Crybal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, mourgolukos είπε Μετά από ακυρώσεις που έπεσαν, τα πράγματα πάνε στους επόμενους οπότε οι χρήστες ALXNKS, SERDAKIS, FUEL7, DR.LO, kai CRYBAL να επικοινωνησουν μαζί μου για παραλαβή των προιόντων Logitech m150 wireless mouse πιθανότατα λειτουργικό, δεν έχει στικάκι όμως για να το δοκιμάσω Λάμπα εξόδου κινδύνου, θέλει μπαταρία για να δουλέψει - kontina - Alxnks θήκες κινητού καινούριες για LG G3 Ipbone 6+ kai Galaxy S6 atomizer nautilus λίγο κατακρεουργημένος στο σημείο του airflow, αλλά λειτουργικός - panosfl22 atomizer Kangertech mini protank σε καλή κατάσταση - panosfl22 1 σακούλα διάφορα ασύρματα τηλέφωνα άγνωστης λειτουργικής κατάστασης- Tigergreg - FUEL7 1 samsung galaxy s3 με σπασμένη οθόνη - FUEL7 1 Glofish x800 λειτουργικό με θήκη - Tigergreg - LLLEFTERIS - FUEL7 χειριστήριο PS3 άγνωστης κατάστασης ΚΛΗΡΩΣΗ - odystam - serdakhs - dr.lo - panosfl22- kontina Χειριστήριο ΧΒΟΧ 360 λειτουργικό την τελευταια φορά που δουλεύτηκε ΚΛΗΡΩΣΗ - kontina - dr.lo - polog40 - LLLEFTERIS - odystam PCI-E Riser 12cm x16 se x16 - odystam - serdakis - LLLEFTERIS motherboard 775 asus p5vd2-mx αγνωστης λειτουργικής κατάστασης - kostas.karras motherboard 775 MSI ms7258 αγνωστης λειτουργικής κατάστασης - kostas.karras ένα Σιντί του γνωστού τραγουδιστή Αλέξη Κωνσταντάκη (γείτονας και μου το έδωσε, προσωπικά δεν ΄ήξερα ότι τραγουδάει όποιος θέλει, με κάνα ψιλό τον βάζω και το υπογράφει κιολας με την απειλή ότι θα του κλείσω τα καλοριφέρ) και φτάνουμε στις κάρτες: 1. GTX 470 -mpitzi91 2. GTX 550ti -georgeps21 3. AMD 6950 -Vassilis24 4. GTX 260 - odystam - Crybal 5. 8800 GT 512 - kostas.karras Επιλαχόντες για την πρώτη "ελευθερη" κάρτα με ραντομ σειρά - Crybal - beastιe74 - polog40 - serdakis Συγχαρητήρια στους τυχερούς λοιπόν, καλή τύχη την επόμενη φορά στους άτυχους Τα πράγματα με μπλε είναι ακόμα διαθέσιμα, κρίμα να πάνε στον κάδο Επίσης χαρίζεται λαπτοπ fujitsu amilo l7200 σχοδόν κομπλέ, χωρίς δίσκο και βίδες, το είχα πάρει από έδω και δεν πρόλαβα ποτέ να ασχολήθώ να δω τι έχει. Fujitsu Esprimo 5730E με επεξεργαστή ε4500 χωρίς ανεμιστηράκια μνήμες και δισκο. Αντικαταστάθηκε από νέο στο σαλόνι, μετά από καιρό που πήγα να το δουλέψω δεν μου πόσταρε, δεν ασχολήθηκα και ούτε πρόκειται. Ισχύουν τα γνωστά Ευχαριστώ πολύ για την κάρτα!Σύντομα θα την παραλάβω απο τον Greg! 13 ώρες πριν, mourgolukos είπε Μετά από ακυρώσεις που έπεσαν, τα πράγματα πάνε στους επόμενους οπότε οι χρήστες ALXNKS, SERDAKIS, FUEL7, DR.LO, kai CRYBAL να επικοινωνησουν μαζί μου για παραλαβή των προιόντων Logitech m150 wireless mouse πιθανότατα λειτουργικό, δεν έχει στικάκι όμως για να το δοκιμάσω Λάμπα εξόδου κινδύνου, θέλει μπαταρία για να δουλέψει - kontina - Alxnks θήκες κινητού καινούριες για LG G3 Ipbone 6+ kai Galaxy S6 atomizer nautilus λίγο κατακρεουργημένος στο σημείο του airflow, αλλά λειτουργικός - panosfl22 atomizer Kangertech mini protank σε καλή κατάσταση - panosfl22 1 σακούλα διάφορα ασύρματα τηλέφωνα άγνωστης λειτουργικής κατάστασης- Tigergreg - FUEL7 1 samsung galaxy s3 με σπασμένη οθόνη - FUEL7 1 Glofish x800 λειτουργικό με θήκη - Tigergreg - LLLEFTERIS - FUEL7 χειριστήριο PS3 άγνωστης κατάστασης ΚΛΗΡΩΣΗ - odystam - serdakhs - dr.lo - panosfl22- kontina Χειριστήριο ΧΒΟΧ 360 λειτουργικό την τελευταια φορά που δουλεύτηκε ΚΛΗΡΩΣΗ - kontina - dr.lo - polog40 - LLLEFTERIS - odystam PCI-E Riser 12cm x16 se x16 - odystam - serdakis - LLLEFTERIS motherboard 775 asus p5vd2-mx αγνωστης λειτουργικής κατάστασης - kostas.karras motherboard 775 MSI ms7258 αγνωστης λειτουργικής κατάστασης - kostas.karras ένα Σιντί του γνωστού τραγουδιστή Αλέξη Κωνσταντάκη (γείτονας και μου το έδωσε, προσωπικά δεν ΄ήξερα ότι τραγουδάει όποιος θέλει, με κάνα ψιλό τον βάζω και το υπογράφει κιολας με την απειλή ότι θα του κλείσω τα καλοριφέρ) και φτάνουμε στις κάρτες: 1. GTX 470 -mpitzi91 2. GTX 550ti -georgeps21 3. AMD 6950 -Vassilis24 4. GTX 260 - odystam - Crybal 5. 8800 GT 512 - kostas.karras Επιλαχόντες για την πρώτη "ελευθερη" κάρτα με ραντομ σειρά - Crybal - beastιe74 - polog40 - serdakis Συγχαρητήρια στους τυχερούς λοιπόν, καλή τύχη την επόμενη φορά στους άτυχους Τα πράγματα με μπλε είναι ακόμα διαθέσιμα, κρίμα να πάνε στον κάδο Επίσης χαρίζεται λαπτοπ fujitsu amilo l7200 σχοδόν κομπλέ, χωρίς δίσκο και βίδες, το είχα πάρει από έδω και δεν πρόλαβα ποτέ να ασχολήθώ να δω τι έχει. Fujitsu Esprimo 5730E με επεξεργαστή ε4500 χωρίς ανεμιστηράκια μνήμες και δισκο. Αντικαταστάθηκε από νέο στο σαλόνι, μετά από καιρό που πήγα να το δουλέψω δεν μου πόσταρε, δεν ασχολήθηκα και ούτε πρόκειται. Ισχύουν τα γνωστά Αν υπάρχει ακόμα το Fujitsu Esprimo 5730E με ενδιαφερει.Θυμασαι εαν όντως εχει 4 slots μνημων? Θέλω να "αναβαθμισω" το pc μιασ φιλης και χρειαζομαι τα 4 σλοτς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Η 260 παρεληφθη απο τον φιλο Crybal. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LPFATHER Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τα παρακατω διαθεσιμα μεχρι το τελος της αλλης εβδομαδας. Μετα θα πανε για πεταμα Θηκη γνησια για samsung galaxy j5 15 χρωματος μαυρη σε πολυ καλη κατασταση Θηκη γνησια για samsung galaxy j5 16 χρωματος λευκη σε μετρια κατασταση εξωτερικα 2 χειριστηρια για ps2 ΜΗ λειτουργικα σε μετρια κατασταση εμφανισιακα ( δεν εχουν σπασιματα απλως κυριως εχουν βρωμιες) Παραλαβη απο Αθηνα - Καματερο Δυνατοτητα αποστολης κατοπιν συνεννοησης Συνεννοηση μεσω Π.Μ. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από LPFATHER 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Steggianas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξεκινάμε με τα παρακάτω: 1)Μηχάνημα γυμναστικής Cardio Cruiser (σκέτο χωρίς το μοντέλο) είναι αμοντάριστο σε μέτρια κατάσταση αλλά αδούλεφτο. 2) Μηχάνημα κοιλιακών Τα ίδια με το προηγούμενο μηχάνημα γυμναστικής 3) Ενισχυτής - ηχεία OZAKI Δεν εγγυώμαι την λειτουργία τους, (όταν παροπλίστηκαν έπαιζαν κανονικότατα) Λόγω εξαιρετικά περιορισμένου χρόνου, θα δοθούν στα πρώτα πμ για άμεση παραλαβή από την έδρα μου: Δ. Αθήνα- Αγ Ανάργυροι, -κάποιες απογεματινές ώρες- (με υπομονή γιατί δεν είμαι συνέχεια online ) Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2018 από Steggianas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas.karras Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Steggianas είπε Ξεκινάμε με τα παρακάτω: 1)Μηχάνημα γυμναστικής Cardio Cruiser (σκέτο χωρίς το μοντέλο) είναι αμοντάριστο σε μέτρια κατάσταση αλλά αδούλεφτο. 2) Μηχάνημα κοιλιακών Τα ίδια με το προηγούμενο μηχάνημα γυμναστικής 3) Ενισχυτής - ηχεία OZAKI Δεν εγγυώμαι την λειτουργία τους, (όταν παροπλίστηκαν έπαιζαν κανονικότατα) Λόγω εξαιρετικά περιορισμένου χρόνου, θα δοθούν στα πρώτα πμ για άμεση παραλαβή από την έδρα μου: Δ. Αθήνα- Αγ Ανάργυροι, -κάποιες απογεματινές ώρες- (με υπομονή γιατί δεν είμαι συνέχεια online ) Με ενδιαφέρει το Ενισχυτής - ηχεία OZAKI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 47 λεπτά πριν, Steggianas είπε Ξεκινάμε με τα παρακάτω: 1)Μηχάνημα γυμναστικής Cardio Cruiser (σκέτο χωρίς το μοντέλο) είναι αμοντάριστο σε μέτρια κατάσταση αλλά αδούλεφτο. 2) Μηχάνημα κοιλιακών Τα ίδια με το προηγούμενο μηχάνημα γυμναστικής 3) Ενισχυτής - ηχεία OZAKI Δεν εγγυώμαι την λειτουργία τους, (όταν παροπλίστηκαν έπαιζαν κανονικότατα) Λόγω εξαιρετικά περιορισμένου χρόνου, θα δοθούν στα πρώτα πμ για άμεση παραλαβή από την έδρα μου: Δ. Αθήνα- Αγ Ανάργυροι, -κάποιες απογεματινές ώρες- (με υπομονή γιατί δεν είμαι συνέχεια online ) Εμένα τα της γυμναστικής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχουν μείνει οι υπόλοιπες 3 μνήμες επίσης δεν έφυγε το μόντεμ ρόύτερ της HOL Netfaster IAD 2 και τα υπόλοιπα. Μια φορά ακόμα πριν τα πετάξω Παραλαβή από Αιγάλεω. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Masamune Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 On 14/12/2018 at 17:45, aposporis said: Χαρίζεται ποδήλατο Γυμναστικής Σπαστό VIKING μεταχειρισμένο. Αγορασμένο το 2013. Έχουν κοπεί οι ιμάντες από τα πετάλ και το κοντέρ παίζει ανάλογα τα κέφια του. Κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά. Παραλαβή από το χώρο μου (Αιγάλεω) λόγω μεγέθους. Σειρά προτεραιότητας με post και μετά pm για να το δω. Reveal hidden contents Έφυγε! Ευχαριστώ πολύ και πάλι, πολύ καλό το ποδηλατάκι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oscar_Mike Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, Doubt είπε Έχουν μείνει οι υπόλοιπες 3 μνήμες σου στέλνω πμ μιας και έμειναν, κρίμα να πάνε στα σκουπίδια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rohas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Kαλησπέρα, Παραλαβή από Κατεχάκη μετρό για τα παρακάτω 1) 15 μνήμες, ECC, 512Mb, DDR2 (προσοχή είναι ECC, ελέγξτε εάν σας κάνουν) 2) Τhomson TG585 v8 (το κλασσικο της forthnet) 3) usr robotics 9112 (παλι της forthnet,παλαιοτερο ομως) Για καμιά βδομάδα θα υπάρχουν διαθέσιμα, μετά ανακύκλωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, rohas είπε Kαλησπέρα, Παραλαβή από Κατεχάκη μετρό για τα παρακάτω 1) 15 μνήμες, ECC, 512Mb, DDR2 (προσοχή είναι ECC, ελέγξτε εάν σας κάνουν) 2) Τhomson TG585 v8 (το κλασσικο της forthnet) 3) usr robotics 9112 (παλι της forthnet,παλαιοτερο ομως) Για καμιά βδομάδα θα υπάρχουν διαθέσιμα, μετά ανακύκλωση Αυτές κάνουν σε P5Q E μητρική; Έχω το pc το παλιο μου που έχω δώσει στην μάνα μου και ψιλο σέρνεται όσο να ναι (το 2009 το χα φτιάξει) και αν κάνουν, καλό θα ήταν να τις κουμπώσω άλλες 2 πάνω μαζί με τις άλλες που έχει. Edit: Απ ό,τι είδα μια γρήγορα τώρα στο google, δεν πρέπει να κάνουν 😕 Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από HateMe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Doubt είπε Έχουν μείνει οι υπόλοιπες 3 μνήμες επίσης δεν έφυγε το μόντεμ ρόύτερ της HOL Netfaster IAD 2 και τα υπόλοιπα. Μια φορά ακόμα πριν τα πετάξω Παραλαβή από Αιγάλεω. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιαφέρον μου γιά τό τηλεπικοινωνιακό ὑλικό. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serdakis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, rohas είπε Kαλησπέρα, Παραλαβή από Κατεχάκη μετρό για τα παρακάτω 1) 15 μνήμες, ECC, 512Mb, DDR2 (προσοχή είναι ECC, ελέγξτε εάν σας κάνουν) 2) Τhomson TG585 v8 (το κλασσικο της forthnet) 3) usr robotics 9112 (παλι της forthnet,παλαιοτερο ομως) Για καμιά βδομάδα θα υπάρχουν διαθέσιμα, μετά ανακύκλωση Στελνω για τις μνημες και το thomson Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Doubt είπε Έχουν μείνει οι υπόλοιπες 3 μνήμες επίσης δεν έφυγε το μόντεμ ρόύτερ της HOL Netfaster IAD 2 και τα υπόλοιπα. Μια φορά ακόμα πριν τα πετάξω Παραλαβή από Αιγάλεω. Οι μνήμες και τα τηλεφωνομπλιμπλικια ζητήθηκαν και θα φύγουν. Μένει το μόντεμ και τα scart κλπ στην τρίτη φωτο. Υ.Γ. Ζητήθηκε και το μόντεμ...κάποια στιγμή θα ξαναβγάλω ότι απομείνει. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από Doubt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedGL Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρίζεται η οθόνη NEC https://imgur.com/a/PCU6GEW 15'' 1024χ768 LCD με vga dvi εισόδους ΠΕΡΙΟΧΉ Θεσσαλονίκη πλήρως λειτουργική! Στείλτε μου προσωπικό μήνυμα αν ενδιαφέρεστε! Edit: Κρατημενη για μέλος ήδη! Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2018 από RedGL 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις