μια ξύλινη (γκλαμουράτη) Κανα δυο τρία διαφημιστικά παζλ Υπέρτατου shell αγωνιστικά αυτοκίνητα Καπέλο Aegean από τον κλασικό μαραθώνιο ανεμιστηρακι usb (πιθανώς xiaomi δε παίρνω όρκο) Θηκή ζωνησ κινητού (για κανονικό τηλέφωνο όχι παντόφλες σμαρτ) της Nokia δερμάτινη σαν καινούργια Φορτιστης usb 5v1a αμερικανικός και ανταπτορας ...αυτά βλέπω στην κούτα με τα χαρίσματα για την ώρα...έχει κι αλλά από κάτω θα αποκαλυφθούν. Πρώτα εδώ κ μετά πμ μονο σε μέλη που έχουν χαρίσει κάποτε 3 ώρες πριν, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ: Πλαστικες μολυβοθηκες Αναπτηρες,θελουν γεμισμα Λαζερ και led φωτισμο, θελει μπαταριες Ξυριστικη μηχανη, πηγα να την χρησιμοποιησω αλλα μου φανηκε αρκετα κακη,δεν μαρεσε καθολου, καπου πρεπει να εχω και τα εξαρτηματα της. Ξηλωμενα απο κουτια υπολογιστων υποδοχες δισκων, μπορει καποιος να τα χρησιμοποιησει Μεγενθυντικος φακος με led , θελει μπαταρια Απογυμνωτης καλωδιων, πηρα αλλον πιο ποιοτικο Ρολο'ι' χεριου, εχει σπασμενο τσαμακι και λειπει ο λεπτοδεικτης, κατα τ'αλλα λειτουργικο Καποιο ειδος πολυεστιακων γυαλιων το οποιο ρυθμιζεται, αχρησιμοποιειτα. Ενα ζευγαρι ακουσικα ΝΟΚΙΑ καινουργια, ενα hama μτχ. (αγνωστη κατασταση,μου τα δωσανε), ενα λουρακι λευκο για κινητα κ.α Ενα σετ ασυρματα logitech αγορασμενα απο εναν κοπριτη που δεν δουλευαν και δυο ποντικια ακομα που λειπει απο ενα το στικακι, το αλλο δεν δουλευει. Θηκη καπνου (new),στριφτιερες,ταμπακιερες,μεταλλικες θηκες για πακετα τσιγαρων (new) Μινι κοφτακη ηλεκτρονικων, σχεδον καινουργιο αλλα οχι ποιοτικο. Τα πραγματα θα μπουνε και σε διπλανο φορουμ επομενως προτεραιοτητα σε οποιον στειλει πρωτος. Πρωτα ποστ μετα πμ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Κωστα εαν μεινουν ο απογυμνωτης, το κοφτάκι και μια θηκη για πακετο davidoff μου τα στελνεις με το γνωστό τροπο;; Αυριο απογευμα θα είμαι μαρουσι εαν εξυπηρετει... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 49 λεπτά πριν, paylidis είπε Το ίδιο γνωστό μέρος πρέπει να έχουμε, Ε; Χρόνια πολλά και καλες γιορτές σε όλους! παμε και από εμένα ένα χάρισμα Ασύρματο μοντεμ ρουτερ dsl isdn OTE άνευ περαιτέρω προίκας μικτης στερεοφωνικός που μου χάρισε κάποιος φιλος και αντικαταστάθηκε από έναν που μου έδωσε ο Στέλιος. Είναι λειτουργικός απλως λείπουν κάποια level switches κα Κάρτα ήχου usb Ένα πακέτο φωτογραφικό χαρτί ΗΡ 10*15cm σφραγισμένο 100 φυλλα Μολυβοθήκη πλαστική κασετινα πλαστική και άλλη μια ξύλινη (γκλαμουράτη) Κανα δυο τρία διαφημιστικά παζλ Υπέρτατου shell αγωνιστικά αυτοκίνητα Καπέλο Aegean από τον κλασικό μαραθώνιο ανεμιστηρακι usb (πιθανώς xiaomi δε παίρνω όρκο) Θηκή ζωνησ κινητού (για κανονικό τηλέφωνο όχι παντόφλες σμαρτ) της Nokia δερμάτινη σαν καινούργια Φορτιστης usb 5v1a αμερικανικός και ανταπτορας ...αυτά βλέπω στην κούτα με τα χαρίσματα για την ώρα...έχει κι αλλά από κάτω θα αποκαλυφθούν. Πρώτα εδώ κ μετά πμ μονο σε μέλη που έχουν χαρίσει κάποτε Κωστα εαν μεινουν ο απογυμνωτης, το κοφτάκι και μια θηκη για πακετο davidoff μου τα στελνεις με το γνωστό τροπο;; Αυριο απογευμα θα είμαι μαρουσι εαν εξυπηρετει... Με ενδιαφέρει το φωτογραφικό χαρτί να τυπώσω καμιά της μπέμπας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Με ενδιαφέρει το φωτογραφικό χαρτί να τυπώσω καμιά της μπέμπας. Να σου ζήσει. Πάμε πμ για τα περαιτέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mourgolukos είπε Χρόνια πολλά! Δηλώνω ενδιαφέρον για 7,12,13 κ παραλαβή από το γνωστό μέρος 😊 Ok! Αύριο θα είναι εκει. 1 ώρα πριν, paylidis είπε Το ίδιο γνωστό μέρος πρέπει να έχουμε, Ε; Χρόνια πολλά και καλες γιορτές σε όλους! παμε και από εμένα ένα χάρισμα Ασύρματο μοντεμ ρουτερ dsl isdn OTE άνευ περαιτέρω προίκας μικτης στερεοφωνικός που μου χάρισε κάποιος φιλος και αντικαταστάθηκε από έναν που μου έδωσε ο Στέλιος. Είναι λειτουργικός απλως λείπουν κάποια level switches κα Κάρτα ήχου usb Ένα πακέτο φωτογραφικό χαρτί ΗΡ 10*15cm σφραγισμένο 100 φυλλα Μολυβοθήκη πλαστική κασετινα πλαστική και άλλη μια ξύλινη (γκλαμουράτη) Κανα δυο τρία διαφημιστικά παζλ Υπέρτατου shell αγωνιστικά αυτοκίνητα Καπέλο Aegean από τον κλασικό μαραθώνιο ανεμιστηρακι usb (πιθανώς xiaomi δε παίρνω όρκο) Θηκή ζωνησ κινητού (για κανονικό τηλέφωνο όχι παντόφλες σμαρτ) της Nokia δερμάτινη σαν καινούργια Φορτιστης usb 5v1a αμερικανικός και ανταπτορας ...αυτά βλέπω στην κούτα με τα χαρίσματα για την ώρα...έχει κι αλλά από κάτω θα αποκαλυφθούν. Πρώτα εδώ κ μετά πμ μονο σε μέλη που έχουν χαρίσει κάποτε Κωστα εαν μεινουν ο απογυμνωτης, το κοφτάκι και μια θηκη για πακετο davidoff μου τα στελνεις με το γνωστό τροπο;; Αυριο απογευμα θα είμαι μαρουσι εαν εξυπηρετει... Απογυμνωτης, κοφτακι τα καπαρωσε ο mourgolukos Μια θήκη δικιά σου. Ενδιαφέρομαι και εγώ, για την κάρτα ήχου usb και ανεμηστιρακι usb. Kαι ναι, στο ίδιο γνωστό μέρος Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Kostas.karras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Κρεβάτι ξύλινο 160Χ90 οποίος ενδιαφέρεται να στείλει Mail στο [email protected] να του στείλω φωτογραφία. Παράκληση επειδή οι ώρες και ο χρόνος μου είναι περίεργα αυτές τις μέρες να μου στείλει κάποιος μόνο αν ενδιαφέρεται σοβαρά. Το κρεβάτι είναι στα Εξάρχεια και θα το κρατήσω μέχρι το Σάββατο, μετά θα βγει στον δρόμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται σε εξαιρετική κατάσταση ευχές για χρόνια πολλά σε όλους και πάνω απ'ολα καλά με υγεία! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Crybal 6 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ: Πλαστικες μολυβοθηκες Χρόνια πολλά σε όλους. Θα με ενδιέφεραν, αλλά θα επιστρέψω Αθήνα με το νέο έτος. Αν τα ζητήσει άλλος στο μεταξύ, ας δοθούν. Ευχαριστώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Doubt είπε Χρόνια πολλά σε όλους. Θα με ενδιέφεραν, αλλά θα επιστρέψω Αθήνα με το νέο έτος. Αν τα ζητήσει άλλος στο μεταξύ, ας δοθούν. Ευχαριστώ Οκ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Crybal είπε Χαρίζονται σε εξαιρετική κατάσταση ευχές για χρόνια πολλά σε όλους και πάνω απ'ολα καλά με υγεία! στελνω πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, fmarkos είπε Κρεβάτι ξύλινο 160Χ90 οποίος ενδιαφέρεται να στείλει Mail στο [email protected] να του στείλω φωτογραφία. Παράκληση επειδή οι ώρες και ο χρόνος μου είναι περίεργα αυτές τις μέρες να μου στείλει κάποιος μόνο αν ενδιαφέρεται σοβαρά. Το κρεβάτι είναι στα Εξάρχεια και θα το κρατήσω μέχρι το Σάββατο, μετά θα βγει στον δρόμο. 160X90 ειναι παιδικο.....εκτος και ειναι 190χ90 και εχεις κανει λαθος... χρονια πολλα Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από tigergreg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 12/11/2018 στις 6:55 ΜΜ, Fuel7 είπε Λοιπον εχουμε και λεμε Χαριζεται ενα ασυρματο πληκτρολογιο της μικρομαλακής χωρις το ποντικι Μια ζυγαρια λειτουργικη ενα ups Turbo X σε αγνωστη κατασταση και χωρις μπαταριες ενα ασυρματο μοτορολα ενα στρεοφωνικο αυτοκινητου σονυ και μια τσαντα χαρτοφυλακας της λενοβο για λαπτοπ Παραλαβη απο Πειραια Πλατεια Σερφιώτου αυστηρα και μονο κατοπιν συνενοησης λογω δυσκολων ωραριων. Καλημέρα η τσάντα lenovo για το λαπτοπ τι μέγεθος είναι; Σου στέλνω πμ Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από sp3cial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ppetr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Στις 12/11/2018 στις 6:55 ΜΜ, Fuel7 είπε Λοιπον εχουμε και λεμε Χαριζεται ενα ασυρματο πληκτρολογιο της μικρομαλακής χωρις το ποντικι Μια ζυγαρια λειτουργικη ενα ups Turbo X σε αγνωστη κατασταση και χωρις μπαταριες ενα ασυρματο μοτορολα ενα στρεοφωνικο αυτοκινητου σονυ και μια τσαντα χαρτοφυλακας της λενοβο για λαπτοπ Παραλαβη απο Πειραια Πλατεια Σερφιώτου αυστηρα και μονο κατοπιν συνενοησης λογω δυσκολων ωραριων. Υπαρχει το UPS? 1000ρι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarkos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, tigergreg είπε 160X90 ειναι παιδικο.....εκτος και ειναι 190χ90 και εχεις κανει λαθος... χρονια πολλα 160 είναι. Ήταν ειδική παραγγελία για ιατρική περίπτωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alucards74 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Στις 24/12/2018 στις 2:44 ΜΜ, alucards74 είπε Υπάρχει ακόμη ο κωδικός 30 ευρώ έκπτωση για αγορές 300 ευρώ από Κωτσόβολο. Αύριο αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον θα δωθεί στο tigergreg όπως μου είπε και ο ίδιος μετά από συνεννόηση μαζί του Δώθηκε στον tigergreg. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται κωδικός από whats up ο οποιος έχει χρησιμοποιηθεί μόνο για σινεμά. Λήγει στις 29. Τον πήρε ο @paylidis Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από HateMe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις