tigergreg Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Crybal είπε Χαριζεται παλιο κινητο Sony Ericson w350i.Το πλαστικό της πλάτης του εχει αλλοιωθεί λίγο αλλά νομιζω ότι με λίγο διαλυτικο και χρηση θα ψιλοσυνέλθει.Αθηνα,χερι χερι,Νεα Σμυρνη ή Κυψελη 3 λεπτά πριν, mourgolukos είπε Στείλε στον Γρηγόρη,κάνει συλλογή παλιά κινητά νομίζω Aν μεινει ορφανο φυλαξε το μου για την επομενη φορα που θα ερθεις απο εδω. Αν ζητηθει απο αλλον δωστο του.
ΛεναΛενα Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Στις 18/12/2018 στις 10:47 ΜΜ, ΛεναΛενα είπε Πιθανοτατα δεν υπαρχει κανενα φιλαρακι εδω απο Θεσσαλονικη που να τη θελει...αλλα θα κανω το καλο:χαριζεται οθονη eizo 19 ιντσων λειτουργικη εκτος απο ενα θεματακι με τους χαρακτηρες...συγκεκριμενα σε θεαση ελαφρα(τονιζω ελαφρα) απο το πλαι τα γραμματα και οι χαρακτηρες εχουν μια ελαφρια κιτρινωπη σκια..κατα τα αλλα ειναι μια χαρα!χωρις καλωδιο τροφοδοσιας και vga, τα κρατησα για τον εαυτο μου!😂 >>>λογω βαρους και ογκου χρειαζεται αυτοκινητο! >>>αν δεν βρω καποιον προθυμο θα την παω στην ανακυκλωση! Η οθονη δοθηκε στον esem!ελπιζω να την ευχαριστηθεις!:-) 1
esem Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, ΛεναΛενα είπε Η οθονη δοθηκε στον esem!ελπιζω να την ευχαριστηθεις!:-) Σ' ευχαριστω πολυ για την οθονη και την υπομονη! 1
kwstas_pap Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Στις 11/12/2018 στις 6:57 ΜΜ, haris_216 είπε Κώστα, χωρίς να θέλω να σου πάω κόντρα , 99,9% πρέπει να λύνεται. Έχω λύσει και δέσει αρκετά από δαύτα για μένα ή για γνωστούς και δεν έχω βρει ακόμα κάποιο το οποίο να είναι μονοκόμματο. Και το όλο στήσιμό του παραπέμπει σε διαλυόμενο. Εκτός πια αν κάποιος το έφτιαξε σπίτι του για εκείνον με ηλεκτροκόλληση. Το λέω γιατί αν όντως λύνεται μπορεί να ενδιαφέρει περισσότερους και να φύγει γρηγορότερα Δόθηκε
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται 6 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas και λήγουν 31/12. Ποστ εδώ και μετά πμ. ΔΌΘΗΚΑΝ Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
IcemanGr71 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, DZ-Photographer είπε Χαρίζονται 6 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas και λήγουν 31/12. Ποστ εδώ και μετά πμ. Ενδιαφέρομαι.... Ευχαριστώ και δημόσια τον @DZ-Photographer για τους κωδικούς.... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από IcemanGr71
Kostas.karras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 23/12 εως 5/1 υπαρχει κωδικος στην vodafone με εκπτωση 20% σε αξεσουαρ κινητης ttec . Για τον κωδικο ποστ εδω πρωτα και μετα πμ Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από Kostas.karras
summit1_1 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Χαρίζονται 2 wifi usb sticks της netgear. Όταν αποσύρθηκαν πριν χρόνια, θυμάμαι ήταν λειτουργικά χωρίς θέματα. Δεν στέλνω με ελτά. Συνάντηση στη περιοχή μου Μενίδι, ή κάπου αλλού εάν τυχαίνει να είναι στο δρόμο μου. Καλές γιορτές!
giannis234 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, summit1_1 είπε Χαρίζονται 2 wifi usb sticks της netgear. Όταν αποσύρθηκαν πριν χρόνια, θυμάμαι ήταν λειτουργικά χωρίς θέματα. Δεν στέλνω με ελτά. Συνάντηση στη περιοχή μου Μενίδι, ή κάπου αλλού εάν τυχαίνει να είναι στο δρόμο μου. Καλές γιορτές! Με ενδιαφέρουν Στις 11/12/2018 στις 4:38 ΜΜ, kwstas_pap είπε Χαρίζεται το εικονιζόμενο έπιπλο για Η/Υ (διαστάσεις 160x60εκ). Για να μεταφερθεί χρειάζονται 2 άτομα και φορτηγάκι. Δεν λύνεται σε μικρότερα κομμάτια!... Έχει μερική φθορά στην επιφάνεια εργασίας (όπως φαίνεται στη φωτό), όποιος ξέρει το φτιάχνει αλλιώς μπορεί να βάλει απλώς από πάνω κάποιο αυτοκόλλητο. Το συρτάρι του πληκτρολογίου θέλει γρασάρισμα (αλλιώς τρίζει λίγο...). Στείλτε μήνυμα. Θα προτιμηθεί όποιος το πάρει συντομότερα. Παραλαβή από Ν.Σμύρνη - πολύ κοντά στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Πανιωνίου. Παρέλαβα, Ευχαριστώ και από εδω
Silenzio Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, DZ-Photographer είπε Χαρίζονται 6 4 κωδικοί COSMOTE DEALS for YOU έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο για Village Cinemas και λήγουν 31/12. Ποστ εδώ και μετά πμ. καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για 2 κωδικούς αν είναι διαθέσιμοι. ευχαριστώ!
azografos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Χαρίζονται τα παρακάτω. Ελπίζω ότι φαίνονται στις photos ... είναι διάφορα καλώδια, κάρτα ήχου, mp3 για αυτοκίνητο, εργαλείο για αυτοκόλλητα CD, NetMod, ηλεκτρική τρόμπα αυτοκινήτου, διάφορα routerάκια, τηλεκοντρόλ nova και τηλεκοντρόλ από παλιά TV. Σύντομα θα βγουν και άλλα στο σφυρί ! Παραλαβή από Θεσσαλονίκη Ανατολικά κατά προτίμηση. 1
Fuel7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, azografos είπε Χαρίζονται τα παρακάτω. Ελπίζω ότι φαίνονται στις photos ... είναι διάφορα καλώδια, κάρτα ήχου, mp3 για αυτοκίνητο, εργαλείο για αυτοκόλλητα CD, NetMod, ηλεκτρική τρόμπα αυτοκινήτου, διάφορα routerάκια, τηλεκοντρόλ nova και τηλεκοντρόλ από παλιά TV. Σύντομα θα βγουν και άλλα στο σφυρί ! Παραλαβή από Θεσσαλονίκη Ανατολικά κατά προτίμηση. Το κουτι με τα καλωδια ΚΑΙ ΤΟ NETGEAR τα θέλω
Anestis2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, azografos είπε Χαρίζονται τα παρακάτω. Ελπίζω ότι φαίνονται στις photos ... είναι διάφορα καλώδια, κάρτα ήχου, mp3 για αυτοκίνητο, εργαλείο για αυτοκόλλητα CD, NetMod, ηλεκτρική τρόμπα αυτοκινήτου, διάφορα routerάκια, τηλεκοντρόλ nova και τηλεκοντρόλ από παλιά TV. Σύντομα θα βγουν και άλλα στο σφυρί ! Παραλαβή από Θεσσαλονίκη Ανατολικά κατά προτίμηση. Καλησπέρα φίλε ενδιαφέρομαι για το τηλεκοντρόλ στέλνω pm
Steggianas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/12/2018 στις 2:11 ΜΜ, Steggianas είπε Ξεκινάμε με τα παρακάτω: 1)Μηχάνημα γυμναστικής Cardio Cruiser (σκέτο χωρίς το μοντέλο) είναι αμοντάριστο σε μέτρια κατάσταση αλλά αδούλεφτο. 2) Μηχάνημα κοιλιακών Τα ίδια με το προηγούμενο μηχάνημα γυμναστικής 3) Ενισχυτής - ηχεία OZAKI Δεν εγγυώμαι την λειτουργία τους, (όταν παροπλίστηκαν έπαιζαν κανονικότατα) Λόγω εξαιρετικά περιορισμένου χρόνου, θα δοθούν στα πρώτα πμ για άμεση παραλαβή από την έδρα μου: Δ. Αθήνα- Αγ Ανάργυροι, -κάποιες απογεματινές ώρες- (με υπομονή γιατί δεν είμαι συνέχεια online ) Τα μηχανήματα παραμένουν σε διάθεση.... Ενδιαφέρθηκε κάποιος φίλος στην αρχή, αλλά μετά δεν... Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από Steggianas
Προτεινόμενες αναρτήσεις