Kapoios Akuros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά χαρά και χρόνια πολλά Δίνονται τα παρακάτω όπως φαίνονται στις φωτογραφιες δύο αποκωδικοποιητες Digital Box και F&U. Άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. Μενίδι και Ζωγράφου Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2018 από Kapoios Akuros 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Kapoios Akuros είπε Γειά χαρά και χρόνια πολλά Δίνονται τα παρακάτω όπως φαίνονται στις φωτογραφίες Πολυμηχάνημα Lexmark και δύο αποκωδικοποιητες Digital Box και F&U. Άγνωστης λειτουργικής κατάστασης. Μενίδι και Ζωγράφου Στελνω πμ για τους δεκτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapoios Akuros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, tigergreg είπε Στελνω πμ για τους δεκτες. Αναμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alucards74 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Υπάρχει ακόμη ο κωδικός 30 ευρώ έκπτωση για αγορές 300 ευρώ από Κωτσόβολο. Αύριο αν δεν υπάρχει ενδιαφέρον θα δωθεί στο tigergreg όπως μου είπε και ο ίδιος μετά από συνεννόηση μαζί του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axe3d Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Αν δεν το εδωσες δεσ εδω https://filehippo.com/download_hp_usb_disk_storage_format_tool/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
odystam Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, axe3d είπε Αν δεν το εδωσες δεσ εδω https://filehippo.com/download_hp_usb_disk_storage_format_tool/ Λάθος λινκ φαντάζομαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Sugarpuffiepixie είπε Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Έχουν χαριστεί πουκάμισα στην ομάδα, υπάρχει ενδιαφέρον και για γραβάτες; Βρίσκομαι Πάτρα και ιδανικά δεν θα ήθελα να επιβαρυνθώ με έξοδα αποστολής. Εάν υπάρχει ενδιαφέρον θα ανεβάσω φωτό, πρόκειται για μια σακούλα γραβάτες που χρησιμοποιούνταν από θεατρική ομάδα. Καλησπέρα σας καί Χρόνια Πολλά , ᾿Ενδιαφέρομαι γιά τίς γραβάτες, ἄν μποροῦν νά ἀποσταλοῦν ταχυδρομικά μέ δικά μου ἔξοδα φυσικά. Εὐχαριστῶ καί Καλά Χριστούγεννα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefaki91 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Στις 20/12/2018 στις 10:02 ΜΜ, geo1985geo είπε Αν υπάρχει ακόμα κάποιος κωδικός θα ήθελα!Ευχαριστω. Έχω και εγώ κωδικούς που έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Everest. Στείλε μου π.μ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ: Πλαστικες μολυβοθηκες Αναπτηρες,θελουν γεμισμα Λαζερ και led φωτισμο, θελει μπαταριες Ξυριστικη μηχανη, πηγα να την χρησιμοποιησω αλλα μου φανηκε αρκετα κακη,δεν μαρεσε καθολου, καπου πρεπει να εχω και τα εξαρτηματα της. Ξηλωμενα απο κουτια υπολογιστων υποδοχες δισκων, μπορει καποιος να τα χρησιμοποιησει Μεγενθυντικος φακος με led , θελει μπαταρια Απογυμνωτης καλωδιων, πηρα αλλον πιο ποιοτικο Ρολο'ι' χεριου, εχει σπασμενο τσαμακι και λειπει ο λεπτοδεικτης, κατα τ'αλλα λειτουργικο Καποιο ειδος πολυεστιακων γυαλιων το οποιο ρυθμιζεται, αχρησιμοποιειτα. Ενα ζευγαρι ακουσικα ΝΟΚΙΑ καινουργια, ενα hama μτχ. (αγνωστη κατασταση,μου τα δωσανε), ενα λουρακι λευκο για κινητα κ.α Ενα σετ ασυρματα logitech αγορασμενα απο εναν κοπριτη που δεν δουλευαν και δυο ποντικια ακομα που λειπει απο ενα το στικακι, το αλλο δεν δουλευει. Θηκη καπνου (new),στριφτιερες,ταμπακιερες,μεταλλικες θηκες για πακετα τσιγαρων (new) Μινι κοφτακη ηλεκτρονικων, σχεδον καινουργιο αλλα οχι ποιοτικο. Τα πραγματα θα μπουνε και σε διπλανο φορουμ επομενως προτεραιοτητα σε οποιον στειλει πρωτος. Πρωτα ποστ μετα πμ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Κώστα θέλω τον μεγενθυντικο και πληκτρολόγιο ποντίκια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Κώστα θέλω τον μεγενθυντικο και πληκτρολόγιο ποντίκια. Δικα σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Ενα σετ ασυρματα logitech αγορασμενα απο εναν κοπριτη που δεν δουλευαν και δυο ποντικια ακομα που λειπει απο ενα το στικακι, το αλλο δεν δουλευει. Θα τα ήθελα. Edit, λολ, τώρα είδα ότι εκδηλώθηκε ενδιαφέρον. Maybe next time Καλές γιορτές! Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από tommybertsen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Kostas.karras είπε Δικα σου! Στέλνω που μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Και ξερεις απο ποιον τα πηρα.... Επεξ/σία 25 Δεκεμβρίου 2018 από Kostas.karras 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourgolukos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Kostas.karras είπε ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ: Πλαστικες μολυβοθηκες Αναπτηρες,θελουν γεμισμα Λαζερ και led φωτισμο, θελει μπαταριες Ξυριστικη μηχανη, πηγα να την χρησιμοποιησω αλλα μου φανηκε αρκετα κακη,δεν μαρεσε καθολου, καπου πρεπει να εχω και τα εξαρτηματα της. Ξηλωμενα απο κουτια υπολογιστων υποδοχες δισκων, μπορει καποιος να τα χρησιμοποιησει Μεγενθυντικος φακος με led , θελει μπαταρια Απογυμνωτης καλωδιων, πηρα αλλον πιο ποιοτικο Ρολο'ι' χεριου, εχει σπασμενο τσαμακι και λειπει ο λεπτοδεικτης, κατα τ'αλλα λειτουργικο Καποιο ειδος πολυεστιακων γυαλιων το οποιο ρυθμιζεται, αχρησιμοποιειτα. Ενα ζευγαρι ακουσικα ΝΟΚΙΑ καινουργια, ενα hama μτχ. (αγνωστη κατασταση,μου τα δωσανε), ενα λουρακι λευκο για κινητα κ.α Ενα σετ ασυρματα logitech αγορασμενα απο εναν κοπριτη που δεν δουλευαν και δυο ποντικια ακομα που λειπει απο ενα το στικακι, το αλλο δεν δουλευει. Θηκη καπνου (new),στριφτιερες,ταμπακιερες,μεταλλικες θηκες για πακετα τσιγαρων (new) Μινι κοφτακη ηλεκτρονικων, σχεδον καινουργιο αλλα οχι ποιοτικο. Τα πραγματα θα μπουνε και σε διπλανο φορουμ επομενως προτεραιοτητα σε οποιον στειλει πρωτος. Πρωτα ποστ μετα πμ. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά! Δηλώνω ενδιαφέρον για 7,12,13 κ παραλαβή από το γνωστό μέρος 😊 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις